ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ ΠΕΤΡΟΣ ΓΩΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:"Η ΔΕΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ" (ΒΙΝΤΕΟ-ΗΧΟ)

«Το τρίτο μνημόνιο φέρνει πολλά επώδυνα μέτρα για τη χώρα και ιδιαίτερα για τη ΔΕΗ βάζοντας μια προμετωπίδα για τον υγιή ανταγωνισμό κάτι που δεν ισχύει γιατί ήδη υπάρχει υγιής ανταγωνισμός και τώρα χωρίς να προχωρήσει στην πώληση της» τόνισε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας  και στη Θωμαή Αδάμου ο πρόεδρος του παραρτήματος στη Δυτική Μακεδονία του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. Ομίλου ΔΕΗ κ. Πέτρος Γώγος υπογραμμίζοντας πως θέλουν μια Δημόσια Επιχείρηση, που έχει προσφέρει τα μέγιστα στον Ελληνικό Λαό δίνοντας ρεύμα ακόμα και στην πιο απομακρυσμένη περιοχή, να την ιδιωτικοποιήσουν.
Όσον αφορά για τα θέματα της τήρησης της ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους εργασίας της ΔΕΗ και των ορυχείων με πρόσφατο παράδειγμα το θανατηφόρο ατύχημα στα Κοίλα Κοζάνης ανέφερε πως θα πρέπει να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας τόσο από τους ίδιους τους εργαζομένους όσο και από τους εργολάβους. «Θα πρέπει να γίνονται εντατικότεροι έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την τήρηση των όρων υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους εργασίας τόσο στη ΔΕΗ όσο και στα ορυχεία» επεσήμανε ακόμα υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει η προϊστάμενη αρχή των μεταλλίων και των ορυχείων να έχει την έδρα της στη Δυτική Μακεδονία που είναι η καρδιά της ενέργειας και της δραστηριοποίησης των ορυχείων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)