ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Υπό την Προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Όλγας Μούσιου- Μυλωνά συνεδρίασε την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν :«Εκμίσθωση για υλοτομία των συστάδων 3β και 4α του Δημοτικού δάσους Αλώνων», με εισηγητή τον Δρ. Ιωάννη Μουντούση, Προϊστάμενο Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία καθώς οι κ.κ. Ρασάικος, Σεχίδης, Παλτατζή, Κασκαμανίδης, Σταύρου και Γκέκτσης ψήφισαν κατά.
«Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.
«Έγκριση της υπ’ αριθ. 04/2014 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Φλώρινας που αφορά στο Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2015 του Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο, Δήμαρχο Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, καθώς οι κ.κ. Ρασάικος, Σεχίδης, Παλτατζή, Κασκαμανίδης και Παπαναστασίου ψήφισαν κατά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ