Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 27, 2015

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η ΕΡΤ Φλώρινας, θέλοντας να συμβάλει στην προσπάθεια στήριξης των προσφύγων και   ανταποκρινόμενη στην επιθυμία πολλών ακροατών, συνεργάζεται με το Ραδιοφωνικό Σταθμό Μακεδονίας 102 FM και την ΕΡΤ 3, για τη συλλογή βοήθειας για τις οικογένειες που βρίσκονται στην Ειδομένη. Κυρίως χρειάζονται τρόφιμα, είδη υγιεινής, παιδικές τροφές και φάρμακα. Η συγκέντρωση θα γίνεται στην ΕΡΤ Φλώρινας, Μεγαρόβου 20 στο κέντρο της πόλης, από Δευτέρα ως Παρασκευή από 9.00 πμ μέχρι 2.00 μμ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκε στις 30/9/15 στο Αμύνταιο στα γραφεία της Ένωσης Χειροσφαίρισης ,συνάντηση του Διοικητικού Συμβούλιου  με όλα τα σωματεία  της Δυτικής Μακεδονίας  , με παρουσία των Στελεχών του Συνδέσμου Διαιτητών, Πατιο Κωνσταντίνο ,Τσιανα Βασίλη και Αγγελίδη Στέφανο. Έγινε  επιβεβαίωση όλων των συμμέτοχων των  Ηλικιακών Πρωταθλημάτων, με πολλά αγωνιστικά τμήματα  για το 2015-2016 .

ΒΌΛΕΪ: ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.Μ. Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΦΙΛΩΤΑ

Εικόνα
Στη Μάχη του κυπέλλου της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. και των επίσημων υποχρεώσεων, ρίχνεται η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Αριστέα, αύριο Σάββατο 3/10 στις 12:00 στο ΔΑΚ Αμυνταίου, απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εικόνα
Με τη συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης κ. Τάσα Σιώμου συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας.  Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου και οι προϊστάμενοι των διευθύνσεων της Π.Ε. Φλώρινας.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας (έναν άνδρα 32 χρονών και μια γυναίκα 21 χρονών), για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη συνέλαβαν σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Eυχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Εικόνα
Αἰσθανόμεθα τὴν ὑποχρέωσιν νὰ εὐχαριστήσωμεν καὶ νὰ συγχαρῶμεν δημοσίως τοὺς ὑπευθύνους τοῦ Γενικοῦ Νοσοκομείου Φλωρίνης «Ἑλένη Θ. Δημητρίου» διὰ τὴν ἐξαίρετον καὶ λίαν γενναιόδωρον πρωτοβουλίαν τους νὰ προσφέρουν τρεῖς ἰδιαιτέρως χρησίμους ἠλεκτρικὰς συσκευάς, ἤτοι φοῦρνον, πλυντήριον καὶ στεγνωτήριον, πρὸς τὸ Ἐκκλησιαστικὸν Γηροκομεῖον τῆς Ἱερᾶς ἡμῶν Μητροπόλεως, ἐπὶ τῷ τέλει τῆς ἐνισχύσεως τοῦ ὑπ᾽ αὐτοῦ ἐπιτελουμένου φιλανθρωπικοῦ ἔργου, καὶ δὴ διὰ τὴν κάλυψιν μονίμων ἀναγκῶν τῶν ἐκεῖ φιλοξενουμένων καὶ ἐγκαταβιούντων ἡλικιωμένων συνανθρώπων μας

ΣΥΚΓΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εικόνα
Με συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού ξεκινά τη λειτουργία του το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Δέλτα. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου από τις 10:30 π.μ. μέχρι και τις 14:30 μ.μ. διοργανώνει τις ημέρες «Κοινωνικής Αλληλεγγύης» καλώντας τον κόσμο να παραδώσει ό,τι φάρμακα και υγειονομικό υλικό διαθέτει ή μπορεί να αγοράσει, στα κατά τόπους Δημοτικά Καταστήματα όλων των Δημοτικών Ενοτήτων και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου (Στις πρώην Κοινότητες και στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου). "Ενισχύουμε με σταθερό βηματισμό τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας για να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις τις οικονομικής κρίσης. Με τη δημιουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου θέλουμε να βοηθήσουμε τους άπορους και ανασφάλιστους κατοίκους. Θεωρούμε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση που βρίσκεται καθημερινά κοντά στον πολίτη, μέσα στην τοπική κοινωνία, οφείλει να διατηρεί και να ενισχύει κοινωνικές δομές αυτού του τύπου, στο βαθμό έστω που το επιτρέπουν οι αρμοδιότητες και οι δυνά

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Καστοριάς ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης "ΝΕΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ", σας προσκαλεί στο Διεθνές Forum με θέμα τη δικτύωση για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής αξιοποιώντας το δίπτυχο "ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΓΟΥΝΑ". Το forum θα διεξαχθεί στην Καστοριά 04 Οκτωβρίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καστοριάς και ώρα έναρξης 12:00.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 76 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας . Η συνεδρίαση θα γίνει στις 11:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Εικόνα
Διακοπή ηλεκτροδότησης εντός της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 4 Οκτωβρίου λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών συντήρησης.

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Δημοτική Αρχή, με απόφαση της θέτει σε επαναλειτουργία το Λαογραφικό μουσείο Αμυνταίου, το οποίο ιδρύθηκε με σκοπό τη διαμόρφωση της ιστορικής και εθνικής συνείδησης των πολιτών, ιδίως των νέων, που αναντίρρητα ζούνε στην πιο ευαίσθητη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.Σε πρώτη φάση, η λειτουργία και το ωρολόγιο πρόγραμμα του μουσείου θα έχουν πιλοτική ισχύ και στη συνέχεια, μέσα από μια σειρά ενεργειών σχεδιάζεται η πλήρης αναβάθμιση του.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 2 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 2:00 μετά το μεσημέρι το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης).

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 6ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ.

Εικόνα
Η χορωδία του Πολιτιστικού – Πνευματικού Συλλόγου «ΚΟΡΑΗΣ» θα πραγματοποιήσει εκδήλωση την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 19.30 στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» (Πολλαπλών χρήσεων) του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση θα παρουσιασθεί το επερχόμενο 6ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ που θα διοργανωθεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί προξενικές αρχές, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιμελητήρια, Φορείς, μέλη και φίλοι του Συλλόγου και φυσικά η χορωδία «ΚΟΡΑΗΣ».

«ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ» ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΟΥ, ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Εικόνα
Το Χοροθέατρο Ροές παρουσιάζει τις Κυρίες των λιμνών, ένα σύνθετο χοροθεατρικό δρώμενο που ψηλαφεί τη γυναικεία εμπειρία όπως αυτή αποτυπώνεται στην Τέχνη, από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας.Η παράσταση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 20:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Π.Ε. Φλώρινας - αίθουσα «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», περιλαμβάνει απαγγελίες ποίησης, χορό και μουσική. Τα ποιητικά κείμενα απαγγέλλουν οι ηθοποιοί Γιάννης Στάνκογλου και Χλόη Μάντζαρη, ενώ το χορευτικό σκέλος της παράστασης εκτελούν εκλεκτοί χορευτές του Χοροθεάτρου Ροές.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Εικόνα
Καταδικάζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι υπεύθυνοι διαχειρίστηκαν το θέμα της έκδοσης αδείας προκειμένου να ξεκινήσει απρόσκοπτα η λειτουργία του παιδικού σταθμού της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα (οδηγώντας με τον τρόπο αυτό στην αναστολή λειτουργίας του) και έχοντας πάντα την πρόθεση να συνδράμει σε κάθε προσπάθεια εξεύρεσης λύσης, το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συμμετείχε στην συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Εορδαίας στην οποία προχώρησε ο Σύλλογος γονέων του Σταθμού ευελπιστώντας στην άμεση διευθέτηση του προβλήματος.

Ε.Κ.Φ.: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ

Εικόνα
Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ξεκίνησε απο  Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015, η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους δικαιούχους στον ΟΑΕΔ, για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος.Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την 30η Νοεμβρίου 2015 και ώρα 15:00, για όσους υποβάλουν αίτηση μέσω των ΚΠΑ 2 και ώρα 23:59 για όσους υποβάλουν αίτηση με ηλεκτρονικό τρόπο. Η δε παραλαβή των δικαιολογητικών θα ολοκληρωθεί την επόμενη μέρα (1/12/2015).Οι δικαιούχοι υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά είτε στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ, είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου χώρου ηλεκτρονικής πρόσβασης. Όσον αφορά την έναρξη υποβολής των αιτήσεων μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), θα ακολουθήσει νεότερη οδηγία.

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Θέματα που απασχολούν τις πανεπιστημιακές μονάδες της Π.Ε. Φλώρινας βρέθηκαν στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου.  Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν εκτός του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, οι βουλευτές Φλώρινας κ.κ. Κων/νος Σέλτσας και Γιάννης Αντωνιάδης, η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Άρης Αριστείδου, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας κ. Αντώνης Τουρλιδάκης, ο Κοσμήτορας της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας κ. Καριώτογλου Πέτρος, ο Προϊστάμενος της ΕΔΑ ΠΔΜ κ. Μπάμπης Κιουρτσίδης, εκπρόσωποι των συλλόγων διδασκόντων του Πανεπιστημίου, εκπρόσωποι της ΑΝΚΟ και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Φλώρινας.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ.ΦΙΛΗ

Εικόνα
Επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Φίλη απέστειλε η Παμποντιακη Ομοσπονδία Ελλάδος διαμαρτυρομενοι σχετικά με τη θέση του για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Ε.Κ.Φ.: ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης όλων των ειδικοτήτων των υποψηφίων της προκήρυξης ΣΟΧ1/2015 από την Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων Φλώρινας.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Στη διάθεση των φίλων του Αμύντα, τέθηκαν εδώ και λίγες ημέρες τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας, θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τις εντός έδρας υποχρεώσεις των Γυναικών και των Ανδρών , στα πρωταθλήματα της Α1 και Β Εθνικής αντίστοιχα.Οι ιθύνοντες του συλλόγου ευελπιστούν ότι και φέτος οι φίλοι του αθλήματος θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση, με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, προκειμένου να καλυφθεί ένα μέρος των λειτουργικών εξόδων, των τμημάτων.

ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Υπό κατάληψη τελούν το 2ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο Φλώρινας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μαθητές του Λυκείου αντιδρούν στις αλλαγές στον τομέα της εκπαίδευσης και κυρίως σε εκείνες που αφορούν στις αλλαγές για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι μαθητές του Γυμνασίου, προχώρησαν σε κατάληψη μεταξύ άλλων. λόγω της έλλειψης θέρμανσης στη σχολική μονάδα.

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: "ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΒΕΥΗ"

Εικόνα
Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, αν βοηθήσουν οι καιρικές συνθήκες, θα έχει παραδοθεί προς χρήση ο οδικός άξονας Φλώρινα- Βεύη, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Φλώρινας και στη Θωμαή Αδάμου ο Αντιπεριφέρειαρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος. «Ο δρόμος παραδόθηκε προς χρήση το 2007 και είναι σχετικά καινούργιος, αλλά, λόγω του ότι δεν τηρήθηκαν οι απαραίτητες προδιαγραφές και δε χρησιμοποιήθηκαν καλά υλικά, έχει υποστεί ζημίες» τόνισε ο κ. Μπίρος υπογραμμίζοντας πως "γίνονται κάποιες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των ζημιών ώστε να παραδοθεί προς χρήση, αλλά στόχος είναι η κατασκευή εκ νέου του οδικού άξονα, με προδιαγραφές εθνικού δικτύου που θα προσφέρει ασφάλεια στην μετακίνηση των πολιτών».

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ:" Η Ν.Δ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ"

Εικόνα
«Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται αρχηγό σοβαρό και υπεύθυνο, που να λέει την αλήθεια στο λαό» είπε σε συνέντευξη στην ΕΡΤ Φλώρινας και στη Θωμαή Αδάμου ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, αναφερόμενος στο θέμα της Προεδρίας του κόμματος . Ανέφερε ακόμα πως ο επόμενος αρχηγός θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της Ν.Δ. και θα πρέπει να έχει σοβαρές προτάσεις για το αύριο της Ελλάδας, ιδέες και προγραμματισμό για την ανάπτυξη της Χώρας.

Ε.Κ.Φ.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 465 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Εικόνα
Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Κ/2015 (ΦΕΚ 3/14-05-2015 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, τετρακοσίων εξήντα πέντε (465) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών.Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

ΔΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Εικόνα
Η Τράπεζα Αίματος του ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ¨ διοργανώνει δύο εθελοντικές αιμοδοσίες. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί αιμοληψία στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου και τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 αιμοληψία στο Ορ. Καρδιάς.Οι αιμοληψίες θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολ/δας από 8:30 π.μ. μέχρι 13:00 το μεσημέρι.

Ε.Κ.Φ.: ΕΠΙΔΟΜΑ 300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Εικόνα
To Εργατικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει πως το ποσό των 300 ευρώ θα λαμβάνουν οι γονείς με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μέχρι 3.000 ευρώ, τα παιδιά των οποίων φοιτούν στην υποχρεωτική εκπαίδευση.Συγκεκριμένα, δικαιούχοι της εισοδηματικής ενίσχυσης είναι οικογένειες Ελλήνων υπηκόων και υπηκόων κρατών-μελών της Ε.Ε., που έχουν ανήλικα τέκνα που φοιτούν στις τάξεις του δημοτικού και του γυμνασίου. Ως ετήσιο οικογενειακό εισόδημα νοείται το συνολικό ετήσιο φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό, καθώς και το απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο, εισόδημα του φορολογούμενου, της συζύγου του και των ανήλικων τέκνων του από κάθε πηγή.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Εικόνα
Τη τοποθέτηση του Αρχιερατικου Επιτροπου Εορδαίας Νικηφόρο Μαναδη στη θέση του Πρωτοσυγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης,  Πρεσπών και Εορδαίας ανακοίνωσε ο Μητροπολίτης κ.κ.Θεόκλητος.

Ε.Κ.Φ.: 15 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΧΛΑΔΑΣ

Εικόνα
Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι απο τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας ανακοινώθηκε η πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων, για το χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Εικόνα
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ξεκινάει πρώτη σε όλη την ελληνική περιφέρεια την πιλοτική εφαρμογή ενημερωτικών συναντήσεων στα σχολεία για την αυτοπροστασία μαθητών από  διάφορα είδη φυσικών και τεχνολογικών καταστροφών,  σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (Γ.Γ.Π.Π.) και με πρωτοβουλία του Γραφείου του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας Ηλία Κάτανα.

ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ 400% ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ ΣΥΝΙΣΤΑ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Αύξηση της τάξεως του 400% στις πυρκαγιές καμινάδων από τζάκια είχαμε από το 2011 μέχρι σήμερα, όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας και στην Θωμαή Αδάμου ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας Γιάννης Μιαούλης. Όπως είπε ο κ. Μιαούλης, στην περιοχή της Φλώρινας το 2014 υπήρξαν πάνω από 50 περιπτώσεις πυρκαγιών σε καμινάδες σε τζάκια, λόγω του ότι οι ιδιοκτήτες δεν καθαρίζουν σωστά τις καμινάδες τους.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Εικόνα
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου στις 23 Απριλίου 2015 συγκλήθηκε έπειτα από αίτηση του συνόλου των μελών της Μειοψηφίας, του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου. Μέσα σ αυτό το διάστημα των 5 μηνών δεν έχει γίνει καμία απολύτως ενέργεια, από τη Δημοτική Αρχή, για τα θέματα τα οποία είχαμε φέρει προς συζήτηση.Επειδή δε μπορούμε να μένουμε αδιάφοροι σε θέματα που αφορούν την εξυπηρέτηση και τα συμφέροντα του συνόλου των δημοτών, ζητούμε τη σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου, εντός της προθεσμίας που ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία, για τα θέματα που αναφέρονται αναλυτικά στην αίτησή μας.

"PERIAPSIS" ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Εικόνα
Μια καινοτόμα πρόταση και ιδέα για τα δεδομένα της τέχνης στον Ελληνικό χώρο έρχεται να εδραιώσει την Concept Art ως πρωτοπόρα. Η Γκαλερί Λόλα Νικολάου σε συνεργασία με νέους καλλιτέχνες της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας αλλά και με την υποστήριξη διεθνώς αναγνωρισμένων Concept Αrtist από τον κόσμο του Hollywood και των Βίντεο Games διοργανώνει το Project «periapsis».

Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΑΤΗΛΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Εικόνα
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με στόχο την αντιμετώπιση των απατών μέσω διαδικτύου, έχει προχωρήσει σε συντονισμένες δράσεις για το συνεχή έλεγχο και τον εντοπισμό επιβατών, οι οποίοι μέσω διαφόρων οργανωμένων κυκλωμάτων, πραγματοποιούν απατηλές κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, με προορισμό ανά την υφήλιο. Στο πλαίσιο αυτό, έχει αναπτύξει συνεργασία, κατά το τελευταίο τετράμηνο του έτους, με τα αεροδρόμια όλης της χώρας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΤΕΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Φλώρινας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών στο τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τηνΠέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο της Σχολής.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΗ

Εικόνα
Η οικογένεια Καΐδου σας προσκαλεί στα εγκαίνια του ιατρείου της Τοπικής Κοινότητας Μελίτης, την Κυριακή  04 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12:00μ., στη Μελίτη Φλώρινας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εικόνα
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η άφιξη των προσφύγων από τη Συρία βρίσκεται σε έξαρση. Η εμπόλεμη κατάσταση τους οδηγεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, σε αναζήτηση μιας νέας πατρίδας, μιας καινούριας ζωής. Οι άνθρωποι αυτοί καταφθάνουν στην Ειδομένη του Κιλκίς, με σκοπό την εγκατάστασή τους σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.Οι ανάγκες των ανθρώπων αυτών είναι πολλές και επιτακτικές, με κυριότερες αυτές της σίτισης και του ρουχισμού.

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Λόγω μη απαρτίας η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11.30 π.μ., στην Αίθουσα Θεάτρου του Συλλόγου, με όσα μέλη είναι παρόντα.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ

Εικόνα
Το περασμένο Σάββατο 26/9/2015 πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Φλώρινας ο καθιερωμένος Αγιασμός του Συλλόγου με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι παρευρισκόμενοι, αθλητές, γονείς και φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης μετά τον Αγιασμό ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο κ. Λυγούρα για τις προοπτικές και τους στόχους των ΣΑΡΙΣΩΝ και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα που έδωσε η αντρική ομάδα με τον Ο.Ε.Α. Φλώρινας.

Ε.Κ.Φ.: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΙΣΧΥΟΣ Ε.Γ.Σ.Σ.Ε.

Εικόνα
Το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας ενημερώνει ότι η ΓΣΕΕ, μετά τις αλλεπάλληλες κυβερνητικές δεσμεύσεις για επαναφορά του θεσμικού πλαισίου των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων (οι οποίες δυστυχώς συνεχίζουν να παραμένουν στο επίπεδο των προθέσεων), ανέλαβε πρωτοβουλία για την επέκταση ισχύος της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Με τη δαμόκλειο σπάθη των μνημονιακών νόμων να επικρέμεται πάνω από τους εργαζόμενους, επιδίωξε και πέτυχε συμφωνία με τις εργοδοτικές οργανώσεις για την παράταση ισχύος της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας του 2014 μέχρι το τέλος του 2015.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥ ΣΥΒΜΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 15 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 15:00 μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης).

Παρέμβαση στην κοίτη του ποταμού Αλιάκμονα στην Ποριά Καστοριάς

Εικόνα
Η Π.Ε. Καστοριάς ανταποκρινόμενη σε αίτημα των αγροτών της Ποριάς προέβη τις προηγούμενες μέρες σε καθαρισμό της κοίτης του ποταμού Αλιάκμονα, ανάμεσα στα δυο γεφύρια της περιοχής.Πιο συγκεκριμένα, έγιναν εργασίες καθαρισμού της κοίτης από σκουπίδια και φερτές ύλες, τα οποία προκαλούσαν περιορισμό της φυσικής ροής και διάβρωση στις παρόχθιες γεωργικές εκτάσεις.

21η ΠΑΝΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Έφτασε και φέτος η ώρα της Παμφλωρινιώτικης Ορειβατικής Συνάντησης στο καταφύγιο Οροπεδίου στο όρος Βαρνούς την Κυριακή 4 Οκτωβρίου. Φέτος θα είναι η 21η Συνάντηση. Από τις πρώτες εκδηλώσεις που καθιέρωσε ο ιδρυθείς το 1994 Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών, είναι πλέον σημείο αναφοράς του Ορειβατικού κόσμου της Φλώρινας και όχι μόνο.Το Οροπέδιο είναι ένα μικρό καταφύγιο σε υψόμετρο 1050μ και με σχετικά εύκολη πρόσβαση από την Φλώρινα.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΆΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Στη συγκρότηση της επιτροπής στήριξης της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, που ασκεί τις αρμοδιότητες του καταργούμενου φορέα διαχείρισης για την περιοχή προστασία της φύσης της λίμνης Καστοριάς (ΑΔΑ: Ω9ΡΙ17ΛΨ-ΗΦ8), προέβη με απόφαση του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.Ρόλος της επιτροπής είναι η συνδρομή της με την παροχή της ειδικής επιστημονικής γνώσης στη λήψη όλων εκείνων των απαραίτητων μέτρων (έργα-δράσεις – υπηρεσίες), για τη διατήρηση της οικολογικής ισορροπίας των φυσικών οικοσυστημάτων και τη διασφάλιση της αναπαραγωγικής τους ικανότητας, μέσα από την ισόρροπη ανάπτυξη.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Εικόνα
Με 2 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της  ημέρας εθνικής μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος διοργανώνει τη Κυριακή 4 Οκτωβρίου η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας. Ο εορτασμός αυτός έχει σκοπό να τονίσει ιδιαίτερα και να υπενθυμίζει τα γεγονότα της δραματικής περιόδου των διωγμών, της γενοκτονίας και του ξεριζωμού των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος που είχαν σαν αποτέλεσμα να μετατρέψουν τον λαό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας σε ένα λαό προσφύγων και διασποράς.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ., ο Βουλευτής Αντωνιάδης Γιάννης συναντήθηκε με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Φλώρινας κα. Κετσετζή Παρασκευή παρουσία του κ. Κωτακίδη Γεωργίου, διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας και του κ. Μπάτσκου Ευάγγελου, διευθυντή διοικητικού και ενημερώθηκε εκτενώς για τα χρόνια και μεγάλα προβλήματα του Νοσοκομείου μας.

37 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ-ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΠΟΤΕ

Εικόνα
Για απάτη μέσω διαδικτύου κατηγορείται αγνωστος ημεδαπος ο οποίος φαίνεται να εξαπατησε 37 χρονο απο την Πτολεμαιδα. Εις βαρος του αγνώστου  σχηματίσθηκε δικογραφία απο αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας. 37χρονος ημεδαπός την 26-09-2015 κατήγγειλε ότι άγνωστος άνδρας τον εξαπάτησε, πείθοντας τον κατόπιν τηλεφωνικών επικοινωνιών να καταθέσει την 24-09-2015 σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 2.250 €, ως προκαταβολή για την αγορά Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου που είχε επιλέξει από ιστοσελίδα του διαδικτύου, το οποίο όμως μέχρι σήμερα δεν έχει παραλάβει.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΡΑΤΟΠΟΥΛΕΙΑ" ΤΗΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στις εκδηλώσεις «Ρατοπούλεια 2015» που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος.