98 θέσεις εγκρίθηκαν για το Δήμο Φλώρινας και 129 για το Δήμο Καστοριάς μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας που υλοποιεί ο ΟΑΕΔ.Τα νέα προγράμματα δίνουν τη δυνατότητα στον ωφελούμενο να βελτιώσει το βιογραφικό του, ώστε να διευκολυνθεί στην επανένταξη του στην αγορά εργασίας. Οι ωφελούμενοι θα εργαστούν στα νέα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας για οκτώ μήνες, με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα. Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα, οι οποίοι είναι έως 25 ετών, θα λαμβάνουν μηνιαίως καθαρές αμοιβές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54). Στα κριτήρια μοριοδότησης περιλαμβάνονται οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) προκειμένου να δοθεί προτεραιότητα στα νοικοκυριά χωρίς κανέναν εργαζόμενο.Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα θα ξεκινήσουν μέχρι την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.
Μεγάλη επίδειξη της Ρυθμικής Γυμναστικής, της Γυμναστικής για Όλους και της Zumba της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2025 στις 20:30 μ.μ στο Κλειστό Γυμναστήριο Φλώρινας (ΔΑΚ) τα περίφημα “ΠΑΤΟΥΛΙΔΕΙΑ 2025”. Στην επίδειξη θα συμμετέχουν 140 κορίτσια διαφόρων ηλικιών, ενώ η χρυσή αγωνιστική ομάδα της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας θα παρουσιάσει το πρόγραμμα που θα αγωνιστεί στους πανελλήνιους αγώνες Γυμναστικής Για Όλους, στο Hellas Gym For Life Challenge 2025 που θα πραγματοποιηθεί 20-22 Ιουνίου στην Αθήνα, με θέμα το “Survivor”. Η Γυμναστική Για Όλους είναι επίσημο άθλημα της Ελληνικής γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ) και αυτή τη στιγμή είναι το πολυπληθέστερο άθλημα εσωτερικού χώρου. Πρόκειται για μια μίξη των αθλημάτων που καλλιεργεί η ΕΓΟ, δηλαδή περιέχει στοιχεία Ρυθμικής, Ενόργανης, Ακροβατικής αλλά και Χορού. Επικεφαλής προπονήτρια η Φανή Κουσιπέτκου. Βοηθοί προπονήτριας η Ρίτα Τσεσμετζή, η Κατερίνα Νότη και η Χριστίνα
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.