Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 13, 2015

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙNΗΣΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 33ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΜ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών συνέλαβαν 33χρονο ημεδαπό στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας. Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για άτομο που διακινεί ναρκωτικά εντοπίστηκε ο 33χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, ενώ σε έρευνες που ακολούθως πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού τόσο στο σπίτι του όσο και σε χώρο στάθμευσης ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και άλλες ποσότητες κάνναβης.

ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 41ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας για ληστεία και παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς. Ο  41χρονος  εισήλθε σε οικία στους Κομνηνάδες Διποταμίας Καστοριάς όπου βρισκόταν ζευγάρι ημεδαπών (ένας 72χρονος και η 68χρονη σύζυγός του) και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε ένα (1) κινητό τηλέφωνο ενώ ακολούθως διέφυγε προς την ελληνοαλβανική οριογραμμή.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Γ. ΤΣΙΡΩΝΗΣ :"Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΠΤΥΞΗ ΤΗΣ-ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ"(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Στους στόχους της Κυβέρνησης για την ανάδειξη και προστασία του περιβάλλοντος αλλά και τον τρόπο διαχείρισης των λιμνών και των βιοτόπων που υπάρχουν στην Φλώρινα και σε όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και στο σχέδιο για την απεξάρτηση της χώρας από τη λιγνιτική ενέργεια αναφέρθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Φλώρινα. Ο κ. Τσιρώνης επεσήμανε ότι χρέος της πολιτείας είναι η προστασία του περιβάλλοντος που είναι συνυφασμένη με την οικονομική ανάπτυξης της χώρας. «Στόχος της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι να επενδύσουμε στην προστασία του περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας της χώρας έτσι ώστε να αξιοποιηθούν αυτές οι περιοχές και να συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας και στην μείωση της ανεργίας».

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας διοργανώνει χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Bazaar με τις δημιουργίες των παιδιών από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Φλαμπούρου, στις 23 Δεκεμβρίου 2015, στην πλατεία Γεωργίου Μόδη, από τις 18:00 μ.μ.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΡΩΣΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΤΟΝ Α' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου των Ρώσων Στρατιωτών του Μακεδονικού Μετώπου στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο στην Φλώρινα πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί παρουσία πλήθος κόσμου και του Ρώσου Προξένου στη Θεσσαλονίκη Αλεξέι Ποπόβ.

ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ 2015 Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Εικόνα
Δύο ακόμα νίκες σημείωσε η γυναικεία ομάδα επί της Καβάλας και του Άρη Βούλας, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2015. Στο Σ.Ε.Φ. το Σάββατο 19/12/2015 η τριάδα Φίλη, Εξάρχου και Οικονόμου για μία ακόμα φορά δεν είχαν αντίπαλο και νίκησαν εύκολα την ουραγό Καβάλα με σκορ 4-0 και τη δεύτερη στη βαθμολογία ομάδα του Άρη Βούλας με σκορ 4-1.

ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Ε.Κ.Φ. ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ

Εικόνα
Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας καταγγέλλει τόσο την διοίκηση της Κ/ξιας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ – ΤΕΡΝΑ Α.Ε., όσο και την διοίκηση της ΔΕΗ Α.Ε., οι οποίες προσδοκώντας στην μεγιστοποίηση των κερδών και στη διασφάλιση των οικονομικών τους συμφερόντων, έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο την μεταξύ τους συνεργασία, θέτοντας:

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕ.Φ.Ι.Απ.Γ.Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η διοίκηση, το προσωπικό και τα παιδιά του ΚΕ.Φ.Ι.Απ. Γ.Ν. Φλώρινας(πρώην ΚΕΚΥΚΑμεΑ) σας προσκαλούν να συμμετάσχετε και να χαρείτε μαζί μας στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που έχουν ετοιμάσει τα παιδιά του κέντρου μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ. στο χώρο του ΚΕ.Φ.Ι.Απ.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΕΝ ΦΛΩΡΙΝΗ "Η ΕΛΠΙΣ" ΓΙΑ ΕΚΔΗΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΗΛΕΙΔΗ

Εικόνα
Με την αναγγελία του αδόκητου θανάτου του Απόστολου Πηλείδη, επί 25 χρόνια αντιπροέδρου του Συνδέσμου Μοναστηριωτών και Πέριξ εν Φλωρίνη "Η ΕΛΠΙΣ", το Δ.Σ. του Συλλόγου συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, εξέφρασε τη βαθιά του οδύνη για την απώλεια του αλησμόνητου προέδρου μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Γ. ΤΣΙΡΩΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Στέφανο Μπίρο θα έχει σήμερα στις 6:00 το απόγευμα ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης αναφορικά με θέματα που άπτονται περιβαλλοντικής ανάπτυξης και προστασίας, όπως η προστασία της Λίμνης Βεγορίτιδας.

ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ 160 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ Α.Ε.- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ- ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Λ.Κ.Δ.Μ.

Εικόνα
Ακόμα 120 εργαζόμενοι από τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας προστέθηκαν στο κατάλογο των 35 εργαζομένων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες τις αμέσως επόμενες ημέρες θα σταματήσει η λειτουργία όλου του έργου που σημαίνει ότι άλλοι 500 εργαζόμενοι, εργολάβοι και εργαζόμενοι σε εργολάβους θα χάσουν την δουλειά τους. Ήδη τα λιγνιτωρυχεία Αχλάδας έχουν σταματήσει την παράδοση λιγνίτη στον ΑΗΣ Μελίτης.

ΣΥΛΛΗΨΗ 36ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Εικόνα
36χρονο ημεδαπό, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε  συνέλαβαν στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΈΚΔΟΣΗ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΜΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015

Εικόνα
Απαιτούμενα Δικαιολογητικά Τα Άτομα με Αναπηρίες που δικαιούνται Δελτίο Μετακίνησης θα προσκομίζουν στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Νομού μας: 1. Αίτηση του ενδιαφερομένου ή του κηδεμόνα του ή άλλου εξουσιοδοτημένου ατόμου με συνημμένα τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παρακάτω. 2. Γνωμάτευση Υγειονομικής Επιτροπής, όπου θα αναγράφεται το παθολογοανατομικό ποσοστό αναπηρίας (τουλάχιστον 67%). Όσον αφορά στις γνωματεύσεις των ΚΕΠΑ δεν απαιτείται η αναγραφή του όρου παθολογοανατομικό ποσοστό.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΠΑΥΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΟΥ ΛΙΓΝΙΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Επερώτηση με θέμα: "πολιτικά υποκινούμενη παύση καθηκόντων των δύο διευθυντών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας της ΔΕΗ Α.Ε. προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κατέθεσε ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης και συνυπέγραψαν συνολικά 16 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ ΜΥΛΩΝΟΥ ΚΑΙ Η ΗΛΙΑΤΑΧΤΗ" ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας σάς προσκαλεί στη Θεατρική Παράσταση «Η Βασιλοπούλα Μυλωνού και η Ηλιοταχτή» που θα δώσουν τα παιδιά της Θεατρικής Ομάδας του Συλλόγου μας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 8.00 μμ στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας. http://thessaloiflorinas.blogspot.gr/.

"Η ΦΑΡΣΑ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ" ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας ο Αμύντας Αμυνταίου

Εικόνα
Στην Άρτα φιλοξενείται αύριο Σάββατο (19/12 στις 18:00) ο Αμύντας από την τοπική Αναγέννηση, στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας για το 2015.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Έμφραγμα για τους Άνδρες του Αμύντα

Εικόνα
Ιδανικοί αυτόχειρες, οι παίκτες του Αμύντα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καστοριά, προηγήθηκαν με διαφορά 8τερμάτων (15-7) στο 35 λεπτό, όμως δεχόμενοι επι μέρους σκόρ 16-7, υπέστησαν τη δεύτερη διαδοχική τους ήττα στο πρωτάθλημα (22-23).Οι παίκτες του Αμύντα , μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα και μπήκαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα 5τερμάτων (11-6).

ΜΠΑΣΚΕΤ: Φινάλε με Νίκη για τις Κορασίδες του Αίαντα Αμυνταίου

Εικόνα
Με νίκη ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα οι κορασίδες του Αίαντα. Στην τελευταία αγωνιστική, επικράτησαν εντός έδρας 63-30 επι του Άργους Ορεστικού. Η ομάδα εμφανίστηκε αρχικά νωχελική χωρίς ενέργεια, αλλά στη συνέχεια άλλαξε ρυθμό και με λιγότερα λάθη έφτασε τη νίκη, η οποία ίσως ήταν αναμενόμενη, καθώς η αξιόμαχη ομάδα του Άργους Ορεστικού αποτελείτο, κυρίως από παίκτριες μικρότερων ηλικιών και έτσι φάνηκε από νωρίς η διαφορά δυναμικής.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Αυτοκτόνησε ο Αίαντας Αμυνταίου στο Βελβεντό!

Εικόνα
Ο Αίαντας Αμυνταίου στο φινάλε του πρώτου γύρου της Α κατηγορίας της ΕΚΑΣΔΥΜ, γνώρισε την ήττα από το γηπεδούχο Βελβεντό με 69-65 και με απολογισμό 3 νίκες και 4 ήττες, ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2015.Ουσιαστικά οι παίκτες του Λάζαρου Φωτιάδη απώλεσαν τη νίκη στο τελευταίο 5λεπτο, όπου δέχθηκαν επι μέρους σκόρ 18-7 και ενώ μέχρι εκείνο το σημείο (35λεοτό) βρίσκονταν μπροστά στο σκόρ με 51-58.Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, από το ξεκίνημα του, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν στο φινάλε του πρώτου μέρους να πάρουν προβάδισμα 5πόντων (37-32).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας συγχαίρει την εταιρεία B & T COMPOSITES ΤΙΡΙΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΒΕΤΕ για το Βραβείο Αριστείας Μικρής Επιχείρησης που απέσπασε στα Βραβεία Ελληνική Αξία Β. Ελλάδος 2015 για δεύτερη συνεχή χρονιά. Τέτοιες διακρίσεις μας δίνουν τη δύναμη και το κουράγιο ως Επιμελητήριο να συνεχίσουμε με δράσεις εξωστρέφειας, στήριξης και ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη μείωση της ανεργίας και στην άνοδο του ΑΕΠ του τόπου και της χώρας μας.

ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΓΙΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ

Εικόνα
Στις εγκαταστάσεις της 1ης ΕΜΑΚ στον Ασπρόπυργο για τον εορτασμό των προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος Αγίων "Τριών Παίδων Εν Καμίνω" βρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης και ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Ηλίας Κάτανας.Στις εκδηλώσεις παρόντες ήταν ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλης Παπαγεωργίου, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νικόλαος Τόσκας και ο γενικός γραμματέας πολιτικής προστασίας Γιάννης Καπάκης.

«2ο Διασυνοριακό ΦΟΡΟΥΜτων Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας και Κορυτσάς στο πλαίσιο του προγράμματος INACT»

Εικόνα
Στη Κοζάνη την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015πραγματοποιήθηκετο 2ο Διασυνοριακό ΦΟΡΟΥΜ για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη μεταξύ των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας και Κορυτσάς,για την προώθησηδράσεων και τη συνεργασία μεταξύ των δύο περιοχών, στο πλαίσιο του διακρατικού προγράμματος INACT(*).

ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΥΖΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Όσοι δικαιούχοι δεν προμηθεύτηκαν ρύζι τις προηγούμενες ημέρες από τον Δήμο Φλώρινας, καλούνται την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 στους χώρους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Φλώρινας, στην οδό 7ης Νοεμβρίου, και από τις 09:00 μέχρι τις 14:00, όπου θα διανεμηθεί για τελευταία φορά.Δικαιούχοι είναι όσοι είχαν εγκριθεί το έτος 2013 στο Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους.

ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Εικόνα

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗ ΣΙΤΑΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ξεκινάει τη λειτουργία το Χωριό του ΑΙ-ΒΑΣΙΛΗ στη Σιταριά Φλώρινας τη  Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στις 17:00 μμ (κεντρική πλατεία της Σιταριάς).

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα

ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΦΙΛΩΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων στην Τ.Κ. Φιλώτα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 από το Δήμο Αμυνταίου. Η λαική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 μ.μ. , στo Αμφιθέατρο, κτίριο πρώην Δημαρχείου, προκειμένου να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις οι κάτοικοι της τοπικής Κοινότητας, για θέματα που τους αφορούν.

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές ανάδειξης του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Προστασίας της Λίμνης Βεγορίτιδας κατά τη χθεσινή εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου.

ΚΛΟΠΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Εικόνα
Δύο (2) άγνωστοι άνδρες, προσποιούμενοι τους φίλους συγγενικού προσώπου 85χρονης ημεδαπής, σε περιοχή των Γρεβενών, μπήκαν στο σπίτι της και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των εξακοσίων είκοσι ευρώ (620€). 

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Εικόνα
Ενόψει της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, για τη διευκόλυνση των φίλων και μελών της Νέας Δημοκρατίας, έχει διαμορφωθεί στην ιστοσελίδα www.nd.gr ειδική ενημερωτική σελίδα με τον τίτλο «Εκλογές Ανάδειξης Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας», όπου παρέχονται σχετικές πληροφορίες.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (Κ.ΕΦ.Ε), και της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής ( Ν.ΕΦ.Ε) , και σύμφωνα με την Εγκύκλιο Εκλογής Προέδρου του Κόμματος ορίσθηκαν οι χώροι όπου θα πραγματοποιηθεί η εκλογική διαδικασία την 20-12-2015 για την ανάδειξη του προέδρου στην Π.Ε Φλώρινας ως εξής :

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 12 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου συνεδριάζει τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου . Η συνεδρίαση θα γίνει στις 18:00 το Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ 3Η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Στο ξενοδοχείο «IBERIS» στη Σιάτιστα, στις 12 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η 3η Θεματική Ημερίδα, για τον τομέα της Αγροδιατροφής, που διοργανώθηκε από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Στην ημερίδα συμμετείχαν φορείς και στελέχη απο 53 επιχειρήσεις του τομέα της αγροδιατροφής, αλλά και συνδεόμενοι με τον κλάδο επαγγελματίες (γεωπόνοι, οικονομολόγοι, κ.α.).

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΙΟΥΛΙΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ

Εικόνα
Την περιοχή του Φιλώτα και του Αμυνταίου θα επισκεφθεί την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ι.Συναδινός, ο οποίος είναι προσκεκλημένος της Ομοσπονδίας Τζούντο.

Πρόγραμμα επισκέψεων του Δημάρχου Φλώρινας

Εικόνα
Σας γνωρίζουμε ότι ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος θα πραγματοποιήσει τις ακόλουθες επισκέψεις: Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 11:00πμ, Φυλάκιο Νίκης 12:00μ. Γηροκομείο

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΡΩΣΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ "ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ" ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

Ε.Κ.Φ.: ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι την Παρασκευή 18.12.2015 θα καταβληθεί στους δικαιούχους ανέργους το δώρο Χριστουγέννων και την ίδια ημέρα θα προπληρωθούν τα επιδόματα του ΟΑΕΔ που θα καταβάλλονταν τη χρονική περίοδο των εορτών (από 19 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου).

ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΙΛΜ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ 2 ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ- ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ LIKE ΓΙΝΕΤΑΙ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Μαθητικό φιλμ για τη Νανοτεχνολογία δημιούργησαν δύο σχολεία της Φλώρινας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Φλώρινας μέσα σε 15 μέρες. Το βίντεο μέχρι 15/1/2016 θα ανέβει σε συγκεκριμένες διευθύνσεις και θα ολοκληρωθεί η ψηφοφορία των like. 

ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Εικόνα
Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας προσκαλεί επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα, καθώς και επιστημονικά εργαστήρια ανάλυσης τροφίμων ή ποτών να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής προκειμένου να ενταχθούν στη δωρεάν δράση εξειδικευμένης συμβουλευτικής υποστήριξης στο πλαίσιο του Έργου: «Χτίζοντας την Αριστεία μέσω Πιστοποίησης», το οποίο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Αλβανία 2007-2013».

ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Ξεκίνησε από χθες τις βόλτες του το "Τρενάκι της Φωτιάς" που βρίσκεται στην Φλώρινα για δεύτερη χρονιά.  Το Τρενάκι της Φωτιάς θα ταξιδεύει τους επιβάτες - επισκέπτες εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο ιστορικό κέντρο της Φλώρινας και σε όλο το αστικό μήκος του ποταμού Σακουλέβα, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν το εκπληκτικό φυσικό τοπίο, την τοπική αρχιτεκτονική, τα καλλιτεχνικά εργαστήρια των Φλωρινιωτών δημιουργών, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, τον Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», τη Λέσχη Πολιτισμού και την εμπορική αγορά. 

325 ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

Εικόνα
325 άτομα συνελήφθησαν στη Δυτική Μακεδονία το μήνα Νοέμβριο σύμφωνα με τη  δραστηριότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Βλέπει Final-4 στο Κύπελλο ο Αμύντας Αμυνταίου

Εικόνα
Η κλήρωση της β φάσης του κυπέλλου Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΧΕ, από την οποία προέκυψαν τα 4 ζευγάρια του θεσμού.Ο Αμύντας Αμυνταίου θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε νόκ-άουτ αναμέτρηση στην Κατερίνη τον τοπικό Ορφέα, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

ΖΕΜΠΕΛΙΑΔΟΥ: Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Εικόνα
Μετά την άρνηση του Περιφερειάρχη κου Καρυπίδη να εισάγει το θέμα της ΥΓΕΙΑΣ στη Δυτική Μακεδονία σε έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο με πρωτοβουλία των Περιφερειακών Συμβούλων του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙA" με επικεφαλής τον κο Γιώργο Δακή και του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ "ΕΛΠΙΔΑ" με επικεφαλής την κα Ζεμπιλιάδου Γεωργία προέβησαν στη συλλογή των απαιτούμενων υπογραφών, προκειμένου το θέμα να έρθει για συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΩΤΣΗΣ" ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Παιδικής Χορωδίας "Δημήτρης Λιώτσης" του Φ.Σ.Φ. "Ο Αριστοτέλης", την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου και ώρα: 20.00 στη αίθουσα θεάτρου του συλλόγου. Είσοδος ελεύθερη.Συμμετέχουν όλα τα τμήματα: προχορωδία Ι, προχορωδία ΙΙ και η παιδική - εφηβική. 120 πανέμορφα αηδονάκια θα σας χαρίσουν πολλές χριστουγεννιάτικες μελωδίες!!!