Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 2, 2014

Χρονια πολλά αδέλφια, χρονια πολλά Ελλαδα. Έτσι παίρνουν ευλογία οι Ικαροι (βιντεο)

Εικόνα
Δειτε το συγκλονιστικό βιντεο με τον Αγιορείτη μοναχό Ιωσηφ να ευλογεί τους Ίκαρους εν πτήση στο εκκλησάκι του Αγίου Μηνά του πολεμιστη. 

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ

Εικόνα
Στην διακοπή της κυκλοφορίας ολων των οχημάτων, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασιας,  προχωραει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.

ΣΥΛΛΗΨΗ 37 ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Εικόνα
37χρονος ημεδαπός συνεληφθη στην Καστορια, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΡΓΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας, κλοπή που διαπράχθηκε στο Πελαργό Φλώρινας και σ χηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών, μιας 42χρονης και ενός 25χρονου.

438 ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
438 άτομα συνελήφθησαν τον μήνα Οκτώβριο απο τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικης Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού στο Αμύνταιο σε συνεργασία με τη Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας

Εικόνα
Την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, τα μέλη και οι εθελοντές του Συλλόγου Καρκινοπαθών Αμυνταίου και Περιχώρων «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ» βρέθηκαν από τις 10:00 το πρωί λίγα μέτρα πριν την είσοδο στην Πλατεία Αγοράς Αμυνταίου, όπου και θα διανέμουν ΔΩΡΕΑΝ έντυπο ενημερωτικό υλικό.

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΡΟΥΛΙΑ

Εικόνα
Στο "καφενείο Γυναικών " φιλοξενείται η έκθεση ζωγραφικής της Κατερίνας Καρουλια του τμήματος Εικαστικων και Εφαρμοσμένων Τεχνων Φλώρινας.

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ

Εικόνα
Ξεκινανε τα μαθήματα στο Δημιουργικο εργαστήρι για παιδιά απο τον Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΧΛΑΔΑΣ

Εικόνα
Άμεση ήταν η ανταπόκριση της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας στο πρόβλημα που προέκυψε για τους κατοίκους της Τ.Κ. Αχλάδας, μετά το κλείσιμο αγροτικού δρόμου από την εταιρεία που δραστηριοποιείται στα ορυχεία της περιοχής.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΟΕΚ

Εικόνα
Σε ισχύ τίθεται η νέα ρύθμιση για τα δάνεια του πρώην ΟΕΚ, με βάση το άρθρο 55 του Ν. 4053/2014.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ Δ.Σ. ΕΛΜΕ

Εικόνα
Με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Φλώρινας κ. Μπουντουλούλη Βαγγέλη και κ. Παπαδοπούλου Θεοδώρα, συναντήθηκε την Πέμπτη 06 Νοεμβρίου 2014 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΔ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΒΕ

Εικόνα
Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη και νυν Περιφερειακό Σύμβουλο Δυτικής Μακεδονίας κ. Θέμη Μουμουλίδη και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας και Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Σάββα Σαπαλίδη συναντήθηκε την Πέμπτη 06 Νοεμβρίου 2014 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος στο γραφείο του. 

ΔΩΤΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ UNESCO

Εικόνα
Ο Δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με το Κέντρο UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στις Βαλκανικές Χώρες διοργανώνει σειρά ιατρικών εξετάσεων για παιδιά από 0 έως και 12 ετών, από παιδίατρο και οδοντίατρο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ

Εικόνα
Ο Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» και η Επιτροπή του Χάντμπολ εκφράζουν δημόσια τις θερμές τους ευχαριστίες προς το Δήμο Αμυνταίου και τον Δήμαρχο κ. Θεοδωρίδη Κωνσταντίνο για την κάλυψη όλων των εξόδων φιλοξενίας της Ισραηλινής Ομάδας H.C.Holon με την οποία θα διεξάγει 2 αγώνες η ομάδα Χάντμπολ Γυναικών του Αμύντα στις 21 και 23 Νοεμβρίου 2014 στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Εικόνα
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις νυκτερινές ώρες και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Η Ι.Μ. Καστοριάς και ο Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Άργους Ορεστικού πραγματοποιούν λατρευτικές εκδηλώσεις, με αφορμή την εορτή του Αγίου Νεκταρίου το Σάββατο 8 Νοεμβρίου, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου και την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου.

ΗΜΕΡΙΔΑ "ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ" ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Ημερίδα με θέμα <<Λέμε όχι σε όλα τα Ναρκωτικά>> διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Καστοριάς,.

ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΟΚΑΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Εικόνα
Τρία μέλη εγκληματικού κυκλώματος, ένας ημεδαπός και δύο αλλοδαποί Μεξικανικής και Καναδικής υπηκοότητας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, το Σ.Δ.Ο.Ε. και την Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.Στην εξάρθρωση της οργάνωσης συμμετείχε και η Αμερικανική Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών (DEA). 

ΣΥΛΛΗΨΗ 48ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΓΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Εικόνα
Έναν 48χρονο ημεδαπό, για παράνομη απασχόληση δύο αλλοδαπών συνέλαβαν στη Δεσκάτη Γρεβενών αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Δεσκάτης.

ΣΥΛΛΗΨΗ 51ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ

Εικόνα
Μια 51 χρονη ημεδαπή γιατί εντοπίσθηκε να αφαιρεί από κατάστημα (super market) διάφορα είδη, ευτελούς αξίας συνέλαβαν  στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης.

ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ Τ.Κ. ΒΕΥΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση στις 11:30 το πρωί ολοκληρώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις στην Τοπική Κοινότητα Βεύης Φλώρινας για τον εορτασμό της επετείου της απελευθέρωσης της Τοπικής Κοινότητας Βεύης από τον Τουρκικό ζυγό.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ

Εικόνα
Με λαμπρότητα θα εορταστεί και φέτος η επέτειος της απελευθέρωσης της πόλης της Φλώρινας απο το Τουρκικό ζυγό.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ

Εικόνα
Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες και την κατάκτηση των 2βαθμών, ο Αμύντας υποδέχεται το Σάββατο (8/11) στις 18:00 τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, για την 4η στροφή του πρωταθλήματος της Α1. 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εικόνα
Ποδόσφαιρο Για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας η Θύελλα Φιλώτα αναδείχτηκε ισόπαλη άνευ τερμάτων με το την Καβάλα

ΕΓΓΡΑΦΟ – ΒΟΜΒΑ: Ο πατριώτης Λατσης γινόταν λαγός στο Λουξεμβούργο λίγες ημέρες πριν το μνημονιο. Τι δεν κατάλαβες;

Εικόνα
Η συμμορία Παπανδρεου, έκανε τα μυστικά δείπνα με τα μεγαλοστελέχη της EFG λίγο πριν τις εκλογες του 2009. Λέτε ο Λατσης να είχε εσωτερική πληροφόρηση απο την συμμορία Παπανδρεου ωστε να έγινε καπνός μαζί με δεκάδες δις και να μπουμπούνισε την εδω Eurobank που την πλήρωσαν οι ραγιάδες με το υστέρημα τους; 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α', Β' ΚΑΙ Γ'

Εικόνα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 08-11-2014 ΩΡΑ 3.00 μ.μ. ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΔΙΚ. ΑΕΤΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 09-11-2014 ΩΡΑ 3.00 μ.μ. ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΒΕΥΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓ. ΠΑΝΤ/ΝΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ- ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΒΙΤΣΙ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗΣ - ΜΕΛΙΤΕΥΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΡΕΠΟ: ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ,ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ

Εικόνα
Με τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Παπαδόπουλο συναντήθηκε την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, στο γραφείο του στην Περιφέρεια.

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΧΑΜΟ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΝΕΠΕΚΙΔΗ

Εικόνα
Η Διεθνής Συνομοσπονδία Ποντίων Ελλήνων εκφράζει την βαθιά λύπη της για το χαμό ενός μεγάλου επιστήμονα του Πολυχρόνη Ενεπεκίδη.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σχετικά με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δήμο Φλώρινας, σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τον Νόμο 4304/2014, οι δημότες έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους τόσο προς τη ΔΕΥΑΦ όσο και προς το Δήμο.

ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ -ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΑΝΚΟ ΚΑΙ ΑΝΦΛΩ

Εικόνα
Σε κοινή σύσκεψη του Δήμου Φλώρινας και της Αντιπεριφέρειας Φλώρινας που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, την Τετάρτη 05 Νοεμβρίου 2014, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΚΟ κ. Γιώργος Αμανατίδης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΑΝΦΛΩ κ. Ζέτα Ρίζου, υπηρεσιακοί παράγοντες, στελέχη και συνεργάτες των δύο αναπτυξιακών. 

ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Εικόνα
Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κ.Ντινόπουλου εγκρίθηκε η κατανομή στους δήμους για την χορήγηση των προνοιακών επιδομάτων του διμήνου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου 2014

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΓΡΕΒΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Εικόνα
34 χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης συνελήφθη στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 32ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Έναν 32χρονο ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνέλαβαν στην  Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

Εικόνα
Εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας εισήγαγαν στη χώρα και διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας και της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης. 

ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΜΑ ΣΕ 5.000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εικόνα
Δωρεάν γεύμα σε 5.000 άτομα, φτιαγμένο από φρούτα και λαχανικά που δεν θα καταναλώνονταν λόγω άσχημης εμφάνισης ή περισσεύματος, θα προσφερθεί την Κυριακή, από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, στο Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης.Πατάτες, καρότα, μελιτζάνες, κολοκυθάκια και πολλά άλλα υλικά "στραβά" σε εμφάνιση, μικρά ή χτυπημένα θα συνδυαστούν στις κατσαρόλες και θα φτιάξουν ένα ωραιότατο μπριάμ.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Εικόνα
Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) προκηρύσσει 22 θέσεις υποτροφιών για εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας ή τμήματος διδακτορικής διατριβής πόρων σε Πανεπιστήμια και οργανισμούς της Νορβηγίας, Ισλανδίας, Λιχτενστάιν - 2014/2015.

Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με δύο ταινίες συνεχίζονται οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, με την προβολή των ταινιών "ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΠΙΤΙ" και "Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ".

ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

Εικόνα
Η πιο επικίνδυνη δηλητηρίαση που προκαλείται από μανιτάρια είναι η φαλλοειδική που προσβάλλει κυρίως το συκώτι. Αυτή η δηλητηρίαση ευθύνεται για το μεγαλύτερο ποσοστό θανάτων απο μανιτάρια στην Ευρώπη.

Ε.Α.Υ.Φ.:ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ

Εικόνα
Το Δ.Σ. της Ένωσής μας ενημερώνει τα μέλη μας ότι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τις αγωγές, αναφορικά με τις περικοπές των αποδοχών τους, οι οποίες θα κατατεθούν από το Νομικό Σύμβουλο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Χαράλαμπο, θα πρέπει να κατατεθούν στα Γραφεία της Ένωσής μας, μέχρι την 15-11-2014.  

ΜΕΤΡΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Δ.Μ.

Εικόνα
Προχωράμε στη λήψη βραχυπρόθεσμων μέτρων μείωσης των εκπομπών αιωρούμενων σωματιδίων στα χωρικά επίπεδα των Δήμων Κοζάνης, Φλώρινας, Αμυνταίου και Εορδαίας, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, καθώς τα επίπεδα συγκέντρωσης ξεπέρασαν τα επιτρεπόμενα όρια.

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΛΟΣ:ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΣΠΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΣΚΛΗΡΟΥ ΣΙΤΟΥ

Εικόνα
Στην διατηρηση και βελτιωση της ποιοτικης παραγωγης σκληρου σιτου αναφερεται σε δηλωση του ο Αναπληρωτης Υπουργος Αγριτικης Αναπτυξης Παρις Κουκουλοπουλος.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ

Εικόνα
Η Τράπεζα Αίματος του ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ¨ διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014.

ΣΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROBANK Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανος Μπίρος, παραβρέθηκε στην τελετή βράβευσης των αριστούχων αποφοίτων λυκείων που διακρίθηκαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις για τη σχολική περίοδο 2013-2014, που διοργάνωσε για 12η συνεχόμενη χρονιά η Eurobank, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Βέροιας.

ΙΕΡΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Τὴν Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014 ἡ Ἁγία μας Ἐκκλησία ἑορτάζει καὶ πανηγυρίζει τὸν Μεγαλομάρτυρα Ἅγιο Μηνᾶ, καὶ στὸ παρεκκλήσιον τοῦ Ἁγίου Μηνᾶ .Θὰ τελεσθεῖ Ἱερὰ Ἀγρυπνία την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 καὶ ὥρα 20:30 (πέρας 1:00 π.μ.). 

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:ΕΝΗΝΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΓΣΣΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εικόνα
Συνεχίζονται, σε καθημερινή βάση, οι ενημερώσεις που έχει ξεκινήσει, στους χώρους εργασίας της ΔΕΗ, το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με κύρια θέματα τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, επιμέρους εργασιακά αλλά και όλα τα ενεργειακά θέματα που έχουν δρομολογηθεί και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. 

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Νοεμβρίου, στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εικόνα
Η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Χαραλαμπίδου, από κοινού με άλλους 8 βουλευτές, κατέθεσε την Τρίτη 4/11 ερώτηση προς το Υπουργείο Εργασίας, κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας και το Υπουργείο Ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας, σχετικά με τα προβλήματα των εργαζομένων στις εφημερίδες τις Θεσσαλονίκης, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν υποστεί ιδιαίτερα μεγάλες μειώσεις αποδοχών.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ

Εικόνα
Παρουσίαση των δυο τελευταίων βιβλίων του Γιώργου Καραμπελια: Η Υπονομευμενη Άνοιξη - Η Αποστασία των Διανοουμενων θα πραγματοποιηθεί απο τις Εναλλακτικές Εκδόσεις και την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης. 

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δ.Μ.:ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΕΥΡΕΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Εικόνα
Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. της 2ας Νοεμβρίου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους μας, υποψηφίους και ψηφοφόρους όλων των συνδυασμών καθώς και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία. 

ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον κ. Παντελή Κάπτση για την ευγενική του προσφορά που εκφράστηκε με τη δωρεά δύο (2) παλαιών παραδοσιακών εκθεμάτων, προς το Λαογραφικό Μουσείο του Συλλόγου μας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον κ. Παντελή Πηλείδη για την ευγενική του προσφορά που εκφράστηκε με τη δωρεά σειράς βιβλίων εκπαιδευτικού, επιστημονικού και ιστορικού περιεχομένου από τη συλλογή του παππού του Παντελή Παπαγεωργίου, προς το Τμήμα της Βιβλιοθήκης του Συλλόγου μας.