Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 19, 2017

ΟΙ ΔΙΔΥΜΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΙΩΚΗ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ 9ο ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ

Εικόνα
Δύο δίδυμες αδερφές από την Φλώρινα κατέκτησαν τις δύο πρώτες θέσεις στον 9ο Ημαθιώτικο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Κ. Καραθεοδωρή» . Οι δύο αδερφές Σωτηρία Σιώκη και Καλλιόπη Σιώκη από το  1ο Γυμνάσιο Φλώρινας κέρδισαν τις δύο πρώτες θέσεις ανάμεσα σε πάρα πολλά παιδιά που πήραν μέρος στο διαγωνισμό. Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές από την Ημαθία, τον Έβρο, την Κοζάνη, την Πέλλα, την Πιερία και την Φλώρινα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Συνάντηση για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό για την κοινωνική ένταξη των Ρομά στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.Στη συνάντηση, την οποία συντόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Συνοχής Σταύρος Γιαννακίδης, εξετάστηκε η χαρτογράφηση της υπάρχουσας κατάστασης, με επικαιροποίηση των στοιχείων, όπως έχουν δοθεί από τους δήμους και τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ έγινε αναφορά στα επιμέρους ζητήματα και τις ιδιαιτερότητες που αντιμετωπίζονται ανά περιοχή, με στόχο να διαμορφωθεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για την κοινωνική ένταξη των Ρομά.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Φλώρινας στο πλαίσιο των δράσεών του και σε συνεργασία με την Διεύθυνση και τον Σύλλογο εκπαιδευτικών του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας, πραγματοποιεί παρεμβάσεις σε 12 τμήματα της Α΄, Β΄ και Γ ΄τάξης.

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 1ης ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ 11 «ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ»

Εικόνα
ΘΕΜΑ: Δημοσιοποίηση 1ης Τροποποίησης του Μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» από τα Μ.Μ.Ε.Παρακαλούμε για τη Δημοσιοποίηση της παρακάτω ανακοίνωσης σε τακτά χρονικά διαστήματα, αδαπάνως έως και τις 28/02/2017 για την ενημέρωση του κοινού.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΞΙΝΟΝΕΡΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Mε ZUMBA PARTY με την σχολή ΄΄ΑrteMυς΄΄ και χορός μασκαράδων με παραδοσιακή ορχήστρα στην κεντρική πλατεία του χωρίου συνεχίζεται την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου το Ξινονερίτικο καρναβάλι που συμπληρώνει 40 χρόνια από την ημέρα που μια παρέα παιδιών από το Ξινό νερό το 1982 αποφάσισαν να συνεχίσουν το καρναβάλι παρά τις αντιθέσεις της εκκλησίας που το είχε απαγορεύσει.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΕΝΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ 1ο Ε3 ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Εικόνα
Η ομάδα τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας συμμετείχε με δύο αθλητές στο 1ο Ε3 που έγινε στη Βέροια .Η δεκατριάχρονη Ελευθερία Κουτσοτόλη έφτασε μέχρι την δεκαεξάδα στη μεγαλύτερη κατηγορία των κοριτσιών 16 όπου έλαβε μέρος και ο δεκάχρονος πρωτοεμφανιζόμενος σε βαθμολογούμενους αγώνες Αχιλλέας Παπαθανασίου επίσης μέχρι τους δεκάξι στην κατηγορία αγόρια 12. Ένα μεγάλο μπράβο και στους δύο και πολλές ευχές για ακόμη καλύτερη συνέχεια στις επόμενες διοργανώσεις.

ΣΥΛΛΗΨΗ 17ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ -ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ 3 ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Εικόνα
17χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής σε κυλικείο Δημοτικού Σχολείου συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας. Ο 17χρονος από κοινού με άγνωστο άτομο-συνεργό του αφού εισήλθαν στον αύλειο χώρο Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το κυλικείο, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ο οποίος κατάφερε να τον ακινητοποιήσει, ενώ ο συνεργός του τράπηκε σε φυγή, αφού έθραυσε το παράθυρο του κυλικείου με ρίψη μεταλλικού αντικειμένου .

ΣΥΛΛΗΨΗ 41ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΑΣΚΟΠΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
41χρονος ημεδαπός για οπλοφορία, οπλοχρησία και άσκοπους πυροβολισμούς συνελήφθη στην Κοζάνη. Ο ανωτέρω από το μπαλκόνι της οικίας του προέβη σε άσκοπους πυροβολισμούς με κυνηγετικό του όπλο και στη συνεχεία κλείστηκε σ΄αυτήν.Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης, καθώς και Ειδικός Διαπραγματευτής, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΙΝΕ/ΓΣΕΕ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΡΟΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Σύσκεψη με στελέχη του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ) πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας. Στη σύσκεψη ήταν παρόντες ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ κ. Θωμάς Φίλιππος, ο διευθυντής του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ κ. Χρήστος Γούλας και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας κ. Κώστας Σιάκος.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΑΡΤΕΣ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με ΘΕΜΑ: Η Κυβέρνηση κωφεύει στην απόγνωση των πολιτών για τους δασικούς χάρτες, κατέθεσαν Βουλευτές της Ν.Δ. μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Τ.Κ. ΚΕΛΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΛΤΣΑΣ(BINTEO)

Εικόνα
Ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Σέλτσας Κωνσταντίνος το Σάββατο 18.02.2017 παρευρέθηκε στη συνέλευση του δημοτικού διαμερίσματος της Κέλλης, όπου ενημερώθηκε για το πρόβλημα ύδρευσης του οικισμού.Στην τοποθέτησή του υποστήριξε πως είναι απαράδεκτο στις μέρες μας και ενώ τεράστια ποσά έχουν δαπανηθεί, οι κάτοικοι να στερούνται του σημαντικότερου αγαθού της ζωής.

Ε.Κ.Φ.: ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Εικόνα
To Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ξεκινά  σήμερα  Πέµπτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 10.00 το πρωί, η υποβολή αιτήσεων στο πλαίσιο δύο νέων προγραµµάτων απασχόλησης, για την πρόσληψη σε θέσεις πλήρους απασχόλησης συνολικά 15.000 ανέργων, ηλικίας άνω των 50 ετών, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συνεταιρισµούς, Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, Κοινωνικούς Συνεταιρισµούς Περιορισµένης Ευθύνης (ΚΟΙ.Σ.Π.Ε.) και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τοµέα.

ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου η τελετή του Αγιασμού για την εκπαίδευση της νέας τάξεως των εθελοντών του Τοπικού Τμήματος Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού στον ημιώροφο της Π.Ε. Φλώρινας, παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητου, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου, του προέδρου του Τοπικού Τμήματος κ. Δημήτριου Ρίζου καθώς και νέων και παλαιότερων εθελοντών και μελών του ΕΕΣ.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Veltsi» έκοψε τη βασιλόπιτά του ο συνδυασμός «Αναπτυξιακή Πορεία» του Δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου, το βράδυ της Δευτέρας, 20 Φεβρουαρίου 2017.Παρόντες στην κοπή της βασιλόπιτας ήταν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας Όλγα Μούσιου Μυλωνά, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φλώρινας Τάκης Λουκάς, Νίκος Αλεξιάδης, Άρης Αριστείδου, Δημήτρης Θεοφανίδης, και Άκης Τσορμπάρης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ, Αντώνης Ζαέκης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φλώρινας, Νίκος Ευαγγέλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Αναπτυξιακή Πορεία», Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων, μέλη των τοπικών συμβουλίων, υποψήφιοι του Συνδυασμού, καθώς και φίλοι αυτού.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΑΠΟ 31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Σύλλογος Τριτέκνων Φλώρινας με χαρά ανακοινώνει προς τα μέλη του τα παρακάτω: Μετά από πολύμηνες διαβουλεύσεις με τον Εμπορικό Σύλλογο της Φλώρινας και μετά από απόφαση του, τριάντα μία (31) επιχειρήσεις της Φλώρινας χορηγούν έκπτωση στις οικογένειες Τριτέκνων Φλώρινας, από 4% μέχρι 50%.Η έκπτωση θα γίνεται με την επίδειξη της θεωρημένης Ταυτότητας μέλους του Συλλόγου από τον Σύλλογο.Παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου να προσέλθουν στο γραφείο του Συλλόγου για θεώρηση ή έκδοση της Ταυτότητας μέλους του Συλλόγου.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00μμ – 21:00μμ στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αμυνταίου, στην αποκριάτικη εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Αμυνταίου σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα και το Κοινωνικό Φροντιστήριο Αμυνταίου. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ!!

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ

Εικόνα
Οι "καταγγελίες" των ιδιωτών παραγωγών για "χειραγώγηση" της οριακής τιμής του ρεύματος από την ΔΕΗ, λόγω της "δεσπόζουσας" θέσης της στην αγορά ενέργειας, την περίοδο της μεγάλης κακοκαιρίας, βρήκαν εύκολα ανταπόκριση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ε.Ε. Έτσι λοιπόν μπήκαν στην ΔΕΗ ως "σερίφηδες" να βρουν τα ενοχοποιητικά "στοιχεία", με ταυτόχρονο έλεγχο στον ΑΔΜΗΕ, που για αυτούς είναι ο συνεργός του εγκλήματος. Μεγάλη δημοσιότητα και τα επικοινωνιακά αποτελέσματα προφανή: Η κοινωνία πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματα που επιθυμούν, ότι ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση μεταξύ τους και επίσης ότι οι εταιρείες που έχουν σχέση με το Δημόσιο αντιστρατεύονται τον ανταγωνισμό των ιδιωτών, που εξ ορισμού… εργάζονται… για το "καλό" του καταναλωτή.

Ε.Κ.Φ.: ΠΩΣ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ Η ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας ενημερώνει τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα για τον τρόπο αμοιβής της Καθαράς Δευτέρας (φέτος 27 Φεβρουαρίου 2017).Η Καθαρή Δευτέρα δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες αργίες που ορίζει ο νόμος για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.

ΜΕ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ Η ΑΦΙΞΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ακολουθεί αυτή την εβδομάδα η ταινία "Η ΑΦΙΞΗ" και την επόμενη εβδομάδα θα προβληθούν οι "ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ". Η ΑΦΙΞΗ (ARRIVAL) ΚΥΡΙΑΚΗ 26/2: 17.30 & 20.30 ΔΕΥΤΕΡΑ 27/2: 19.00 & 22.00 ΤΡΙΤΗ 28/2: 21.00 ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Επιστρέφει στο μηχανογραφικό των Πανελλήνιων Εξετάσεων, το τμήμα Διεθνούς Εμπορίου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, το οποίο είχε καταργηθεί με το περίφημο σχέδιο «Αθηνά», σε επανόρθωση μας αδικίας σε βάρος της εκπαιδευτικής κοινότητας του ΤΕΙ, αλλά και της Καστοριάς και της Δυτικής Μακεδονίας συνολικά.«Η απόφαση του υπουργείου Παιδείας να επανεντάξει το τμήμα Διεθνούς Εμπορίου στο μηχανογραφικό, μεταξύ των 9 από τα συνολικά 20 τμήματα που είχαν χαρακτηριστεί ως μεταβατικά με το σχέδιο «Αθηνά» και επρόκειτο να καταργηθούν, έρχεται να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση και να αποδείξει για ακόμα μια φορά ότι σε πείσμα των άναρθρων κραυγών και των άστοχων κριτικών, η περιφερειακή αρχή δουλεύει και δουλεύει μεθοδικά, ώστε να φέρει αποτελέσματα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης.

ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, η Γενική Συνέλευση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Δυτικής Μακεδονίας, με την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου, όπως αποφασίστηκε από τα ιδρυτικά μέλη της Σύμπραξης μετά την πρόσφατη υπογραφή του καταστατικού της.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ – ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΛ Η ΕΠΑΛ ΕΤΟΥΣ 2017

Εικόνα
Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2017 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές. Η προθεσμία ορίζεται ως και την Πέμπτη 2 Μαρτίου για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ).

ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Εικόνα
Ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ Μισθωτών ( πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ) Φλώρινας και πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Διευθυντή κ. Μπαρούφα Βασίλειο και εργαζόμενους του καταστήματος .Στη συνάντηση με τον κ. Διευθυντή συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν το τοπικό κατάστημα της Φλώρινας. Ιδιαίτερα ο κ. Διευθυντής επισήμανε τις δυσμενείς εξελίξεις που δημιουργούνται σε ασφαλισμένους , συνταξιούχους και εργοδότες μετά τη σύσταση του Ε.Φ.Κ.Α ( Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης ) από 01/01/2017.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ "Η ΑΓΚΑΛΙΑ" ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΜΕ ΦΟΛΕΣ

Εικόνα
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αμυνταίου «Η Αγκαλιά», εκφράζει τη λύπη και τον αποτροπιασμό του για τη συνεχή δολοφονία με φόλες αδέσποτων σκύλων στην περιοχή του Δήμου Αμυνταίου. Η χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων αποτελεί ποινικό αδίκημα που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός (1) έως πέντε (5) έτη και χρηματική ποινή από πέντε (5.000) έως δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) Ευρώ (άρθρο 20 παρ. 2 Ν. 4039/2014), καθώς και με διοικητικό πρόστιμο τριάντα χιλιάδων (30.000) Ευρώ για κάθε ζώο (άρθρο 21 περ. 39 Ν. 4039/2014).

ΣΤΟ 4ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΡΑΤΕ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό τους και πλούσιες εμπειρίες για το μέλλον επέστρεψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της ακαδημίας μαχητικών τεχνών ΄΄Ο ΑΜΥΝΤΑΣ΄΄ απο το 4ο κύπελλο Καράτε ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΣΑΜΟΥΡΙΔΟΥ, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην Βέροια, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.Στη διοργάνωση συμμετείχαν 31 σύλλογοι, με περισσότερους απο 600 αθλητές σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΞΙΝΟΝΕΡΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

Εικόνα
40 χρόνια συμπληρώνονται φέτος  από την έναρξη του ΞινοΝερίτικου Καρναβαλιού όπου κάτοικοι και επισκέπτες θα διασκεδάσουν και θα απολαύσουν τις πρωτότυπες εμπνεύσεις των καρναβαλιστών, την φιλοξενία των κατοίκων και το ξακουστό ανθρακούχο Νερό.Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με τη καθιερωμένη παρέλαση των αρμάτων και των πεζοπόρων τμημάτων τη Κυριακή 26 Φεβρουαρίου μέσω της οποίας θα παρελάσουν πάνω από 15 πεζοπόρα τμήματα και πάνω από 10 άρματα που θα σχολιάζουν καυστικά κάθε γεγονός που επηρέασε τη ζωή μας στη διάρκεια της χρονιάς. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου Στις 7 το απόγευμα αποκριάτικο party για τους μικρούς μας φίλους αμέσως μετά διασκεδάζουμε όλοι μαζί παρέα με παραδοσιακή ορχήστρα! Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου Στις 7:30 το απόγευμα ZUMBA PARTY με την σχολή ΄΄ΑrteMυς΄΄και χορός μασκαράδων με παραδοσιακή ορχήστρα στην κεντρική πλατεία του χωρίου!

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ 2ΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της 2ης Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης που έλαβαν μέρος στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017.Κατά τις εργασίες της συνδιάσκεψης υπερψηφίστηκαν ο απολογισμός της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής, ο Οικονομικός Προϋπολογισμός, καθώς και το σχέδιο πολιτικής απόφασης, η οποία και θα δημοσιευτεί προσεχώς.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Αποχώρησαν από χθες οι αγρότες από το μπλόκο Μανιακίου ανανεώνοντας το ραντεβού για αρχές Μαρτίου στο μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αγρότες βρέθηκαν στο πλευρό των αγροτών παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών που διαμαρτυρήθηκαν στην πόλη του Αμυνταίου για τα ποσά που καλούνται να πληρώσουν στο Δήμο. Με το τρόπο αυτό έληξαν και τις κινητοποιήσεις τους καθώς μέχρι σήμερα είχαν αποκλείσει το οδικό δίκτυο Φλώρινας- Θεσσαλονίκης μέσω Έδεσσας. Πηγή: www.ert.gr/news/florina

19 ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στις 19 Φεβρουαρίου, στον διαδικτυακό τόπο http://kozan.gr αναρτήθηκε ανακοίνωση της Ε.Ι.Ν.ΔΥ.Μ. στην οποία ανακριβώς αναφέρεται ότι το Νοσοκομείο Φλώρινας ανέστειλε εφημερίες της Παιδιατρικής Κλινικής.Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Φλώρινας κάλυπτε μέχρι 9 εφημερίες το μήνα έως το Σεπτέμβριο του 2016 ενώ από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι και σήμερα, μετά την πρόσληψη Επικουρικού Ιατρού, καλύπτει 19 εφημερίες το μήνα.

ΕΒΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας καλεί τα ενδιαφερόμενα μέλη του στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει σε συνεργασία με την ΕΤΕΑΝ Α.Ε. με θέμα: την έναρξη του προγράμματος Εξοικονομώ κατ’ οίκον καθώς και τα χρηματοδοτικά εργαλεία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Τρισάγιο υπέρ των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος,τελέστηκε στο Μνημείο πεσόντων Αστυνομικών που βρίσκεται στο Κατάστημα της Δ.Α. Φλώρινας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλώρινας, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητο, ως ελάχιστος φόρος τιμής για αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα και την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
O Αγροτικός Σύλλογος Περιοχής Αμυνταίου καλεί τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους αλιείς της περιοχής να προσέλθουν στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου (ΑΣΕΠΑ) για να εγγραφούν και να συμμετέχουν στον Αγροτικό Σύλλογο Περιοχής Αμυνταίου.

ΣΥΛΛΗΨΗ 4 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ 17 ΚΙΛΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Εικόνα
Τέσσερα  άτομα, εκ των οποίων ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας και τρεις ημεδαποί, ηλικίας 28, 28 και 50 χρόνων, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας συνελήφθησαν σε περιοχή της Καστοριάς.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Δυο ημεδαπούς 22 και 57 ετών, για κλοπή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος αντίστοιχα συνέλαβαν στην Καστοριά, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Π.Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ προσκαλεί τα μέλη και τους αθλητές του στην κοπή βασιλόπιτας που θα γίνει στην Οδό Ονείρων την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.

Ε.Κ.Φ.: ΠΡΟΣΛΗΨΗ 43 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΛΚΔΜ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι τo ΛΚΔΜ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη 43 (σαράντα τριών) εκτάκτων ημερομισθίων ανειδίκευτων εργατών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ορυχείων & Κλάδων.

ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ - ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

Εικόνα
Σε απεργία προχωρούν σήμερα οι πωλητές Λαϊκών Αγορών της Δυτικής Μακεδονίας, που εκθέτουν τα προϊόντα τους στη Λαϊκή Αγορά Αμυνταίου, γιατί αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στην δαπάνη του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους, που επιβάλει ο εν λόγω Δήμος.

ΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΧΛΑΔΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Εικόνα
Φώτο: Ελισσάβετ Παναγιωτίδου Με τη συμμετοχή του 70% των κατοίκων πραγματοποιήθηκε το δημοψίσμα της Τοπικής Κοινότητας Αχλάδας του Δήμου Φλώρινας για τη μετεγκατάσταση των οικισμών ή όχι.Στο Δημοψήφισμα ψήφισαν 238 κάτοικοι από τους οποίους οι 162 ψήφισαν ΝΑΙ οι 70 ΌΧΙ και 4 Λευκά. Πηγή: www.ert.gr/news/florina

ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΛΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Εικόνα
Η αντιμετώπιση των προβλημάτων υδροδότησης της Κέλλης του Δήμου Αμυνταίου βρέθηκε στο τραπέζι της συζήτησης σε συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Τοπικό Κατάστημα Κέλλης παρουσία πλήθος κόσμου και φορέων της περιοχής. Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι μέχρι τώρα κινήσεις που έχουν γίνει από όλους για την επίλυση του τόσο σημαντικού ζητήματος που απασχολεί τους 700 και πλέον κατοίκους που ζουν εκεί και οι οποίοι έχουν νερό για δύο ώρες μόλις την ημέρα.  Όπως ανέφεραν όλοι προσωρινή λύση, είναι η κατασκευή άλλης μια γεώτρησης που θα τροφοδοτείται η Κέλλη έως ότου γίνει το δίκτυο που θα φέρει νερό από τα Ασπρόγεια. Πηγή:www.ert.gr/news/florina

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου μας, κατά την 4η συνεδρίασή του στις 14 Φεβρουαρίου 2017, έκανε αποδεκτή τη δωρεά σας με υλικά και εξοπλισμό για το Τμήμα Φυσιοθεραπείας του Νοσοκομείου μας, το κόστος των οποίων ανέρχεται σε 443,70€.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 43 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Εικόνα
Τα Τµήµατα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας και ∆ιεθνούς Εµπορίου του ΤΕΙ ∆υτικής Μακεδονίας οργανώνουν και λειτουργούν στην Καστοριά το Μεταπτυχιακό Πρόγραµµα Σπουδών «∆ηµόσιες Σχέσεις και Μάρκετινγκ µε Νέες Τεχνολογίες» «Master of Arts – Public Relations and Marketing with New Technologies” µε έναρξη το Εαρινό Εξάµηνο του ακαδηµαϊκού έτους 2016-2017. Τα δικαιολογητικά, πρέπει να υποβληθούν µέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2017, είτε µε συστηµένη επιστολή µέσω ταχυδροµείου ή courier στην ακόλουθη διεύθυνση: Γραµµατεία Μεταπτυχιακού Προγράµµατος «∆ηµόσιες Σχέσεις και Μάρκετινγκ µε Νέες Τεχνολογίες» ΤΕΙ ∆υτικής Μακεδονίας, Περιοχή Φούρκα, Τ.Κ 52100, Καστοριά.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 32 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 15:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης).

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Υπό την Προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, Όλγας Μούσιου Μυλωνά, και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017, η Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη «Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής».

ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάζουμε ανακοινώσεις και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα τοπικών παραγόντων, για την κατάσταση του δημοσίου συστήματος υγείας της περιοχής μας. Οι περισσότερες από αυτές για κάποιο περίεργο και ασαφή λόγο, έχουν θριαμβευτικό χαρακτήρα και τονίζουν το πόσο αναβαθμίστηκε η δημόσια υγεία στην περιοχή μας τα τελευταία χρόνια, απέχοντας έτη φωτός από τη δυστυχώς εντελώς διαφορετική πραγματικότητα.

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SHOTOKAN Ο Α.Σ. ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Φεβρουαρίου 2017 στο “σπίτι των πολεμικών τεχνών” στα Λιόσια Αττικής έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα shotokan Καράτε.Ο Α.Σ. “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ήταν παρών και σ’ αυτό το Κορυφαίο γεγονός με τον πρωταθλητή του στα kata Σιώκη Λουκά. Μετά από καταπληκτικούς και δυνατούς αγώνες ο Σιώκης κατάκτησε την δεύτερη θέση και το Ασημένιο μετάλλιο.Τον αθλητή του συλλόγου συνόδευσε ο sensei Κορομπίλης Γεώργιος.

Α.Σ.Ε.Α. « ΣΑΡΙΣΕΣ » ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Εικόνα
Μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18/2/2017 σε γνωστή ταβέρνα της πόλης μας η κοπή της βασιλόπιτας των ΣΑΡΙΣΩΝ.Παρόντες ήταν σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου, οι αθλητές, οι προπονητές και οι γονείς των παιδιών.

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας ανακοινώνει ότι από Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 ορθοπεδικά περιστατικά θα γίνονται δεκτά στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία. Σύντομα θα ξεκινήσει η λειτουργία και των επειγόντων περιστατικών.Το τηλέφωνο για ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία είναι: 2385350140

ΣΥΛΛΗΨΗ 45ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Εικόνα
45χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Λαμίας, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών  συνελήφθη στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.