Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 29, 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Εικόνα
Για τη Δυτική Μακεδονία και ιδιαίτερα για το ενεργειακό λεκανοπέδιο, ο αγώνας για ένα καλύτερο περιβάλλον είναι καθημερινός και δεν περιορίζεται σε μια μέρα. Αφορά στις διαρκείς προσπάθειες που κάνουμε στο Κέντρο Περιβάλλοντος για να πετύχουμε καλύτερη ποιότητα στον αέρα που αναπνέουμε, στο νερό που πίνουμε, πιστεύοντας στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των δημοσίων αγαθών.

ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ Ο ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ

Εικόνα
Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κασαπίδης Γιώργος θα επισκεφθεί το Νομό Φλώρινας και με τον βουλευτή του Νομού Αντωνιάδη Γιάννη θα συζητήσουν με τους αγρότες τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εικόνα
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου (ΑΣΕΠΑ), ενημερώνει τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής ότι την Δευτέρα 06 Ιουνίου 2016 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα γραφεία του Συνεταιρισμού (Γυμναστηρίου 7, Αμύνταιο), από τον Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της Ν.Δ. και βουλευτή Κοζάνης, κ. Κασαπίδη Γεώργιο και τον βουλευτή της Ν.Δ. Ν. Φλώρινας, κ. Αντωνιάδη Ιωάννη, με σκοπό την ενημέρωση σε θέματα αγροτικού ενδιαφέροντος και κυρίως στα προβλήματα απορρόφησης που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα στο αγελαδινό γάλα.

ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 41ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο 36ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥ

Εικόνα
Για απάτη συνέλαβαν 41χρονο ημεδαπό στην Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας .42χρονος ημεδαπός κατήγγειλε χθες, ότι εξαπατήθηκε από δυο ημεδαπούς (41 και 36χρονων), καθώς τον έπεισαν να τους παραδώσει μέσω τρίτων το χρηματικό ποσό των 20.000€, με το πρόσχημα της αγοράς δύο φορτηγών.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγο στο Εθνικό Δίκτυο Φλώρινας -Θεσσαλονίκης στο ύψος του Αμμοχωριου.Η 30χρονη οδηγός του Ι.Χ. αφού χτύπησε στις σιδερένιες μπάρες,σύμφωνα με πληροφορίες,έπεσε πάνω σε διερχόμενο φορτηγό με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.Λεπτομέρειες αργότερα από την ανακοίνωση της αστυνομίας.

ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ – ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Εικόνα
Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ" και "ΑΛΜΑ", το Κέντρο Υποστήριξης Γονέων και η παιδοψυχολόγος Μαρέικε Στέεμαν - Κοκκαλίδου, συνδιοργανώνουμε ημερίδα με θέμα: "ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ - ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ" Απευθύνεται σε ειδικούς ψυχικής υγείας, νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς και γονείς που αναζητούν Πρακτικούς τρόπους διαχείρισης συμπεριφοράς και συναισθημάτων – Ανάπτυξης Κοινωνικών Δεξιοτήτων. Η ημερίδα θα γίνει στη Φλώρινα την Κυριακή 05 Ιουνίου 2016.

Ε.Κ.Φ.: ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 5Κ/2015

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 5Κ/2015 (ΦΕΚ 6/27-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) που αφορούν την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, τριακοσίων δεκαέξι (316) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8Χ8 ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ 02-06-2016 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ – ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΕΤΟΥ: 1-6 24΄ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΕΤΟΥ): 0-1 43΄ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΕΤΟΥ): 0-2 47΄ ΓΙΩΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΕΤΟΥ): 0-3 50΄ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΕΤΟΥ): 0-4 53΄ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΕΤΟΥ): 0-5 56΄ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΕΤΟΥ): 0-6 58΄ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ) (ΠΕΝΑΛΤΙ): 1-6

ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΘΙ ΣΤΙΣ 13-14 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Eπιμορφωτικό σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 13 και 14 Ιουνίου στη Φλώρινα στο ξενοδοχείο «Πλειάδες» (Δημ. Π.Παπαθανασίου, Φλώρινα), από το Κέντρο Ερευνών για θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), στο πλαίσιο του έργου «Αποκεντρωμένες δράσεις για την ευαισθητοποίηση αιρετών ή υποψηφίων γυναικών σε θέματα ισότητας και φύλου σε όλη τη χώρα .

Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Η Συμπαραστάτρια του Πολίτη και της Επιχείρησης Δυτικής Μακεδονίας κ. Τάσα Σιόμου επισκέφτηκε το Δήμο Πρεσπών την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 με συνεργάτες της και είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Πρεσπών κ. Παναγιώτη Πασχαλίδη και στελέχη του Δήμου.Έγινε ενημέρωση για το θεσμό του συμπαραστάτη, τις αρμοδιότητές του καθώς και για τις δυνατότητες απεύθυνσης των πολιτών στην συμπαραστάτρια της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενώ παραδόθηκε ενημερωτικό υλικό που είναι διαθέσιμο και ήδη διανέμεται στο Δημαρχείο Πρεσπών.

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Σας προσκαλούμε για μια εκδρομή στην υπέροχη φύση του Γράμμου, στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης για ένα ταξίδι στην πρόσφατη ελληνική ιστορία. Ξεναγήσεις θα γίνουν το Σάββατο 4 Ιουνίου και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 και θα ξεκινούν στις 12 το μεσημέρι.Ο καιρός είναι πλέον ιδανικός για μια εκδρομή στο βουνό.

ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΣΤΟ ΈΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌΤΗΤΑ- ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Εικόνα
Τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας εντάσσονται στο έργο της «Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε.», με στόχο τη διαλειτουργικότητα και τη διασύνδεσή τους με το σύστημα business intelligence του υπουργείου υγείας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ "ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ" ΤΟΥ ΝΗΛ ΣΑΙΜΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΤΡΙΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ" ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την θεατρική παράσταση «Οι Ηλίθιοι» του Νηλ Σάιμον θα παρουσιάσει η Θεατρική Ομάδα «Τρίτο κουδούνι» του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτ/θμιας Εκπ/σης Φλώρινας στη θεατρική σκηνή του Φ.Σ.Φ “Ο Αριστοτέλης” το Σάββατο 4 Ιουνίου τη Κυριακή 5 Ιουνίου και τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 9:00 το βράδυ. Συμπαραγωγή: Δήμος Φλώρινας.

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Στις 5 Ιουνίου κάθε χρόνο, δίνεται άλλη μια ευκαιρία σε φορείς και πολίτες, να εκφράσουν την άποψή τους για τα ζητήματα προστασίας και διαχείρισης του Περιβάλλοντος, να προτείνουν και κυρίως να υλοποιήσουν ατομικά ή συλλογικά πολιτικές με στρατηγικό στόχο την προστασία του φυσικού μας πλούτου.

ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Ο επιτυχημένος θεσμός των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων (Κ.Α.Μ.) επεκτείνεται σε Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα, στο πλαίσιο της εφαρμογής του Επιχειρησιακού Σχεδίου «Α.Ε.Τ.Ο.Σ.» για την Αστυνόμευση - Επιτήρηση Τοπικών Οικισμών &Συνόρων. Στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης , πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την παρουσίαση της επέκτασης του θεσμού των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη και του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

2η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Η 1η Εκπαιδευτική Περιφέρεια Φλώρινας και το Επιμελητήριο Φλώρινας διοργανώνουν τη 2η Γιορτή Τοπικής Γαστρονομίας την Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016, Φλώρινα, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Φλώρινας, 11.00 πμ., στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Μέρας Περιβάλλοντος. Η δράση αυτή είναι μέρος του Προγράμματος «Η γαστρονομική παράδοση της Φλώρινας και οι προοπτικές της τοπικής παραγωγής μας», που εφάρμοσαν Σχολικές μονάδες της Φλώρινας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Φλώρινας, που έχει και την οικονομική υποστήριξη του Προγράμματος.

ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Εικόνα
Η Διεύθυνση Γεωπληροφορίας του ΑΣΕΠΑ ενημερώνει τους παραγωγούς ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει στους παραγωγούς ότι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή δηλώσεων ενιαίας αίτησης ενίσχυσης είναι η 15η Ιουνίου. Όπως τονίζει ο Οργανισμός μετά τις 11/07/2016 καμία αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τις Φλωρινιώτισσες φίλες από τη Θεσσαλονίκη, για τη δωρεά πενήντα ευρώ (50 €), στη μνήμη της αξέχαστης φίλης τους Χριστίνας Παππά. Ευχόμαστε μαζί της «υπέρ μακαρίας μνήμης και αναπαύσεως της κεκοιμημένης δούλης του Θεού Χριστίνας». Ευχαριστούμε. Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ “ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ”

Εικόνα
Το μείζον θέμα του προσφυγικού και της δημιουργίας χώρων εγκατάστασης των ταλαιπωρημένων συνανθρώπων μας, που βρέθηκαν μακριά από τις πατρίδες τους, μας απασχολεί όλους.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΕΘΝΟΥΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Εικόνα
Η επιστολή που στάλθηκε στους βουλευτές του Γερμανικού Κοινοβουλίου σχετικά με το ειδικό ψήφισμα της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας που πρόκειται να εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση σήμερα Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016. Κυρίες και Κύριοι, Η Διεθνής Συνομοσπονδία Ποντίων Ελλήνων, το ανώτατο όργανο του Ποντιακού Ελληνισμού Παγκοσμίως εκπροσωπώντας τις ομοσπονδίες Ευρώπης, Αμερικής, Καναδά, Αυστραλίας και Ελλάδας και εκατοντάδες πρωτοβάθμιους συλλόγους, καταρχάς θεωρεί θετική την πρόθεσή σας για αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων και Ασσυρίων.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Εικόνα
Ερώτηση προς: Τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με Θέμα: Διάθεση μεγάλου αριθμού αστυνομικών στη φύλαξη εφοπλιστών,επιχειρηματιών, δημοσιογράφων, πρώην πολιτικών και πρώην αξιωματούχων, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Δυο ημεδαπούς 35 και 32 χρονών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς και για τα αδικήματα της αντίστασης και της απείθειας, κατά περίπτωση συνέλαβαν στη Φλώρινα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας. Ο 32χρονος συνελήφθη, γιατί αρνήθηκε αντιστεκόμενος, επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι ο ανωτέρω είχε νωρίτερα προμηθευτεί ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης από τον 35χρονο ημεδαπό.

ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΟΥΣΚΟ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ

Εικόνα
Μετά από πολύμηνη θεραπεία και περίθαλψη στις εγκαταστάσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, ο Ούσκο, το μικρό αρκουδάκι που βρέθηκε με κάταγμα στη σπονδυλική στήλη, είναι πλέον σε θέση να κινείται και να ζει κατά το δυνατόν φυσιολογικά, χάρη στον σχεδιασμό και την κατασκευή ειδικού αμαξιδίου υποστήριξης. Το αμαξίδιο που σχεδιάστηκε ειδικά γι αυτόν, του επιτρέπει τώρα να κινείται εύκολα, ανώδυνα και χωρίς να τραυματίζεται, και να μπορεί να ζει με την μικρότερη δυνατή ανθρώπινη παρέμβαση.  Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να βρεθεί μια ιατρική λύση για τον σοβαρό τραυματισμό του, έγιναν πολλές επαφές με εξειδικευμένους γιατρούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δυστυχώς όμως όλοι συμφώνησαν ότι καμία επέμβαση δεν θα μπορούσε να τον βοηθήσει να περπατήσει ξανά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΘΟΔΩΡΗ ΦΑΤΣΗ

Εικόνα
Ξεκινήσαμε σήμερα την ορειβατική μας αποστολή για την κατάκτηση της υψηλότερης κορυφής της Ευρώπης του Elbrus που βρίσκεται στα καυκάσια όρη. Για την επίτευξη αυτής της αποστολής και το να βρίσκομαι σήμερα εγώ σε αυτή την αποστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω κύριος την οικογένεια μου που με στηρίζει πάντα και σε όλα.(Ελένη Σοφουλα).

Ε.Κ.Φ. ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ OAED

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι από την ∆ιεύθυνση Ασφάλισης του ΟΑΕΔ, αναρτήθηκαν τα προσωρινά Μητρώα ∆ικαιούχων και Παρόχων και οι προσωρινοί Πίνακες Αποκλειοµένων στο πλαίσιο του Προγράµµατος ∆ιαµονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2016.

Ε.Κ.Φ.: ΠΡΟΣΛΗΨΗ 45 ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟ ΛΚΔΜ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι τo ΛΚΔΜ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη 45 (σαράντα πέντε) εκτάκτων ημερομισθίων ανειδίκευτων εργατών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ορυχείων & Κλάδων.Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τις παραπάνω θέσεις να υποβάλλουν από 01.06.2016 μέχρι και 10.06.2016 στη Γραμματεία του Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας του ΛΚΔΜ 23ο Χιλ. Κοζάνης- Πτολ/δος (αρμόδιος υπάλληλος κ. Παταρίδης, τηλέφωνο 2463052438), την ειδική έντυπη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση, υποβάλλοντας συνημμένα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα δηλωθέντα στην αίτηση στοιχεία τους.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Εικόνα
Ένας 49χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Βελγικές Αρχές συνελήφθη στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής .

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΚΔΗΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Τ.Κ. ΛΕΧΟΒΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΖΩΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Εικόνα
Θέμα: Ψήφισμα για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της ΤΚ Λεχόβου Ζώη Ευάγγελου. Αριθ. Απόφασης: 187/2016. Στο Αμύνταιο, σήμερα 30 του μηνός Μαΐου του έτους 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου συνήλθε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, ύστερα από την με αριθμό πρωτοκόλλου 7208/25-05-2016 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, που δημοσιεύθηκε και επιδόθηκε με αποδεικτικό, σε καθένα χωριστά.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΤΕΙ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΥ

Εικόνα
Το ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας επισκέφτηκε στις 30-5-2016 ο Βουλευτής Κοζάνης – ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Γιάννης Θεοφύλακτος.Ο κ. Θεοφύλακτος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας, δρ. Ασημόπουλο, και συζήτησαν εκτενώς την τρέχουσα κατάσταση και τα προβλήματα του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας, τις πιθανές αλλαγές στον χώρο της Παιδείας και πώς αυτές θα επηρεάσουν το ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας, καθώς και τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό, ζητήματα για τα οποία οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι θα συνεργαστούν στενά για την κατά το δυνατόν καλύτερη επίλυσή τους.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΡΓΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ 5ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τα εγκαίνια της έκθεσης των έργων των μαθητών του 5ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας με τίτλο:«Αρχαιοποιήματα- Όταν τα παιδιά γνωρίσουν τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό ...» θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 1η Ιουνίου στις 10:30 το πρωί. Η έκθεση θα φιλοξενείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Φλώρινας έως 15 Ιουνίου. Ώρες λειτουργίας: 08:30 - 15:00 (εκτός Δευτέρας) Ανοιχτά και Σαββατοκύριακα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας διοργανώνει, σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Φλώρινας, μια σειρά εκδηλώσεων προώθησης της επιχειρηματικότητας σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίες χρηματοδοτούνται εξ ολοκλήρου από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (ΕΑΠ) 2012 – 2016 για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8Χ8 ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 30-05-2016 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ -Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΕΤΟΥ: 3-1

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩΦΩΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εικόνα
Με όλα τα «όπλα» στη διάθεση τους ξεκινούν προετοιμασία οι Εθνικές Ομάδες Ανδρών και Γυναικών, στο δρόμο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από 24 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2016.

ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΥΑΣ ΚΑΙΛΗ

Εικόνα
Στo πλαίσιo του προγράμματος «κοινωνία των Ευρωπολιτών» καλεσμένος της Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύας Καϊλή παραβρέθηκε και παρακολούθησε μέρος των εργασιών του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες μαζί με εικοσιτετραμελή αποστολή από την Ελλάδα ( Κρήτη - Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Έβρο) ο γραμματέας της Ν.Ε. Φλώρινας από 23 εως 26 Μαΐου 2016 . Αφού έγινε ενημέρωση για την δομή και λειτουργία του Ευρωκοινοβουλίου από υπηρεσιακούς παράγοντες ακολούθησε η πολιτική ενημέρωση από την κυρία Καϊλή η οποία επικεντρώθηκε στο έργο που ασκεί η ίδια καθώς και η ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 4 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς συνελήφθησαν τέσσερα άτομα ηλικίας από 46 έως 66 χρονών σε περιοχή της Φλώρινας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας. Οι συλληφθέντες κατελήφθησαν σε δασική περιοχή να έχουν προβεί σε χρήση ανιχνευτή μετάλλων, χωρίς να κατέχουν την προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια της αρμόδιας Υπηρεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού με θέμα: Μείωση της τιμής των εισιτηρίων στα μουσεία, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης .

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΠΡΕΣΠΕΣ-ΚΙΒΩΤΟΣ ΖΩΗΣ" ΑΠΟ ΤΑ ΚΠΕ ΒΕΥΗΣ-ΜΕΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Εικόνα
Εκπαιδευτικό σεμινάριο Εθνικού θεματικού δικτύου με θέμα «Πρέσπες, κιβωτός ζωής» διοργανώνει το ΚΠΕ Βεύης- Μελίτης και το ΚΠΕ  Καρπενησίου από την Παρασκευή 3 Ιουνίου έως Κυριακή 5 Ιουνίου στην περιοχή των Πρεσπών.

2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΙΛΩΤΑ

Εικόνα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ

Εικόνα
H Ελληνική Αστυνομία ενημερώνει τους πολίτες για την αποφυγή εξαπάτησής τους από επιτήδειους, που υποδύονται τηλεφωνικώς συγγενικά τους πρόσωπα ή ισχυρίζονται ότι καλούν εκ μέρους τους Οι δράστες επικοινωνούν με τα υποψήφια θύματά τους, κυρίως με το πρόσχημα πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος από συγγενή τους και ζητούν την καταβολή χρημάτων.

Ε.Κ.Φ.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ανακοινώθηκαν στην ειδική ιστοσελίδα οι ΚΑΥΑΣ όσων ωφελουμένων εντάσσονται στο οριστικό Μητρώο Ωφελουμένων, για την πράξη με τίτλο «Επιταγή εισόδου για νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας (voucher) » στον Άξονα Προτεραιότητας 3 «ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» 2014-2020, και συγχρηματοδοτείται από πόρους του ΕΚΤ και της Πρωτοβουλίας για την Απασχόληση των Νέων και έπειτα από έλεγχο των δικαιολογητικών (κεφ. 5.3.1. της οικείας πρόσκλησης) που απέστειλαν οι επιτυχόντες.

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:Η ΖΩΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΟ

Εικόνα
Από την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 η Δυτική Μακεδονία και ειδικότερα οι Π.Ε. Κοζάνης και Φλώρινας βρίσκονται σε τόσο δεινή θέση όσο ποτέ, από το 1974 μέχρι σήμερα. Με τις 153 ψήφους που ελέγχουν οι κ.κ. Τσίπρας – Καμμένος μας τελειώνουν με ένα άρθρο και ένα νόμο. Επισήμανα το πώς και το γιατί σε πρόσφατη παρέμβασή μου με συγκεκριμένα άρθρα και νόμους, με ονόματα και αριθμούς.

ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΡΙΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Συνάντηση με τον υπουργό κ. Σκουρλέτη Πάνο για το θέμα της μετεγκατάστασης των Αναργύρων και της Ακρινής πραγματοποιήθηκε τη περασμένη εβδομάδα. Μετά από δίωρη συζήτηση που είχαν, οι αρμόδιοι και οι επιτροπές των Αναργύρων και Ακρινής με τον υπουργό, ο κ. Σκουρλέτης δεσμεύτηκε να επιταχύνει τις διαδικασίες και σε λίγους μήνες να βγει το Προεδρικό Διάταγμα για να πάρουν όλα το δρόμο τους.

ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ! Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Εικόνα
Η μακροχρόνια κρίση στη Χώρα μας προκάλεσε τη δικαιολογημένη πικρία και το θυμό των πολιτών, καθώς εξ αιτίας της άλλαξε δραματικά η καθημερινότητά μας και δυσκόλεψαν πάρα πολύ οι συνθήκες διαβίωσής μας.Ταυτόχρονα, όμως, δημιούργησε και το κατάλληλο έδαφος για την έξαρση του λαϊκισμού και της δημαγωγίας.Οι αυτόκλητοι «σωτήρες» και οι «μάγοι» με όλες τις λύσεις κρυμμένες στο μανίκι, επένδυσαν στη θεμιτή ανάγκη των ανθρώπων να πιαστούν από κάπου και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Εικόνα
Την μορφή χιονοστιβάδας έχει πλέον λάβει η οργανωμένη επίθεση, σε επίπεδο Ευρώπης, ενάντια στους εργαζόμενους που θίγονται κατάφορα, βάναυσα και αντιδημοκρατικά μέσα από τις διαφόρου είδους μεταρρυθμίσεις και αποφάσεις που προσπαθούν, ο ένας μετά τον άλλον, οι «ηγέτες» διαφόρων χωρών να εφαρμόσουν δια ροπάλου.

42 ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Σαράντα δύο (42) δενδρύλλια κάνναβης , ύψους δεκαπέντε (15) έως σαράντα (40) εκατοστών, τα οποία βρισκόταν μέσα σε πλαστικά τελάρα κατασχέθηκαν σε περιοχή της Πτολεμαΐδας , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "«ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»«ΦΛΩΡΙΝΑ. ΧΘΕΣ - ΣΗΜΕΡΑ - ΑΥΡΙΟ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση με θέμα:«ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»«ΦΛΩΡΙΝΑ. ΧΘΕΣ - ΣΗΜΕΡΑ - ΑΥΡΙΟ».Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 και ώρα 19,00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Φλώρινας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΧΟΡΗΓΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ ΕΚΑΣ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών με  Θέμα: Επαναχορήγηση οικονομικού βοηθήματος σε αναπλήρωση του καταργηθέντος ΕΚΑΣ για τους χαμηλοσυνταξιούχους που το έχασαν, κατέθεσε ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ 3Η ΣΥΝΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ RALLY GREECE OFFROAD(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Συνέντευξη Τύπου για το RALLY GREECE OFFROAD 2016 που θα πραγματοποιηθεί στη Φλώρινα από τις3 έως τις 5 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Μαΐου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου, του Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής κ. Γιώργου Αντωνιάδη, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Κώστα Γέρου, των Αντιδημάρχων του Δήμου Φλώρινας κ.κ. Άρη Αριστείδου και Κώστα Τριανταφυλλίδη, των μελών της οργανωτικής επιτροπής του RALLY κ.κ. Αλέξανδρο Παπαθάνου, Κώστα Θεολόγη και Βασίλη Ανδρόνικου και του Φλωρινιώτη οδηγού κ. Τάσου Χατζηχρήστου.