Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 7, 2015

ΣΥΛΛΗΨΗ 41 ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Εικόνα
Έναν 41χρονο ημεδαπό, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνέλαβαν στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης.

ΣΥΛΛΗΨΗ 35ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΧΑΠΙΩΝ

Εικόνα
Έναν 35χρονο ημεδαπό, για κατοχή ναρκωτικών χαπιών συνέλαβαν στα Γρεβενά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας.

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΗΛΙΑ ΡΑΜΜΟΥ

Εικόνα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ:"Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΘΡΙ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"

Εικόνα
Συνέντευξη του Υποψηφίου για το αξιωμα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Κωνσταντινοπουλου στο liveflorinanews. 1.Πιστεύετε οτι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μπορεί να ξαναποκτήσει την παλιά του αίγλη και να επαναφέρει όλα τα "χαμένα" μέλη  και τους φίλους του πίσω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα; Μπορεί  να ξανακερδίσει το χαμένο έδαφος; Και αν ναι πως μπορεί να επιτευχθεί αυτό ; Το ζήτημα δεν είναι να νοσταλγούμε το παρελθόν, αλλά να χτίσουμε το μέλλον. Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη να μετασχηματισθεί βαθιά και ουσιαστικά. Μόνο τότε θα μπορέσουμε να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών. Αυτή τη στιγμή, οι προοδευτικοί πολίτες χρειάζονται μία σύγχρονη, προοδευτική, σοσιαλδημοκρατική, μεταρρυθμιστική παράταξη που θα εκφράσει με τρόπο γνήσιο τον χώρο της κεντροαριστεράς. Αφήνοντας λοιπόν πίσω μας τις αμαρτίες του παρελθόντος, πρέπει να χτίσουμε ένα νέο κόμμα, μία νέα σχέση με τους πολίτες και μεταξύ μας.

Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Εικόνα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΑΧΛΑΔΑΣ,ΜΕΛΙΤΗΣ,ΝΕΟΧΩΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ

Εικόνα
Διακοπή ηλεκτροδότησης  λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών συντήρησης, θα πραγματοποιηθεί στις 14.06.2015, ημέρα Κυριακή και για το διάστημα από 08:00 έως 14:30. Η διακοπή  θα πραγματοποιηθεί στις Τοπικές Κοινότητες:  Αχλάδας  Μελίτης  Νεοχωρακίου  Σκοπού στο Συνοικισμό Αγ. Αθανασίου, στη περιοχή πλησίον ΑΗΣ Μελίτης, καθώς και στο σύνολο της Βιομηχανικής Περιοχής Φλώρινας.

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Όταν τα λάθη επαναλαμβάνονται, τότε δεν είναι λάθη. Και όταν αυτά τα λάθη γίνονται στην ΕΥΠ και σε ευαίσθητες εθνικά περιοχές, τότε υπάρχουν πολλοί λόγοι να διερευνηθούν τα πιθανά αίτια και οι πιθανές σχέσεις εμπλεκομένων προσώπων με πρόσωπα ή ομάδες που λειτουργούν κατά των ελληνικών εθνικών συμφερόντων.Μία πολύ δυσάρεστη ιστορία εξελίσσεται στην Φλώρινα. Μία ιστορία η οποία αφορά την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και επαναλαμβάνεται κάνοντάς μας όλους να ευχόμαστε να μην έχει τραγικά αποτελέσματα -όπως συνέβη σε παρόμοιες περιπτώσεις κατά το παρελθόν- για την επιχειρησιακή ικανότητα της υπηρεσίας, αλλά και για την ασφάλεια κάποιων εκ των στελεχών της.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ (ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΩΕΣ)

Εικόνα
Τα λίγα λεπτά που ξοδεύει ένας εθελοντής αιμοδότη για να προσφέρει μερικά χιλιοστόλιτρα από το αίμα του, μπορεί να είναι η λεπτομέρεια που θα σώσει μια ζωή. Ή δύο ζωές. Ή περισσότερες από … 2 εκατομμύρια! Οι ιστορίες δύο αιμοδοτών, που δίνουν το καλύτερο παράδειγμα συστηματικής εθελοντικής και ανιδιοτελούς προσφοράς, θυμίζουν την μοναδική περίπτωση του "άνδρα με το χρυσό χέρι". Ενός σύγχρονου ήρωα, για τον οποίο ίσως δεν έχετε ακούσει.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΙΣ "ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2025"

Εικόνα
Συμμετοχή του Διασυνοριακού Ενεργειακού Δικτύου Δήμων «ENERGYNET» στη φετινή«Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αειφορικής Ενέργειας» (EUSEW 2015). Ο Δήμος Φλώρινας συμμετέχει στη φετινή «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αειφορικής Ενέργειας 2015» (EUSEW 2015) με τις «Διασυνοριακές Ημέρες Ενέργειας 2015». Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Θεματικό δίκτυο Αειφορικής ενέργειας διασυνοριακών ΟΤΑ», με συμβολική ονομασία «ENERGYNET», το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας IPA «ΕΛΛΑΔΑ – ΠΓΔΜ 2007-2013».

ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Ε.

Εικόνα
Στην Φλώρινα θα βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος του Ο.Α.Ε.Ε. κ.Πετρόπουλος κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του ΕΒΕ Φλώρινας Σάββα Σαπαλιδη. Ο κ. Πετρόπουλος θα ενημερώσει τους επιχειρηματιες και ασφαλισμενους του Ο.Α.Ε.Ε. για όλα τα θέματα που απασχολούν τους ασφαλισμενους και τους συνταξιουχους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΒΕ Φλώρινας.

ΠΑΡΟΧΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα ανάληψης δράσης και προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες των αστέγων καθώς και των ατόμων που οι συνθήκες διαβίωσης δεν τους εξασφαλίζουν καθημερινή σίτιση, προβαίνουν στην υλοποίηση έργου παροχής τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτών «Μαζί σου», η Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό /Δ.Α.Δ Νομού Καστοριάς, ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας Καστοριάς καθώς και οι πολιτιστικοί σύλλογοι : Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Σπασμένο ρόδι» , Όμιλος πολιτιστικής ανάπτυξης Καστοριάς «Μύησις» και ο πολιτιστικός σύλλογος <<Αθανάσιος Χριστόπουλος>> πραγματοποιούν εκστρατεία εθελοντισμού & ενημέρωσης για την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών με την παρουσία του συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» .

ΑΓΩΝAΣ ΤΗΣ 12-06-2015 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8Χ8 Ε.Α.Υ.Φ.

Εικόνα
Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ – Α.Τ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ:  2-0 8΄   ΣΟΛΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ)  1-0 55΄ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ)  2-0

ΛΟΒΕΡΔΟΣ:ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Εικόνα
" Είμαι υποψήφιος ενός ιστορικου κόμματος που έχει προσφέρει πάρα πολλά στην πατρίδα Που δημιουργία έστηνα περιφάνεια σας στα μέλη του πανελληνίου σοσιαλιστικού κινήματος για όλα όσα έκανε τις παλιές καλές εποχές με τη δημιουργία της Μεσαίας τάξης,  το Εθνικό Σύστημα υγείας αλλά Και για όσα έκανε στους δύσκολους καιρούς η γιατί για να μπορεί να μείνει σήμερα η χώρα όρθια εμείς βάλαμε πλάτη και θυσιάσαμε και τους εαυτούς μας και την παράταξή μας ". Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο Βουλευτης Αθηνων και υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ανδρέας Λοβέρδος απο την Φλωρινα κατά την περιοδεία του στην Δυτική Μακεδονία εν όψη των εκλογών την Κυριακή 14 Ιουνίου.

ΠΕΝΤΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ MASTERS ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ BEACH VOLLEY ΣΤΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Πανελλήνιο Σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ ξεκινά σε λίγες ημέρες με 10 σταθμούς και εκ των οποίων 5 τουρνουά Μαστερς σε Θεσσαλονίκη, Αιγινα, Σκόπελο, Κουρούτα και τελικούς στη Λίμνη Βεγορίτιδα.

ΣΥΛΛΗΨΗ 24 ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Εικόνα
Έναν  24χρονο αλλοδαπό, υπήκοο π.Γ.Δ.Μ. , σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης συνέλαβαν στη Νίκη Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νίκης. 

Π.Δ.Μ.:ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

Εικόνα
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει για τον Καθορισμό των Κριτηρίων για τους Ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (TEBA/FEAD), σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (Αρ. Φύλλου 1066 / Τεύχος Β / 05-06-2015 / Αριθμ. Δ23/οικ.19162/1277).

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ

Εικόνα
Από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι διαδικασίες για την υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου αρχίζουν από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και λήγουν την Τρίτη 7 Ιουλίου2015.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑ 50 ΣΕΝΤΟΝΙΩΝ

Εικόνα
Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία που επιδείξατε προσφέροντας στο Νοσοκομείο μας 50 (πενήντα) σεντόνια για την κάλυψη των αναγκών του. Στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, η ευγενική σας αυτή προσφορά μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας. Η κίνηση σας αυτή ευχόμαστε να βρεί μιμητές.

ΠΑΣΟΚ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ-ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00 θα μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος στα εκλογικά κέντρα των τριών Δήμων του νομού Φλώρινας. Οι υποψήφιοι είναι τρεις: ο . Ανδρέας Λοβέρδος, η Φώφη Γεννηματά και ο Κωνσταντινόπουλος.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

Εικόνα
Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 από 8:30 το πρωί μέχρι 13:00 το μεσημέρι, η Τράπεζα Αίματος του ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ». Η αιμοληψία θα γίνει στο Ορυχείο Καρδιάς σε συνεργασία με το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Όσοι συμμετέχουν είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ ή την ταυτότητά τους.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΟΠΛΩΝ ΧΕΙΡΟΣ 2015 13 – 14 ΜΑΪΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Εικόνα
Ο σημαντικότερος αγώνας του αγωνιστικού έτους 2014 – 2015 της Πρακτικής Σκοποβολής όπλων χειρός θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στα Ιωάννινα. Διοργανωτής είναι ο όμιλος Πρακτικής Σκοποβολής Ιωαννίνων BUDO και το αποτέλεσμα αναμένεται εξαιρετικό. Οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές από την Ρόδο και Κρήτη έως τον Έβρο και την Ήπειρο θα βρίσκονται εκεί.

80 ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ

Εικόνα
Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησαν χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, (80) διπλωματικοί υπάλληλοι χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και τρίτων χωρών (Young Diplomats Forum), με τη συνεργασία του Global Diplomatic Forum και του Geo Routes Cultural Institute.  Σκοπός της επίσκεψής ήταν η ενημέρωσή τους για το μεταναστευτικό φαινόμενο, που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Ένωση.Τους διπλωματικούς υπαλλήλους υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, η Προϊσταμένη του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

ΑΓΩΝAΣ ΤΗΣ 11-06-2015 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8Χ8 Ε.Α.Υ.Φ.

Εικόνα
Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Α.Τ. ΝΙΚΗΣ:  5-1 23΄ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ)  1-0 24΄ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ)  1-1 28΄ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ)  2-1 32΄ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ)  3-1 58΄ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ)  4-1 60΄ ΚΟΥΤΣΙΠΕΤΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ)  5-1

ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΤΗΝ ΕΡΤ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ"

Εικόνα
“Την ΕΡΤ δεν την άνοιξε η κυβέρνηση, την ΕΡΤ την άνοιξαν οι εργαζόμενοι, την ΕΡΤ την άνοιξε ο αγώνας του λαού”. Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απευθείας από τις Βρυξέλλες πήγε στο Ραδιομέγαρο για να συμμετάσχει στη γιορτή που έχει διοργανωθεί και τοποθετήθηκε δύο φορές, για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Πρόσθεσε πως “όλοι θα κριθούμε από την προσπάθεια που θα γίνει” έχοντας δίπλα του, το διευθύνοντα σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη και τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή.

Ε.Κ.Θ. ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Ε.Ρ.Τ. : "ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ"

Εικόνα
Σήμερα έκλεισε ο κύκλος μιας αντισυνταγματικής και αντιδημοκρατικής απόφασης. Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης χαιρετίζει την επαναλειτουργία της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΕΡΤ).

Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την κα Δόμνα Μπογιάννα Κωνσταντοπούλου, για τη δωρεά τριών (3) περιοδικών και τεσσάρων (4) βιβλίων παλαιών εκδόσεων προς ενίσχυση της Βιβλιοθήκης του Συλλόγου μας.

ΑΥΓΕΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΦΛΩΡΙΝΑ: "Η Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΕΥΘΥΝΗΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
"Η Νέα Δημοκρατία είναι ένας ζωντανός πολιτικος οργανισμός που έχει πρόσωπα που έχει προσωπικότητες έχει απόψεις έχει θέσεις που ζυμώνονται και διαμορφώνονται αλλά κυρίως έχει μία φωνή ευθύνης" ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του ο τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας κ. Αυγενάκης ο οποίος  βρέθηκε στην Φλώρινα στο πλαίσιο περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία ενόψει του προσυνεδριακού διαλόγου που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ- ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Με τον αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Στ. Μπιρο συναντήθηκε ο Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Αυγενακης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιφερειακή ενότητα της Φλώρινας. Ο κ. Μπιρος του ανέφερε όλα τα θέματα που έχουν σχέση με τις μεταφορές και τα δίκτυα όπως η σημαντικότητα υλοποίησης του κάθετου άξονα Φλώρινας -Πτολεμαΐδας που πραγματικά θα βγάλει, όπως είπε, την Φλώρινα από την απομόνωση και θα κάνει πιο εύκολη την πρόσβαση των επισκεπτών στην περιοχή απο τα αστικά κέντρα.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΒΙΓΛΑ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑ- ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ,ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. Λ.ΑΥΓΕΝΑΚΗ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Με τον Βουλευτή Π.Ε Ηρακλείου και  Τομεάρχη Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας και Πολεοδομίας, κ. Λευτέρη Αυγενάκη συναντήθηκε την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα τα οποία αφορούν στα έργα και στην ανάπτυξη της περιοχής της Φλώρινας και τα οποία θεωρούνται ως έργα πνοής για τον Δήμο Φλώρινας και την ευρύτερη περιοχή.

ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΑΚΙΤΣΙΔΟΥ

Εικόνα
Ο Δήμαρχος  και το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών  εύχεται θερμά συγχαρητήρια στην συμπατριώτισσα μας  κ Βακιτσίδου Αλεξάνδρα για τον τιμητικό τίτλο που της  αποδόθηκε ως πρέσβειρα του Queen Elizabeth Hospital, της Αδελαΐδας Αυστραλίας.

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΑΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Εικόνα
Διαδικασία υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής στα Προγράμματα Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού, Εκδρομών, Δωρεάν Παροχής Βιβλίων και Δωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρου του ΛΑΕ / ΟΓΑ έτους 2015 Από τα ΚΕΠ του Δήμου Φλώρινας ανακοινώνετα ότι η υποδοχή και ηλεκτρονική συμπλήρωση των αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων παροχών Αγροτικής Εστίας στα Προγράμματα του ΛΑΕ έτους 2015, μέσω on-line διασύνδεσης των πληροφοριακών συστημάτων των ΚΕΠ και του Κλάδου Μηχανογράφησης του ΟΓΑ θα ξεκινήσει την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 και θα διαρκέσει μέχρι και την 30η Ιουνίου 2015.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΡΟΣ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ Ν.ΚΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟ ΜΠΑΡΔΑΚΑ

Εικόνα
Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου  Πρεσπών  απευθύνει τις εκ βαθέων ευχές στον Σεβασμιώτατον κκ Ιουστίνου Μπαρδάκα  για την ανάδειξη  του στο  αξίωμα του Μητροπολίτου .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 8ΜΗΝΩΝ. ΣΤΟ ΛΚΔΜ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ανακοινώθηκαν από τη ΔΕΗ τα αποτελέσματα τον 8μήνων για ΤΕΧΝΙΤΕΣ / ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΕΣ στο ΛΚΔΜ . Δείτε τα αποτελέσματα εδώ:

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Εικόνα
Σας κάνουμε γνωστό ότι από 11/6/2015 έως 30/6/2015 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για: 1) Κοινωνικό Τουρισμό 2) Ιαματικό Τουρισμό (6ήμερες διακοπές ή 4 απλές λούσεις) 3) Εκδρομικό Πρόγραμμα ( 3ήμερων , 2ήμερων , 1ήμερων) 4) Δωρεάν Παροχής Βιβλίων και 5) Δωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρου.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ

Εικόνα
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, εξιχνιάστηκε υπόθεση παράνομης διακίνησης και διάθεσης, μέσω Διαδικτύου, μη εγκεκριμένου φαρμακευτικού σκευάσματος. Σχηματίστηκε δικογραφία, τακτικής διαδικασίας για παράνομη διακίνηση, διάθεση και πώληση μέσω διαδικτύου, φαρμακευτικού προϊόντος, μη εγκεκριμένου από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.), σε βάρος του ιδιοκτήτη της εταιρείας, με έδρα την Ιρλανδία.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗ Τ.Κ. ΛΕΧΟΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Από το Δήμο Αμυνταίου ανακοινώνεται ότι την Κυριακή  14 Ιουνίου  2015 και ώρα 19:00μμ  θα πραγματοποιηθεί Λαϊκή Συνέλευση στο ΔΑΚ (Γυμναστήριο) της Τ.Κ. Λεχόβου, προκειμένου να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας για θέματα που τους αφορούν.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ: ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΑΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ

Εικόνα
Εγκρίθηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κο Θεόδωρο Καρυπίδη η δημοπράτηση του έργου της αναβάθμισης και εκσυχρονισμού των υποδομών που φιλοξενούν τα σχολεία του Δήμου Πρεσπών. Το έργο περιλαμβάνει πολλές μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις στα κτίρια και τους αύλειους χώρους των σχολείων και εξασφαλίζει ότι η εκπαίδευση στο Δήμο Πρεσπών θα γίνεται πλέον σε σχολεία που καλύπτουν τις προδιαγραφές ασφάλειας, ενεργειακής αποδοτικότητας και θα διαθέτουν τα δίκτυα και τις υποδομές που απαιτούνται. Η υλοποίηση του έργου θα βάλει τέλος στην χρόνια εγκατάλειψη των υποδομών παιδείας που δημιουργούσε προβλήματα στην λειτουργία των σχολείων, βάρυνε υπερβολικά τον Δήμο με διαρκείς απαιτήσεις για επισκευές και άλλες παρεμβάσεις και, το κυριότερο, αποτελούσε κίνδυνο για την ασφάλεια των παιδιών.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ

Εικόνα
Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Φλώρινας, ενόψει των διαδικασιών για την ανάδειξη Προέδρου του κινήματος ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 και ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο « Φαίδων» Τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατικής Παράταξης. Ο Βουλευτής Β Αθήνας και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος Θα αναπτύξει τις απόψεις του για την υποψηφιότητα του ως πρόεδρος και θα δεχθεί απόψεις και ερωτήσεις που αφορούν τη Δημοκρατική Παράταξη.           Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 8:00΄μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας από το ΠΑΜΕ διεκδικώντας: • Aυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα. Άμεση επαναφορά με νόμο του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ. • Κάλυψη όλων των απωλειών. • Αποκατάσταση των Συλλογικών Συμβάσεων εργασίας. • Κατάργηση των αντεργατικών νόμων. • Ουσιαστική προστασία όλων των ανέργων.

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΩΝΤΑΝΑ Η ΕΡΤ-ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ Η ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στον αέρα και επίσημα πια βγήκε μετά απο δυο χρόνια η ΕΡΤ η οποία είχε κλείσει πραξικοπηματικα απο την προηγούμενη Κυβέρνηση τον Ιούνιο του 2013 που έπεσε μαύρο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Και στη Δυτική Μακεδονία θα λειτουργούν κανονικά απο σήμερα με καθημερινό τοπικό πρόγραμμα και οι Ραδιοφωνικοί Σταθμοί της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΛΗ

Εικόνα
Γεννημένος στην Κορυτσά το 1921, θεωρείται αυτοδίδακτος, χωρίς τυπικά πανεπιστημιακά προσόντα. Υπήρξε από τους πιο δραστήριους ζωγράφους στη Φλώρινα και ο βασικότερος συντελεστής μαζί με τον Δ.Καλαμάρα στην ίδρυση της «Στέγης Φιλοτέχνων» και του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας. Η παρουσία του στην καλλιτεχνική κίνηση της πόλης ξεκίνησε από τον Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο Φλώρινας «Αριστοτέλη», στους κόλπους του οποίου δραστηριοποιήθηκε από τη δεκαετία του 1940 ως ποιητής και συγγραφέας και αργότερα ως ζωγράφος. Έργα του, όπως η ποιητική συλλογή «Εκστατικά παραληρήματα» και το θεατρικό έργο «Απόμαχοι» θεωρούνται από τα πρώτα βήματα της φλωριναίας λογοτεχνίας.Από το 1956 τον απορρόφησε αποκλειστικά η ζωγραφική.

ΑΓΩΝAΣ ΤΗΣ 10-06-2015 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8Χ8 ΤΗΣ Ε.Α.Υ.Φ.

Εικόνα
Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ – Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ:  1-4 9΄   ΤΕΚΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ) (ΠΕΝΑΛΤΙ)  0-1 11΄ ΣΟΛΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ)  1-1 36΄ ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ)  1-2 50΄ ΤΕΚΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ)  1-3 54΄ ΚΙΟΣΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ)  1-4

ΣΥΛΛΗΨΗ 48ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Εικόνα
Έναν  48χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας , σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής. 

ΣΥΛΛΗΨΗ 36 ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Εικόνα
Έναν 36χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας και πλαστογραφία συνέλαβαν στη Φλώρινα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Δ.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλοπηγής.

ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ

Εικόνα
Η  Ν.Ε  ΠΑΣΟΚ  Φλώρινας, ενόψει των διαδικασιών για την ανάδειξηΠροέδρου του κινήματος προσκαλει την  Πέμπτη   11  Ιουνίου   2015  και  ώρα  18:00 στο  Ξενοδοχείο « Φαίδων» τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του νομού Φλώρινας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Ν.Δ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 και ώρα 13:15 θα επισκεφθεί τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο, στο γραφείο του ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, βουλευτής ΝΔ Ν. Ηρακλείου, τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας και Πολεοδομίας.