Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 9, 2017

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΠέτρουΣερίδη, πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας με εννέα θέματα στην ημερήσια διάταξη.

ΤΟ 20ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ TOGETHER

Εικόνα
Στο 20ο του Together η… συνταγή παραμένει η ίδια, παρά μόνο λίγο πιο ανοιξιάτικη και Πασχαλινή. Γνωρίσαμε τους καθηγητές και τους φοιτητές του εικαστικού εργαστηρίου της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας, τους βιομηχανικούς σχεδιαστές Greece is for Lovers και ταξιδέψαμε με την Ειρήνη Ματινοπούλου στον κόσμο του design. Ανοίξαμε τα αρχεία και ξαναγράψαμε την ιστορία. Ενημερωθήκαμε για τους δασικούς χάρτες και αντιμετωπίσαμε τις εποχικές αλλεργίες.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Εικόνα
Τις καθιερωμένες επισκέψεις ενόψει των εορτών του Πάσχα, ξεκίνησε τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος.Αρχικά, ο κ. Δήμαρχος επισκέφθηκε το ΚΗΦΗ, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Δημήτριο Λουκά και Νίκο Αλεξιάδη, ενώ παρών ήταν και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, κ. Νίκος Ευαγγέλου.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΜΒΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θέμα: Κατασκευή κόμβου φυσικού αερίου στη Δυτική Μακεδονία κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΡΙΖΙΚΕΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με την ευκαιρία της διενέργειας δύο ριζικών λαπαροσκοπικών προστατεκτομών που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία στο Γ.Ν. Φλώρινας στις 8 και 9 Απριλίου, ο Διοικητής και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου επιθυμούν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα των ουρολόγων και του αναισθησιολόγου που συνεργάστηκαν στην διενέργεια της επέμβασης.

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

Εικόνα

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ 106 ΚΙΛΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Για διακίνηση 106 κιλών και 270 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης συνελήφθησαν δυο ημεδαποί 34 και 28 χρόνων  στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που οργανώθηκε από αστυνομικές Υπηρεσίες της Καστοριάς και των Γρεβενών.

ΕΥΧΕΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ... ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ! ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ;

Εικόνα
Στις 28 Φεβρουαρίου 2017 ο συνδυασμός μας με δελτίο τύπου αποκάλυπτε πως "Ένα τεράστιο πολιτικό, διαχειριστικό και ηθικό ζήτημα που αφορά τον τρόπο διαχείρισης δημοσίου χρήματος από τον Περιφερειάρχη κ. Καρυπίδη αποκαλύπτει και πάλι ο συνδυασμός μας. Πρόκειται για το ποσό των 90.000€, που είχε διατεθεί από το Υπουργείο Εργασίας για να εκτελεστεί από την Περιφέρεια μας πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας σε άπορους και άστεγους συμπολίτες μας και ζητείται πλέον να επιστραφεί καθώς το Υπουργείο διαπιστώνει πως δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες.

ΝΕΚΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ

Εικόνα
Μία ενήλικη αρκούδα εντοπίστηκε νεκρή στα όρια της πόλης της Φλώρινας. Σύμφωνα με τις ενδείξεις που προέκυψαν από την επιτόπια εξέταση του ζώου από την Κτηνιατρική Υπηρεσία Φλώρινας και την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ (ΟΑΕ) ο θάνατός της προήλθε κατά πάσα πιθανότητα από δηλητηριασμένο δόλωμα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω, για την ευγενική τους συμμετοχή στην 7η συνάντηση γευστικών δοκιμών (περιόδου 2016-17) της «Ακαδημίας Οίνου» του Συλλόγου μας, στις 09/04/2017.

Ε.Κ.Φ.: ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 6Κ/2016 ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 93 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 6Κ/2016 ( ΦΕΚ 13/21-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ ) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, ενενήντα τριών (93) θέσεων τακτικού προσωπικού, κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας.

Α.Σ.Ε.Α. « ΣΑΡΙΣΕΣ » ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΡΑΒΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΜΙΝΤΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

Εικόνα
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Ορέστης Αραβιάδης στο ομαδικό εφήβων συμμετέχοντας με την ομάδα του Γ.Α.Σ. Ελευσίνας στην Τελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων.Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 9-10-11/4/2017 στην Καβάλα και αφορούσαν τα αγωνίσματα του ατομικού, διπλού και ατομικού στους εφήβους και τις νεανίδες. Από τη Φλώρινα αγωνίστηκαν ο Αραβιάδης στο ομαδικό και ο Μίντσης στο ατομικό και στο διπλό.

ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Ανδρική Χορωδία του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», υπό τη δ/νση του μαέστρου κ. Δημοσθένη Μούσιου, κατά την Ακολουθία του Νυμφίου την Μεγάλη Τρίτη, θα ψάλλει το Τροπάριο της Κασσιανής, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Φλωρίνης. Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

Με μία νίκη και διακρίσεις η πρώτη εμφάνιση του Μ.Ο.Φ στο Πρωτάθλημα ENDURO Βορείου Ελλάδος

Εικόνα
Αναλυτικά οι θέσεις των αθλητών του Μ.Ο.Φ στην πρώτη τους επίσημη συμμετοχή στον 1ο αγώνα Πρωταθλήματος ENDURO Βορείου Ελλάδος 2017, στις Σέρρες την Κυριακή 9 Απριλίου. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - 1ος Κατηγορίας ES - Ήχος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ / MOTOACTION ΣΤΑΣΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - 9ος Κατηγορίας E2 - Ήχος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ / ΠΑΡΙΣΗΣ Α.Ε ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - 12ος Κατηγορίας Ε2 - Ήχος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ / ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Μελισσοκομικά & Κατασκευές Εσωτ.Χώρων ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ - 16ος Κατηγορίας Ε2 - Ήχος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ / FINSTRAL ΓΕΩΡΓΙΟΥ / ΑΕΡΟΙΝΟ Wine Bar

ΡΙΨΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Τμήμα Κτηνιατρικής της ΠΕ Φλώρινας ενημερώνει ότι: Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 922/30148/16-03-2017 Απόφαση του Γεν. Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στα πλαίσια εφαρμογής του Προγράμματος Επιτήρησης και Καταπολέμησης της Λύσσας των ζώων σε ολόκληρη τη χώρα, από τις 10 Απριλίου 2017, αναμένεται να ξεκινήσουν οι εναέριες ρίψεις εμβολίων δολωμάτων κατά λύσσας για τον εμβολιασμό της άγριας πανίδας (κυρίως των κόκκινων αλεπούδων), σε αγροτικές και δασώδεις περιοχές της ΠΕ Φλώρινας.

ΕΚΛΟΓΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ Τ.Κ. ΣΚΟΠΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε πως τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για την εκλογή των επιτροπών αναδασμού στην Τοπική Κοινότητα Σκοπιάς στο κοινοτικό κατάστημα του χωριού. Παρακαλούνται να παραστούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι στον χώρο της συνεδρίασης.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 41 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα Μ. Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 11:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).  

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ο Δήμος Αμυνταίου ανακοινώνει ότι τη Μ.Τετάρτη 12 Απριλίου από τις 09: 00 π.μ έως 16:00 μ.μ, και τη Μ.Πέμπτη 13 Απριλίου από τις 09:00 έως 15:30 θα προβεί στη διανομή προϊόντων από το ισόγειο του δημαρχείου, στους ωφελούμενους του κοινωνικού παντοπωλείου. Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του κοινωνικού παντοπωλείου. Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΓΝΑΤΙΑ

Εικόνα
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, εκπροσωπούμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, πολιτισμού, Τουρισμού, κ. Θεοφύλακτο Ζυμπίδη, συμμετείχε στη συνάντηση για την υλοποίηση του ενιαίου πληροφοριακού συστήματος "Γεωπύλη Πολιτισμικής Εγνατίας" στα κεντρικά γραφεία της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, και παραβρέθηκαν η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΟΑΕ, κ. Καλφακάκου με την Αντιπρόεδρο Δ.Σ., κ. Παυλούδη, με προσκεκλημένους από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Κωνσταντίνο Αντωνιάδη, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τον κ. Θάνο Αλέξανδρο, Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Πολιτισμού, από την Περιφέρεια Ηπείρου τον κ. Δημάκο Δημήτριο, Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Πολιτισμού και τον κ. Χαράλαμπο Καραταγλίδη, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καστοριάς.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Εικόνα
Η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ σάς απευθύνει κάλεσμα για οργάνωση της πάλης με στόχο την ολόπλευρη κάλυψη της ανάγκης του λαού για πρόσβαση σε επαρκή και φθηνή Ενέργεια, τη μείωση του βαθμού ενεργειακής εξάρτησης της χώρας, την ασφάλεια των εργαζομένων του κλάδου, την προστασία της δημόσιας Υγείας και του περιβάλλοντος.Οι τελευταίες εξελίξεις, σε σχέση με τη δρομολόγηση πώλησης μονάδων της ΔΕΗ (λιγνιτικών, υδροηλεκτρικών), αναδεικνύουν τη σημασία της θέσης του ΚΚΕ πως όσο κουμάντο στην οργάνωση της παραγωγής θα κάνουν τα μονοπώλια, το κράτος τους, οι ενώσεις τους και οι κυβερνήσεις τους, ο ενεργειακός σχεδιασμός θα γίνεται με γνώμονα τη μεγιστοποίηση των κερδών των μονοπωλιακών ομίλων και όχι την εξασφάλιση της ικανοποίησης των σύγχρονων αναγκών του λαού.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ

Εικόνα
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην πόλη της Φλώρινας, για τα χρηματοδοτικά εργαλεία του « πακέτου Γιούνκερ», τα μέλη της ΝΕ Φλώρινας και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, συναντήθηκαν με την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Εύα Καϊλή. Παρόν στη συνάντηση ήταν και ο πρώην Βουλευτής του Νομού μας, Νίκος Σαμαράς. Η κ. Καϊλή ενημέρωσε τους παριστάμενους για της δράση της στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ευκαιρίες για τη χώρα μας. Στη συνέχεια η συζήτηση περιστράφηκε στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του χώρου της Κεντροαριστεράς και στο συνέδριο της Δημοκρατικής συμπαράταξης που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του Ιουνίου.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Πλήρωσε τα λάθη του ο Αμύντας

Εικόνα
Ο Αμύντας πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη στο παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα στο Αμύνταιο με 29-22 , χάνοντας την ευκαιρία να πλασαριστεί στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετα τις ήττες του Φιλίππου Βεροίας στην Άρτα και του Φιλώτα στη Θεσ/νίκη. Οι φιλοξενούμενες μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με διαφορά 3τερμάτων (5-8) στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού, οι παίκτριες του Αμύντα προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως η επιθετική τους αναποτελεσματικότητα, τις διατήρησε πίσω στο σκόρ μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου (11-13).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗ ΚΟΡΥΤΣΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Εικόνα
Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης συμμετείχε στο πρώτο Ελληνοαλβανικό Εργαστήρι που οργάνωσε η Πρεσβεία της Ελλάδος στην Κορυτσά της Αλβανίας στις 5 Απριλίου 2017.Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η δικτύωση των Ελληνικών και Αλβανικών επιχειρήσεων. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου συμμετείχε ως εισηγητής με θέμα την συνεργασία των Βαλκανικών Επιμελητήριων ως όχημα της ανάπτυξης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Α.Σ.Ε.Α. "ΣΑΡΙΣΕΣ" ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων μας σε Α1 και Β΄ Εθνική θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που αποτέλεσαν τη φωνή του συλλόγου όλη την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε. Είναι ο έντυπος και ο ηλεκτρονικός τύπος της πόλης μας που μεταφέρει στο κοινό της Φλώρινας κάθε μας δραστηριότητα. Η βοήθειά τους είναι ανεκτίμητη.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΠΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο επισκέφτηκαν την Πέμπτη 6 Απριλίου μέλη της χορωδίας του Κ.Α.Π.Η. Φλώρινας στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας. Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης, συζητήθηκαν γενικότερα θέματα που αφορούν το Κ.Α.Π.Η. Φλώρινας και τη χορωδία.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΩΤΗ

Εικόνα
Από το Κέντρο Νεότητας "ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ" της Μητροπόλεώς μας ανακοινώνεται ότι και φέτος θα λειτουργήσουν οι Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις που βρίσκονται στο χωριό Πρώτη Φλωρίνης. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του Κέντρου Νεότητας 2385044792 και στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης " www.imflorinas.gr " στην ενότητα "ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 2017". Υπάρχουν λεπτομερείς οδηγίες για την διαδικασία εγγραφής των παιδιών (Ηλεκτρονική Δήλωση κ,λπ,).

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΛΙΤΗΣ

Εικόνα
Ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, συναντήθηκε την Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης, στο γραφείο του στο Δημαρχείο.Στη συνάντηση παρόντες ήταν η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σεβαστή Βράντση- Μπαρδάκα, ο γραμματέας κ. Γιάννης Ευαγγέλου και τα μέλη κ.κ. Χριστίνα Μινοπούλου, Δήμητρα Πουρίδου και Παναγιώτης Πουρίδης.