Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 17, 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Εικόνα
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Λ.Μ.Ε. Φλώρινας συγχαίρει θερμά τους μαθητές της Ομάδας Νανοτεχνολογίας του Γυμνασίου-Λ.Τ. Λαιμού Πρεσπών, τους συντονιστές εκπαιδευτικούς  Ιωάννη Βελονάκη και  Θεοδώρα Τόλη καθώς και τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς  Γρηγόριο Γεμενετζίδη και Γρηγόριο Νικολάου, για την πρώτη θέση που κατέλαβαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Νανοτεχνολογίας για μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Quantum Spin-Off που διεξήχθη στην Αθήνα στις 27 Απριλίου 2015 (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών), αλλά και για τη συμμετοχή τους στον ευρωπαϊκό τελικό που διεξήχθη διαδικτυακά στις 12 Μάη του 2015.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Εξιχνιάστηκε κλοπή σε βάρος 64χρονου ημεδαπού και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία κατά δύο ημεδαπών (40 και 41 χρονών) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας.

Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΜΑΪΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΣΥΝΕΔΡΩΝ

Εικόνα
Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου με βάση το αρ.35 του καταστατικού, προκηρύχθηκε το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, όπως εξειδικεύτηκαν στην συνεδρίαση της γραμματεία της στις 30 Απριλίου 2015, το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 5,6 & 7 Ιουνίου στο γήπεδο του Πανελληνίου (Πεδίον Άρεως). Η εκλογή των αντιπροσώπων θα γίνει στις 24 Μαΐου. Την ευθύνη για την προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας ανά Νομό και σε κάθε Δήμο του Λεκανοπεδίου έχουν οι Ν.Ε. και οι Σ.Ε. των Δ.Ο σε συνεργασία με το αρμόδιο κλιμάκιο της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΣΥΝΕΔΡΩΝ

Εικόνα
Την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 από τις 9:00πμ έως τις 7μμ θα διεξαχθούν οι εκλογές για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα γίνει στις 5,6,7 Ιουνίου 2015 στην Αθήνα. Για την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης οι χώροι διεξαγωγής των εκλογών είναι οι ακόλουθοι: Στην Κοζάνη, στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης

ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ 22-05-2015 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8Χ8 Ε.Α.Υ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
-Α.Τ. ΝΙΚΗΣ – Α.Τ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ: 7-1 7΄   ΜΟΡΙΧΟΒΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ) 1-0 12΄ ΜΟΡΙΧΟΒΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ) 2-0 13΄ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ) 3-0 16΄ ΜΠΑΛΑΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ (Α.Τ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ) 3-1 19΄ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ) 4-1 21΄ ΚΛΗΜΕΝΤΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ) 5-1 38΄ ΜΟΡΙΧΟΒΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ) 6-1 55΄ ΤΖΩΤΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ) 7-1

ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Μία 21χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Καζακστάν για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και έναν 32χρονο ημεδαπό για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχή συνέλαβαν στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης.

ΣΥΛΛΗΨΗ 35 ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
35χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Συρίας για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα έντεκα (11) ομοεθνών του, μη νόμιμων μεταναστών συνέλαβαν στο Αμύνταιο Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" ΟΤΑΝ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ

Εικόνα

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΪΟΥ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΝ Ε.Ο.4 ΚΟΖΑΝΗΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εικόνα
Με στόχο την όσο το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία των διερχόμενων οδηγών η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων (έδρα) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας στην Ε.Ο. 3 Κοζάνης- Λάρισας για την κατεδάφιση της δεύτερης γέφυρας του ΟΣΕ. Η μετάθεση της ημερομηνίας σχετίζεται με παράλληλες εργασίες που ήδη εκτελούνται παραπλεύρως της οδού από την Περιφέρεια και το ΔΕΔΔΗΕ  (μεταφορά καλωδίων υψηλής τάσης) και για τις οποίες δεν είναι απαραίτητο το κλείσιμο της οδού.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
9:30 9:40 Εισήγηση οργανωτικής επιτροπής - Σκοπός ημερίδας 9:40 10:20 Χαιρετισμοί Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Καρυπίδης Θεόδωρος Αντιπεριφεριάρχης Π.Ε. Φλώρινας Μπίρος Στέφανος Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Φλώρινας Σιάκος Κωνσταντίνος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φλώρινας Σέλτσας Κωνσταντίνος Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Φλώρινας Αντωνιάδης Ιωάννης Δήμαρχος Φλώρινας Βοσκόπουλος Ιωάννης Δήμαρχος Αμυνταίου Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος Δήμαρχος Πρεσπών Πασχαλίδης Παναγιώτης

ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Εικόνα
Με τον υφυπουργό Επικρατείας Τέρενς Κουϊκ συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Κουίκ στην περιοχή.“Καλωσορίζω ένα φίλο που νοιάζεται για μας και βοηθάει σημαντικά το έργο μας, αναγνωρίζοντας τον ενεργειακό ρόλο της περιοχής” τόνισε ο Θ. Καρυπίδης, υποδεχόμενος τον υπουργό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ

Εικόνα
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ -- ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2-0 ΑΕ ΒΑΤΟΛΑΚΙΟΥ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 1-1 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 8 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 6 ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 3 ΑΕ ΒΑΤΟΛΑΚΙΟΥ 3  Την Κυριακή 24-5-2015 στις 5 το απόγευμα ΠΑΣ Φλώρινα – ΑΕ Βατολακίου (ΔΑΚ Φλώρινας) Και Παναργειακός – Εορδαϊκός Ρεπορτάζ:  Ηλίας Βιτκας συνεργάτης εβδομαδιαίας αθλητικής εφημερίδας ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ

Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ: 15η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Εικόνα
Ο Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» και το Διοικητικό Συμβούλιο σας  προσκαλούν στην 15η Χορωδιακή Συνάντηση του συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου  2015 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:"ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ ΔΕ ΛΗΦΘΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ"

Εικόνα
Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Σηφάκης σχετικά με τη διαχείριση των νερών της λίμνης Βεγορίτιδας, μετά τη διαπεριφερειακή σύσκεψη των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων των περιφερειών Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία των Περιφερειαρχών, Αντιπεριφερειαρχών και Δημάρχων των δήμων που εφάπτονται της λίμνης.   Κοινός στόχος όλων όσων προσήλθαν στη σύσκεψη ήταν η ανάγκη προστασίας της λίμνης και η σωστή διαχείριση των υδάτων αυτής. Ως αποτέλεσμα της σύσκεψης προέκυψε το ελεγχόμενο άνοιγμα της σήραγγας του «Άγρα» με τη συνδρομή και των αρμοδίων υπηρεσιών της ΔΕΗ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Εικόνα
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σ. Σαπαλίδης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα στις 15/05/2015 συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Ελληνικού Εμπορίου με θέμα την ενδυνάμωση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων του νομού μας. Για το ίδιο θέμα συζήτησε και με τον Δ/ντή του Enterprise ζητώντας τη δυνατότητα οργάνωσης και συμμετοχής των επιχειρήσεων μας σε εκθέσεις εσωτερικού & εξωτερικού με τη στήριξη του Επιμελητήριου Φλώρινας.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: "Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ"

Εικόνα
Το προηγούμενο διάστημα, η συγκυβέρνηση  ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έστησε σχέδιο φορολογικής εξόντωσης του αγροτικού τομέα, αφού o Νόμος 4172/2013 περιελάμβανε την φορολόγηση του αγροτικού εισοδήματος με 13% από το πρώτο κιόλας ευρώ, συμπεριλαμβάνοντας επιπρόσθετα προκαταβολή φόρου 55%  και φορολόγηση με 13% την διαφορά μεταξύ τεκμαρτού και πραγματικού εισοδήματος.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ - ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΙΤΙΣΗΣ

Εικόνα
Η Αντιπεριφέρεια Υγείας - Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει πως παρατείνεται η υποβολή των Αιτήσεων για την χορήγηση και παροχή αγαθών μέχρι και το Σάββατο 30 Μαίου 2015 σύμφωνα με την Ανακοίνωση (19-05-2015_1) του Υπουργείου Εργασίας - Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ Α.Π.Θ.

Εικόνα
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Α.Π.Θ. την Κυριακή» εντάσσεται  η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ, την Κυριακή 24 Μαΐου τις ώρες 12.00-15.00. Με αφορμή την έκθεση «Δώρα της Γης με αντοχή στον χρόνο», οι επισκέπτες της έκθεσης και οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γευστικά παρασκευάσματα, όλα προϊόντα-δώρα της μάνας-γης.

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΖΗΤΑ Η Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Eπιστολή προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Νικόλαο Στουπή, απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος, προκειμένου να υπάρχει μέριμνα για την άμεση αποζημίωση των αγροτών που επλήγησαν από την χθεσινή έντονη χαλαζόπτωση που σημειώθηκε στο νομό. Η επιστολή κοινοποιήθηκε και στους Βουλευτές.

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤ` ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ

Εικόνα
Χθες το πρωί, Πέμπτη 21 Μαΐου 2015, υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς διαπίστωσε ότι στον επαρχιακό δρόμο προς Νεστόριο και συγκεκριμένα στον κόμβο των Μανιάκων – Ποριάς- Κολοκυνθούς, άγνωστοι αφαίρεσαν τα καλώδια ηλεκτροφωτισμού του κόμβου, μήκους περίπου 400 μ., με αποτέλεσμα τη βύθιση του κόμβου στο σκοτάδι και τον άμεσο κίνδυνο ατυχήματος.

"ΓΙΝΕ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ"

Εικόνα
Το Mediterranean College υποστηρίζοντας την ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων διεξάγει διαγωνισμό υποτροφιών στον τομέα των Παιδαγωγικών για την ενίσχυση της εθελοντικής προσφοράς την 12η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ο. 4 ΚΟΖΑΝΗΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΟΓΩ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΓΕΦΥΡΩΝ ΤΟΥ ΟΣΕ

Εικόνα
Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει ότι, λόγω της έναρξης των εργασιών του έργου: «Κατεδάφιση Γεφυρών του ΟΣΕ στις διασταυρώσεις με τις Ε.Ο Κοζάνη - Λάρισα και Κοζάνη - Θεσ/νίκη», για το χρονικό διάστημα από Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 μέχρι Κυριακή 31 Μαΐου 2015, θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας για όλων των τύπων τα οχήματα  προς την Ε.Ο.  4 Κοζάνης – Θεσσαλονίκης  (ή οποία έχει ήδη αποκατασταθεί) και στη συνέχεια  από τον κόμβο του Στρατοπέδου Ρωμανέλλη μέσω της περιφερειακής οδού του άλσους «Κουρί» προς Λάρισα και αντιστρόφως.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ" ΤΟΥ Σ. ΓΡΟΣΔΟΥ

Εικόνα
Πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου «Δημιουργικότητα και Δημιουργική Γραφή στην Εκπαίδευση» του Σταύρου Γρόσδου, Σχολικού Συμβούλου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015, ώρα 7.30 μμ., «Οδός Ονείρων», Φλώρινα.

ΣΥΛΛΗΨΗ 24ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΧΑΠΙΩΝ

Εικόνα
24χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τριάντα (30) φαρμακευτικά δισκία χαπιών που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει, συνέλαβαν στην Φλώρινα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής. 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΑ ΒΑΛΤΟΝΕΡΑ(VIDEO)

Εικόνα
 Παρουσίαση της μελέτης «Έρευνα και προτάσεις για την εμφάνιση ρωγμώσεων στην Τ.Κ. Βαλτονέρων του Αμυνταίου Π.Ε. Φλώρινας», που εκπονήθηκε για λογαριασμό της Π.Ε. Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Μαΐου στο Πνευματικό Κέντρο της Τ.Κ. Βαλτονέρων.

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΕΞΟΡΥΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
9:00 9:30 Προσέλευση 9:30 9:40 Εισήγηση οργανωτικής επιτροπής - Σκοπός ημερίδας 9:40 10:20 Χαιρετισμοί Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Καρυπίδης Θεόδωρος Αντιπεριφεριάρχης Π.Ε. Φλώρινας Μπίρος Στέφανος Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Φλώρινας Σιάκος Κωνσταντίνος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φλώρινας Σέλτσας Κωνσταντίνος Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Φλώρινας Αντωνιάδης Ιωάννης Δήμαρχος Φλώρινας Βοσκόπουλος Ιωάννης Δήμαρχος Αμυνταίου Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος Δήμαρχος Πρεσπών Πασχαλίδης Παναγιώτης

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ INACT

Εικόνα
Τη Δευτέρα 18/5/15 οινοποιοί που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Δήμου Βοίου Νομού Κοζάνης, η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου Δυτικής Μακεδονίας Αμαλία Κούσκουρα, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Βοίου, Λάζαρος Γκερεχτές και στελέχη του πιλοτικού μηχανισμού υποστήριξης του κλάδου στη Δυτική Μακεδονία και κατόπιν  προσκλήσεως του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, συμμετείχαν σε  Τεχνική Συνάντηση και επισκέψεις σε οινοποιεία και  κελάρια της Σιάτιστας. Ο λόγος δόθηκε, κυρίως στους επιχειρηματίες, οι οποίοι αναφέρθηκαν στους προβληματισμούς τους, στις ανησυχίες και στις προσπάθειές τους να αυξήσουν το μερίδιο της αγοράς τους στην ελληνική και διεθνή αγορά.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΕΞΟΡΥΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ" ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Πρόγραμμα ημερίδας “Εξορυκτική δραστηριότητα στην Π.Ε. Φλώρινας – παρόν & μέλλον”. 9:00 – 9:30 Προσέλευση 9:30 – 9:40 Εισήγηση οργανωτικής επιτροπής – Σκοπός ημερίδας 9:40 – 10:20 Χαιρετισμοί 10:20 – 16:30 Εισηγήσεις – Τοποθετήσεις (13:30 – 14:30) Διάλλειμα – Ελαφρύ Γεύμα 16:30 – 17:30 Ερωτήσεις – Τοποθετήσεις 17:30 – 18:00 Συμπεράσματα – Κλείσιμο ημερίδας

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΔΟΣ ΕΛΕΝΗΣ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Μνημόσυνο εις μνήμην της Μεγάλης Ευεργέτιδας του Νοσοκομείου μας,Ελένης Θ.Δημητρίου τελέστηκε σήμερα Πέμπτη  21 Μαϊου  στο παρεκκλήσι του Αγίου Λουκά  του Νοσοκομείου Φλώρινας.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΘΕΙΑΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Την Ανάληψη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού θα εορτάσει η Αγία Εκκλησία Θείας Αναλήψεως Δισπηλιού Καστοριας στις 21 Μαΐου 2015. Στην τοπική Εκκλησία εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Θείας Αναλήψεως Δισπηλιού, όπου θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι λατρευτικές εκδηλώσεις : Πέμπτη 21 Μαιου και ώρα 07:30 : Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ

Εικόνα
Σε καλλιέργειες που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Παναγιώτη Πετρίδη, προκειμένου να δει από κοντά τη ζημιά που έχει υποστεί η παραγωγή.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΘΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εικόνα
Η «Παραθινούπολη» γιορτάζει φέτος 15 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης πορείας.Το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχει και φέτος, με το τμήμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων, στις ανοιχτές γιορτές που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμαριάς στην πλαζ Αρετσούς για μικρούς και μεγάλους.

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "Ο ΤΡΙΓΩΝΟΨΑΡΟΥΛΗΣ ΠΑΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ"

Εικόνα
Το ΠΜΣ «Δημιουργική γραφή και το Εργαστήριο Αγωγής για το Βιβλίο «Βιβλιολογείον Μίμης Σουλιώτης» της Παιδαγωγικής Σχολής Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας τιμά έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους έλληνες συγγραφείς παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας, για τα 20 χρόνια της συγγραφικής του δημιουργίας και τον υποδέχεται στην Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ 76ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Θανάσιμα τραυματισμένος βρέθηκε σε αγροτική περιοχή της Διποταμίας Καστοριάς, 76χρονος ημεδαπός που είχε μεταβεί εκεί με γεωργικό ελκυστήρα (τρακτέρ) για αγροτικές εργασίες, κατά την διάρκεια των οποίων το όχημα εξετράπη και ανετράπη.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ- ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ 183γρ. ΗΡΩΙΝΗΣ

Εικόνα
Δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Π.Γ.Δ.Μ. (46 και 36 χρονών) για εισαγωγή και πώληση ναρκωτικών ουσιών καθώς και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων κατά περίπτωση, συνέλαβαν  στην Φλώρινα , αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" ΓΙΑ ΔΩΡΕΑ

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον κ. Τραϊανού Γεώργιο, για τη δωρεά τετρακοσίων πενήντα ευρώ (450 €), για τις λειτουργικές ανάγκες του Συλλόγου μας. Ευχαριστούμε. Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

Ε.Β.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΝΑΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ"

Εικόνα
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φλώρινας έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο:“Φλώρινα, ένας ανερχόμενος γαστρονομικός τουριστικός προορισμός”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24/5/2015 και ώρα 16.00  στην αίθουσα EPHESUS ΙΙ-III του Ξενοδοχείου REGENCY HYATT στην Θεσσαλονίκη (περιοχή αεροδρομίου), στο πλαίσιο του 26ου Money Show 2015.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΙΑ 101 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 5,6,7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Εικόνα
Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου με βάση το αρ.35 του καταστατικού, προκηρύχθηκε το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, όπως εξειδικεύτηκαν στην συνεδρίαση της γραμματεία της στις 30 Απριλίου 2015, το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 5,6 & 7 Ιουνίου στο γήπεδο του Πανελληνίου (Πεδίον Άρεως).

Ε.Κ.Φ.: ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ

Εικόνα
Στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας πρόκειται να υλοποιηθεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και εθνικών πόρων, με τίτλο «Συμπεριφορά Καταναλωτή».

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

Εικόνα
Με τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά συναντήθηκε το Προεδρείο του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, στο πλαίσιο πάντα των επαφών που έχει ξεκινήσει με θεσμικούς φορείς και παράγοντες, σε μια προσπάθεια να υπάρξει ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων και θέσεων επί των ενεργειακών θεμάτων γενικά και ειδικά επί αυτών που σχετίζονται με το Ενεργειακό Λεκανοπέδιο.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΥΝΕΔΡΩΝ

Εικόνα
Την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 από τις 8:00πμ έως τις 7μμ θα διεξαχθούν οι εκλογές για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα γίνει στις 5,6,7 Ιουνίου 2015 στην Αθήνα.Οι υποψηφιότητες για συνέδρους υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 22 Μαΐου και ώρα 10:00 μ.μ. στο e-mail της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης nekoza@pasok.gr ή τηλεφωνικά στο 6973696910  ή ηλεκτρονικά στο email  organotiko@pasok.gr  και στο fax 2103665189.

ΟΤΑΝ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ

Εικόνα
Τα Παιδικά Δημιουργικά Εργαστήρια του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στη γιορτή λήξης των τμημάτων τους αποτίοντας φόρο τιμής στον αρχαίο Έλληνα Αθηναίο σατιρικό ποιητή Αριστοφάνη. Το Σάββατο 23 Μαΐου 2015, στις 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα θεάτρου του συλλόγου.

ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ "ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΟΠΕΡΑΣ: Η ΕΚΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ" ΣΤΟΝ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Ωράριο λειτουργίας της έκθεσης «Κοστούμια Όπερας: η εκδοχή των παιδιών» που φιλοξενείται στην Αίθουσα Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων του Αριστοτέλη. - Εβδομάδα 18/5-22/5 Τα πρωινά της εβδομάδας αυτής για επισκέψεις σχολείων η έκθεση θα ανοίγει κατόπιν συνεννόησης με την κ. Αναστασία Καππάτου στο τηλέφωνο 2385022992 (Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας).

ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 19-05-2015 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8Χ8 ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
-Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ – Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ: 0-5 2΄  ΠΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ) 0-1 5΄  ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ) 0-2 34΄ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ) 0-3 42΄ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ) 0-4 43΄ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ) 0-5

ΟΡΥΧΕΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ: ΝΕΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ

Εικόνα
Οι κώδωνες κινδύνου διαρκώς κρούουν. Οι κόκκινες γραμμές και τα όρια διαρκώς ξεπερνιούνται. Ανοιχτές θύρες συνεχώς παραβιάζονται και οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να παίζουν τη ζωή τους κορώνα – γράμματα κατά την ώρα εκτέλεσης του καθήκοντος. Οι εικόνες του νέου εργατικού ατυχήματος στο Ορυχείο Μαυροπηγής για μία ακόμα φορά μας κάνει να πιστεύουμε πως πραγματικά οι εργαζόμενοι είχαν Άγιο και για πολλοστή φορά αναρωτιόμαστε όλοι: «ως πότε».

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΣΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 22-24 ΜΑΙΟΥ

Εικόνα
Επιστημονική Διημεριδα με θέμα "Ελλαδα και Βαλκάνια στον 20ο αιώνα διοργανώνεται στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης στο Νεστοριο Καστοριάς στις 22-24 Μαϊου. Παρασκευή, 22 Μαΐου  19:00-19:30 Έναρξη της Διημερίδας  Χαιρετισμός: Βλασίδης Βλάσης-Δορδανάς Στράτος  Εισαγωγική ομιλία  Αλβανός Ραϋμόνδος, Η πολιτική του ελληνικού κράτους απέναντι στους σλαβόφωνους στο Μεσοπόλεμο. Η σημασία του κοινοβουλευτισμού.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπό την προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Μούσιου-Μυλωνά Όλγας και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλου συνεδρίασε τη Δευτέρα 19 Μαΐου 2015 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Ε.Κ.Φ. :ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ 465 ΘΕΣΕΩΝ Π.Ε. ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΗ Γ.Γ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι εκδόθηκε η 2Κ/2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 3/14-05-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων εξήντα πέντε (465) θέσεων τακτικού προσωπικού ΠανεπιστημιακήςΕκπαίδευσης, κλάδου Π.Ε. Εφοριακών, στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών. Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωριστεί και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ Τ.Κ.ΝΙΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο της μεγάλης εορτής Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης σας προσκαλούμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί στην πλατεία του χωριού.