20ΚΙΛΑ ΚΑΘΑΡΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ- ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΘΑ ΔΙΩΧΕΤΕΥΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Εικόνα αρχείου 
Λεωφορείο  που μετέφερε 20 κιλα ηρωινης εντοπιστηκε στα σύνορα της χωρας μας με την Αλβανία στον μεθοριακο σταθμο Κρυσταλλοπηγης, σύμφωνα με ρεπορταζ του ΑΝΤ1. Το λεωφορείο  ειχε τεθει υπο παρακολουθηση απο την Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής απο τον Έβρο μέχρι τον μεθοριακο σταθμό Κρυσταλλοπηγης, όπου και πραγματοποιηθηκε ο έλεγχος, πριν περασει στη γειτονική Αλβανία.
Σύμφωνα με το Ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 οι αστυνομκοι ειχαν πληροφορίες πως μεταφέρονται ναρκωτικες ουσιες με τουριστικά λεωφορεία τα οποία μεταφέρουν ερασιτεχνικές Ομαδες σε φιλικους αγώνες "μαιμου" που εστηναν Τούρκοι προκειμένου να μεταφέρουν ηρωινη προς τις Χώρες της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης μέσω της Χώρας μας και περνώντας στην γειτονική Αλβανία. Αξιοποιωντας τις πληροφορίες αυτες εντοπιστικε και το λεωφορείο στο οποίο βρέθηκαν επιμελως κρυμμενα στους αεραγωγους τα 20 κιλα ηρωινης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)