Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 19, 2016

ΣΥΛΛΗΨΗ 48ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ

Εικόνα
Έναν 48χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, μη νόμιμο μετανάστη για λαθρεμπορία συνέλαβαν το βράδυ στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ «ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ»

Εικόνα
Στις 26 Ιουνίου 2016, Κυριακή των Αγίων Πάντων, θα εορταστεί πανελλαδικά η καθιερωμένη «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας». Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας σας ενημερώνει ότι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, θα ακολουθήσει δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών και στη συνέχεια θα αναγνωστεί η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

VEGORITIDA FESTIVAL 2016 1 & 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Εικόνα
Το Vegoritida Festival επιστρέφει στη 1 και 2 Ιουλίου, στην παραλία του Αγίου Παντελεήμονα. Ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια και πλέον έχει γίνει θεσμός, διοργανώνεται για άλλη μία φορά από τον πολιτιστικό σύλλογο Αγίου Παντελεήμονα και για πρώτη φορά θα είναι διήμερο.Για την πρώτη μέρα, το Vegoritida Festival κλείνει καλοκαιρινά μουσικά ραντεβού με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Γιάννη Ζουγανέλη.“Άντε να λύσουμε να ξεκινήσουμε και τους βαρέθηκα δεν τους μπορώ.”

ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8Χ8 ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στο συγκρότημα ΄΄BALLΑ D΄ ORO΄΄ την Κυριακή 26-06-2016 θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του 9ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργανώνει η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, μεταξύ ομάδων που συγκροτήθηκαν από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της περιοχής μας.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8Χ8 ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 23-06-2016 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ -Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΕΤΟΥ: 1-5

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα: Λήψη μέτρων για λιγνιτική και μεταλιγνιτική περίοδο και απόδοση του 6% από την εξόρυξη λιγνίτη από τη ΔΕΗ στην τοπική κοινωνία, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΒΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Στη διανομή προϊόντων θα προβεί η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και η Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας συμμετέχοντας ως εταίρος στην Κοινωνική Σύμπραξη στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ).

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΖΩΔΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε ότι από Τετάρτη 22-06-2016 η ΠΕ Φλώρινας ξεκινάει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των βοοειδών για την Οζώδη Δερματίτιδα Θα εμβολιασθούν όλα τα ζώα της εκτροφής ανεξαρτήτου ηλικίας

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΕΤΟΥ

Εικόνα
Ο Δήμος Αμυνταίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Αετού σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση "Τα Σαράντα Κλειδιά" του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 και ώρα 21:00, στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Τ.Κ. Αετού. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπό την προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κας Μούσιου-Μυλωνά Όλγας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με δεκατρία θέματα στην ημερήσια διάταξη και δύο εκτός αυτής.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Δ/ΝΤΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με αφορμή την ολοκλήρωση της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των μαθητών και μαθητριών στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ως Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, συγχαίρω θερμά όλους τους νέους και τις νέες του Νομού μας που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, επισφράγισμα προσπαθειών και κόπων.

ΠΕΡΔΙΚΙΩΤΙΚΑ 2016

Εικόνα
O Λαογραφικός Πολιτιστικός και Αθλητικός Όμιλος “Ο Περδίκκας”, σας προσκαλούν σ’ ένα 4ήμερο μουσικοχορευτικό καλοκαιρινό ξεφάντωμα από 23-26 Ιούνιου, που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου.το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει πληθώρα μουσικών σχημάτων, που θα ικανοποιήσουν κάθε μουσική προτίμηση (ποντιακή, θρακιώτικη, Μακεδονίτικη και λαϊκή).

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΟΓΩ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και προκειμένου να διασφαλισθεί η τήρηση των μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων, υπενθυμίζει το πλαίσιο οδηγιών για α) την περιγραφή των ομάδων εργαζομένων υψηλού κινδύνου, β) τα απαιτούμενα τεχνικά μέτρα που πρέπει προληπτικά να λαμβάνονται από τους εργοδότες, σε συνδυασμό κατά περίπτωση μέτρα ανάλογα με τις ειδικές συνθήκες γ) τις τεχνικές και οργανωτικές οδηγίες για τις μετρήσεις της θερμοκρασίας και της υγρασίας στους χώρους εργασίας και δ) τη διενέργεια τόσο προληπτικών, όσο και κατασταλτικών ελέγχων από την Επιθεώρηση Εργασίας.

«ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑΤΑ» ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΟ 6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή εκδήλωση για τη λήξη του σχολικού έτους 2015-2016, αφιερωμένη στην εφημερίδα του Σχολείου μας τα «Φτερουγίσματα» που συμπληρώνουν φέτος τα 30 χρόνια κυκλοφορίας της με πρωταγωνιστές της εκδήλωσης τους μαθητές της Στ’ τάξης.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΝΩΠΩΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, τις ώρες 08:30 μέχρι 14:00 η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας θα προβεί στη διανομή νωπών κοτόπουλων, από τον χώρο των ψυγείων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Φλώρινας, για όσους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ είχαν υποβάλλει αίτηση στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας και στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας (Πρόνοια).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε.

Εικόνα
Από την Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι ημερήσιες τιμές συγκέντρωσης (σε μgr/m3) των αιωρούμενων σωματιδίων (ΑΣ 10) στους σταθμούς του Κέντρου Περιβάλλοντος και της ΔΕΗ Α.Ε. τις προηγούμενες ημέρες ήταν : Επισημαίνουμε ότι η οριακή τιμή των 50 μg/m3 δεν πρέπει υπερβαίνεται περισσότερες από 35 φορές το έτος.

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΛΟΠΩΝ

Εικόνα
Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπραξαν συνολικά οκτώ (8) διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών από οικίες σε περιοχές της Κοζάνης, κατά τον προηγούμενο μήνα.Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος δυο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, μιας 30χρονης και ενός 25χρονου, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητούνται τρεις ακόμα συνεργοί τους, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται.

ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Στην ολομέλεια της βουλής συζητήθηκε η ερώτηση του βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη σχετικά με την επιστροφή του τμήματος Βαλκανικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και στην Φλώρινα.Στην ερώτηση απάντησε η αναπληρώτρια υπουργός, Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν έχει λάβει κανένα αίτημα από το Πανεπιστήμιο για το θέμα, ώστε να ανοίξει η συζήτηση.

ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΡΙΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Σε συνάντηση εργασίας που έγινε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), στις 15/06/2016, συζητήθηκε το θέμα και η ακολουθητέα διαδικασία για την ολοκλήρωση του Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ.) μετεγκατάστασης των οικισμών Ακρινής Δήμου Κοζάνης και Αναργύρων Δήμου Αμυνταίου.Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του ΥΠΕΝ, των Δήμων, της ΔΕΗ, των συναρμόδιων Υπουργείων, του ΤΕΕ / Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας και της ΑΝΚΟ, διαπιστώθηκε η σημαντική προώθηση των διαδικασιών από τους Φορείς της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και αποφασίσθηκε η ανάληψη πρωτοβουλιών επιτάχυνσης και από τους Κυβερνητικούς Φορείς.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Καλούνται τα μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟΣ) της Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας σε εκδήλωση - συζήτηση η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 και ώρα 19.30΄.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Σας ανακοινώνουμε ότι την Πέμπτη 23Ιουνίου 2016 από 9:00 π.μ. έως 1:30 μ.μ θα παρευρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου Συνεργείο Αιμοληψίας του Κρατικού Νοσοκομείου Φλωρίνης για όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 24 ΙΟΥΝΙΟΥ – 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Εικόνα
Μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών Ανδρών - Γυναικών, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της Θεσσαλονίκης από τις 24 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.Σημαντικοί αθλητές και αθλήτριες από 11 χώρες με 10 ομάδες ανδρών και 10 ομάδες γυναικών αναμένεται να προσφέρουν σπουδαίο θέαμα στα παρκέ των γηπέδων της πόλης σε συνολικά 68 επίσημους αγώνες.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ" ΑΠΟ 7 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Εκδήλωση με τίτλο "Πατρίδων Γεύσεις" θα διοργανώσουν τη Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 7 σύλλογοι της Φλώρινας. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα οφέλη της παραδοσιακής διατροφής από διάφορες περιοχές της Ελλάδας από τον βιολόγο κ. Θωμά Σαββίδη ενώ κάτοικοι και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακές γεύσεις από την Φλώρινα, τη Θεσσαλία, τη Μικρασία και τη Κρήτη.

ΤΟ 6ο ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΗ ΣΙΤΑΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το τριήμερο 15, 16 και 17 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στη Σιταριά το 6o Παμμακεδονικό Αντάμωμα, που διοργανώνουν οι «Νέοι Ορίζοντες».

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ 4 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΛΟΠΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, τέσσερις (4) κλοπές που διαπράχθηκαν σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών τον Οκτώβριο του 2015 και το διάστημα Μαΐου-Ιούνιου του 2016, στην Φλώρινα.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8Χ8 ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 17-06-2016 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ -Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ – Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ: 4-8

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 58 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει σήμερα Τρίτη 21 Ιουνίου η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις  12:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΟΚΤΑΒΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΑΝΗ ΔΟΣΙΟΥ

Εικόνα
Το Δ.Σ. του Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ» σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει για να τιμήσει την κα Ντάνη Μ. Δοσίου, βιολονίστα με διεθνή καριέρα, πρώην καθηγήτρια της μοναδικής έδρας του βιολιού, πρώην Διευθύντρια του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης και ιδρυτικό μέλος του Ωδείου Φλώρινας, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς της στην κλασική μουσική και στα πολιτιστικά δρώμενα της Φλώρινας.".

ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ VOLLEY ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ VOLLEY BALL ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 στις 18.00, στο ΔΑΚ Φλώρινας, το τμήμα volley ball του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 75 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, διοργανώνει την ετήσια γιορτή volley της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ) καθώς και τον τελικό κυπέλλου γυναικών μεταξύ των ομάδων ΓΑΣ «Αρχέλαος» Κατερίνης και ΓΑΣ «Μέγας Αλέξανδρος» Γιαννιτσών.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ, ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ

Εικόνα
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την αγωνιστική περίοδο η Φλωρινιώτισσα αθλήτρια Φωτιάδου Χρυσή. Συμμετείχε στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων στο ομαδικό με την 2η ομάδα του Ολυμπιακού Γ.Α.Ο. Πειραιά, στο διπλό με συμπαίκτρια την Παπαδημητρίου Μ., αθλήτρια του Ολυμπιακού και στο ατομικό με την φανέλα του Γ.Α.Ο Πειραιά.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας καλεί όλα τα μέλη του στη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25/6/2016 στις 19:30 στα γραφεία του Συνδέσμου στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας . Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ , εκλογή Εφορευτικής επιτροπής και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

ΒΡΑΔΙΑ ΟΠΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Βραδιά όπερας φιλοξενεί o Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης» στο θέατρό του, το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016, στις 8:00 το απόγευμα. Οι φίλοι της κλασσικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να απολαύσουν έργα των Händel, Mozart, Rossini, Bizet, Bellini, κ.α., από τη μεσόφωνο Αντιγόνη Παπούλκα, τον βαρύτονο Άκη Λαλούση και τον Απόστολο Παληό στο πιάνο. Η βραδιά διοργανώνεται από το Δήμο Φλώρινας και τον Σύλλογο των Εν Αθήναις Φλωρινιωτών «Ο Φίλιππος».

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Ταξίδι ξεκίνησε σαν Όνειρο το μακρινό 1992 από μια παρέα πρωταθλητών, ονειροπόλων αλλά αποφασισμένων να κατακτήσουν την κορυφή! 24 χρόνια μετά, το Όνειρο έγινε Πραγματικότητα!

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 3:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Φλώρινας στο Πέρασμα.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΈΡΓΟΥ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ 1ΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ»

Εικόνα
Την Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016, και ώρα 09.00 πμ. ως 13.00 μμ., με αφορμή τη λήξη του σχολικού έτους 2015-2016, πραγματοποιήθηκε Επιμορφωτική Ημερίδα με τίτλο «Απολογισμός Εκπαιδευτικού Έργου Σχολικών Μονάδων της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας και Στόχοι της νέας σχολικής χρονιάς», την οποία συνδιοργάνωσαν το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και η Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ΦΑΙΔΩΝ».

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Ένας θερμός αγωνιστής και υπερασπιστής των λαϊκών δικαιωμάτων έφυγε από τη ζωή. Ο δικηγόρος Χρήστος Βήττας, στέλεχος του ΚΚΕ, με το οποίο έδωσε σημαντικούς αγώνες, άφησε σημαντική παρακαταθήκη στον πολιτικό του χώρο και όχι μόνο, ενώ για δύο τετραετίες ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας για τις Νομαρχιακές εκλογές.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με εννιά θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο Τρίτη 21 Ιουνίου η Επιτροπή Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 14:00 π.μ στο κτίριο της Π.Ε Κοζάνης, 2ος όροφος (αίθουσα οικονομικής επιτροπής).