Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 17, 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου για τη γενναιόδωρη χορηγία μεγάλης ποσότητας πατάτας, η οποία θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αμυνταίου.Ο Α.Σ.Ε.Π.Α. δείχνει για μια ακόμα φορά την κοινωνική ευαισθησία του στους συνανθρώπους μας που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Ευχόμαστε η πράξη του να βρει μιμητές .

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Η Ιερά Μητρόπολις Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας, ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Αμυνταίου και τα Κατηχητικά Αμυνταίου διοργανώνουν τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Κατηχητικών Αμυνταίου 2017 με τίτλο «Ἐπεσκέψατο ἡμᾶς» το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.

ΕΥΧΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Εικόνα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ- ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Εικόνα
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα Μ.Μ.Ε. ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ενότητα-Συνεργασία κ. Στάθης Κωνσταντινίδης την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου.Ο κ. Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε σε ζητήματα επικαιρότητας του Δήμου Φλώρινας, στηλίτευσε την Δημοτική Αρχή και εξέφρασε την πεποίθηση του για βέβαιη νίκη του συνδυασμού του στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «οι Φλωρινιώτες θα δώσουν απολυτήριο στον Γ. Βοσκόπουλο».

ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΠ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Θ. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

Εικόνα
Τέσσερα εκχιονιστικά μηχανήματα, δωρεά από τον ΤΑP, παρέλαβε το μεσημέρι της Πέμπτης, στο χώρο του Εργοταξίου ΔΕΣΕ Κοζάνης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης. Τα μηχανήματα παρέδωσε ο εκπρόσωπος του TAP στη Δυτική Μακεδονία Μιχάλης Γκοσλιόπουλος, ολοκληρώνοντας μια πρωτοβουλία, κοινωνικών και περιβαλλοντικών επενδύσεων του TAP, με προορισμό την προστασία και ανταποκρινόμενος σε συνεργασία με την Περιφέρεια στις πραγματικές ανάγκες της περιοχής.

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/12 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26/12

Εικόνα
Ο καιρός προβλέπεται πολύ καλός για τις ημέρες των Χριστουγέννων και το υπέροχο χιονισμένο τοπίο του Γράμμου προ(σ)καλεί τους επισκέπτες να το θαυμάσουν. Σας προτείνουμε μια εκδρομή, στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης, για ένα ταξίδι στην πρόσφατη ελληνική ιστορία. Ξεναγήσεις θα γίνουν την Κυριακή 24/12 και την Τρίτη 26/12.Οι ξεναγήσεις ξεκινούν στις 12 και γίνονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του κεντρικού κτιρίου του Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης, όπου με τη βοήθεια αντιπροσωπευτικών φωτογραφιών της εποχής θα μιλήσουμε για την ελληνική ιστορία από τον Μακεδονικό Αγώνα μέχρι τον Εμφύλιο Πόλεμο. Κατόπιν, θα περιηγηθούμε στην Έκθεση Ιστορικής Φωτογραφίας καθώς και στην έκθεση «Διαδρομές στη Φύση» που υπάρχουν στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης.

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας γνωστοποιεί ότι μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2017 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και μετά τη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. στις 20/12/2017, η σύνθεση της νέας Διοικητικής Επιτροπής έχει ως εξής: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΙΑΤΣΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ: ΓΑΖΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΡΑΠΑΒΕΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: ΧΑΤΖΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: ΑΠΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου29Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευήκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω: 1. Ψήφιση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2018του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Αθλητισμού του Δήμου Αμυνταίου.. 2. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση τμημάτων δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης Τ.Κ. Ασπρογείων». ΠρακτικήάσκησηφοιτήτριαςΤΕΙΚουτσουμπίδουΔέσποινας

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συζητείται σήμερα στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος για τις Ενεργειακές Κοινότητες. Πρόκειται για έναν καινοτόμο και πρωτοποριακό για τη χώρα μας θεσμό στον ενεργειακό τομέα με πολλά πλεονεκτήματα όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε περιφερειακό επίπεδο.Οι ενεργειακές κοινότητες πρέπει να αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα για όλους μας στα πλαίσια της ενεργειακής μετάβασης και του νέου ενεργειακού σχεδιασμού της χώρας. Θα έχουν τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθούν στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της συμπαραγωγής ηλεκτρισμού και θερμότητας υψηλής απόδοσης, δημιουργώντας ένα νέο βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών.

ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την απόλυτη ικανοποίησή του εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος μετά την ανακοίνωση για την έγκριση του ρυμοτομικού σχεδίου του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας στη Φλώρινα.Όπως δήλωσε ο κ. Μπίρος: "Από την ανάληψη των καθηκόντων της παρούσας περιφερειακής αρχής, είχαμε θέσει ως βασικό στόχο την επίλυση του ζητήματος του ρυμοτομικού σχεδίου για το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας στη Φλώρινα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας κ. Καρυπίδη για το ενδιαφέρον που έδειξε για την επίλυση αυτού του χρόνιου ζητήματος αλλά και για τις παρεμβάσεις του στον αρμόδιο Υπουργό κ. Σταθάκη. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα υλοποιήσουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει ως προς το Πανεπιστήμιο."

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΙΤΑΡΙΑΣ

Εικόνα
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σιταριας Φλώρινας Νέοι οριζοντες σας προσκαλεί στο ετήσιο χορό του στις 6 Ιανουαρίου 2018 στο lacasa grande στην διασταύρωση Μελίτης. Ωρα προσέλευσης 8μμ και η τιμή ανέρχεται στα 15€ με πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό. Η ορχήστρα πουπλαισιώνει την εκδήλωση είναι η "Μπάντα τάξιμι" . Σας περιμένουμε για μια αξέχαστη νύχτα με πολύ χορό και ποτό. Λαχειοφορος αγορά με παραπανω απο 100 δώρα απο τοπικά καταστήματα. Τα μεγαλα δώρα που προσφέρει ο Συλλογος είναι: 1.toyota aygo 1000 κιβικων 2. Ενα ταξίδι για 2 ατομα σε οποιονδήποτε προορισμό εντος Ευρώπης για 4 μέρες 3. Ενα ταξίδι στο Bansko για 2 ατομα για 4 μέρες 4.Smart tv 50 ιντσες 5.Επαγγελματική φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα DSLR βιντεοκάμερα DSLR 6.Φορητός υπολογιστής Hp

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΠέτρουΣερίδηκαι παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλου πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη19Δεκεμβρίου 2017, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας με οκτώθέματα στην ημερήσια διάταξη και τέσσερα εκτός αυτής. Ταεκτός ημερήσιας διάταξης θέματα είναι: - «Αίτημα παράτασης χρόνου ισχύος πίνακα υλοτομίας συστάδας 2γ δασοκτήματος Αγίου Βαρθολομαίου», σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του Δρ. Ιωάννη Μουντούση, Προϊστάμενου Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης. - «Παράταση χρόνου υλοτομίας καυσόξυλων ατομικών αναγκών Αλώνων», σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του Δρ. Ιωάννη Μουντούση, Προϊστάμενου Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΠέτρουΣερίδηπραγματοποιήθηκε, την Τρίτη19Δεκεμβρίου 2017, η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας με ένα θέμα στην ημερήσια διάταξη. Το θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι: - «Σχετικά με την ψήφιση προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης οικονομικού έτους 2018 του Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κ. Άννας Δημητρίου-Βογδάνη, Προϊσταμένης Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας. Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία καθώς το καταψήφισαν οι κ.κ. Κωνσταντινίδης, Παπασωτηρίου, Ρόζας, Τσιώκας, Κασκαμανίδης, Τορλαχίδης, Σταύρου και Καρυπίδης.

Κώστας Σέλτσας: Εγκρίθηκε το ρυμοτομικό σχέδιο του Πανεπιστημίου της Φλώρινας

Εικόνα
Η έγκριση του ρυμοτομικού σχεδίου του πανεπιστημίου της Φλώρινας είναι, αναμφισβήτητα, μία ευχάριστη είδηση, καθώς θα επιλύσει χρόνια ζητήματα που αφορούσαν τις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις της πόλης μας. Η έγκρισή του από τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Σταθάκη έρχεται έναν ακριβώς χρόνο μετά τις δημόσιες διαβεβαιώσεις του, έπειτα από την κατάθεση δικής μου τροπολογίας για το ζήτημα, ότι θα επιταχυνθούν οι διαδιακασίες για την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος για την χωροθέτηση του Πανεπιστημίου και των σχολείων στην περιοχή. Η υλοποίηση αυτής της κυβερνητικής δέσμευσης δικαιώνει ένα πάγιο αίτημα της ακαδημαϊκής κοινότητας της πόλης μας.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΛΤΣΑΣ: Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Εικόνα
Η χρηματοδότηση της τηλεθέρμανσης της Φλώρινας διεξάγεται ομαλά και με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες εκ μέρους της Κυβέρνησης. Η κριτική ότι η Κυβέρνηση δεν εκταμιεύει τα κονδύλια για την πληρωμή του έργου στερείται αληθείας και αυτό αποδεικνύεται από μια σειρά ενταλμάτων πληρωμής. Ενδεικτικά αναφέρομαι στο πρόσφατο (15/12/2017) ένταλμα πληρωμής του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα: «εντολή έμμεσης πληρωμής για πληρωμή δαπάνης του έργου Επιχορήγηση ΔΕΥΑ Φλώρινας για τηλεθέρμανση Φλώρινας ύψους 1,2 εκ. ευρώ» ( https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%95%CE%A5%CE%A64653%CE%A08-%CE%92%CE%A6%CE%91?inline=true ).

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ξεκίνησε και στη Φλώρινα η εκπαίδευση των Αστυνομικών στις Πρώτες Βοήθειες, από το Τοπικό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Η εκπαίδευση αυτή αποτελεί τη συνέχεια της υλοποίησης του Συμφώνου Συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και αφορά στην εκπαίδευση των Αστυνομικών όλης της χώρας στα ζητήματα των Πρώτων Βοηθειών, καθώς συχνά είναι αντιμέτωποι, κατά τη διεξαγωγή των καθηκόντων τους, με ατυχήματα, προβλήματα και αιφνίδιες καταστάσεις που απαιτούν ετοιμότητα και σύγχρονη γνώση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Εικόνα
Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ Θεόδωρο για την άμεση, για ακόμη μια φορά, ανταπόκρισή του στο κάλεσμά μας και την προμήθεια 800 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης, για την κάλυψη επείγουσων αναγκών των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής και Πρεσπών και του Αστυνομικού Τμήματος Πρεσπών.  Για το Δ.Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΛΟΓΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΒΙΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΩΝ

Εικόνα
Με αγανάκτηση παρακολουθούμε τα σχετικά με τις απειλές για δολιοφθορές βιοτρομοκρατίας που στοχεύουν σε τρόφιμα της ελληνικής αγοράς. Ως επιστήμονες και επαγγελματίες που προασπίζουμε την υγεία και το συμφέρον των καταναλωτών, υπηρετώντας την ασφάλεια των τροφίμων, καλούμε τον άγνωστο επίδοξο δολιοφθορέα των ελληνικών τροφίμων να δει από κοντά: · Τον αγρότη να αντιμετωπίζει τις αντίξοες καιρικές συνθήκες για να καλλιεργήσει τη γη του. · Τον κτηνοτρόφο να αρμέγει ξημέρωμα και βράδυ, να πασχίζει για την υγεία και ευζωία των ζώων του, να είναι διαρκώς κοντά τους ακόμη και μέχρι το τέλος τους (ή το δικό του) χωρίς να γνωρίζει αργία ή πενθήμερο.

ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Εικόνα
Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 διεξήχθη η πρώτη αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών της ΕΣΠΕΜ (Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας). Η ομάδα του Αριστοτέλη Φλώρινας αγωνίστηκε εντός έδρας στο ΔΑΚ Φλώρινας με αντίπαλο τον Αστέρα Γρεβενών. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Αστέρα με 0-3 σετ. Δίκαιη η νίκη των φιλοξενουμένων, έγινε ένας καλός αγώνας με δυνατό ρυθμό μόνο στα δύο πρώτα σετ όπου το προβάδισμα πήρε η ομάδα του Αστέρα με 0-2 (16-25), (10-25) στο τρίτο σετ η ομάδα του Αριστοτέλη δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην εμπειρότερη ομάδα του Αστέρα και έχασε το τρίτο σετ με (5-25).

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ

Εικόνα
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι δημοσιοποιήθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων προς ένταξη στις δράσεις 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και 4.1.3. «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του Περιβάλλοντος», του υπομέτρου 4.1 «Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΖΗΤΑ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με μεγάλη συμμετοχή απ’όλη την Ελλάδα παρουσία αγροτών, αγροτικών συλλόγων και ομοσπονδιών αγροτικών συλλόγων πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη που διοργάνωσε η Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων στη Λάρισα την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017.Στα μεγάλα προβλήματα και αδιέξοδα που έχει περιέλθει ο αγροτικός κόσμος τα τελευταία χρόνια έρχονται φέτος να προστεθούν και οι πολύ χαμηλές τιμές σε όλα τα προϊόντα ζωικής και φυτικής παραγωγής. Στην πολύωρη σύσκεψη συζητήθηκαν όλα τα παραπάνω αλλά και ο τρόπος με τον οποίο θα κινητοποιηθούν οι αγρότες μέσω των συλλογικών τους οργάνων από εδώ και πέρα.Η Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων θα δώσει τον βηματισμό για τις επόμενες κινήσεις των αγροτών σε όλη την ελληνική ύπαιθρο. Η συσπείρωση και η αγωνιστικότητα των αγροτών είναι πιο αναγκαία από κάθε άλλη φορά.

KINDS CUP VOL.3 "ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΞΙΦ-ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΩΤΙΑΣ

Εικόνα
Με ιδιαίτερο αγωνιστικό εορταστικό τρόπο «κλείνει» το 2017 για την Οικογένεια του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας.Το Σπίτι του ΟΞΙΦ, λοιπόν, θα φιλοξενήσει το Kids Cup Vol.3 «ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» αφιερωμένο στην Μνήμη του Πρωταθλητή μας και το Κύπελλο Φωτιάς. Το πλήρες πρόγραμμα των Αγώνων έχει ως εξής: Παρασκευή 22 Δεκ.. 09:00 πμ -11 Αγόρια/Κορίτσια ΞΑ 11:00 πμ -13 Αγόρια/Κορίτσια ΞΑ 13:00 μμ -11 Αγόρια/Κορίτσια ΞΜ 15:00 μμ -13 Αγόρια/Κορίτσια ΞΜ Σάββατο 23 Δεκ. 10:00 πμ OPEN EPEE ΑΝΔΡΩΝ 12:00 μμ OPEN EPEE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕΛΙΤΗΣ

Εικόνα
Ερώτηση προς τους υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας και  Εσωτερικών με Θέμα: Τηλεθέρμανση Μελίτης του νομού Φλώρινας, κατέθεσε ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

ΦΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Ε.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Οι Φωτιές της Φλώρινας είναι ένα πολύ παλιό έθιμο. Ανήκει στα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα της περιοχής και παρά την «δίωξη» του σε παλιότερες και πέτρινες εποχές λόγω της απόδοσης σε αυτό παγανιστικών καταβολών, ο λαός της Φλώρινας με πείσμα και άλλες φορές δειλά και άλλες φανερά το στήριζε και το στηρίζει και πάντα άναβαν λίγες ή περισσότερες φωτιές στις γειτονιές της Φλώρινας.

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΩΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν στις γειτονιές της Φλώρινας για την αναβίωση του πατροπαράδοτου εθίμου το Άναμμα των Φωτιών, που αναβιώνει το βράδυ της 23ης Δεκεμβρίου, με το στήσιμο της φωτιάς. Οι φωτιές της Φλώρινας είναι σήμα κατατεθέν της περιοχής την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, έθιμο που χάνεται στα βάθη των αιώνων. Κάθε γενιά το περιέλαβε με περισσή αγάπη και το προσάρμοσε στα χρόνια τα δικά της. Ανάβονται φωτιές, ύψους μέχρι 15μ. και σε καθεμία από αυτές κερνούν κρασί, γλυκά και φασολάδα, ενώ γύρω από τη φωτιά γίνεται χορός με μουσική από τα τοπικά συγκροτήματα.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ο Δήμος Αμυνταίου διοργανώνει εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών των πανελληνίων εξετάσεων 2017, οι οποίοι εισήχθησαν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.Παράλληλα θα βραβευτούν οι εθελοντές εκπαιδευτικοί του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αμυνταίου για την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία .H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τις καθιερωμένες επισκέψεις ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων ξεκίνησε την Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος.Αρχικά, ο κ. Δήμαρχος επισκέφθηκε το ΚΗΦΗ συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο, κ. Νίκο Αλεξιάδη, και τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, κ. Νίκο Ευαγγέλου. Ο κ. Δήμαρχος απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους τους ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά, δίνοντας τους παράλληλα και από ένα συμβολικό δώρο. Ανέφερε, επίσης, ότι ο Δήμος Φλώρινας θα συνεχίζει να στηρίζει το σύνολο των δομών του και, κυρίως, αυτές που απευθύνονται σε ηλικιωμένα άτομα, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω χορηγούς για τη συμμετοχή τους στην 1η (18/11/2017) και 2η (16/12/2017) συνάντηση γευσιγνωσίας της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΟΙΝΟΥ του Συλλόγου μας.

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ

Εικόνα
Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων για την εφαρμογή αυξημένων μέτρων οδικής ασφάλειας, σε όλη την επικράτεια.Ο σχεδιασμός των μέτρων εντάσσεται στο πλαίσιο ειδικότερων εντολών και κατευθύνσεων για αυξημένη παρουσία και δραστηριοποίηση των Υπηρεσιών Τροχαίας, ώστε να συμβάλλουν στη διαμόρφωση συνθηκών ομαλής και ασφαλούς οδικής κυκλοφορίας και μετακίνησης των πολιτών, καθώς επίσης και στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα

Ε.Κ.Φ. ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 7Κ/2017

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 7Κ/2016 ( ΦΕΚ 14/30-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν είκοσι τεσσάρων (124) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας. Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ. Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας. Τα οριστικά αποτελέσματα των κατηγοριών Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης της ίδιας Προκήρυξης θα εκδοθούν άμεσα με την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας. Οριστικός Πίνακας Διοριστέων Οριστικός Πίνακας Απορριπτέων Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: 5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ - ΧΙΟΝΑΤΗ

Εικόνα
Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης μετά και τις παρεμβάσεις που έγιναν από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, το έργο: «Συντήρηση και βελτίωση του οδικού άξονα Νεστόριο – Χιονάτο». Πρόκειται για ένα ακόμα χρόνιο αίτημα, αυτή τη φορά των κατοίκων του Νεστορίου Καστοριάς, που βρίσκει ανταπόκριση από την Περιφερειακή αρχή και προχωρά σε φάση υλοποίησης. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και έχει προϋπολογισμό 5.000.000 ευρώ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Εικόνα
Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Αντώνης Δασκαλόπουλος καλεί και παρακαλεί τις μουσικές μπάντες της Περιφέρειάς μας, να προσφέρουν μια μουσική παράσταση στους έγκλειστους του σωφρονιστικού καταστήματος Γρεβενών. Γιατί τα Χριστούγεννα είναι Αγάπη… Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλ. 6942595566 και 6983825418.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας, όπως κάθε χρόνο διοργανώνει τον Πρωτοχρονιάτικο Χορό της, την Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20.00 στο κέντρο Ι.Ν Χρυσοχοΐδης. Σας καλούμε να παρευρεθείτε σε μία βραδιά με κέφι, χορό και πολλά δώρα, με την ορχήστρα του Τάκη Σεβαστόπουλου και τους καλλιτέχνες Στάθη Νικολαΐδη στο τραγούδι, Γιώργο Ατματζίδη στην ποντιακή λύρα και τον Κώστα Ζώη στο νταούλι. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μαζί μας θα είναι τα ποντιακά κλαρίνα της Φλώρινας, Κώστας και Νίκος Καλπατσινίδης, Τάκης Σεβαστόπουλος και Γιάννης Παλαπουϊκίδης. Τιμή Πρόσκλησης: 15€ Κρατήσεις στο τηλέφωνο :2385028328

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Εικόνα

ΜΕ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η κίνηση των οχημάτων στο Ε.Ο Φλώρινας- Καστοριάς μέσω Βίγλας λόγω της χιονόπτωσης που σημειώθηκε χθες τη νύχτα και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αυτή τη στιγμή στην περιοχή. Ιδιαίτερα προβλήματα από τη χθεσινή χιονόπτωση δε δημιουργήθηκαν. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η θερμοκρασία έπεσε στους -9 ενώ αυτή την ώρα η θερμοκρασία είναι στους -2 βαθμούς κελσίου.

Ε.Κ.Φ.: ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Εικόνα
To Eργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 9Κ/2017 ( ΦΕΚ 24/6-7-2017 τ. ΑΣΕΠ και συμπληρωματικό ΦΕΚ 25/17-7-2017 τ. ΑΣΕΠ ) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας σαράντα έξι (46) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Ειδική Γραμματεία Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Υπουργείο Οικονομικών).

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Θ. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΣΤΑ 19,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΔΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, μετά από συντονισμένες ενέργειες του Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη, η αύξηση του ορίου πληρωμών του Εθνικού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κατά 9,3 εκατομμυρίων ευρώ.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΟΧΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας, με αφορμή την επικείμενη εορταστική περίοδο, υπενθυμίζει και πάλι σε όλους τους οδηγούς και τους χρήστες του οδικού δικτύου ότι, η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας. ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΟΔΗΓΗΣΗ Φίλε οδηγέ, · Πριν ταξιδέψεις να κάνεις τεχνικό έλεγχο στο όχημά σου και να ενημερώνεσαι για την κατάσταση του οδικού δικτύου και τις καιρικές συνθήκες. · Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός κατά την οδήγηση και να τηρείς τους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. · Να σέβεσαι τις οδικές σημάνσεις και να συμμορφώνεσαι στις υποδείξεις των τροχονόμων. · Να μην χρησιμοποιείς κατά την οδήγηση κινητά τηλέφωνα ή άλλες συσκευές που αποσπούν την προσοχή σου.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΙΑΠ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Διοίκηση, το προσωπικό και οι εξυπηρετούμενοι των υπηρεσιών του ΚΕΦΙΑΠ Γ.Ν.Φλώρινας(πρώην ΚΕΚΥΚΑμεΑ) σας προσκαλούν στην όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που ετοίμασαν τα παιδιά του Κέντρου μας και η οποία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ΚΕΦΙΑΠ ημέρα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00π.μ. Ελάτε ν’ανταλλάξετε ευχές μαζί μας!!! Στο χώρο του Κέντρου θα λειτουργήσει Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το εργαστήρι Καλλιτεχνικής Δημιουργίας. Ο Διοικητής Γ.Ν. Φλώρινας Χιωτίδης Γιώργος

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΔΑΠ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΕΟΡΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Εικόνα
Σας γνωρίζουμε ότι ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος θα επισκεφθεί: Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 10:00πμ, ΚΗΦΗ Φλώρινας 11:30πμ, Φυλάκιο Νίκης Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 10:00πμ, ΚΑΠΗ Φλώρινας 12:00μ, Γηροκομείο Φλώρινας Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 11:30πμ, ΚΕΦ.Ι.ΑΠ. Γ.Ν. Φλώρινας (πρώην ΚΕΚΥΚΑμεΑ) Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 16:00, Παιδική μέριμνα

ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 29ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
29χρονος υπήκοος Αλβανίας για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη σε δασική περιοχή της Φλώρινας, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 23ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
23χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών. Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 23χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του ένα (1) πιστόλι με ένα (1) φυσίγγιο ίδιου διαμετρήματος εντός της γεμιστήρας του, τα οποία και κατασχέθηκαν. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 2:00 μ.μ. στο κτίριο της Π.Ε Κοζάνης, 2ος όροφος (αίθουσα οικονομικής επιτροπής).