Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 9, 2014

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΓΙΩΡΓΟΣ, Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ, ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΝΥΜΦΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το άψυχο σώμα του Γιώργου στο χώρο του εντοπισαν οι φροντιστές του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ που παρακολουθούν και ταΐζουν καθημερινά τις αρκούδες.

ΣΥΛΛΗΨΗ 31ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΠΛΙΣΜΟ

Εικόνα
Στη σύλληψη ενος 31χρονου ημεδαπου στα Ιωάννινα προχωρησαν αστυνομικοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων στο σπίτι του οποίου οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν, μεταξύ άλλων, ποσότητες κάνναβης και παράνομο οπλισμό.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΚΟΥΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Α.ΖΟΥΖΕΛΗ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

   ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΘΩΜΑΗ ΑΔΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 35 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη 35χρονος ιδιοκτήτης καταστηματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Φλωρινα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΙΕΙΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ

Εικόνα
 Τρεις αλλοδαπούς υπηκόους π.Γ.Δ.Μ. (47, 64 και 63 χρονών), γιατί κατελήφθησαν να αλιεύουν μ ε δίχτυα που είχαν ρίξει από βάρκα ιδιοκτησίας του 64χρονου, χωρίς να κατέχουν την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή συνέλαβαν σημερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη λίμνη Πολυφύτου Σερβίων , αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, συνέλαβαν.

ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Δύο ημεδαπούς (43 και 52 χρονών) για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης, κατά περίπτωση συνέλαβαν στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας από κοινού με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης.

ΣΥΛΛΗΨΗ 31ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Εικόνα
Στην σύλληψη ενός 31 χρόνου ημεδαπου στην Πτολεμαΐδα, προχωρησαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης.

ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΥΨΕΛΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΕ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΖΗΤΑ ΤΟ Π.Σ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Το θέμα της κατασκευής τριών νέων κυψελών εντός υφιστάμενου χώρου διαχείρισης βιομηχανικών αποβλήτων σε λιγνιτωρυχείο της ΔΕΗ συζητηθηκε την Παρασκευη 14 Νοεμβριου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας.

ΜΕ ΤΟΝ Α.Π.Σ. ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Μια ακόμα δύσκολη αποστολή, την Κυριακή (16/11), για την ομάδα του Αίαντα, που φιλοξενεί στις 20:00 τον Α.Π.Σ. Πτολεμαΐδας, παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΔΥΜ.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΦΙΛΩΤΑ

Εικόνα
Έναν έμπειρο αντίπαλο έχει να αντιμετωπίσει την Κυριακή η ΘΥΕΛΛΑ Φιλώτα. ΘΥΕΛΛΑ Φιλώτα-Αγιονέρι Κιλκίς.

Ο ΒΟΗΘΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Την Φλώρινα θα επισκεφθεί ο Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού, κ. Γ. Μόσχος τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου. 

Συνάντηση Κουκουλόπουλου- Μανιάτη για το θέμα που προέκυψε με το ορυχείο Καρδιάς.

Εικόνα
Στο θέμα της δημιουργίας των τριών κυψελων για τη διαχείριση των επικίνδυνων Βιομηχανικών  αποβλήτων  στο ορυχείο Καρδιάς αναφέρεται με δήλωση του ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος.

ΗΜΕΡΙΔΑ "ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ Ι.Μ.ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐλαβῶν καί ὀρθοδόξων χριστιανῶν ὅτι ἡ Ἱερὰ Μητρόπολις ἡμῶν καὶ τὸ ὑπαγόμενο σὲ αὐτὴν «Ἐρευνητικὸν Ἰνστιτοῦτον διὰ τὴν νόσον τοῦ Ἀλτσχάιμερ, λοιπῶν Ἐκφυλιστικῶν παθήσεων τοῦ ἐγκεφάλου και μελέτης τοῦ γήρατος “Ἅγιος Ἀγαθάγγελος ὁ ἐκ Φλωρίνης”», διοργανώνει ἐπιστημονικήν ἡμερίδαν μέ θέμα: «ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ».

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π. ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Η Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό και ο Δήμος Καστοριάς πραγματοποιούν εκδήλωση παρουσίασης συλλογής διηγημάτων το Σάββατο 15 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΙΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 17 θέματα στην ημερήσια διάταξη του συνεδριάζει σήμερα στις 8:00 το βράδυ το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης).

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

Εικόνα
Στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαίδας μεταφέρθηκαν ασθενής της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Φλώρινας λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών της κλινικής που αποτελεί την ραχοκοκαλιά του Νοσοκομείου της Φλώρινας.

6 ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ- ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, συνολικά 6 άτομα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε επιπλέον 2 άτομα για – κατά περίπτωση- κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ Π.Σ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Σε παρεμβάσεις για τις ζημιές που υπέστησαν οι παραγωγοί αγροτικών προϊόντων της Κεντρικής Μακεδονίας εξαιτίας του εμπάργκο στη Ρωσία, σε ανάδειξη του ρόλου του ΤΑΙΠΕΔ και σε κάλεσμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο να πάρει θέση για το ζήτημα της καταστροφικής εξόρυξης στις Σκουριές Χαλκιδικής θα προβεί η Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα, στη συνεδρίαση της Παρασκευής.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΤΟ ΚΟΥΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΦΤΗΝΟ ΨΩΜΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ

Εικόνα
Στο κουπόνι για φτηνό ψωμί αναφέρεται σε δήλωση της η επικεφαλής της Ριζαοσπαστικής Ενότητας κ. Δέσποινα Χαραλαμπίδου χαρακτηρίζοντας την "κοροϊδία των λαϊκών νοικοκυριών για να κρύψουν καταστροφικές επενδύσεις". Όπως αναφέρει στην δήλωση της "ο  κ. Τζιτζικώστας και κορυφαίοι παράγοντες της Διοίκησης της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας έχουν επιδοθεί το τελευταίο διάστημα σε σωρεία από πομπώδεις δηλώσεις για το μέγεθος της κοινωνικής ευαισθησίας τους. 

ΝΤΟΡΟΘΙ ΚΙΝΓΚ: «ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Εικόνα
Η γνωστή Αμερικανίδα αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ βάζει τέλος στις διεκδικήσεις των Σκοπιανών, καθώς με επιστημονικό τρόπο καταρρίπτει τα όσα ισχυρίζονται οι ηγέτες τους σχετικά με τη Μακεδονία και τον Μέγα Αλέξανδρο.

Α. Παπαμιμίκος: «Παράταση στην προστασία των κατοικιών κατά έναν χρόνο»

Εικόνα
Προστασία των κατοικιών από πλειστηριασμούς για έναν ακόμη χρόνο, προανήγγειλε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Ανδρέας Παπαμιμίκος, μιλώντας στο ACTION 24, αναφερόμενος στα "κόκκινα" δάνεια των νοικοκυριών.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ TRAINING SEMINAR ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Ε.Ν.Ε.Φ.

Εικόνα
Χάρη στον Όμιλο Ενεργών νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ), είχαμε την δυνατότητα να ζήσουμε την μοναδική εμπειρία ενός training seminarστην Φινλανδία.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΔΕΗ

Εικόνα
Εκδήλωση συζήτηση με θέμα:  Εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο – Εισηγητής Ταγάρας Αθανάσιος διοργανωνει το σωματείο συνταξιούχων ΔΕΗ ΑΕ Περιφερειακής ενότητας Φλώρινας.

ΓΙΑ ΜΕΘΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΓΡΕΒΕΝΑ

Εικόνα
Δυο ημεδαποι 41 και 38 χρονών συνελήφθησαν στην Φλώρινα και στα Γρεβενά απο αστυνομικούς  του Τμήματος Τροχαίας Φλώρινας και του Τμήματος Τροχαίας Γρεβενών, γιατί κατελήφθησαν να οδηγούν υπό την επήρεια μέθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ 61ΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Για κλοπή συνεληφθη 61χρονη στα Σερβια Κοζανης από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων. 

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΙΕΙΑ

Εικόνα
Πέντε (5) ημεδαποί 32,61,33,67 και 66 χρονών, συνεληφθησαν στο Αμυνταιο για άσκηση παράνομης δραστηριότητας αλιείας.

ΣΥΛΛΗΨΗ 24ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Εικόνα
Για κλοπή και απάτη με υπολογιστή στην Κοζάνη συνελήφθη 24χρονος ημεδαπος από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης.

ΣΥΛΛΗΨΗ 30ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΒΕΓΓΑΛΙΚΩΝ

Εικόνα
Στην σύλληψη ενός 30χρονου ημεδαπου στην Φλώρινα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών καθώς και κατοχή βεγγαλικών, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας.

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, στο αμφιθέατρο της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, η τελετή αναγόρευσης του Δημήτριου Μπέσσα σε Ομότιμο Καθηγητή της Παιδαγωγικής Σχολής. 

ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ Η ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Εικόνα
Την Φλωρινα θα επισκεφθει την Δευτερα 24 Νοεμβριου η Συνήγορος του Πολίτη Καλλιόπη Σπανού.

ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟΝΕΡΙ

Εικόνα
Με δύο νίκες ,2 ισοπαλίες και δύο ήττες, στα έξι πρώτα παιγνίδια του πρωταθλήματος, η ομάδα μας κάνει μία από τις καλύτερες αρχές στο πρωτάθλημα Γ Εθνικής.

ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Εικόνα
Ο Διαβήτης κατατάσσεται στα νοσήματα διαταραχής του μεταβολισμού.

ΕΚΦ:ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Εικόνα
To Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, τιμώντας τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου, συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που διοργανώνονται σε όλη τη χώρα στις 17 Νοεμβρίου.

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ "ΣΥΜΜΑΧΙΑ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ

Εικόνα
Την τελευταία δεκαετία οι κατευθύνσεις της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής όσον αφορά στη Ρωσία συνυφαίνονται σε περισσότερα από ένα επίπεδα, με αιχμή του δόρατος τα ζητήματα ενέργειας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΘΥΕΛΛΑΣ ΦΙΛΩΤΑ

Εικόνα
Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Διοίκηση της ομάδας της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, για την άψογη φιλοξενία που έτυχαν τα μέλη της Διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο, και η ποδοσφαιρική ομάδα στο μεταξύ μας άγονα που διεξήχθη στις 09/11/2014.

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Το «Ξύλινο Χωριό» θα λειτουργήσει για ακόμα μία χρονιά στην πόλη της Φλώρινας, στο χώρο της πλατείας Γεωργίου Μόδη, κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕΣΟΣΠΕΡΜΩΝ ΦΑΣΟΛΙΩΝ

Εικόνα
Εκδηλωση ενημέρωσης-συζήτησης για την καλλιέργεια των μεσόσπερμων φασολιών διοργανώνει η Π.Δ.Μ. - Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, Ο Σύλλογος Γεωπόνων Φλώρινας και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μανιακίου “Φρούτα Βεγορίτιδας".

ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΛΗΝΑ(;)ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΑΤΟΥΡΚ:” ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ”!-ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ…

Εικόνα
Ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσεΐν ανάρτησε μήνυμα για την επέτειο θανάτου του Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος απεβίωσε στις 10 Νοεμβρίου του 1938.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νεο Δ.Σ. της Ένωσης Φιλολόγων Φλώρινας για τη χρονική περίοδο 2014 – 2016, όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 4ης Νοεμβρίου 2014.

ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Γ.Α.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Στα ίδια επίπεδα κυμανθηκαν τα τροχαια ατυχήματα τον μηνα Οκτώβριο του 2014 με τον Οκτώβριο του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Οκτώβριο του 2014 και που έδωσε στην δημοσιότητα η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας. 

ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ DRACULA UNTOLD ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με την ταινια DRACULA UNTOLD συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές της κινηματογραφικης Λέσχης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΠΘ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ"

Εικόνα
Εκδήλωση με θέμα: «Το θαύμα του να είσαι Έλληνας», το οποίο επέλεξε ο ίδιος διοργανώνει ο Σύλλογος αποφοιτων του ΑΠΘ την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου.

Ήττα για τον Αμύντα στην Πάτρα, Δια Χειρός Διαιτησίας!

Εικόνα
Παρ΄ ότι τα κορίτσια του Αμύντα στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων του παιχνιδιού και άξιζαν να φύγουν από την Πάτρα -το λιγότερο- με το βαθμό της ισοπαλίας, το διαιτητικό δίδυμο των Κολλάρου-Τσακανίκα, έκρινε απαγορευτική την ήττα για της Ορμή, που επικράτησε με 17-16.

ΣΥΡΙΖΑ: ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ Η ΝΟΝΑ

Εικόνα
Το ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κουλογλου με τιτλο " Η ΝΟΝΑ" θα παρουσιάσει το Σάββατο 15 Νοεμβρίου ο ΣΥΡΙΖΑ Αμυνταίου.

Πρόεδρος Πούτιν προς Μερκελ: Η πρώτη νύχτα του γάμου δεν τελειώνει χωρίς γα@@σι... !!!

Εικόνα
Ο δημοσιογράφος ρωτάει τον Πούτιν αν θα κάνει πίσω στο θέμα της Ουκρανίας... αν θα συνεχίσει αυτή η εχθρότητα με τις χώρες της ΕΕ... τις ΗΠΑ...

Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ Π.Σ. ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΕΜΠΕΛΙΑΔΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Εικόνα
Η δήλωση - απάντηση του κ. Καρυπίδη σχετικά με το θέμα της διάθεσης επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων της Χώρας στις αποθέσεις των λιγνιτωρυχείων της ΔΕΗ Α.Ε, δείχνει έντονο εκνευρισμό.

ΑΘΛΗΤΚΑ ΝΕΑ

Εικόνα
Ποδόσφαιρο Για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας η Θύελλα Φιλώτα νίκησε εκτός έδρας την Καστοριά με 2-0 τα γκολ Ζηνόβιος και Στασινόπουλος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Εικόνα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 15-11-2014 ΩΡΑ 3.00 μ.μ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ- ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΒΕΥΗΣ - ΒΙΤΣΙ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓ. ΠΑΝΤ/ΝΑ ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ - ΔΙΚ. ΑΕΤΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΡΕΠΟ: ΜΕΛΙΤΕΥΣ ΜΕΛΙΤΗΣ

2η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BODYBULDING

Εικόνα
Στη 1 Νοεμβρίου 2014 έγινε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα BodyBulding στο κλειστό γυμναστήριο των Μελισσίων με την επωνυμία «Eosd Mellisia».

Κουκουλόπουλος: «Η προσπάθεια μας για στήριξη της κτηνοτροφίας είναι συνεχής».

Εικόνα
Σε σύσκεψη που έγινε σήμερα το πρωί με τις Γενικές Διευθύνσεις Κτηνιατρικής και Ζωικής Παραγωγής υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρι Κουκουλόπουλο εξετάσθηκαν τα θέματα καταγραφής του ζωικού κεφαλαίου στην κτηνιατρική βάση δεδομένων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι κτηνοτρόφοι στην απογραφή των ζώων τους για το 2014 και ειδικότερα εκείνοι που είναι δικαιούχοι της εξισωτικής αποζημίωσης και των ποιοτικών παρακρατημάτων στα αιγοπρόβατα και τα βοοειδή.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ"

Εικόνα
Η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών σε συνεργασία με την Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικών Παρεμβάσεων, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Διαχείριση του άγχους και των ψυχοκοινωνικών κινδύνων στην εργασία», την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014, στις 11.00 το πρωί, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου Γρεβενών "Πέτρος Σούλης".