ΣΥΛΛΗΨΗ 38ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΆ ΓΙΑ ΛΑΘΡΑΊΑ ΤΣΙΓΑΡΑ


Για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Καστοριάς από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε 38χρονο ημεδαπό, στην κατοχή του οποίου, καθώς και σε έρευνα στην οικία του, σε περιοχή της Καστοριάς, βρέθηκαν συνολικά -55- πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και -35- συσκευασίες καπν o ύ, συνολικού βάρους -1.750- γραμμαρίων, χωρίς αυτές να φέρουν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης .

Ανωτέρω πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν στο αρμόδιο Τελωνείο.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)