Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 12, 2016

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΙΑ 22 ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Εκκληση για βοηθεια κανουν οι συγγενεις 22 χρονου Φλωρινιωτη που εχει ογκο στο κεφάλι, θα χρειαστεί άμεσα να υποβληθεί σε λεπτή νευροχειρουργική επέμβαση στο εξωτερικό.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΙΤΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Εικόνα
Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εκδηλώσεις Προώθησης της Επιχειρηματικότητας σε Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, τις οποίες διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φλώρινας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις εντάσσονταν στις προσπάθειες που καταβάλλει εδώ και πολύ καιρό το Επιμελητήριο Φλώρινας για να αναδείξει τον κοινωνικό του ρόλο στην τοπική κοινωνία, και στόχευαν στην προώθηση του επιχειρηματικού πνεύματος και κουλτούρας στους τελειόφοιτους μαθητές των δημοτικών σχολείων της Π.Ε. Φλώρινας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΩΦΕΛΙΜΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΑΝΩ ΤΟΥ 1,5 ΤΟΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Εικόνα
Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και την καλύτερη διαχείριση και βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας, ενόψει της εορταστικής περιόδου της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος 2016, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΟ ΑΞΟΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με θέμα: Κατασκευή οδικού άξονα Φλώρινας-Πτολεμαΐδας, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με μεγάλη επιτυχία, στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016, η Γιορτή Λήξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας.Τη Γιορτή είχε αναλάβει η ΣΤ’ Τάξη του Σχολείου, η οποία παρουσίασε το Θεατρικό έργο «Οι δώδεκα θεοί … ξανά σε δράση» χαρίζοντας στιγμές χαράς και γέλιου στους θεατές.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΩΤΣΗΣ" ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, και ώρα 8,00 το απόγευμα, στο Θέατρο του «Αριστοτέλη» θα πραγματοποιηθεί η καλοκαιρινή συναυλία λήξης του χορωδιακού έτους της Παιδικής Χορωδίας «Δημήτρης Λιώτσης» του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» υπό τη Διεύθυνση της Σοφίας Μούλη.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8Χ8 ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ 16-06-2016 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ – Α.Τ. ΝΙΚΗΣ: 0-6 17΄ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ) 0-1

ΜΕΤΑ ΔΕΗ: ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΑ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ 15% ΤΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Εικόνα
Η απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΗ να μειώσει κατά 15% την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, είναι μία κίνηση στήριξης του ελληνικού νοικοκυριού και της μικρομεσαίας επιχείρησης, στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει ο ελληνικός λαός από τις πολιτικές των μνημονίων που επιβλήθηκαν.

ΣΑΡΙΣΕΣ ΤΕΝΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ

Εικόνα
Με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα ολοκληρώθηκε το 4ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις που διοργάνωσε η Λέσχη Πολιτισμού στη Φλώρινα. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ κατέκτησαν δύο μετάλλια δείχνοντας έτσι τη δυναμική τους από τον πρώτο χρόνο παρουσίας τους στον χώρο της αντισφαίρισης. Οι αγώνες αφορούσαν τις κατηγορίες των αντρών γυναικών και πήραν μέρος πολλοί αθλητές και αθλήτριες από διάφορες πόλεις της περιοχής. Πραγματοποιήθηκαν στα δύο γήπεδα του Αγίου Νικολάου το Σαββατοκύριακο 12-12/6/2016.

ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Εικόνα
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής, ο Βουλευτής Σέλτσας έθιξε σε ομλία του κυρίως τα παρακάτω θέματα: 1. Η άτολμη στόχευση των προηγούμενων αναπτυξιακών νόμων και πως πρέπει να γίνει πιο σαφής η αναπτυξιακή στρατηγική συγκεκριμένων κλάδων μέσα από τον νέο νόμο 2. Η ανάγκη για μεγαλύτερη διασπορά κονδυλίων και η συνακόλουθη δημιουργία θέσεων εργασίας. 3. Η αποκέντρωση και η περιφερειακή σύγκλιση ως απαραίτητες προϋποθέσεις ενός νέου βιώσιμου και κοινωνικά ορθού μοντέλου ανάπτυξης. 4. Το παράδειγμα της δημοτικής επιχείρησης Ξινό Νερό Φλώρινας και η θετική αντιμετώπιση της περίπτωσης αυτής από το Υπουργείο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας ευχαριστεί θερμά την υπεύθυνη του Δ.Α.Κ Φλώρινας κ. Παπαδοπούλου Σοφία και το προσωπικό του Δ.Α.Κ για την συνεργασία τους που συνετέλεσε στην άρτια εκδήλωση των «ΠΑΤΟΥΛΙΔΕΙΩΝ»

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΕΚΔΗΜΙΑ ΜΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ

Εικόνα
Ντυμένος, πάντα, με το χαρακτηριστικό γιλέκο και «οπλισμένος» με μία μαχητικότητα που αποτέλεσε για το Συνδικαλιστικό Κίνημα μεγάλο πλεονέκτημα στην διεκδίκηση και στον αγώνα που διαχρονικά έδωσε, ο Μάκης Αποστολίδης (επί σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ), τίμησε το συνδικάτο και έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για τους συναδέλφους του.

ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 51ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
φώτο αρχείου Έναν 51χρονο ημεδαπό για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης συνέλαβαν σε περιοχή της Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης. Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκαν σε κτήμα ιδιοκτησίας του προαναφερόμενου δύο (2) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους είκοσι πέντε (25) και είκοσι δύο (22) εκατοστών, τα οποία όπως προέκυψε από την έρευνα τα καλλιεργούσε ο 51χρονος

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΒΟΟΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΖΩΔΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα εκδοθεί απόφαση για την εφαρμογή του υποχρεωτικού εμβολιασμού των βοοειδών για την Οζώδη Δερματίτιδα στην ΠΕ Φλώρινας Θα εμβολιασθούν όλα τα ζώα της εκτροφής ανεξαρτήτου ηλικίας --- Ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει από τα Δ.Δ. που γειτνιάζουν με τη FYROM και την Πέλλα,( περιοχές με αρκετές εστίες ΟΔΒ) --- Παρακαλούμε να προετοιμαστείτε για τον επερχόμενο εμβολιασμό με ενημέρωση το μητρώου σας (θανάτους, γεννήσεις) και να έχετε ενώτια σε όλα τα ζώα σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ

Εικόνα
Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ενημερώνει τους πολίτες για την προστασία τους από καύσωνα: Α. Γενικές οδηγίες 1. Μειώστε τις κινήσεις σας. Αποφύγετε τη βαριά σωματική εργασία και ιδιαίτερα σε χώρους με υψηλή θερμοκρασία, άπνοια και μεγάλη υγρασία. Προγραμματίστε τέτοιες εργασίες εκτός χρόνου θερμοκρασιακής αιχμής. Αποφύγετε το βάδισμα για πολύ ώρα ή το τρέξιμο κάτω από τον ήλιο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ 23 (ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΕΣΠΩΝ).

Εικόνα
Το δίκτυο ηλεκτροδότησης αρμοδιότητας της Περιοχής Φλώρινας εκτείνεται απ’ άκρου σ’ άκρο του Νομού μας αποτελούμενο από 13 κύριες εναέριες γραμμές μέσης τάσης και 2.981 γραμμές χαμηλής τάσης, συνολικού μήκους της τάξης των 2.000 χλμ. Μία από τις 13 κύριες γραμμές είναι και η ‘γραμμή 23 Πρεσπών’, που εδώ και πολλές δεκαετίες ακολουθεί μια μεγάλη διαδρομή μέσα από ένα ιδιαίτερο γεωγραφικό ανάγλυφο, προκειμένου να ηλεκτροδοτήσει αρχικά ένα τμήμα της πόλης της Φλώρινας και στη συνέχεια τη Δ.Ε. Κάτω Κλεινών και όλους του καταναλωτές (και παραγωγούς) μέχρι τις Πρέσπες και την Κρυσταλλοπηγή.

ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΝΕΡΓΟΥ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΙΕΚ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι στη συνεδρίαση, στις 14 Ιουνίου 2016, το ∆ιοικητικό Συµβούλιο του ΟΑΕ∆, συζήτησε το θέµα «Σπουδαστές στα ΙΕΚ και ιδιότητα ανέργου».

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΠΕΔΙΝΟ -ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ 25ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εικόνα
Εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνουν οι φορείς της Τ.Κ. Πεδινού του Δήμου Αμυνταίου το Σάββατο 18 Ιουνίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Πεδινού υπό τους ήχους της ορχήστρας Χάλκινα Ηχοχρώματα. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την κάλυψη των οικονομικών αναγκών 25χρονης από το Πεδινό που νοσηλεύεται στο Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ Τ.Κ. ΑΕΤΟΥ

Εικόνα
Οι εργασίες καλλωπισμού των δημοτικών κτηρίων συνεχίζεται, στην Τ.Κ. Αετού, συνεργείο του Δήμου Αμυνταίου, αποκατέστησε φθορές στα επιχρίσματα της πρόσοψης του ΚΑΠΗ της ομώνυμης Τ.Κ. και βάφτηκε εκ νέου η τοιχοποιία.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπό την προεδρία της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κας Μούσιου-Μυλωνά Όλγας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τριάντα τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη και δύο εκτός αυτής. Τα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα είναι: «Έκτακτη επιχορήγηση του ΝΠΔΔ Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας, κ. Αριστείδου Άρη. « Αλλαγή χρήσης του με αριθμ. 10 καταστήματος Δημοτικής Αγοράς», με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας, κ. Θεοφανίδη Δημήτριο. Τα θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ BODY ACTIVE GYM ΣΤΟ FLORINA TRAIL CHALLENGE

Εικόνα
Με 13 συμμετοχές έλαβε μέρος το γυμναστήριο Body Active Gym στο Florina Trail Challenge, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Φλώρινα, το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουνίου 2016, δίνοντας την ευκαιρία σε αθλητές και συνοδούς να γνωρίσουν από κοντά το φυσικό κάλλος της περιοχής.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8Χ8 ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ 15-06-2016 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ – Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ: 1-1 10΄ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 0-1 57΄ ΣΟΛΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ): 1-1

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Επιτυχώς πραγματοποιήθηκε  εκπαίδευση του προσωπικού που στελεχώνει τις τέσσερις (4) Κινητές Αστυνομικές Μονάδες της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας) από κλιμάκιο του Ε.Κ.Α.Β. Κοζάνης και αξιωματικούς των Υπηρεσιών μας.στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης. Η εν λόγω εκπαίδευση περιλάμβανε ενημέρωση των αστυνομικών πάνω σε θέματα πρώτων βοηθειών, καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, ανάνηψης, χρήσης αυτόματου απινιδωτή, καθώς και πρακτική εφαρμογή αυτών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας πραγματοποιήθηκε ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού από τον σύλλογο εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτ. Μακεδονίας.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ" ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 2ου ΓΕΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Διευθυντής και η Σχολική θεατρική ομάδα «Παραπαί Ζ οντας στη σκηνή» του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας σάς προσκαλούν στη θεατρική παράσταση «Φωνάζει ο κλέφτης» την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 στις 7 μ.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο).

ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ Α.Τ. ΝΙΚΗΣ

Εικόνα
O προγραμματισμένος αγώνας της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 17-06-2016 και ώρα 19.30΄ μεταξύ των ομάδων Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ – Α.Τ. ΝΙΚΗΣ, θα πραγματοποιηθεί, λόγω υπηρεσιακών αναγκών την ΠΕΜΠΤΗ 16-06-2016 και ώρα 19.15΄.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εικόνα
Η Διεθνής Συνομοσπονδία Ποντίων Ελλήνων (ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε.), καταδικάζει την προκλητική ενέργεια της Τουρκίας για δημόσια ανάγνωση του κορανίου μέσα στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη κατά τη διάρκεια του ραμαζανιού.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8Χ8 ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 14-06-2016 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ -Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ – Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ: 7-3

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΙΝΗΣ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Πάνο Σκουρλέτη με θέμα: Μετεγκαταστάσεις οικισμών Ακρινής Δ. Κοζάνης και Αναργύρων Δ. Αμυνταίου, κατέθεσαν οι βουλευτές Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης και Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ 81 ΔΕΘ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων προτίθεται να συμμετέχει στην 81η ΔΕΘ που θα πραγματοποιηθεί 10-18 Σεπτεμβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη. Το ελάχιστο κόστος για τις επιχειρήσεις ανέρχεται στο ποσό των 17 ευρώ το τ.μ. πλέον ΦΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε το τηλέφωνο του Επιμελητηρίου 2385022466.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης συμμετείχε στις 02/06/2016, ως μέλος, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ ενδιάμεσου φορέα αξιολόγησης του νέου ΕΣΠΑ με θέμα την προετοιμασία αξιολόγησης των επενδυτικών φακέλων.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΠΓΔΜ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΣΕΒΕΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθάς Γεώργιος, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κ. Παπαργύρης Ιωάννης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ν. Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης, πραγματοποίησαν σειρά επισκέψεων στην FYROM και στην Αλβανία στις 7-8-9 Ιουνίου 2016.  Σκοπός των συναντήσεων αυτών ήταν Ευρωπαϊκά Προγράμματα που θα υλοποιήσουμε από κοινού.

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ ΚΑΛΟΧΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΑΚΚΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Εικόνα
ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ, ΚΑΛΟΧΙ, ΜΕΣΟΛΑΚΚΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 13/6/2016 ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ – ΚΑΛΟΧΙΟΥ – ΜΕΣΟΛΑΚΚΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ Αξιότιμοι κύριοι, Με μεγάλη δόση υποκρισίας, συγκαλείτε σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο, κατόπιν εορτής και αφού πρώτα με κάθε τρόπο η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αλλά και η Αντιπεριφέρεια Γρεβενών, πάντα σε συνεννόηση με το δήμο Γρεβενών, έχει διαμηνύσει, ότι τα «Πατώματα Γρεβενών», αποτελούν τόπο δημιουργίας οικισμού εγκατάστασης προσφύγων.

ΗΜΕΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Την Πέμπτη 08 Ιουνίου 2016 στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Αγίου Παντελεήμονα διεξήχθη, στα πλαίσια των αγώνων Αθλοπαιδιάς της Α/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας η ημέρα ποδόσφαιρου για την περιοχή Αμυνταίου.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι ανακοινώθκε από τον ΑΗΣ Μελίτης η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8μηνο), ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ Μελίτης, που εδρεύει στο Νομό Φλώρινας.

Ε.Κ.Φ. : ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι η εορτή του Αγίου Πνεύματος, που φέτος είναι στις 20 Ιουνίου 2015, για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και τον ιδιωτικό τομέα γενικότερα είναι, εκτός εξαιρέσεων που αναφέρονται παρακάτω εργάσιμη ημέρα, σε αντίθεση με τον Δημόσιο Τομέα για τον οποίο έχει ορισθεί ως επίσημη ημέρα αργίας.

Ε.Κ.Φ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι αναρτήθηκαν από την ∆ιεύθυνση Ασφάλισης του Οργανισµού Απασχόλησης Εργατικού ∆υναµικού τα οριστικά Μητρώα «∆ικαιούχων – Εργαζοµένων», «∆ικαιούχων-Ανέργων» και «Παρόχων» καθώς και ο οριστικός Πίνακας Αποκλειοµένων στο πλαίσιο του Προγράµµατος ∆ιαµονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2016.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας από τις 20:00 έως και 22:00 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Φλώρινας.

«Απολογισμός Εκπαιδευτικού Έργου Σχολικών Μονάδων 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας και Στόχοι της νέας σχολικής χρονιάς»

Εικόνα
Σας προσκαλούμε στην Επιμορφωτική Ημερίδα με τίτλο «Απολογισμός Εκπαιδευτικού Έργου Σχολικών Μονάδων της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας και Στόχοι της νέας σχολικής χρονιάς», που συνδιοργανώνουν το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και η Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας, με στόχο την αποτίμηση της σχολικής χρονιάς 2015-2016 που ολοκληρώθηκε, την επισήμανση προβλημάτων και την ανάδειξη ζητημάτων που προέκυψαν από την άσκηση του διδακτικού και παιδαγωγικού έργου του σχολικού έτους 2015-16, αλλά και την ενημέρωση σχετικά με το νέο πλαίσιο λειτουργίας του «Ενιαίου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου» και το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα (Φ.Ε. Κ. 1324/11-05-2016).

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ

Εικόνα
Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, σε συνεργασία με το Δήμο Έδεσσας και το Σύλλογο Προστασίας Βεγορίτιδας, διοργανώνουν τους φετινούς πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων στη μαγευτική Βεγορίτιδα.Το πρόγραμμα των Πανελλήνιων Αγώνων Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων, που θα πραγματοποιηθούν στη λίμνη Βεγορίτιδα στις 17, 18 & 19 Ιουνίου 2016, έχει ως εξής:

Διεθνής διάκριση του προπτυχιακού καλλιτέχνη Γιάννη Ρομπολα σε διαγωνισμό αφίσας για το Wimbledon 2016.'Eνας 'Eλληνας σχεδιάζει για το Wimledon 2016

Εικόνα
Διεθνής διάκριση του προπτυχιακού καλλιτέχνη της σχολής καλών τεχνων Φλώρινας Γιάννη Ρομπολα σε διαγωνισμό αφίσας για το Wimbledon 2016.Το πιο διάσημο και εμβληματικό τουρνουά τένις παγκοσμίως προσκάλεσε εικαστικούς καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο για να σχεδιάσουν την επίσημη αφίσα του Wimbledon 2016 με βασικό θέμα “ 'In Pursuit of Greatness/ «Στην αναζήτηση του μεγαλείου».

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ 10 ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Εικόνα
Δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 55 και 42 ετών και μια 33χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, συνελήφθησαν σε χωριό της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής γιατί διευκόλυναν την μεταφορά προς το εξωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμων μεταναστών, υπηκόων Αφγανιστάν.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΕΒΕΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΓΙΑΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Εικόνα
Ο Βουλευτής Γρεβενών Χρήστος Μπγιάλας κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση με θέμα «Σχετικά με την αδειοδότηση των πρόχειρων καταλυμάτων των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων» προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου, η οποία συζητήθηκε την Πέμπτη 31/3/2016 στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 48 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2016 η Οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις  11:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΜΕΤΕΦΑΡΑΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν δύο γυναίκες , μητέρα και κόρη, ηλικίας 52 και 34 χρονών  σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας,

Συνελήφθη 61χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας

Εικόνα
Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς και του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας δώδεκα (12) περιπτώσεις κλοπής και πέντε (5) περιπτώσεις απόπειρας κλοπής που διαπράχθηκαν σε καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ 12ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Εικόνα
Πρωτιά του 6ου δημοτικού σχολείου στον 12ο μαθηματικό διαγωνισμό της Φύσης και της Ζωής, που πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαίου 2016 από το Πανεπιστήμιο Δημοτικής Εκπαίδευσης Ν. Φλώρινας. Αριστούχοι Ε τάξη Κοσκοσάς Ιάσονας, 1ο Βραβείο Τίριακίδου Μαρία-Χριστίνα, 3ο Βραβείο ΣΤτάξη Σιώκη Σωτηρια, 1ο Βραβείο Σιώκης Λουκάς, 4ο Βραβείο

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΟΥ 8Χ8 ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ 10-06-2016 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε. – Α.Τ. ΝΙΚΗΣ: 0-1 43΄ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ): 0-1

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 33 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Τρίτη ς 14 Ιουνίου 2016 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 3:00μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβούλιο στο Πέρασμα.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ερώτηση προς: τον Υπουργό Οικονομικών με  θέμα: Θεσμοθέτηση του ακατάσχετου λογαριασμού για επιχειρήσεις, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.