Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 30, 2019

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ξεκίνησε ξανά η κανονική λειτουργία του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων του Δήμου Φλώρινας. Ο Δήμος μας καινοτομώντας και πάλι υποστηρίζει την χρήση των ποδηλάτων ως εναλλακτικών μέσων κυκλοφορίας, που είναι φιλικά στο περιβάλλον, με μηδενική ρύπανση, εξυπηρετούν στη μετακίνηση και ωφελούν ως άσκηση τους ποδηλάτες.Σε λειτουργία βρίσκονται όλοι οι σταθμοί ποδηλάτων, πλην ΟΣΕ και 1ου ΓΕΛ.

ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΡΑΣΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΙΛΤΣΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Μετά το τραγικό ποδηλατικό δυστύχημα που συνέβη στην Πτολεμαΐδα, οι Ποδηλάτρες Φλώρινας διοργανώνουν ποδηλατοπορεία, τιμώντας την μνήμη του Γιώργου Πράσσου και Γιώργου Μίλτση, που αποτελούσαν μέλη της ομάδας μας.Οφείλουμε να ποδηλατήσουμε όλοι μαζί στη Φλώρινα, που ήταν η πόλη που έζησαν και ποδηλάτησαν για αρκετά χρόνια τα παιδιά, μια και ήταν φοιτητές εδώ. Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος σε αυτήν την εκδήλωση, ώστε να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στους φίλους οδηγούς: Προσέξτε μας και μοιραστείτε μαζί μας το δρόμο!

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΦΙΛΩΤΑ

Εικόνα
To Eργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει για την κατ΄εξαίρεση έναρξη, συνέχιση και ολοκλήρωση των διαδικασιών για την πρόσληψη 20 ατόμων με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών στον ΑΗΣ Αμυνταίου Φιλώτα, ΣΟΧ 1/2019 Αρ.Πρωτ. 750 /04.02.2019Μετά την γνωματοδότηση ΓΝ92/25-6-2019 της Επιτροπής του άρθρου 28 παρ.4 ν.2190/1994 του Συμβουλίου της Επικρατείας γίνεται γνωστό οτι ο Σταθμός θα δέχεται αιτήσεις συμμετοχής για την ανακοίνωση ΣΟΧ 1 /2019 ΑΗΣ Α-Φ για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα της διακοπείσας διαδικασίας από 01.07.2019 έως και 08.07.2019 Πληροφορίες δίδονται στα τηλέφωνα 24630 59292 και 24630 59282

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ TRAFFICKING

Εικόνα
Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φλώρινας, στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης για την εμπορία ανθρώπων, διοργάνωσε εκπαίδευση επαγγελματιών πρώτης γραμμής στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019. Εισηγητές του εργαστηρίου Αναγνώρισης Θυμάτων Εμπορίας Ανθρώπων ήταν οι καταξιωμένοι επαγγελματίες: κ. Ηλιού Νικολέττα, Υπεύθυνη Προγραμμάτων Ταυτοποίησης & Εκπαιδεύσεων Επαγγελματιών της Α21 και ο κ. Φωτιάδης Ιωάννης του τμήματος ενημέρωσης ευάλωτου πληθυσμού της 1109-Γραμμής Πληροφόρησης για την Εμπορία Ανθρώπων. Προλόγισε η Αντιδήμαρχος, κα Όλγα Μούσιου Μυλωνά και η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας, κα Μίσιου Μαρία.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ

Εικόνα
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Συνάντηση (2nd Meeting) του έργου ‘ στο πλαίσιο του Προγράμματος INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme CCI 2014 TC 16 I5CB 009, που διοργάνωσε ο Δήμος Πρεσπών, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, στο Δημαρχείο Πρεσπών.

ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝ ΜΟΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

Εικόνα
Ο Σύλλογος Φίλων Αγίου Όρους & Ιερών Μονών Φλώρινας ο « Άγιος Παϊσιος» Ανακοινώνει και προσκαλεί τους ευσεβής και φιλακόλουθους πιστούς αλλά και τα μέλη του Συλλόγου την Παρασκευή 5 Ιουλίου, στον περικαλλή Ναό της Ιερά Μονής Αγίου Μάρκου όπου θα τελεστεί η καθιερωμένη ετήσια Ιερά Αγρυπνία εις μνήμην του Αγίου Παϊσίου προστάτη του Συλλόγου μας. Η Αγρυπνία θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 00:30 Σας περιμένουμε να Συμπροσευχηθούμε . Με το πέρας της Αγρυπνίας ο Σύλλογος θα προσφέρει κεράσματα στο Αρχονταρίκι της Μονής.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 29 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Τετάρτη 3 Ιουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Αμύνταιου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.  1. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αμυνταίου έτους 2019. 2. Αποδοχή απόφασης ένταξης της πράξης με τίτλο «Κατασκευή υποδομών αστικών αποβλήτων Δ.Ε. Φιλώτα Δήμου Αμυνταίου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2014-2020» , έγκριση μελέτης – τευχών Δημοπράτησης και καθορισμός τρόπου δημοπράτησης 3. ΄Εγκριση σύμβασης Διαβαθμιδικής συνεργασίας για τρία (3) έργα στον Δήμο Αμυνταίου 2019.