Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ "ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ "ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Με την συμμετοχή αρκετών εκπαιδευτικων της Π.Ε. Φλώρινας πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα "Οι Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση " που διοργάνωσε το Ίδρυμα Ελληνισμού και η Microsoft Hellas σήμερα στην Φλώρινα. Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν εφαρμογές και προγράμματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο τομέα της Εκπαίδευσης των μαθητών, της αναζήτησης πληροφοριών αλλά και στην μετάδοση γνώσεων μέσα από εφαρμογές ήχου και εικόνας κάνοντας πιο ευχάριστο και ενδιαφερον το μάθημα προς τους μαθητές.Στο στόχο της ημεριδας αναφέρθηκε σε δήλωση του στο liveflorinanews ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ανδρέας Αθηναίος.

Για την συμβολή του Ιδρύματος Ελληνισμού στήμουν τεχνολογική αναβάθμιση των σχολείων της Φλώρινας αναφέρθηκε ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κ.Τζωτζης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.