Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 29, 2017

ΣΥΜΒΟΛΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ

Εικόνα
Στο κλείσιμο της Ε.Ο. Φλώρινας-Θεσσαλονίκης στο κόμβο του Αντιγονου προχώρησαν χθες το οι αγρότες του Αμυνταίου οι οποίοι μοίρασαν μήλα στους διερχόμενους οδηγούς ως ένδειξη ευχαρίστησης για την υπομονή τους. Παράλληλα αγρότες του ανεξάρτητου μπλόκου των αγροτών του Μανιακίου και των Πύργων Εορδαίας προχώρησαν σε συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας στο τελωνείο Νίκης στα σύνορα με τη ΠΓΔΜ μοιράζοντας φυλλάδια με τα αίτημα τους. Πηγή:www.ert.gr/news/florina

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Ε.ΝΕ.Φ.

Εικόνα

Ε.Κ.Φ.: ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 16 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Κ/2016 ( ΦΕΚ 5/6-10-2016, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π. ) που αφορούν στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, δεκαέξι (16) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ε.Β.Ε: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 9η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι η 9η Ταξιαρχία θα προβεί στη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια οπωροκηπευτικών για τις ανάγκες των Μονάδων της 9ης Μ/Π Ταξιαρχίας, οι οποίες εδρεύουν στις Φρουρές Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Άργους Ορεστικού, Φλώρινας, Αμυνταίου καθώς και των Μονάδων Φρουράς Κοζάνης έτερης Διοικητικής υπαγωγής.Κατάθεση φακέλου συμμετοχής στον διαγωνισμό μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 14:00.Η σχετική προκήρυξη με τους όρους του διαγωνισμού βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Φλώρινας: www.ebef.gr

ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Δήμος Φλώρινας, θα προβεί στη δωρεάν διανομή ακτινιδίων στα μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων του Δήμου Φλώρινας και σήμερα  Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου 2017, στους χώρους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Φλώρινας, στην οδό 7ης Νοεμβρίου, και από τις 09:30πμ μέχρι τις 13:30.Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Πολυτεκνική τους Ταυτότητα.

Ε.Β.Ε.: ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00 μ.μ. στο Επιμελητήριο (Μεγαρόβου 19- Φλώρινα) με θέμα τα νέα δεδομένα στον Αγροδιατροφικό τομέα, τη δικτύωση, τις ενέργειες και την εξωστρέφεια (Αγροδιατροφική Σύμπραξη).

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με λύπη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο χαμό του Νικόλαου Μίχου. Ο εκλιπών ήτανε για πολλά χρόνια μέλος της χορωδίας. Τα μέλη του Συλλόγου και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα αντί στεφάνου να διαθέσει το ποσό των 50€ για φιλανθρωπικό σκοπό.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΣΤΡΙΣΙΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟ

Εικόνα
Προκειμένου ο Δήμος Φλώρινας να συνεχίσει τον καθαρισμό κεντρικών οδών στην πόλη της Φλώρινας, παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, όπως την Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου 2017, απομακρύνουν τα αυτοκίνητά τους από την οδό Καστρισιανάκη, έως τις 11:00πμ. Η απομάκρυνση των οχημάτων, κρίνεται απαραίτητη για την διευκόλυνση των συνεργειών του Δήμου, αλλά και για τον καλύτερο καθαρισμό των παραπάνω οδών.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (4/2 στις 18:00) στο ΔΑΚ Αμυνταίου ο Αμύντας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.Ο Αμύντας με σύμμαχο τον κόσμο άλλα με αντίπαλο την παράδοση, θα επιδιώξει στην αυριανή αναμέτρηση να διαχειριστή όσο το δυνατόν καλύτερα το παιχνίδι, καθώς οι δύο ομάδες έχουν θέσει τελείως διαφορετικούς στόχους.Οι παίκτριες του Νίκου Γιώσκου, απηύθυναν κάλεσμα στους φίλους της ομάδος, να βρεθούν στο γήπεδο και αν στηρίξουν τις προσπάθειες τους.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ 2000 ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ

Εικόνα
Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων  η χθεσίνη και μετά από πολυετείς καθυστερήσεις, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει ότι το Σχέδιο Νόμου για την «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ Ελληνικής Δημοκρατίας, Δημοκρατίας της Αλβανίας, πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας και Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προστασία και Αειφόρο Ανάπτυξη της Περιοχής του Πάρκου Πρεσπών» κατατέθηκε προς ψήφιση, στη Βουλή.Οι υγρότοποι των Πρεσπών συγκαταλέγονται ανάμεσα στις λίγες περιοχές της Ευρώπης που συνδυάζουν μεγάλη ποικιλία μορφών ζωής, σε περιορισμένη έκταση.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΛΑΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ ΣΙΤΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ

Εικόνα
Από το Τμήμα Τοπογραφίας Εποικισμού και Αναδασμού της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Φλώρινας ανακοινώνεται ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη λαϊκών μελών που θα συγκροτήσουν τις Επιτροπές Εμπειρογνωμόνων κι Επιτροπές Αναδασμού για τους αναδασμούς που θα διενεργηθούν στα αγροκτήματα Αμμοχωρίου, Σιταριάς και Περάσματος. Συγκεκριμένα την Παρασκευή ,10-2-2017 και ώρα 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθούν εκλογές στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο Τ.Κ. Αμμοχωρίου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΙΦΟΥΣ ΜΟΝΑΜΑΧΙΑΣ -13 Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΑΡΕΝΙΔΟΥ

Εικόνα
Εξαιρετικές εμφανίσεις για τους Ξιφομάχους του ΟΞΙΦ όπου και αν έπαιξαν. Ξεχωριστή η επιτυχία της Αφροδίτης Ταρενίδου η οποία κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξίφους Μονομαχίας -13 Κοριτσιών το Σάββατο στην Αθήνα αλλά και της Κωσταντίνας Καράντζα η οποία κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση. Αν, δε, δεν συναντιόταν στον ημιτελικό θα είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το Χρυσό στον Μεγάλο Τελικό (65 συμμετοχές).

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΝΙΚΗΣ- ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ Ε.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ 4:30-5:30

Εικόνα
Στο κλείσιμο της Ε.Ο. Φλώρινας-Θεσσαλονίκης στο κόμβο του Αντιγονου από τις 4:30 έως τις 5:30 θα προχωρήσουν σήμερα οι αγρότες του Αμυνταίου. Ως ένδειξη ευχαρίστησης για την υπομονή τους προς τους πολίτες που θα περιμένουν εκείνη την ώρα οι αγρότες θα μοιράσουν μήλα στους διερχόμενους οδηγούς. Παράλληλα αγρότες του ανεξάρτητου μπλόκου των αγροτών του Μανιακίου και των Πύργων Εορδαίας σήμερα θα προχωρήσουν σε συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας στο τελωνείο Νίκης στα σύνορα με τη ΠΓΔΜ μοιράζοντας φυλλάδια με τα αίτημα τους.

ΜΕ 9 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Η Γ.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Μετά τις επιτυχίες στο εξωτερικό, ήρθαν οι σημαντικές υποχρεώσεις στο εσωτερικό για τους αθλητές Σπάθης του τμήματος ξιφασκίας της Γ.Ε.Φ. Στις 28-29/1/2017 διοργανώθηκε στην Αθήνα το Πανελλήνιο Πρωτάλθημα Εφήβων- Νεανίδων και η Γ.Ε.Φ. συμμετείχε με 9 αθλητές και αθλήτριες. Απολογισμός: Τέσσερα μετάλλια σε τέσσερις κατηγορίες (ατομικά ‘Eφηβοι, ατομικά Nεάνιδες και τα αντίστοιχα ομαδικά). Αναλυτικά, στους έφηβους ο Αντώνης Ζαραβέλης έκανε την καλύτερη εμφάνιση και έδειξε ότι φέτος (στην Ελλάδα τουλάχιστον) βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας του.

ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ - ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη κοπή βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Φλώρινας για την Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου 2017, αναβάλλεται, λόγω έκτακτων υποχρεώσεων του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη. Η ανοιχτή εκδήλωση - κοπή της βασιλόπιτας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 20:00 στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου «Βέλτση».

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ 11 ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Εικόνα
ΘΕΜΑ: Δημοσιοποίηση Πρόσκλησης του Μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» από τα Μ.Μ.Ε. Παρακαλούμε για τη Δημοσιοποίηση της παρακάτω ανακοίνωσης σε τακτά χρονικά διαστήματα, αδαπάνως έως και τις 22/02/2017 για την ενημέρωση του κοινού. ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ 11 «ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ»

ΣΥΛΛΗΨΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Εικόνα
Δυο  ημεδαποί, 34 και 39 χρόνων, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Γρεβενών και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Κοζάνης,

ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΕΜΠΕΛΙΑΔΟΥ:ΌΤΑΝ Ο Κ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ (ΠΑΛΙ) ΠΙΣΩ ΑΠ΄ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ !!!

Εικόνα
Μέχρι πότε θα κρύβεστε κ. Καρυπίδη πίσω απ΄ το δάχτυλο σας και θα αποφεύγετε να αναλάβετε τις ευθύνες σας; Χθες, στο Περιφερειακό Συμβούλιο συζητήθηκε η ερώτηση μας σχετικά με το "Κερνάμε Ελλάδα" και τα όσα αποκαλύψαμε καταθέτοντας και αδιάσειστα στοιχεία.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Εικόνα
Δυο ημεδαποί, 25 και 37 χρόνων, συνελήφθησαν σε περιοχές της Κοζάνης για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιάτιστας Κοζάνης. Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκαν νομότυπες έρευνες στις οικίες των ανωτέρω σε περιοχές της Κοζάνης, όπου βρέθηκαν στην οικία του 37χρονου -309- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και στην οικία του 25χρονου -10- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΕΛΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών με Θέμα: Σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση της κοινότητας Κέλλης Δήμου Αμυνταίου νομού Φλώρινας, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης. Ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης: Κύριε Υπουργέ, Η κοινότητα Κέλλης του Δήμου Αμυνταίου νομού Φλώρινας, εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υδροδότησης. Ο φετινός χειμώνας, ο οποίος ακόμα συνεχίζεται και είναι ένας από τους πιο σκληρούς των τελευταίων δεκαετιών, επιδείνωσε το πρόβλημα, καταστρέφοντας το δίκτυο υδροδότησης και στερώντας πλήρως αυτό το αγαθό από τους κατοίκους της περιοχής. Δεν υπάρχει πλέον όχι μόνο πόσιμο νερό για τους κατοίκους, αλλά ούτε νερό για τις ανάγκες των κτηνοτρόφων. Οι ανάγκες της περιοχής εξυπηρετούνται από υδροφόρες και βυτία που παρέχουν ο στρατός και η πυροσβεστική τα οποία όμως αποτελούν ημίμετρα και δεν επαρκούν. Αξίζει να σημειωθεί πως οι κτηνοτρόφοι αναγκάζονται να μεταφέρουν νερό με τα χέρια σε απόσταση δύο χιλιομέτρων προκειμένου να ποτίσουν τα κοπ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΛΟΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

Εικόνα
Φορολογία σε κάθε πραγματικό εισόδημα, κατάργηση των τεκμηρίων. Αφορολόγητο ατομικό εισόδημα 12000 €, προσαυξημένο με 3000€ για κάθε παιδί. Προοδευτική φορολόγηση στο επιπλέον εισόδημα για τους μεγαλοαγρότες και τους επιχειρηματίες στο 45%. Κατάργηση των λογιστικών βιβλίων σε φτωχούς αγρότες με τζίρο έως 40000€.Κατάργηση του αντιασφαλιστικού νόμου. Μείωση των ορίων συνταξιοδότησης στα 60για τους αγρότες και στα 55 για τις αγρότισσες. Συντάξεις αξιοπρέπειας. Να ανακληθεί άμεσα η αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια που ισχύει σήμερα. Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία – Πρόνοια. Να σφραγιστούν όλα τα βιβλιάρια υγείας του ΟΓΑ χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

Εικόνα
Προκειμένου ο Δήμος Φλώρινας να συνεχίσει τον καθαρισμό κεντρικών οδών στην πόλη της Φλώρινας, παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, όπως την Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2017, απομακρύνουν τα αυτοκίνητά τους από τις οδούς Νικολάου Χάσου και Καστρισιανάκη, έως τις 3:00μμ. Η απομάκρυνση των οχημάτων, κρίνεται απαραίτητη για την διευκόλυνση των συνεργείων του Δήμου, αλλά και για τον καλύτερο καθαρισμό των παραπάνω οδών.

ΜΕ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με τη ταινία ΤΟ ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ συνεχίζονται οι προβολές της κινηματογραφικής λέσχης της λέσχης πολιτισμού Φλώρινας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Αντιπεριφερειάρχης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Φλώρινας εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Διευθυντή της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Παλιογιάννη Δημήτριο για την επάξια ανάληψη των καθηκόντων του ως Διευθυντού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας.Ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στο έργο του και ευελπιστούμε σε μια παραγωγική και εποικοδομητική συνεργασία. Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Στέφανος Μπίρος

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Εικόνα
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι Προς αποφυγή κάθε σύγχυσης και λανθασμένης πληροφόρησης, σας ενημερώνουμε ότι η μείωση που ορισμένοι παρατηρείτε στα εξοφλητικά σας είναι αποτέλεσμα του διαφορετικού τρόπου υπολογισμού των ασφαλιστικών κρατήσεων (πχ Κωδικός 402 Κλάδος Σύνταξης) και πιο συγκεκριμένα, επειδή υπάρχει μείωση των ασφαλιστικών εισφορών (για τον Κωδικό του κλάδου σύνταξης π.χ υπήρξε μείωση από 11,00 σε 9,92). Διευκρινίζουμε ότι, παρά το γεγονός ότι υπάρχει μείωση στις ασφαλιστικές εισφορές, ο υπολογισμός γίνεται στο σύνολο των αποδοχών με αποτέλεσμα να εμφανίζεται στα εξοφλητικά η συγκεκριμένη μείωση.

ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ & ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Εικόνα
Για μία περισσότερο δυναμική και άμεση παρέμβαση επί των ζητημάτων που άπτονται των εργαζόμενων και της Επιχείρησης, δεσμεύτηκε η παράταξη ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨, κατά την συνεδρίασή της, το απόγευμα της Δευτέρας (30.1.2017) στην Πτολεμαΐδα.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ Μ.Ε. "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ"

Εικόνα
Με μεγάλη προσέλευση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών, παρά τις πολικές θερμοκρασίες, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στην κατάμεστη Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας η Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού του φροντιστηρίου Μ.Ε. "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ" , σε συνεργασία – για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά – με τη Συμβουλευτική Εταιρεία Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας "Employ".Με το σύνθημα " 22 χρόνια πρωταγωνιστώντας στην εκπαίδευση και συνεχίζουμε… " άνοιξε συγκινημένη την εκδήλωση η υπεύθυνη σπουδών του φροντιστηρίου , κ. Αρετή Δήμου κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στην 22χρονη λειτουργία του "Αριστοτελείου", τονίζοντας τον ρόλο όχι μόνο στο εκπαιδευτικό έργο με 1789 μαθητές και 680 επιτυχόντες αλλά και σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και επιλογής σπουδών.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας (Σ.Ε.Π.Φ) σας καλεί στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας την Κυριακή, 05/02/2017, στις 18:30 στο καφέ Αέροινο. Παράλληλα θα λάβει χώρα η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου και θα συζητηθούν τρέχοντα θέματα του κλάδου.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 75ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟ: "ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΕΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟ"

Εικόνα
Για ανικανότητα και ανευθυνότητα στο θέμα του αποχιονισμού της πόλης κατηγόρησε τον Δήμαρχο Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλο ο επικεφαλής του Συνδυασμού Ενότητα Συνεργασία Στάθης Κωνσταντινίδης σε συνέντευξη τύπου υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος θα έπρεπε να είναι έτοιμος για τον άμεσο αποχιονισμό της πόλης για τη καλύτερη εξυπηρέτηση πολιτών και επισκεπτών.

ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Αίτημα προς τον Υπουργό Οικονομικών με  Θέμα : Αίτημα παράτασης για την ΠΕ Φλώρινας για ένα μήνα, των μετατάξεων και της ένταξης των αγροτών σε άλλο καθεστώς, όπως και παράτασης της ημερομηνίας πληρωμών του ΦΠΑ, ΦΜΥ και λοιπών υποχρεώσεων προς την εφορία", κατέθεσε ο Σύλλογος Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών Φλώρινας.

ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: "ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ Ο.Ε.Α."

Εικόνα
Συνεχίστηκε το Σάββατο 28/1/2017 το Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Γυναικών Β. Ελλάδας. Η ομάδα της Φλώρινας Ο.Ε.Α. που συμμετέχει για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία σημείωσε δύο νίκες στα αντίστοιχα παιχνίδια που έδωσε.Πρώτα επικράτησε της ομάδας των Ιωαννίνων 4-2 και στη συνέχεια του Ευόσμου 4-1.

Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας: ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εικόνα
Μετά τα αποτελέσματα της Β΄ Εθνικής αντρών του Σαββάτου οι ΣΑΡΙΣΕΣ εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα μπαράζ για την άνοδο στην Α2.Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν στις 28/1/2017 τρεις αγωνιστικές της Β΄ Εθνικής αντρών. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ για μία ακόμα φορά ήταν ασυναγώνιστες και επικράτησαν άνετα και στα τρία παιχνίδια που έδωσαν.

Α.Σ.Ε.Α. « ΣΑΡΙΣΕΣ » ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΨΗΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Εικόνα
Τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου της Α1 η γυναικεία ομάδα διατηρήθηκε στην πρώτη τριάδα σημειώνοντας 2 νίκες και 1 ήττα.Το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιανουαρίου 2017 η ομάδα μας έδωσε τρεις αγώνες στο πλαίσιο της 9ης, 10ης και 11ης αγωνιστικής. Η τριάδα που αγωνίστηκε Ζαβιτσάνου, Κιούφη και Κορδούτη κάτω από την καθοδήγηση του Γιάννη Κορδούτη παρουσιάστηκε για μία ακόμα φορά πολύ δυνατή και κατέβαλε πρώτα την Χ.Α.Ν.Θ. με σκορ 4-0.

Ε.Κ.Φ: ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 4.000 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι αναρτήθηκε χθες 30 Ιανουαρίου 2017 στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ www.oaed.gr , στην ενότητα Πρόγραμμα μακροχρόνια ανέργων στον δημόσιο τομέα της υγείας για 4.000 θέσεις εργασίας, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων Ανέργων του «Ειδικού προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων στον δημόσιο τομέα της υγείας».

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σχετικά με τις δηλώσεις του Δήμαρχου Φλώρινας για τον αποχιονισμό της πόλης και την τραγική εικόνα που αυτή παρουσιάζει μετά την χιονόπτωση έχουμε να κάνουμε τις εξής παρατηρήσεις – επισημάνσεις.Είναι γεγονός ότι ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης στα χρόνια των μνημονίων έχει υποστεί δραματικές μειώσεις.

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΝΤ. ΤΑΓΙΑΝΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Γ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ κ. Γιάννης Αντωνιάδης, προχώρησε σε καταδίκη των δηλώσεων του νέου Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου κ. Αντόνιο Ταγιάνι, αναφορικά με το Μακεδονικό ζήτημα. Η δήλωση του βουλευτή έγινε στις 26/1/2017 κατά τη διάρκεια συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής επίκαιρης ερώτησης για τα έργα στο νομό Φλώρινας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας και το Ωδείο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, με αφορμή τη συμπλήρωση 5 χρόνων από τον θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου, την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας, αίθουσα "Θόδωρος Αγγελόπουλος".

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Tην Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας τελέστηκε βράβευση εθελοντών από το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Φλώρινας, στην οποία παραβρέθηκε ο Βουλευτής κ. Σέλτσας Κωνσταντίνος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω, για την ευγενική τους συμμετοχή στην 3η συνάντηση γευστικών δοκιμών (περιόδου 2016 - 2017) της «Ακαδημίας Οίνου» του Συλλόγου μας, στις 28/01/2017.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου η Επιτροπή περιβάλλοντος. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 2:00μ.μ. στο κτίριο της Π.Ε. Κοζάνης στο 2ο όροφο στην αίθουσα οικονομικής επιτροπής.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Συνεχίζεται ο αποχιονισμός των δρόμων στην πόλη της Φλώρινας. Μετά τον καθαρισμό στη Δημοτική αγορά, τον καθαρισμό Τοπικών Κοινοτήτων που είχαν μεγάλη ποσότητα χιονιού, καθώς και των σχολικών αυλών του Δήμου Φλώρινας, στις οποίες δόθηκε προτεραιότητα, ακολούθησε ο καθαρισμός των κεντρικών δρόμων της πόλης της Φλώρινας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΥΝΙΣΤΑ Η ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΣΕ ΣΤΑΧΤΟΧΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ

Εικόνα
Μετά από κρούσματα της γρίπης των πτηνών στη χώρα και στην περιοχή μας, ενημερώνουμε τους κατόχους οικόσιτων πουλερικών σχετικά με την ανάγκη λήψης απαραίτητων μέτρων πρόληψης. Συγκεκριμένα: 1. Τα οικόσιτα πουλερικά δεν πρέπει να μένουν σε ανοιχτούς και μη περιφραγμένους χώρους (προαύλια, αυλές, αγρούς, κλπ.). 2. Τα οικόσιτα πουλερικά πρέπει να διατηρούνται αποκλειστικά σε κλειστούς χώρους, όπου τόσο τα ανοίγματα τους όσο και οι εξωτερικές δεξαμενές από τις οποίες ποτίζονται πρέπει να καλύπτονται από κατάλληλα προστατευτικά καλύμματα (πυκνό δίχτυ σκίασης, συρματόπλεγμα κλπ.) που να αποκλείουν την επαφή ή την έκθεσή τους με άγρια πτηνά. 3. Οι κάτοχοι των οικόσιτων πουλερικών πρέπει να διατηρούν τις εκτρεφόμενες πάπιες και χήνες σε χωριστούς χώρους από τα άλλα είδη πουλερικών (κότες κλπ.). 4. Οι κάτοχοι πουλερικών πρέπει να αναφέρουν στην Κτηνιατρική Υπηρεσία και στο Φορέα Διαχείρισης κάθε ύποπτο σύμπτωμα που παρατηρούν στα πτηνά τους, όπως αιφνίδιους θανάτους, ανα

ΣΥΛΛΗΨΗ 7 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΠΑΙΓΝΙΩΝ

Εικόνα
Έξι  ημεδαποί και ένας υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 35 έως 67 χρονών συνελήφθησαν στη Κοζάνη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης,για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων. Ύστερα από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κοζάνη διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος ιδιοκτήτης του, επέτρεπε στους άλλους έξι (6) θαμώνες, να διενεργούν το τυχερό παίγνιο «πόκερ» μετατρέποντας έτσι το χώρο σε καζίνο .

ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 17ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Για κλοπή κινητού συνελήφθη 17χρονος στην Φλώρινα από αστυνομικούς του  Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας. Ο 17χρονος μπήκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και  αφαίρεσε από 22χρονη ημεδαπή ένα κινητό τηλέφωνο χρηματικής αξίας -550-ευρώ. Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων ο 17χρονος συνελήφθη άμεσα ενώ το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην 22χρονη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας .

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΕΣΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ

Εικόνα
Αγαπητοί Συνάδελφοι,επανερχόμενοι σε ένα θέμα, το οποίο ήδη σας έχουμε έγκαιρα επισημάνει, σας ενημερώνουμε εκ νέου για τα εξής: Με το άρθρο 65 του ν. 4446/2016 καθιερώνεται η υποχρεωτική αποδοχή μέσων πληρωμής με κάρτα, αρχικά με τον καθορισμό ορισμένων κλάδων - δραστηριοτήτων επιχειρήσεων και σταδιακά στο σύνολο των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική επικράτεια.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Σας ανακοινώνουμε ότι την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 από 9:00 π.μ. έως 1:30 μ.μ θα παρευρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου Συνεργείο Αιμοληψίας του Κρατικού Νοσοκομείου Φλωρίνης για όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα.

ΤΑ ΚΕΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣ 2020 (ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 1999) ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ

Εικόνα
Σας γνωρίζουμε ότι, οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2020 (γεννημένοι το έτος 1999) που διαμένουν στην πόλη της Φλώρινας και τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν και να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής στη Στρατολογική Υπηρεσία Δυτικής Μακεδονίας ή σε αυτή που ανήκουν, από 02 Ιανουαρίου 2017έως και 31 Μαρτίου 2017. Επιπρόσθετα σας πληροφορούμε ότι, οι στρατεύσιμοι έχουν δικαίωμα να απευθύνονται και στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Δήμου μας για τη συμπλήρωση Δελτίου Απογραφής (ΔΑ) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες των ΚΕΠ.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Δήμος Φλώρινας, θα προβεί στη δωρεάν διανομή ακτινιδίων από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 μέχρι και την Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2017, στους χώρους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Φλώρινας, στην οδό 7ης Νοεμβρίου, και από τις 09:30 μέχρι τις 13:30.Δικαιούχοι είναι τα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Δήμου Φλώρινας.