Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 8, 2017

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ -ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΟ ΤΗΣ Π.Υ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στους δρόμους της Φλώρινας κυκλοφόρησε το ερπυστριοφόρο όχημα που διαθέτει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας έτσι ώστε να είναι σε ετοιμότητα να φτάσει ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο χωριό όταν και αν αυτό χρειαστεί.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΞ ΕΝ ΦΛΩΡΙΝΗ "Η ΕΛΠΙΣ"

Εικόνα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Προσθήκη λεζάντας Με 4 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Παρασκευή 13 Ιανουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 3:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Πέρασμα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΕΦΙΑΠ Γ.Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ -ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Διοικητής, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και τα παιδιά του ΚΕΦΙΑπ Γ.Ν. Φλώρινας (πρ. ΚΕΚΥΚΑμεΑ) ευχαριστούν ολόθερμα την Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας οι οποίοι με μια ευγενική τους προσφορά ενόψιν των χριστουγεννιάτικων εορτών δώρησαν το χρηματικό ποσό των 820 ευρώ στα παιδιά του ΚΕΦΙΑπ, για την αγορά εκπαιδευτικού υλικού στα εργαστήρια “Καλλιτεχνικής Έκφρασης και Δημιουργίας”(Ζωγραφική-Πηλοπλαστική).

Ε.Β.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΞΥΛΕΙΑ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι σύμφωνα με την αριθ. 148587/6214/1-12-2016 εγκύκλιο της Κεντρικής Αρχής Κανονισμού Ξυλείας θεσπίστηκε ενιαίος τύπος Βιβλίου Απογραφής Ξυλείας και των προϊόντων αυτής, για τους Φορείς Εκμετάλλευσης καθώς και τους Εμπόρους.

Ε.Κ.Φ.: ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ 4000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ “ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ”

Εικόνα
To Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι αναρτήθηκαν σήμερα Τετάρτη 11-01-2017 στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ, ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων στο Πρόγραμμα μακροχρόνια ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας, για 4.000 θέσεις εργασίας, καθώς και ο Πίνακας Αποκλειομένων στο πλαίσιο του ανωτέρου Προγράμματος.

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ/ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΙΩΓΑΣ

Εικόνα
Με 19 έργα του συμμετέχει  στην έκθεση Νέοι Ορίζοντες της Ζωγραφικής/Οι Ταυτότητες των Άλλων ο Γιάννης Ζιώγας Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών. Τα εγκαίνια θα γίνουν τη Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2016 στις 20:30 στο  Μουσείο Φρυσίρα Αστερίου 3 Πλάκα, Αθήνα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με τους επιτυχόντες του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του Δήμου Φλώρινας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος.  Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, ο κ. Δήμαρχος τους καλωσόρισε ως εργαζόμενους στον Δήμο, ενώ αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της αγαστής συνεργασίας τους με τους υπαλλήλους και τους Προϊσταμένους του Δήμου, με απώτερο σκοπό την εξυπηρέτηση των δημοτών της Φλώρινας.

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ

Εικόνα
Η Διεύθυνση Γεωπληροφορίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου (ΑΣΕΠΑ) προσκαλεί τους παραγωγούς (γεωργούς και κτηνοτρόφους) που ενδιαφέρονται για τα προγράμματα βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας, να προσέλθουν άμεσα στα γραφεία του συνεταιρισμού για να ενημερωθούν για τα προγράμματα και τις διαδικασίες για τις αιτήσεις συμμετοχής τους. Με εκτίμηση, Για την Διεύθυνση Γεωπληροφορίας ΑΣΕΠΑ Κυριακίδης Ιάκωβος Μελετητής Γεωπόνος

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας γνωρίζουμε ότιτην Παρασκευή13Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην περιοχή.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Ο Αγροτικός Σύλλογος Περιοχής Αμυνταίου ενημερώνει τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Δυτικής Μακεδονίας ότι ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών, η προγραμματισμένη για τις 12 Ιανουαρίου 2017 συνεδρίαση στο Αμύνταιο, που είχε ως θέμα τη συνέχιση του αγώνα και τις μορφές κινητοποιήσεων των παραγωγών.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου, τα σχολεία Α ́βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Αμυνταίου, δεν θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΛΟΓΩ ΠΑΓΕΤΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών,  που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 11ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στο Δήμο Αμυνταίου λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μετά και από απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου.

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2017 ο ΟΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Για την 2η αγωνιστική του 2ου γύρου Β΄ΤΟΠΙΚΟΥ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ που έγινε το Σάββατο 07 Ιαν 2017 στη Θεσ/κη, κέρδισε και τους δύο αγώνες που έδωσε. Αναλυτικά: ΓΣ ΣΕΡΡΕΣ 93 - ΟΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ = 0-4 ΟΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΑΣΚΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ= 4-0

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Β. ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Θ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ- 1ΕΚ. ΕΥΡΩ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο Θ. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

Εικόνα
«Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τα προβλήματα» δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης από το γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη, με τον οποίο είχε συνάντηση το πρωί της Πέμπτης.

Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας Η ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Εικόνα
Στην Ουγγαρία μετέβηκε η Φλωρινιώτισα αθλήτρια Χρυσή Φωτιάδου για να πάρει μέρος στο Διεθνές Τουρνουά Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Ομοσπονδία της Ουγγαρίας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ Η ΣΧΟΛΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 93 ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Εικόνα
Τους πρώτους 93 δόκιμους πυροσβέστες που ήρθαν απο κάθε πλευρά της Ελλάδας για να φοιτήσουν στην Πυροσβεστική Σχολή στην Πτολεμαϊδα υποδέχτηκε το πρωί της Δευτέρας o Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, μαζί με το βουλευτή Μ. Δημητριάδη, τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης Π. Πλακεντά και τον εντεταλμένο σύμβουλο πολιτικής προστασίας Η. Κάτανα.

Ε.Κ.Φ.: ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 5Κ/2016

Εικόνα
To Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι από σήμερα 10/1 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στο ΑΣΕΠ για 80 μόνιμες θέσεις εργασίας στην ΕΥΑΘ.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΚΛΕΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη, 10/1/2017 , λόγω ισχυρού παγετού. 

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΤΡΙΤΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Εικόνα
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στον Δήμο της Φλώρινας με απόφαση Δημάρχου και τη Τρίτη 10 Ιανουαρίου.Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη, τα σχολεία της Α’ θμιας και β’ θμιας εκπαίδευσης σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 09-01-2017, λόγω του πολικού ψύχους και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΟΥΣ -20 Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Εικόνα
Με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους -19 βαθμούς ξύπνησε η πόλη της Φλώρινας χωρίς ωστόσο να έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα.