Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 8, 2022

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΕ ΛΙΒΑΔΙ ΑΠΟ ΝΑΡΚΙΣΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Οικοπεριήγηση σε λιβάδι από νάρκισσους στην Τριανταφυλλιά Φλώρινας διοργανώνει την Πέμτπη 19 Μαιου διοργανώνει η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Φλώρινας . Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 4.00 μ.μ. και θα περιλαμβάνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα τον νάκρισσο και επισκέψεις στον καταράτκη του Πολυποτάμου Φλώρινας, στο Λαογραφικό Μουσείο Πολυποτάμου και στη Μονή της Κολχικής.

ΤΟ 2ο ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΕΤΣΟΥΚΗ

Εικόνα
Tο 2ο ανοιχτό πρωτάθλημα ενηλίκων επιτραπέζιας αντισφαίρισης, αφιερωμένο στη μνήμη του Κώστα Πετσούκη, που υπήρξε ιδρυτικό μέλος και βασικός συντελεστής στην ανάπτυξη του συλλόγου, διοργανώνουν την Κυριακή 15 Μαίου οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας. Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Φλώρινας και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι είναι πάνω από 18 ετών. Ώρα προσέλευσης: 16.30-17.00. Κλήρωση και έναρξη: 17.00. Το σύστημα των αγώνων θα αποφασιστεί με βάση τις συμμετοχές. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν με το σύστημα best of five. Με τη λήξη θα απονεμηθούν κύπελλο και μετάλλια στους νικητές. Καλούμε όλους τους φίλους και φίλες του πινγκ πονγκ να συμμετέχουν για να τιμήσουμε όλοι μαζί τον Κώστα.

ΕΞΩΡΑΙΣΜΟΣ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στον εξωραϊσμό του αύλειου χώρου του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας προχώρησαν 25 μαθητές και μαθήτριες του Β2 τμήματος της Β' τάξης Γυμνασίου και την επίβλεψη των υπευθύνων καθηγητών κ.κ. Α. Δαμπάλη, Σ. Κανδυλάρη, Η. Κεραμιτσή, Ι. Κωτσόπουλου και Μ. Φίσκα  σε συνεργασία με το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας. Οι μαθητές και μαθήτριες με την βοήθεια και την συμμετοχή εθελοντριών του Γραφείου Εθελοντισμού και υλικά που παρείχε ο Δήμος Φλώρινας άλλαξαν θεαματικά την εικόνα της αυλής της σχολικής μονάδας. Έβαψαν όλα τα παγκάκια της αυλής και τμήμα του εσωτερικού τοίχου της και στη συνέχεια έφτιαξαν τις δικές τους γλάστρες από μεταχειρισμένα ελαστικά αυτοκινήτων στις οποίες φύτευσαν καλλωπιστικά φυτά.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΏΡΙΝΑΣ Π.ΠΕΡΚΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ

Εικόνα
Για την υψηλή παροχή εκπαιδευτικού έργου και το μεγάλο εύρος ειδικοτήτων που παρέχονται στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Φλώρινας ενημερώθηκε η Βουλευτής Φλώρινας και Αν. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα. Η κα. πέρκα ξεναγήθηκε στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις και συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς και τη Διεύθυνση της Σχολής για τις ανάγκες στήριξης και ενίσχυσής της και χαιρέτησε τους μαθητές/τριες για τον ζήλο τους για μάθηση και τη διεκδίκηση σπουδών με αξία και επαγγελματικά δικαιώματα.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΏΝ ΌΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΉ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ

Εικόνα
Στην ανανέωση των αδειών τους μπορούν να προχωρήσουν οι κάτοχοι κυνηγετικού όπλου, η οποία έχει λήξει, σύμφωνα ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν ή να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Ασφάλειας ή όπου δεν υπάρχει με το Αστυνομικό Τμήμα, του τόπου κατοικίας τους, ώστε να ενημερωθούν για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να προσέλθουν για την έγκαιρη ανανέωσή των αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων.

Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Γ.ΜΑΝΤΣΟΣ ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΉΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο εκπαιδευτικός Γιώργος Μαντσος ορκίστηκε νέος διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας. Στην τοποθέτηση του στην διοίκηση του Νοσοκομείου αναφέρθηκαν σε συγχαρητήριο μήνυμα τους ο Βουλευτής Ν.Δ Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης και ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης.

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΦΟΡΈΩΝ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Εικόνα
Μήνυμα Βουλευτή Ν.Δ Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη Η σημερινή Γιορτή της Μητέρας αποτελεί αφορμή για να εκφράσουμε τον σεβασμό, την τιμή και την ευγνωμοσύνη μας στο ιερό πρόσωπο της μάνας. Είναι η γιορτή της ζωής , της προσφοράς και της ανιδιοτελούς αγάπης. Στην αφανή ηρωίδα της μητρότητας έχει καθιερωθεί η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου ως παγκόσμια ημέρα εορτής της.  Η σημερινή μέρα καθιερώθηκε για να τιμήσει τον ρόλο και την βαρυσήμαντη προσφορά  της μητέρας στην οικογένεια και στην κοινωνία .Υποκλινόμαστε στην εμβληματική μορφή της μητέρας που αποτελεί τον επίγειο φάρο της αγάπης. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, σε έναν κόσμο υψηλών απαιτήσεων, ασταμάτητων αλλαγών, και περίπλοκων συνθηκών ζωής, ο ρόλος της μάνας γίνεται διαρκώς και πιο απαιτητικός. Χρειάζεται σκληρός, καθημερινός αγώνας για να ανταποκριθεί στις ποικίλες υποχρεώσεις της. Ως πολιτεία θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να ενδυναμώνουμε κάθε προσπάθεια που θα στοχεύει στην  αναβάθμιση του ρόλου της μητέρας και θα διευκολύνει τ

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΦΟΡΈΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ

Εικόνα
Μήνυμα Βουλευτή Ν.Δ Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια Μ ά ν α , η πιο γλυκιά λέξη του κόσμου. Μ ά ν α , το πιο σίγουρο πρόσωπο που δίνει αγάπη χωρίς ανταλλάγματα. Μ ά ν α , κράζει το παιδάκι , μάνα κράζει ο νιος κι ο γέρος . Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη Μητέρα, μανούλα, μαμά, Χρόνια Πολλά!! Η 8η Μαΐου έχει καθιερωθεί να εορτάζεται ως Γιορτή της Μητέρας και της Μητρότητας, ως έκφραση ανιδιοτελούς προσφοράς, τόσο στην οικογένεια όσο και στην κοινωνία.