Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 18, 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (από 26 Μαρτίου έως 01 Απριλίου του έτους 2018) τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας θα είναι τα ακόλουθα: ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: · Δευτέρα (26-03-2018) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πρώτη- Κλαδοράχη- Άνω Κλεινές- Ακρίτας- Παρόρι- Εθνικό-Κρατερό-Αγ. Παρασκευή-Νίκη-Πολυπλάτανος- Κάτω Κλεινές-Άνω/Κάτω Καλλινίκη-Μαρίνα- Μεσοχώρι-Μεσόκαμπος · Τρίτη (27-03-2018) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σκοπός-Αχλάδα-Μελίτη-Νεοχωράκι-Λόφοι-Κέλλη-Αγ. Βαρθολομαίος · Τετάρτη (28-03-2018) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ : Φλάμπουρο-Λεπτοκαρύα-Κολχική-Υδρούσα-Άνω Υδρούσα-Δροσοπηγή-Τροπαιούχος-Ατραπός-Τριανταφυλλιά-Πολυπόταμος · Πέμπτη (29-03-2018) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ : Κλειδί-Φαράγγι-Μανιάκι-Αντίγονο-Πελαργός-Φιλώτας-Λεβαία-Βεγόρα-Αγ. Παντελεήμονας-Πέτρες. · Παρασκευή (30-03-2018) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ : Βαρικό-Λέχοβο-Ασπρόγε

ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 27,5% ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΟ 35,6%. Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΕ-ΓΣΕΕ

Εικόνα
Ανεργία στο 27,5% και όχι στο 20,2% που δείχνουν τα επίσημα στοιχεία, αύξηση του ποσοστού φτώχειας στις κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται επαγγελματικά στο περιθώριο και φτώχειας για μεγάλο τμήμα του εργαζόμενου πληθυσμού διαπιστώνει η ετήσια έκθεση του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, που παρουσιάστηκε σήμερα, το ποσοστό των ανέργων είναι υψηλότερο, από τα επίσημα στοιχεία κατά 7 ποσοστιαίες μονάδες με βάση τους εναλλακτικούς δείκτες που λαμβάνουν υπόψη τους την ύπαρξη της υποαπασχόλησης, των αποθαρρημένων ανέργων και του εν δυνάμει πρόσθετου εργατικού δυναμικού.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΏΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Εικόνα
«Συνδέσου με τη θάλασσα» είναι το μήνυμα/σύνθημα της φετινής δράσης «Ώρα της Γης» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου με βασικό στόχο «να δώσουμε λίγο χρόνο στη θάλασσα που παράγει το 70% του οξυγόνου που αναπνέουμε, τη θάλασσα που απορροφά την υπερβολική θερμότητα, τη θάλασσα που εξασφαλίζει τροφή και εισόδημα σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τη θάλασσα που φιλοξενεί πάνω από 100 εκατομμύρια είδη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ε.Κ.Φ. : ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε: Από την Πέμπτη 29.03.2018 θα καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα στους τακτικά επιδοτούμενους άνεργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.Την Πέμπτη 29.03.2018 θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίων ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά θα καταβάλλονταν από 29.03.2018 μέχρι και 15.04.2018.

ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PRODUCTION ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την 18-3-2018 στον αγώνα L I που διοργάνωσε η ΕΛΠΣ στο σκοπευτήριο του Λαγκαδά, από την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας αγωνίστηκε ο Θανάσης ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ, ο οποίος με μια εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε την πρώτη (1η) θέση στην κατηγορία PRODUCTION, εξασφάλισε για τη συλλογή του ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο και ένα κύπελλο και επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο της Λέσχης μας.

2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ Η ΠΟΛΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ "ΔΕΗ ΚΑΙ ΠΟΛΗ"

Εικόνα
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Υψικάμινος” και η εικαστική ομάδα Eordaiart σας προσκαλούν στο 2ο Φεστιβάλ Πτολεμαΐδα η πόλη γιορτάΖΕΙ 2018 «ΔΕΗ και Πόλη» που παρουσιάζει μια σειρά εικαστικών δράσεων στο Παλαιοντολογικό Ιστορικό Μουσείο Πτολεμαΐδας. Συντονισμό εκθέσεων: Ομάδα Eordaiart Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 - Παρουσίαση των εικαστικών: Γιάννη Καστρίτση «Ποιητική της Γης» Κωστή (Τριανταφύλλου) «Ποιητική του Κεραυνού» Ανοιχτή Performance «Ποιητική της Σκιάς»

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ GALA SHOW ΤΗΣ FEA 2018(VIDEO)

Εικόνα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φαντασμαγορική επίδειξη μόδας, της FEA 2018 που έκλεψε την παράσταση εντυπωσιάζοντας τους εκατοντάδες προσκεκλημένους. Ταυτόχρονα και για πρώτη φορά το Gala Show μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο μέσω μιας σημαντικής καινοτομίας που εφαρμόστηκε και επέτρεψε τη μετάδοση του σε υψηλή ανάλυση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ

Εικόνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Τη δυσαρέσκεια τους εξέφρασαν οι ροδακινοπαραγωγοί όλης της χώρας στη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 21/03/2018 σε κεντρικό σημείο της Βέροιας με πρωτοβουλία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε καλά νέα για το νοσοκομείο μας και τους πολίτες της Φλώρινας. «Με την πρόσφατη υπουργική απόφαση δίνεται η δυνατότητα προκήρυξης 11 θέσεων μονίμων ιατρών ΕΣΥ σε διάφορες ειδικότητες του Γ.Ν.Φ και την πρόθεση του υπουργείου για δημιουργία τμήματος επειγόντων περιστατικών.

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ

Εικόνα
«Επειδή το νερό είναι αναγκαιότητα για την ίδια τη ζωή πρέπει να αρνηθούμε σθεναρά στην μετατροπή του σε εμπόρευμα».Πόσο επίκαιρη αποδεικνύεται σήμερα, η παραπάνω τοποθέτηση του εκπροσώπου της Βενεζουέλας στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ τον Ιούλιο του 2010, τότε που ο ΟΗΕ ανακήρυξε την «πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό σαν θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα».

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Εικόνα
Η Διεύθυνση Διά Βίου Μάθησης της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και Διά Βίου Μάθησης πρόκειται να διοργανώσει το Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 τις εξετάσεις του πρώτου εξαμήνου του 2018 για την πιστοποίηση της Ελληνικής γλώσσας και στοιχείων της Ελληνικής ιστορίας και του Ελληνικού πολιτισμού για πολίτες τρίτων χωρών και αιτούντες άσυλο, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στο «καθεστώς του επί μακρόν διαμένοντος».

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με Θέμα: Υπέρογκο το κόστος πολλών φαρμάκων ευρείας κατανάλωσης για συνήθεις παθήσεις όπως η πίεση, η καρδιά, το ζάχαρο, ο καρκίνος κ.ά. κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

Ο ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ

Εικόνα
Ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Φλώρινας, το επιστημονικό σωματείο που προάγει την γνώση γύρω από την αγροτική παραγωγή και τους φυσικούς πόρους που χρησιμοποιεί αυτή, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού (22 Μαρτίου), απευθύνει θερμό χαιρετισμό στους πολίτες του νομού, θέλοντας να συμβάλει στην ευαισθητοποίησή τους σχετικά με την αναγκαιότητα της εξοικονόμησης νερού και της διαφύλαξης των υδατικών πόρων.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ – ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΛ Η ΕΠΑΛ ΕΤΟΥΣ 2018

Εικόνα
Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2018 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση - Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΤΕΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Κατά την τρέχουσα περίοδο, ο ΑΗΣ Αμυνταίου, ο οποίος αποτελεί και τη μοναδική τροφοδοσία της Τηλεθέρμανσης, τέθηκε για 3η φορά εκτός λειτουργίας, γεγονός το οποίο σε συνδυασμό με το καθεστώς περιορισμένων ωρών λειτουργίας που βρίσκεται ο σταθμός (17.500 ώρες), οι οποίες εξαντλούνται μέσα στο 2019, έχουν δημιουργήσει προβληματισμόκαι αναστάτωση στους καταναλωτές.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΓΕΛ Ν.ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε για τη διεξαγωγή εκδήλωσης του Παράρτηματος Φλώρινας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας , η οποία απευθύνεται στους/στις μαθητές/τριες της Γ’ τάξης των ΓΕ.Λ. Ν. Φλώρινας, που θα εξεταστούν πανελλαδικά στο μάθημα: ‘Μαθηματικά Προσανατολισμού’,με θέμα: «Προετοιμασία των μαθητών/τριών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις»

ΣΥΛΛΗΨΗ 6 ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Κοζάνης, Καστοριάς και της Φλώρινας, οργανωμένοι και συντονισμένοι αστυνομικοί έλεγχοι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας και του Τμήματος Δίωξης Μετανάστευσης Βοΐου Κοζάνης.

Ε.Σ.Α.ΜΕΑ.: 21 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN 2018 WHAT I BRING TO MY COMMUNITY?

Εικόνα
Η 21η Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down, όπως ορίστηκε από τον ΟΗΕ, για την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την ενεργοποίηση της διεθνούς κοινότητας για τα άτομα με το σύνδρομο Down. Το σύνδρομο Down είναι μια φυσική χρωμοσωμική διευθέτηση, υπήρξε ανέκαθεν κομμάτι της ανθρώπινης ποικιλομορφίας, σε όλο τον κόσμο και συχνά έχει ως αποτέλεσμα ποικίλες επιδράσεις στα μαθησιακά στυλ, στα φυσικά χαρακτηριστικά ή στην υγεία.

Ε.Κ.Φ. : ΠΩΣ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

Εικόνα
To Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι η 25η Μαρτίου είναι μία από τις υποχρεωτικές επίσημες αργίες. Φέτος η 25η Μαρτίου συμπίπτει με ημέρα Κυριακή. Οι επιχειρήσεις που δεν θα λειτουργήσουν υποχρεούνται να καταβάλλουν αμοιβή για την 25η Μαρτίου σε όσους εργαζόμενους αμείβονται με ημερομίσθιο (συν ένα ημερομίσθιο), ενώ δε οφείλουν επιπλέον αμοιβή στους μισθωτούς εργαζομένους.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΓΛΑΣ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ

Εικόνα
Τους Πανελλήνιους και Διεθνείς Αγώνες Αλπικού Σκι προκήρυξε ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας. Στους αγώνες θα συμμετέχουν οι κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, Γυναικών, Νεανίδων, από όλους τους Συλλόγους της χώρας. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου το τριήμερο 23, 24 και 25 Μαρτίου.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ "Λειτουργία Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καστοριάς"

Εικόνα
Εδώ και τέσσερις μήνες έχει λήξει η σύμβαση μεταξύ της Ακαδημίας Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς "Θωμάς Μανδακάσης" και του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς για την επανασύσταση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας και με λύπη μου βλέπω ότι εξ αιτίας ενός ανθρώπου μέσα στον Δήμο, κωλύεται η διαδικασία για να γίνει μια νέα και να συνεχιστεί η λειτουργία της. Βέβαια οι μαθητές συνεχίζουν να παρακολουθούν τα μαθήματα μουσικής, παρόλο που δεν αμείβομαι ο ίδιος προσωπικά ή η Ακαδημία και η προσπάθεια συνεχίζεται ακόμη και χωρίς να υπάρχει σύμβαση με σοβαρές δυσκολίες καθώς εδώ και τέσσερις μήνες Σεπτέμβριο-Δεκέμβριο 2017 καθυστερούν από την Δημοτική Επιχείρηση Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς, όπου εκεί προεδρεύει ο κ. Θεόδωρος Μυλωνάς... την πληρωμή των παρεχόμενων υπηρεσιών Αρχιμουσικού προς την Ακαδημία.

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΠΟΛΥΜΕΛΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ,ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΗ

Εικόνα
Εξαρθρώθηκαν πολυμελής εγκληματική οργάνωση και εγκληματική ομάδα-συμμορία, τα μέλη των οποίων δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην εισαγωγή στη χώρα, προμήθεια, διακίνηση, αποθήκευση και κατοχή ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης .Δραστηριοποιούνταν σε περιοχές της Κοζάνης, της Καστοριάς, της Θεσσαλονίκης, της Εύβοιας και της Αττικής

Π.ΠΕΡΚΑ: "ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ"

Εικόνα
Την πρόθεση της να κατέβει ως υποψήφια βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές στην Φλώρινα ανακοίνωσε σε συνέντευξη της στην ΕΡΤ Φλώρινας η Πέτη Πέρκα που πρόσφατα παραιτήθηκε από τη θέση της Γ.Γ. Δημόσιας Περιουσίας. Όπως είπε η κ. Πέρκα η παραίτηση μου δεν έχει να κάνει παρά μόνο συμμόρφωση στην Συνταγματική επιταγή, η οποία ορίζει ότι οι γενικοί ή ειδικοί γραμματείς, εφόσον επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, οφείλουν να παραιτηθούν από τη θέση τους 18 μήνες πριν τις προκαθορισμένες βουλευτικές εκλογές (το 2019)».Η κα. Πέρκα επεσήμανε ακόμα πως πρώτος στόχος για την ίδια θα είναι η ανάπτυξη της περιοχής που είναι ιδιαίτερα αδικημένη σε όλους τους τομείς. Πηγή: www.ert.gr/news/florina

ΥΠΟΔΟΧΗ ΙΕΡΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝ/ΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΕΦΕΣΤΙΟΥ ΕΙΚΟΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ «ΡΟΔΟΝ ΤΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟΝ» ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗ ΙΕΡΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΑΓΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 19:00 μ.μ. Ακάθιστος Ύμνος – Εγκώμια και Ευλογητάρια Ιεράς Εικόνος  ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 7:30 π.μ. Όρθρος – Θεία Λειτουργία 19:00 μ.μ. Υποδοχή Ιερού Λειψάνου έμπροσθεν του Ιερού Ναού Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ Αρτοκλασίας- Περιφορά Ιεράς Εικόνος & Ιερού Λειψάνου 21:30 μ.μ. Ιερά Παράκλησις Παναγίας «Ρόδον το Αμάραντον»

ΜΕ ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Μετά το αφιέρωμα στον Αργεντίνικο Κινηματογράφο, συνεχίζουμε με δύο οσκαρικές ταινίες: "Η Μορφή του Νερού" (4 όσκαρ μεταξύ των οποίων καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας) και "Οι Τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι" (όσκαρ Α' γυναικείου και Β' ανδρικού ρόλου)! Η Μορφή του Νερού (The Shape of Water) ΣΑΒΒΑΤΟ 24/3: 18.00 ΚΥΡΙΑΚΗ 25/3: 20.30 ΔΕΥΤΕΡΑ 26/3: 19.00 ΤΡΙΤΗ 27/3: 21.00 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας-Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Φλώρινας ανακοινώνεται ότι, από την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, άρχισε η καταβολή των επιδομάτων Πρόνοιας και οι επιδοτούμενοι θα μπορούν να εισπράξουν από τους λογαριασμούς τους το επίδομα που δικαιούνται για το δίμηνο Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2018.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Σύμφωνα με το με αρ. πρωτ. 5279/26-02-2018 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 καθορίζουμε τις εκδηλώσεις στην πόλη της Φλώρινας ως εξής: Γενικό σημαιοστολισμό από την ογδόη (08:00) πρωινή ώρα της 23ης ως τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2018.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ& ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου Φλώρινας, τη ΔΗ.Κ.Ε.Α και την υποστήριξη του Συλλόγου Γυναικών Σκλήθρου διοργανώνουν σημαντική εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση το διήμερο 27 (Τρίτη) και 28 (Τετάρτη) Μαρτίου 2018 με γενικό θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Εικόνα
Δύο άτομα  ένας 47χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 62χρονος ημεδαπός, για μεταφορά έξι (6) μη νόμιμων μεταναστών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις συνελήφθησαν στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού Σιάτιστας Κρυσταλλοπηγής, περιοχής Καστοριάς και στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, κατόπιν οργανωμένων αστυνομικών επιχειρήσεων.

Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΠΕΝ Η ΦΩΤΙΑΔΟΥ

Εικόνα
Αναχωρεί για την Ιταλία η διεθνής αθλήτρια των ΣΑΡΙΣΩΝ Χρυσή Φωτιάδου, όπου θα πάρει μέρος σε διεθνές όπεν της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ITTF). Οι αγώνες θα γίνουν στην Τεργέστη 21-25 Μαρτίου 2018 και θα πάρουν μέρος 296 αγόρια και κορίτσια από διάφορες χώρες του κόσμου μεταξύ των οποίων πολλοί από την Κίνα. Η Χρυσή θα αγωνιστεί στην κατηγορία των κορασίδων (U15) στο ατομικό, καθώς επίσης στο ομαδικό και στο διπλό με παρτενέρ την επίσης διεθνή αθλήτρια του Ολυμπιακού Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Ευχόμαστε στην αθλήτριά μας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΤΑΞΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ

Εικόνα
Σε συνέχεια της ανταλλαγής απόψεων σχετικά με την πρόσφατη πρόταση του Σωματείου μας για διεύρυνση των ορίων της εδρας ταξι της Φλώρινας στα όρια του Καλλικρατικού Δήμου Φλώρινας σας αποστέλλουμε απάντηση στην σχετική άποψη-απάντηση των Σωματείων ταξί της πόλης της Φλώρινας και της πόλης του Αμυνταίου στην αρχική πρόταση μας. https://florinaomonoiataxi.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Μετά την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών για την πρόσληψη του προσωπικού αλλά και την έγκριση των σχετικών πιστώσεων, ξεκινάει την λειτουργία του εντός των επόμενων ημερών το Κέντρο Κοινότητας Φλώρινας, από το οποίο θα εξυπηρετούνται όχι μόνο οι δημότες της Φλώρινας, αλλά και οι δημότες των Πρεσπών.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Με αφορμή την προσθήκη στο ιατρικό δυναμικό της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και 2ης ειδικής Νεφρολόγου, Επικουρικής Ιατρού με 3ετη θητεία, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω τους φλωρινιώτες πολίτες, για την επανέναρξη λειτουργίας των τακτικών εξωτερικών ιατρείων της ΜΤΝ του ΓΝΦ.Το ιατρείο θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη, από τις 9 -3, στο ισόγειο του κτιρίου απέναντι από την αιμοδοσία.Τα ραντεβού θα κλείνονται από την Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων στο τηλ 2385350140.

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "NET METERING" ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

Εικόνα
Η βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας βασικών δημοτικών υπηρεσιών αποτελεί αντικείμενο του νέου προγράμματος με τίτλο “net metering” που υπογράφηκε από τους εταίρους την περασμένη Παρασκευή 16/3 και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα INTERREG-IPA Ελλάδα-Αλβανία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΛΠΙΚΟΥ (Π2-Κ2) - ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ FIS Χ.Κ. ΠΗΛΙΟΥ.

Εικόνα
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι αγώνες Αλπικού Σκι για τις κατηγορίες Παίδων 2 Κορασίδων 2 (U16). Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου στο χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου. Οι αγώνες είχαν μεγάλη συμμετοχή, για την συγκεκριμένη κατηγορία, που ξεπέρασε τους 50 αθλητές και πραγματοποιήθηκαν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.

ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Εικόνα
Την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Φλώρινας, όπου οι υπεύθυνες ενημέρωσαν τους εκπαιδευόμενους για τη σωστή διαχείριση και κατανάλωση του νερού και τόνισαν την προσωπική ευθύνη του καθενός για την ελεγχόμενη χρήση του.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΑΤΙΩΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της νεοσύστατης Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, την Παρασκευή 16 Μαρτίου, στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας.Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας κ. Κων/νος Γέρου, ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Αθανάσιος Κόλτσης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γρηγόριος Σιδερίδης και το μέλος κ. Παύλος Πεντερίδης.

ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ, ΛΕΒΑΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΩΤΑ

Εικόνα
Χωρίς τηλεθέρμανση έχουν μείνει από χθες οι κάτοικοι τριών κοινοτήτων του Αμυνταίου, της Λεβαίας και του Φιλώτα λόγω προβλημάτων στον ΑΗΣ Αμυνταίου που τέθηκε εκτός λειτουργίας από χθες το μεσημέρι. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΔΕΤΕΠΑ Αμυνταίου τα προβλήματα αναμένεται να αποκατασταθούν αργά σήμερα το απόγευμα για να μπορέσουν οι κάτοικοι να θερμανθούν αργά τη νύχτα με τη τηλεθέρμανση. Πηγή: www.ert.gr/news/florina

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΕΓΝΑΤΙΑ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με Θέμα: Σύνδεση Φλώρινας με τη σιδηροδρομική Εγνατία κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 89 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 11:00 η Οικονομική επιτροπή της περιφέρειας δυτικής μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει  στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ σε συνεργασία με την εταιρεία Financial Business Systems, στο πλαίσιο των δράσεων τους για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας κατά την περίοδο της ύφεσης διοργανώνουν ειδική εκδήλωση με τίτλο: «Οι Επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στις επιχειρήσεις του Ν. Φλώρινας. Το θεσμικό πλαίσιο ρύθμισης των οφειλών κατά τον εξωδικαστικό μηχανισμό του ν. 4469/17. Τεχνικές και μέθοδοι εξυγίανσης και διατήρησης της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων.»

ΟΞΙΦ: «297 ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ…»

Εικόνα
Την τιμητική του είχε το Προπονητικό Κέντρο του ΟΞΙΦ στην Θεσσαλονίκη, TFC-HELEXPO, το προηγούμενο Σάββατο αφού με την ευκαιρία της διοργάνωσης του Kids Cup Vol.5, κυριολεκτικά κατεκλύσθη από κόσμο. Συνολικά 297 παιδιά από όλα τα σωματεία της Βορ. Ελλάδας αλλά και από τα Ιωάννινα, τον Βόλο και την Αθήνα αγωνίσθηκαν σε 12 κατηγορίες στο ξίφος μονομαχίας και την σπάθη.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την εκδημία του Σωτηρίου Πέρκα, παλαιού μέλους του ΔΣ του Συλλόγου μας (1961-62) και εύχεται με την οικογένειά του, «υπέρ μακαρίας μνήμης και αναπαύσεως της ψυχής του Δούλου του Θεού Σωτηρίου». Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ 2ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ

Εικόνα
Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας συγχαίρει θερμά όλους τους μαθητές της Π.Ε. Φλώρινας, οι οποίοι συμμετείχαν στον 2ο Διαγωνισμό Ορθογραφίας, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία και φέτος η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας. Ιδιαίτερα συγχαίρει τους μαθητές που προκρίθηκαν στο διαγωνισμό και θα εκπροσωπήσουν το Νομό μας στην επόμενη φάση που θα διενεργηθεί στην Καστοριά στις 22 Απριλίου 2018.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας συγχαίρει θερμά τους μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Λ.Τ. Αμυνταίου, για την πετυχημένη εμφάνισή τους στην εκπομπή της ΕΤ3 «Καθημερινά και απλά», η οποία ήταν αφιερωμένη στο Νυμφαίο. Συγχαίρουμε επίσης και τους καθηγητές για την ενθάρρυνση και υποστήριξη των μαθητών τους και όλους τους συντελεστές της εκπομπής. Η Διεύθυνση θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε δράση προβολής της περιοχής μας και του ταλέντου των μαθητών μας. Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δ.Ε. Φλώρινας

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Ν.Δ. ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ , ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών με  Θέμα: Χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίου στους ένστολους των Νομών Φλώρινας, Καστοριάς, Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας κατέθεσαν βουλευτές της Ν.Δ. Φλώρινας, Καστοριάς και Ιωαννίνων.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΡΩΝ ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΑΞΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Αγαπητοί φίλοι και φίλες των ΜΜΕ της Φλώρινας, σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης μας σχετικά με την κατάσταση των εδρών ταξί στην Ελλάδα σας αποστέλλουμε συνοπτική μελέτη της ωφέλειας απο πιθανή διεύρυνση της εδρας ταξι της Φλώρινας στα όρια του Καλλικρατικού Δήμου.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας και την Πρεσβεία της Αργεντινής στην Ελλάδα διοργανώνουν “Αφιέρωμα στον Αργεντίνικο Κινηματογράφο” την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Μαρτίου στις 21.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας, αίθουσα “Θεόδωρος Αγγελόπουλος”. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ