"ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Ι-ΔΑΝΕΙΚΑ" ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Τα Παιδικά Θεατρικά Εργαστήρια απασχόλησης και φαντασίας του «Αριστοτέλη» παρουσιάζουν την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, στις 7 το απόγευμα στο θέατρο του συλλόγου τη θεατρική παράσταση «Χριστούγεννα ι-δανεικά».
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΠλησιάζουν Χριστούγεννα. Η μικρή πόλη έχει σκεπαστεί στο χιόνι. Έτοιμη να υποδεχτεί τις γιορτές! Θα καταφέρει η δήμαρχος να στολίσει την πόλη ενώ τα ταμεία είναι άδεια; Ποιο είναι το καταστροφικό σχέδιο των καλικαντζάρων για να χαλάσουν τα Χριστούγεννα; Ποιος θα ειδοποιήσει τα μικρά παιδιά και με ποιο τρόπο θα καταφέρουν να μεταφέρουν το μήνυμα των Χριστουγέννων; Σας προσκαλούμε, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 19:00, να το ανακαλύψουμε όλοι μαζί! 

Συντελεστές:
Δήμαρχος: Σιώκη Σωτηρία
Καλικάντζαροι: Σιώκη Παναγιώτα, Μέλκος Παναγιώτης
Άγγελοι: Γλούφτση Ευδοξία, Ζουζέλη Ειρήνη, Ξενίδου Λιλιάννα, Τσικάρη Ζωή
Άγιος Βασίλης: Μέλκος Γιάννης
Ξωτικά: Κατσούτα Σοφία, Κέκελη Μαρίλια, Κωνσταντίνου Ειρήνη, Νικήτας Θεόδωρος, Πλούσκα Ανθή, Σιώμου Μαριάννα
Αφηγητές: Καλαθά Δωροθέα, Ορφανουδάκη Ευαγγελία
Παιδιά: Αλεξιάδης Ορφέας, Βέρτκα Ιόλη, Δάφκου Αθανασία, Δρόσου Τζένη, Μυλωνά Αλεξάνδρα, Μυλωνά Παναγιώτα, Οικονόμου Αφροδίτη, Σιστάνη Ιόλη, Τσαφάς Νικόλαος, Τσουκαλάς Γιώργος, Χατζηστεφάνου Αχιλλέας
Κείμενο: Ξενίδης Ιωάννης
Σκηνοθεσία: Τσίπουρα Παρούλα
Διδασκαλία: Χατζητσακίρογλου Αθηνά, Μεγαρίτης Χρήστος, Θανάσαινα Νατάσα
Βοηθός σκηνής: Ξενίδου Δέσποινα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)