ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ

Τη νέα της ιστοσελίδα, www.hrt.org.gr.εγκαινίασε πρόσφατα η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης προχωρώντας ένα βήμα ακόμα στον εκσυγχρονισμό των μέσων επικοινωνίας της με το κοινό.
Η νέα ιστοσελίδα, με πιο φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, ενημερώνεται με όλες τις δράσεις της Οργάνωσης, είναι αναβαθμισμένη αισθητικά και λειτουργικά, βοηθά τον χρήστη να περιηγηθεί πιο ευχάριστα και, ταυτόχρονα, να ενημερωθεί γρήγορα και απλά για όλα τα νέα τόσο της Κεντρικής Διοίκησης της Οργάνωσης όσο και των παραρτημάτων. Στον νέο διαδικτυακό τόπο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να ενημερωθεί από το βασικό μενού για τη δομή και τα τμήματα της Οργάνωσης, τις δράσεις και τα νέα της, το τριμηνιαίο περιοδικό της και να διαβάσει χρήσιμα εγχειρίδια, από το μενού βιβλιοθήκη, για την πρόληψη και την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων, τους σεισμούς, τις πλημμύρες, τα ακραία γενικά καιρικά φαινόμενα και τις Πρώτες Βοήθειες. Επιπλέον, μπορεί να ενημερωθεί για το πώς μπορεί να γίνει μέλος στην ΕΟΔ, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να υποστηρίξει το έργο της Οργάνωσης.
Η νέος ιστότοπος της ΕΟΔ κατασκευάστηκε και σχεδιάστηκε με την ευγενική χορηγία της εταιρείας IPS (www.ips.gr) από τη Θεσσαλονίκη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)