Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία του συνδέσμου εξαγωγέων Β. Ελλάδος (ΣΕΒΕ), ημερίδα με θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εξαγωγικές επιχειρήσεις και τα νέα επενδυτικά προγράμματα στήριξης των επιχειρήσεων. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ . Δραγασάκης, ο Υφυπουργός κ. Χαρίστης (σε θέματα ιδιωτικών επενδύσεων, ΕΣΠΑ), το Δ.Σ. της ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σαπαλίδης Σάββας που είναι μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ, φορείς της Θεσσαλονίκης και πολλοί επιχειρηματίες.
Η ημερίδα κύλισε σε πολύ καλό επίπεδο, ο κ. Χαρίτσης ανέλυσε τα νέα επενδυτικά προγράμματα και ο κ. Δραγασάκης κατέθεσε τη πολιτική βούληση που έχει η κυβέρνηση να στηρίξει αλλά και να ρυθμίσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.