Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 1, 2015

ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ

Εικόνα
Με δύο ταινίες: "ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ" και "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ", συνεχίζονται οι προβολές ταινιών απο την Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τα προγραμματισμένα παιχνίδια για αυτό το Σαββατοκύριακο Α΄, Β’ και Γ’ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Φλώρινας αναβάλλονται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στον Νομό μας.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Εικόνα
8 Μάρτη, Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας Μικρό ποιητικό αφιέρωμα αντί ευχών και αγωνιστικών μηνυμάτων στις Γυναίκες όλων των εποχών, που ξέρουν καλά να προσφέρουν, να μάχονται, να πονούν και να αγαπούν…

ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΨΟΥΣ 600 ΧΙΛ.ΕΥΡΩ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 59 ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Μια  59χρονη ημεδαπή, γιατί όφειλε προς το Δημόσιο χρέη ύψους 600.150,57 ευρώ, ως διαχειρίστρια κατασκευαστικής εταιρείας συνέλαβαν στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Συνέντευξη για όλα τα θέματα που απασχολούν τη Δυτική Μακεδονία και την Φλώρινα αλλά και για όλες τις πολιτικές εξελίξεις έδωσε στην ΕΡΑ Φλώρινας και στην Θωμαη Αδαμου η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Ραχήλ Μακρή.

ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΣΤΟ ΛΕΧΟΒΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΘΗΣΕΑ

Εικόνα
Στο Λέχοβο φιλοξενείται την Κυριακή (8/3 στις 17:00) ο φορμαρισμένος Αμύντας Αμυνταίου, για την 13η  αγωνιστική του πρωταθλήματος του 6ου ομίλου της Β Εθνικής.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΡΑΣΕ ΔΕΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Εικόνα
Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους για την συντριπτική τους συμμετοχή στις εκλογές του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που έφθασαν να διαμορφώσουν ποσοστά που ξεπερνούν το 93%.

ΠΥΚΝΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΠΛΉΤΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ- ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Εικόνα
Στα άσπρα ντυθηκε για άλλη μια φορά η Φλώρινα μέσα σε λίγες μόνο ώρες με το χιόνι να ξεπερνάει τα 10 εκατ.σε πολλά σημεία της πόλης.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», αποτελούμενη από τον επικεφαλής της παράταξης Στάθη Κων/δη και τους δημοτικούς συμβούλους Παπασωτηρίου Σταύρο, Καρυπίδη Νίκο, Ρασάικο Τραϊανό και Ρόζα Κώστα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο και εποικοδομητικό κλίμα.

ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΤΗΣ Β ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΤΕΙΩΝ

Εικόνα
Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐλαβῶν Χριστιανῶν ὅτι κατὰ τὸν Κατανυκτικὸ Ἑσπερινὸ τῆς Β’ Κυριακῆς τῶν Νηστειῶν, ὁ ὁποῖος θὰ τελεσθεῖ, χοροστατοῦντος τοῦ Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοκλήτου, τὴν 8η Μαρτίου 2015  καὶ ὥρα 6:30 τὸ ἀπόγευμα στὸν Ἱερὸ Ναὸ Ἁγίας Παρασκευῆς Φλωρίνης, τὸν Θεῖο λόγο θὰ κηρύξει ὁ Ἱεροκήρυξ τῆς Μητροπόλεώς μας Ἀρχιμ. Σεβαστιανός Τοπάλης, μὲ θέμα: «Προσευχή καί ἐλεημοσύνη».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΙΛΩΤΑ ΣΕ ΧΟΡΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Εικόνα
Ο Σύνδεσμος Γυναικών Φιλώτα σας προσκαλεί στον καθιερωμένο ετήσιο χορό, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 και ώρα 8:00 μ.μ. στην οικογενειακή Ταβέρνα «Κατσουπάκης» στο Φιλώτα. Με τιμή Το Δ.Σ.

ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΡ

Εικόνα
 Προτάσεις κατέθεσε το  Περιφερειακο Παραρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για έργα και δράσεις στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της κοινοπραξίας του ΤΑΡ.

ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Εικόνα
Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου πραγματοποίησε το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνων στην Αθήνα στις 2 Μαρτίου 2015. Στη συνάντηση συμμετείχε ο κ. Θεόδωρος Σιόγκας με τη διπλή του ιδιότητα, ως Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Σ.Γ. και Πρόεδρος του Περιφερειακού Παραρτήματος ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Δυτικής Μακεδονίας.

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΣΤΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, η Περιφέρεια προτίθεται όπως ο νόμος ορίζει, να παραχωρήσει απευθείας, ακίνητα έως οκτώ (8) στρεμμάτων για την ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 31 θέματα στην ημερήσια διάταξη της συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Μαρτίου και ώρα 10:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΙΛΩΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Διεύθυνση του Γυμνασίου Φιλώτα, και ιδιαίτερα οι συνοδοί της 4ήμερης εκδρομής της Γ’ Γυμνασίου που πραγματοποιήθηκε από 25-28/02/2015 στην Αθήνα, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά το τουριστικό γραφείο GIATRAKAS Travel για την καλή συνεργασία και τη διάθεση που έδειξαν να μας εξυπηρετήσουν πέρα από τις συμβατικές τους υποχρεώσεις. Από τη Διεύθυνση

ΟΑΕΔ: Οριακή αύξηση της ανεργίας τον Ιανουάριο

Εικόνα
Μικρή αύξηση κατά 6.252 άτομα ή κατά 0,73%, εμφανίζει ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τα μηνιαία στατιστικά στοιχεία του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). Ειδικότερα, το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων που δηλώνουν ότι αναζητούν εργασία, ανήλθε τον Ιανουάριο σε 864.377 άτομα από 858.125, τον Δεκέμβριο του 2014.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ- ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Εικόνα
Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη, τοποθετήθηκαν - μετακινήθηκαν οι Ταξίαρχοι Γενικών και Ειδικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας. Στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής τοποθετείται ο Χρήστου Δημοσθένης,  όπου υπηρετεί, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής. Για την Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας όπου Αστυνομικός Διευθυντής είναι ο κ. Δημήτριος Χήρας θα γνωρίζουμε αν θα παραμείνει η όχι μέχρι αύριο.

ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Εικόνα
Μετά την κρίση των Ταξιάρχων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη και των Αντιστρατήγων του Σώματος Κωνσταντίνου Τσουβάλα και Εμμανουήλ Κατριαδάκη.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Εικόνα
Δύο ημεδαπούς, έναν 50χρονο και μία 46χρονη, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών συνέλαβαν  αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας .

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας ,24 και 25 χρονών,  συνέλαβαν για πλαστογραφία στην Φλώρινα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με ένα και μοναδικό θέμα  «Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας σχετικά με την πορεία του έργου της Τηλεθέρμανσης» συνεδριάζει την Δευτέρα 9 Μαρτίου το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Εικόνα
Άλλοι 30 μετανάστες χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα που έχουν κρατηθεί για περισσότερους από 10 μήνες στο κέντρο κράτησης μεταναστών της Αμυγδαλέζας αφέθηκαν ελεύθεροι και επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο που τους οδήγησε στο κέντρο της Αθήνας.Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το θέμα και σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε:«Ίσως είναι λάθος που οδηγούνται στην Ομόνοια. Θα βρούμε ένα άλλο μέρος για να τους πηγαίνουμε».

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ

Εικόνα
Εκδήλωση παρουσίασης των προτάσεων Οικολογικής και Ανεμπόδιστης Μετακίνησης στις πόλεις μας, από την Ομάδα των μαθητών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Φλώρινας στο πλαίσιο της δράσης Free Mobility διοργανώνεται στην Φλώρινα .

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Για την Τιμή των Όπλων ο Αμύντας Απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας

Εικόνα
Νίκη γοήτρου θα αναζητήσουν τα κορίτσια του Αμύντα στη Σαββατιάτικη (7/3 στις 18:00) εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Άρτας, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας πρωταθλήματος της Α1.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στην Πτολεμαΐδα για το Καλύτερο Δυνατό Αποτέλεσμα ο Αίας Αμυνταίου

Εικόνα
Οι διαδοχικές ήττες έχουν φέρει σε δύσκολη βαθμολογική θέση την ομάδα του Αίαντα, που αντιμετωπίζει το φάσμα του υποβιβασμού στη Β κατηγορία της ΕΚΑΣΔΥΜ, 5 στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Δύο ημεδαπούς (71 και 29 χρονών), για κλοπή συνέλαβαν στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

ΣΥΛΛΗΨΗ 30ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Εικόνα
Έναν 30χρονο ημεδαπό, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών συνέλαβαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Εικόνα
Σχετικά με ερωτήσεις και δημοσιεύματα αλλοδαπών μέσων ενημέρωσης που αφορούν την φορολόγηση της Εκκλησίας της Ελλάδος και τη μισθοδοσία των Κληρικών, και αναδημοσιεύθηκαν στο εσωτερικό, ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων κ. Γ. Καλαντζής προέβη στις ακόλουθες διευκρινίσεις για την κατάσταση ως έχει σήμερα.

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ: ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Εικόνα
Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών στο πλαίσιο επιμόρφωσης των μελών της και  μη  παρέχει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης και επαγγελματικής ειδίκευσης και κατάρτισης σε σύγχρονες εφαρμογές των Νέων Τεχνολογιών (ΤΠΕ) στην ειδικής αγωγή.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ Έχοντας υπόψη :  Την 112843/Γ4/14-10-2005  απόφαση του ΥΠΕΠΘ - Δ/νση Φυσικής Αγωγής, που αφορά στις αθλητικές εκδηλώσεις των σχολείων Δ/θμιας και Π/θμιας Εκπ/σης και τις τροποποιήσεις αυτής. Την 2/62978/0022/19-12-2005 κοινή απόφαση Υφυπουργών Παιδείας και Οικονομικών με θέμα «Δαπάνες Σχολικών Αγώνων» όπως ισχύει, και το άρθ.51 του Ν.4115/2013(ΦΕΚ24/Α/30-1-2013) και την ΚΥΑ 2/5472/0022/3-2-2014 (ΦΕΚ224/Β/5-2-2014) με θέμα: «Δαπάνες Σχολικών Αγώνων»,όπως ισχύει.

Π.ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ

Εικόνα
Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2015 το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας πέρασε σε μια νέα περίοδο. Άλλαξε σελίδα. Το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα διοικείται πλέον όχι από Διοικούσα Επιτροπή που όριζε κάθε φορά το Υπουργείο Παιδείας, αλλά από τις εκλεγμένες Πρυτανικές Αρχές του. Ο κ. Αντώνης Τουρλιδάκης είναι ο πρώτος Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Έχει τις καλύτερες ευχές και τη συμπαράσταση όλων μας.

ΤΖΑΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΕ ΦΥΤΕΙΕΣ ΧΑΣΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΕΥΠ

Εικόνα
Τη σοβαρότητα των σεναρίων που αποκάλυψε το αντιτρομοκρατικό think tank Quilliam για την απόβαση – εισβολή που σχεδιάζουν οι τζιχαντιστέςαπό το Ισλαμικό Κράτος σε Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία έρχεται να επιβεβαιώσει πλήρως η σημερινή αποκάλυψη του tribune.gr. 

ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ: ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Εικόνα
Ο Δήμος Πρεσπών κάνει γνωστό στους δημότες του ότι στο περιφερειακό ιατρείο Λευκώνα δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν  εξετάσεις προληπτικής ιατρικής.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας καταθέσε ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας  κ. Αντωνιάδης Ι.  για την αποζημίωση των ροδακινοπαραγωγών από το ρώσικο εμπάργκο στα ευρωπαϊκά αγροτικά προϊόντα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΥΨΕΛΩΝ. ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΔΙΚΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ 2015

Εικόνα
Από το τμήμα Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της ΠΕ Καστοριάς γνωστοποιείται ανακοίνωση για την «Αντικατάσταση κυψελών» και την «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας 2015».

FID PRIZE 2015-Διάκριση των φοιτητριών της Σχολής καλών τεχνών Φλώρινας Τασούλα Μαρίας και Τζάνη Χριστίνας στο διεθνή διαγωνισμό σχεδίου

Εικόνα
Ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετέχοντες από 30 χώρες, η Τασούλα Μαρία και η Τζάνη Χριστίνα επιλέχθηκαν στους σαράντα πρώτους καλλιτέχνες των οποίων τα έργα θα εκτεθούν στις 12 Μαρτίου 2015 στο Ecole Supérieure d’Art du Nord-Pas- de-Calais (Γαλλία) και συνεχίζουν στη τελική φάση του διαγωνισμού.....περισσότερα στους φλώρους εικαστικούς.

ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

Εικόνα
Αγαπητη Φλώρινα την Πέμπτη 5 Μαρτίου φτάνει στην Φλώρινα ο ιστορικός τέχνης Μάνος Στεφανίδης για πενθήμερη παραμονή στην περιοχή.

2.159 ΛΑΘΡΑΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΚΑΙ 18 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΠΝΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ 42ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Έναν 42χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Πακιστάν, για κατοχή λαθραίων τσιγάρων συνέλαβαν στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Εικόνα
Δυο (2) αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, μη νόμιμους μετανάστες (23 και 27 χρονών), για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών συνέλαβαν στην Ιεροπηγή Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Εικόνα
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (05-03-2015) ,με κύρια χαρακτηριστικά , βροχές , καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά .

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΏΝ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με τις αποζημιώσεις των αγροτών απο τις καταστροφές που υπέστη η αγροτική παραγωγή εξαιτίας των πλημμυρων,υπέβαλε ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας κ. Ι.Αντωνιάδης.

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ Γ.Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Α.ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ

Εικόνα
Χθες έφυγε από την ζωή ο σύντροφος μας Τάσος Τσαούσογλου χάνοντας την μάχη που έδινε τους τελευταίους μήνες για τη ζωή του. Από τα μαθητικά του χρόνια έδωσε το παρόν στους δημοκρατικούς και κοινωνικούς αγώνες στρατευμένος στις τάξεις της αριστεράς, παλεύοντας με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια για τις ιδέες του.

ΣΤΙΣ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣ

Εικόνα
Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς γνωστοποιείται ότι η καταβολή του Διατροφικού Επιδόματος Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων, μηνός Ιανουαρίου 2015, θα γίνει τηνΠαρασκευή 06 Μαρτίου 2015.

ΜΠΑΣΚΕΤ:ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ο Αίας Αμυνταίου δεν κατάφερε για 4ο παιχνίδι στη σειρά να γευτεί τη χαρά της νίκης, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 54-56 από την Α.Ε. Κοζάνης και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με το φάσμα του υποβιβασμού, 5αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της  ΕΚΑΣΔΥΜ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΤΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Εικόνα
Ενημερωτικη συνάντηση με γονείς στο Δημοτικό Σχολείο Ιτιας Φλώρινας θα πραγματοποιήσει αύριο στις 11:00 ο Συμβουλευτικος Σταθμός Νέων Φλώρινας με θέμα τη Ρητορική μίσους στο Διαδίκτυο.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ TAP ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Σε συνάντηση εργασίας καλεί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης τους εμπλεκόμενους φορείς, με θέμα τη διαχείριση και υλοποίηση του Χρηματοδοτικού προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της Κοινοπραξίας του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου – ΤΑΡ.

ΈΚΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Τ.Ε.Ε.Τ.

Εικόνα
Ο Δήμαρχος Φλώρινας κος Ιωάννης Βοσκόπουλος και ο Πρόεδρος του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κ. Ανδρέας Ανδρέου σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Έκθεση ενάντια στη βία κατά των γυναικών» την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 στις 19.30 στον ισόγειο χώρο του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», στη Φλώρινα.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ

Εικόνα
Από το τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής γνωστοποιείται ότι ξεκίνησε το Πρόγραμμα Ενεργητικής και Παθητικής επιτήρησης της λύσσας.