Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 15, 2015

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΖΟΠΟΡΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΝΑΒΙΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με την καθιερωμένη παρελαση των αρμάτων και των πεζοπορων τμημάτων την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου το μεσημέρι ολοκληρωνονται οι αποκριατικες εκδηλώσεις στο Ξινο Νερό Αμυνταίου Φλώρινας.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

Εικόνα
Ο 1 Κυνηγετικός Σύλλογος Καστοριάς πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου και ώρα 22:30 στο Ακρόαμα.

ΕΒΕ:ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι η Εταιρία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του στόχου που έχει θέσει για την προβολή και ανάδειξη της περιοχής και προκειμένου να συμβάλλει στην προώθηση του τουρισμού θα συμμετάσχει στην Έκθεση Τουρισμού IBT στο Βερολίνο στις 4-8/3/2015 και στην ΜΙΤΤ στην Μόσχα στις 18-21/3/2015.

ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ,ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ κ.κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ

Εικόνα
Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐσεβῶν Χριστιανῶν ὅτι ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Θεόκλητος θὰ ἑορτάσει τὰ ὀνομαστήριά του ἀντί τῆς Πέμπτης 26ης Φεβρουαρίου σημερα Σάββατο 21η Φεβρουαρίου 2015.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Ο Δήμος Καστοριάς αναβιώνοντας και ενισχύοντας το έθιμο του καρναβαλιού της Δημοτικής Κοινότητας Μεσοποταμίας, προσκαλεί όλους τους κατοίκους του Νομού και όσους επισκέπτες-τουρίστες θα παραβρίσκονται το εορταστικό τριήμερο της Αποκριάς στον Δήμο μας, να συμμετάσχουν στο πιο γνήσιο αποκριάτικο καρναβάλι.

ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΣ" ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Ο Δήμος Καστοριάς με τη συνεργασία του Συλλόγου «Αφοί Εμμανουήλ» θα διοργανώσουν την “Μπουμπούνα” στην πλατεία «Ντολτσό», την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 & ώρα 21:30.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
                            Με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ και την παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Π.Ε. Καστοριάς, στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου, από τον Αντιπεριφερειάρχη της Σωτήρη Αδαμόπουλο.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΛΥΣΣΑΣ

Εικόνα
Από το τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής γνωστοποιείται ότι ξεκίνησε το Πρόγραμμα Ενεργητικής επιτήρησης της λύσσας.

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
ΤηνΤετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 θα γίνει η καταβολή του Διατροφικού Επιδόματος Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων, μηνός Δεκεμβρίου 2014, συμφωνα με ανακοινωση από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΕΝ ΦΛΩΡΙΝΗ " Η ΕΛΠΙΣ"

Εικόνα
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Μοναστηριωτών και πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ» σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας.

ΣΎΛΛΗΨΗ ΑΛΒΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ

Εικόνα
Στην σύλληψη Αλβανού σειριακου παραβατη ο οποίος εμπλέκεται σε τρείς ανθρωποκτονιες που έλαβαν χώρα στην Ελληνική Επικράτεια προχωρησε η Αστυνομικη Διεύθυνση Αττικής.

ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 36ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός, στην Κοζανη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης.

ΙΝΕ/ΓΣΕΕ: ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

Εικόνα
H Καθαρά Δευτέρα, που φέτος γιορτάζεται στις 23 Φεβρουαρίου, είναι για τους μισθωτούς εργάσιμη ημέρα, αφού δεν συμπεριλαμβάνεται στις εξαιρέσιμες αργίες. Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις λειτουργούν κανονικά και η απασχόληση των μισθωτών κατά την ημέρα αυτή είναι νόμιμη και δεν δημιουργεί αξίωση για πρόσθετη αμοιβή.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 4 θέματα στην ημερήσια διάταξη της συνεδριαζει η Επιτροπή Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 25/02/2015 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του 2ου ορόφου στο κτήριο της πρώην Νομαρχίας Κοζάνης.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΈΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς ¨Ο Προφήτης Ηλίας¨ πραγματοποιεί την κοπή της βασιλόπιτας τo Σάββατο 21 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ:ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ CYBERKID

Εικόνα
Ιδιαίτερα θετική και με σημαντικά αποτελέσματα καταγράφεται η ανταπόκριση των πολιτών στη λειτουργία της καινοτόμου διαδικτυακής δράσεως “CYBERKID” της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΔΕΚΑ ΚΕΝΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΛΕΧΟΒΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΜΕΧΡΙ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Εικόνα
 Με απόφαση του Υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας πραγματοποιείτε απογραφή δικαιούχων για συμμετοχή στην κλήρωση δώδεκα κενών αδιάθετων κατοικιών στο Λέχοβο.

ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΝΑΤΑ ΓΙΑ 10.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Εικόνα
Δύο νέα προγράμματα απασχόλησης για 18.000 ανέργους είναι έτοιμα στον ΟΑΕΔ και περιμένουν το πράσινο φως από το υπουργείο Εργασίας για να αρχίσει η υλοποίησή τους, Το πρώτο αφορά την πρόσληψη 10.000 ανέργων ηλικίας 30 έως 66 ετών από επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα οι οποίες θα λάβουν επιδότηση ως 450 ευρώ στο μισθό που θα καταβάλλουν στους ανέργους που θα προσλάβουν.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ"

Εικόνα
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ( www.hrt.org.gr ) σας προσκαλούν στην παρουσίαση με θέμα «Πρόληψη Παιδικών Ατυχημάτων και Πρώτες Βοήθειες» για γονείς και εκπαιδευτικούς.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΜΝΗΝΑΔΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Ενόψει της κληρώσεως για τον αναδασμό του αγροκτήματος Κομνηνάδων που σχεδιάζεται από την αρμόδια Επιτροπή Αναδασμού να πραγματοποιηθεί πιθανότατα το προσεχή μήνα Μάρτιο.

ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Εικόνα
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους πολίτες και εφιστά την προσοχή για την αποφυγή εξαπάτησής τους από απατηλές τηλεφωνικές κλήσεις που αποσκοπούν στην υφαρπαγή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα πολύ προσωπικών τους (χωρίς ενδύματα) φωτογραφιών ή αρχείων βίντεο.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ:ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ...3η ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ

Εικόνα
Άπαντες είναι αποφασισμένοι στην ομάδα να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους και να φτάσουν στο τρίτο συνεχόμενο ρόζ φύλλο αγώνος, στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα (21/02 στις 14:00) με τον Α.Ο.Κοζάνης. 

ΧΑΝΤΜΠΟΛ:ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΠΑΤΡΩΝ

Εικόνα
Η γυναικεία ομάδα του Αμύντα υποδέχεται αύριο ( 21/2 στις 18:00) την Ορμή Πατρών, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει ζωντανή στη διεκδίκηση της 4ης θέσης που οδηγεί στα πλει-οφ. 

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Από τον Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» ανακοινώνεται η έναρξη λειτουργίας Θεατρικής Ομάδας φοιτητών, εφήβων και ενηλίκων.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας στη προσπάθεια που καταβάλλει για την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας & της ανάπτυξης της οικονομίας του τόπου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη του πως μετά από επαφές και σχετική επιστολή τουΕλληνοιταλικού Επιμελητηρίου προς το Επιμελητήριό μας εκδηλώθηκε ενδιαφέρον συνεργασίας μεταξύ της Ιταλικής Περιφέρειας Umbria (κυριότερες πόλεις Περούτζια, Τέρνι) με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και των αντίστοιχων Επιμελητηρίων, στους τομείς της επιχειρηματικότητας, του περιβάλλοντος και της πανεπιστημιακής έρευνας. 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΣΒΗΣΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΣΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ" ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

Εικόνα
"Παιδικές ψυχές... άλλες κλεισμένες σε πολύχρωμες οθόνες... άλλες μασκαρεμένες σε πειρατές να μάχονται τη σκληρότητα του νεανικού αυθορμητισμού... και άλλες εγκλωβισμένες στη φούσκα της φαντασίας... Όλες περνούν μπροστά από τον θεατή για να του θυμίσουν την αναντίρρητη αξία της φιλίας... ώστε να γίνει το παραμύθι δίδαγμα για τη ζωή και η ζωή σαν παραμύθι..." Στο πλαίσιο των δράσεων για τον εορτασμό της ημέρας ασφαλούς διαδικτύου, έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στη θεατρική παράσταση «Σβήσε την οθόνη και βγες στης φαντασίας το μπαλκόνι», η οποία θα παρουσιαστεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και ώρα 7.00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο της Φλώρινας (Ωδείο).  

ΣΥΛΛΗΨΗ 43ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΛΥΜΗΛΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ

Εικόνα
Έναν 43χρονο ημεδαπό, για φοροδιαφυγή συνελαβαν χθες το  απόγευμα στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης, συνέλαβαν .

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

Εικόνα
Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κοζάνης ανακοινώνεται ότι από την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 μέχρι και την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015 θα υποβάλλονται αιτήσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2015.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Εικόνα
Το σχέδιο δράσης προς τον ΕΟΤ, για την Τουριστική Ανάπτυξη και προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα της Π.Ε Γρεβενών, αναπτύχθηκε την Τετάρτη στη συνάντηση εργασίας που έλαβε χώρα στην αίθουσα συσκέψεων του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών.

ΣΥΛΛΗΨΗ 56ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ

Εικόνα
Έναν 56χρονο ημεδαπό, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελειοδικών Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας συνέλαβαν χθες το πρωί στη Σιάτιστα Κοζάνης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σιάτιστας.

"ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ" ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ

Εικόνα
«Κουρεύονται» στο μισό τα χρέη από το απλήρωτο χαράτσι της ΔΕΗ Η νέα ρύθμιση που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο προβλέπει τη διαγραφή έως και του 50% των συνολικών οφειλών –ακόμα και της αρχικής οφειλής– από φόρους εισοδήματος αλλά και οφειλές από το γνωστό ''απλήρωτο'' χαράτσι της ΔΕΗ που δεν εξόφλησαν εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων.

Οι προτάσεις της ΚΕΔΕ για το νέο ΕΣΠΑ 2014 - 2020

Εικόνα
Οι προτάσεις της ΚΕΔΕ, για τη βελτίωση του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου για το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020, συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της Επιτροπής ΕΣΠΑ, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής, Γ. Πατούλης, ο α' Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και της Επιτροπής, Δ. Καφαντάρης, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ και μέλος της Επιτροπής, Γ. Μουράτογλου, τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και της Επιτροπής, Α. Κοιμήσης, Γ. Ιωακειμίδης, Δ. Μπίρμπας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΕΤΑ και μέλος της Επιτροπής, Ν. Χιωτάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ και μέλος της Επιτροπής, Γ. Μέξης, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΔΕ, Π. Βασιλείου και ο Σύμβουλος της ΚΕΔΕ, Π. Μαΐστρος.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΠΟΤΑΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Εικόνα
Aπάντηση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πολυποτάμου κ. Σαμπαλή Αθανάσιου σε καταγγελία του Τοπικού Συμβούλου κ. Στόικου Βασίλη. Για την αποκατάσταση της αλήθειας των όσων καταγγέλλει ο Τοπικός Σύμβουλος, σας γνωρίζω τα εξής: Ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πολυποτάμου και στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της αμφίδρομης πληροφόρησης μεταξύ των μελών του Τοπικού Συμβουλίου και των συγχωριανών μου, αποφασίσαμε τη διενέργεια λαϊκής συνέλευσης για το 2015, στις 15/02/2015, ώρα 19:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου της Τοπικής μας Κοινότητας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΩΦΕΛΙΜΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΑΝΩ ΤΩΝ 1,5 ΤΟΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Εικόνα
Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο του εορτασμού των Αποκριών και της Καθαρής Δευτέρας, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.

ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 41ΧΡΟΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΣ

Εικόνα
Για κλοπή συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Φλώρινα, 41χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας.

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Εικόνα
Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα και ενόψει του εορτασμού των εορτών των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας. 

ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΥΠΕΡ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (video)

Εικόνα
Στο νεκροταφείο των Στρατιωτικών πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων στρατιωτικών κατά το καθήκον για την προστασία της πατρίδας και των πολιτών.

ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Α.Υ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ (video)

Εικόνα
Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων αστυνομικών κατά το καθήκον πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας.

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την προετοιμασία των αρμάτων που θα συμμετέχουν στην καρναβαλικη παρελαση του Ξινου Νερού στο Αμυνταιο Φλώρινας την Κυριακή της αποκριας.  

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Ο Δήμος Καστοριάς αναβιώνοντας και ενισχύοντας το έθιμο του καρναβαλιού της Δημοτικής Κοινότητας Μεσοποταμίας, προσκαλεί όλους τους κατοίκους του Νομού και όσους επισκέπτες-τουρίστες θα παραβρίσκονται το εορταστικό τριήμερο της Αποκριάς στον Δήμο μας, να συμμετάσχουν στο πιο γνήσιο αποκριάτικο καρναβάλι.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ:ΕΦΥΓΕ ΑΛΩΒΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ

Εικόνα
Πιο εύκολα απ΄ ότι δείχνει το τελικό σκόρ 34-31, ο Αμύντας επικράτησε στα Γιαννιτσά του Μέγα Αλέξανδρου, παιχνίδι με το οποίο συμπληρώθηκε το πάζλ της 11ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών.

ΤΟ ΕΘΙΜΟ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ" ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Ο Δήμος Καστοριάς με τη συνεργασία του Συλλόγου «Αφοί Εμμανουήλ» θα διοργανώσουν την “Μπουμπούνα” στην πλατεία «Ντολτσό», την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 & ώρα 21:30.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ VOUCHER 18- 24 ΚΑΙ 25-29

Εικόνα
Ξεκίνησε  η καταβολή των εκπαιδευτικών επιδομάτων θεωρητικής κατάρτισης στους καταρτιζομένους στο πλαίσιο των δράσεων «Επιταγή εισόδου για νέους από 18 έως 24 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας» και «Επιταγή εισόδου για νέους ηλικίας από 25 έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας».

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Εικόνα
Τον αναλυτικό οδηγό του ΟΑΕΔ για την ηλεκτρονική ανανέωση της κάρτας ανεργίας που ήδη είναι σε πλήρη εφαρμογή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Οργανισμού παρουσιάζει το dikaiologitika.gr.

ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ Ι.Χ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΒΑΓΟΝΙ ΤΡΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ

Εικόνα
Σύμφωνα με πληροφορίες του liveflorinanews το πρωί Ι.Χ αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε βαγόνια του τρένου που εκτελούσε το δρομολογιο Φλώρινα - Θεσσαλονίκη κατά τις πρωινές ώρες.

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ- ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Με 233 ψήφους εκλέχτηκε πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Προκόπης Παυλόπουλος.

ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 21 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Έναν 21χρονο ημεδαπό για εμπρησμό , διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και κλοπή συνέλαβαν στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης.

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ..ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΚΟΥΡΑ

Εικόνα
Καλοι φίλοι ,επειδη βλέπω ιδιαίτερο σκεπτικισμό για το πρόσωπο του Π.Παυλοπουλου,ας κάνω μια προσπάθεια να προσεγγίσω το θέμα της επιλογής του χωρίς να με ενδιαφέρει σε καμιά περίπτωση ούτε να δικαιολογήσω την απόφαση Τσίπρα και σίγουρα όχι να κάνω την αγιογραφία του Παυλόπουλου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, ευχαριστεί θερμά τα ΄΄ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ΄΄ και ειδικότερα την Διευθύνων Σύμβουλο κυρία ΡΟΖΑ Βαλίνα, για προσφορά δώρου στο χορό που πραγματοποίησε η Ένωσή μας την 12-02-2015.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Επίσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας πραγματοποίησαν την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου μέλη της δημοτικής ομάδας αντιπολίτευσης του Δήμου Αμυνταίου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκτός του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου, η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης, υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Φλώρινας και μέλη της δημοτικής ομάδας αντιπολίτευσης του Δήμου Αμυνταίου.