Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 22, 2023

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΦ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΕΡΟΒΟΛΩΝ ΟΠΛΩΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Στους Διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α΄ Κατηγορίας κατάταξης Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων που διοργάνωσε στην Θεσσαλονίκη ο Σκοπευτικός όμιλος «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ» από την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας συμμετείχαν τρεις αθλητές στο αεροβόλο τουφέκι. Συγκεκριμένα, – Στην κατηγορία Αεροβόλο Τυφέκιο Εφήβων ο ΑΛΕΥΡΙΔΗΣ Γεώργιος κατατάχτηκε στην 9η θέση με βαθμολογία 501, – Στην κατηγορία Αεροβόλο Τυφέκιο Νεανίδων η ΤΑΡΤΟΡΑ Φλώρα κατέλαβε την 10η θέση με βαθμολογία 565, ενώ η ΧΡΗΣΤΟΥ Ραφαηλία , η οποία χρειάστηκε να διακόψει τον αγώνα της αρκετές φορές λόγω προβλημάτων του εξοπλισμού, κατέλαβε την 15η θέση με βαθμολογία 493,3.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Στην εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου στην Φλώρινα, που τελέστηκε σε βάρος 27χρονου ημεδαπού, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας. Ο 27χρονος κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε, καθώς μετά από επικοινωνία για αγορά παιχνιδιού «play station ps5» μέσω διαδικτύου (ηλεκτρονική αγγελία), πείσθηκε και κατέθεσε την 09-01-2023 σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 480 ευρώ για την αγορά του, χωρίς ωστόσο αυτή να ολοκληρωθεί ως είχε συμφωνηθεί. Μετά από αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 22χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Εικόνα
Η  συνεργασία των μελών του συνδέσμου υδραυλικών με τον Δήμο Φλώρινας όσον αφορά τις συνδέσεις των κατοικιών με το δίκτυο του φυσικού αερίου, ήταν το αντικείμενο συνάντησης στο ΕΒΕ Φλώρινας με τον  πρόεδρο της ομοσπονδίας βιοτεχνών  Υδραυλικών Ελλάδος, τον δήμαρχο Φλώρινας  Γιαννάκη Βασίλη, τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Γρηγοριάδη Νικόλαο, τον  πρόεδρο του Επιμελητήριου Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη, τον πρόεδρος και Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ  Βαριάμης Δημήτριος, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Θερμικών και κλιματιστικών έργων Ν. Φλώρινας και τον Πρόεδρο του Δαϊρετζής Παντελής.  Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδη "τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Αντιδήμαρχος συμφώνησαν πως οι εργασίες του φυσικού αερίου πρέπει να γίνουν από τους τοπικούς υδραυλικούς. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ Βαριάμης, δήλωσε ότι το έργο θα στηριχθεί από πλευράς ομοσπονδίας παρέχοντας τεχνογνωσία. Αξίζει να σημειωθεί πώς το έργο είναι 100% χρηματοδοτούμενο, ακόμα κ

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Φλώρινας οργανώνει από τα τέλη Φεβρουαρίου νέο πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εθελοντών/ριών Υγείας-Νοσηλευτικής, για γυναίκες και άνδρες ηλικίας 18-65 ετών που επιθυμούν να αποκτήσουν έγκυρες γνώσεις και δεξιότητες φροντίδας, ώστε να καταστούν πολύτιμοι συνεργάτες στο πολυσχιδές έργο του ΕΕΣ. Η εκπαίδευση παρέχεται δωρεάν και περιλαμβάνει μαθήματα Νοσηλευτικής (θεωρητικά και πρακτικά), Πρώτων Βοηθειών, στοιχεία Ανατομίας-Φυσιολογίας-Παθολογίας-Χειρουργικής και Διαιτολογίας. Περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο και τη διάρκεια του προγράμματος παρέχονται στην ιστοσελίδα του Τμήματος: https://redcrossflorina.blogspot.com/p/blog-page_73.html Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι η διάθεση για εθελοντική προσφορά, καθώς και το απολυτήριο Λυκείου. Προθεσμία: Έως τις 15 Φεβρουαρίου

ΘΕΩΡΗΣΗ -ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΜΕΑ

Εικόνα
Ξεκίνησε η κατάθεση δικαιολογητικών για την Θεώρηση – Χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑΜΕΑ για το έτος 2023 , σύμφωνα με την  Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας – Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού της Π.Ε. Φλώρινας και θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023. Η θεώρηση αφορά σε άτομα με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 67%, καθώς και στους συνοδούς των ολικά τυφλών, των ατόμων με βαριά νοητική αναπηρία σε ποσοστό 80% και άνω ή με δείκτη νοημοσύνης 34 και κάτω, καθώς και των ατόμων με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές (παιδικός αυτισμός, αυτισμός) και με ετήσιο ατομικό εισόδημα μέχρι 23.000 ευρώ ή ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μέχρι 29.000 ευρώ, προσαυξανόμενο με 5.600 ευρώ για κάθε επιπλέον άτομο πέραν του δικαιούχου, που συνοικεί και βαρύνει το φορολογούμενο (εφόσον αυτό παρουσιάζει αναπηρία 67% και άνω).