Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 19, 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Η Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής στην Βασιλειάδα την Κυριακή 26 Ιουλίουπανηγυρίζει την μνήμη της Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής κατά το ακόλουθο πρόγραμμα : Το Σάββατο 25 Ιουλίου και ώρα 20:00 Αρχιερατικός εσπερινός. Την Κυριακή 26 Ιουλίου και ώρα 07:30 Όρθρος και Πανηγυρική θεία λειτουργία.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 19ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΑ BUSINESS IT (BITE) EXCELLENCE AWARDS 2015 ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ CYBERKID ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ

Εικόνα
Η εφαρμογή και ο ιστότοπος «Cyberkid» της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας βραβεύτηκαν με το Κορυφαίο βραβείο στα Business IT (BITE) Excellence Awards 2015, στην κατηγορία «Εξωστρεφή Πληροφορικά Συστήματα & Διαδικτυακές Εφαρμογές / Υπηρεσίες».Το βραβείο παρέλαβαν Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της τελετής απονομής που πραγματοποιήθηκε στη Γλυφάδα.

ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΝ ΤΕΝ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΡΕΣΠΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ Π.Δ.Μ. ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Με επιστολή, με την ένδειξη “εξαιρετικά επείγον”, που απέστειλε στις 21 Ιουλίου 2015 προς τον Υπουργό και τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, τη διοίκηση της 3ης ΥΠΕ και τους βουλευτές της περιοχής, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Συνοχής Σταύρος Γιαννακίδης ζητά να γίνουν άμεσα ενέργειες στελέχωσης της Παθολογικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης που κινδυνεύει με κατάρρευση και κλείσιμο.

ΤΟ 1ο ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟ FORUM ΕΛΛΑΔΑΣ- ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Εικόνα
το 1ο Διασυνοριακό ΦΟΡΟΥΜ Ελλάδας-Αλβανίας για την Επιχειρηματικότητα και την Ανάπτυξη στο πλαίσιο του διακρατικού έργου INACT θα διοργανωθεί τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στην Κορυτσά της Αλβανίας . Η προώθηση της διασυνοριακής επιχειρηματικότητας απαιτεί συντονισμό μεταξύ των βασικών δρώντων, σαφή στόχευση και επεξεργασμένη στρατηγική που να διασφαλίζει την ενεργή συμμετοχή και από τις δύο πλευρές των συνόρων.Το 1ο Διασυνοριακό ΦΟΡΟΥΜ για την Επιχειρηματικότητα και την Ανάπτυξη φιλοδοξεί στο να αποτελέσει ένα «διασυνοριακό όχημα» για την βέλτιστη αξιοποίηση των τοπικών πόρων, την προώθηση διασυνοριακών επιχειρηματικών ιδεών, τη βελτίωση της καινοτομίας και την κατανόηση κοινών προβλημάτων μέσα από μια ολοκληρωμένη προσέγγιση.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ Δ.Σ. ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο επισκέφθηκαν στο Δημαρχείο ο πρόεδρος κ. Μυλωνάς Νικόλαος, ο αντιπρόεδρος κ. Δημητριάδης Δημήτριος και ο γενικός γραμματέας του Κυνηγετικού Συλλόγου Φλώρινας  κ. Πασχαλίδης Γρηγόριος, παρουσία και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Θεοφανίδη Δημήτριου.

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ

Εικόνα
Η καταβολή του Διατροφικού Επιδόματος Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων, μηνός Ιουνίου 2015, θα γίνει την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015, σύμφωνα με ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς. 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εικόνα
Την έγκριση κανονισμού λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δέλτα, κατά τη συνεδρίαση της 22/7/2015. "Η λειτουργία αυτών των κοινωνικών δομών δεν είναι Διοίκησης, είναι θέμα ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου" τόνισε από το βήμα ο Δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος, τονίζοντας τη σημασία που έχει για τη δημοτική αρχή η συνεργασία όλων για την επιτυχία του κοινωνικού σκοπού.

ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Λατρευτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 26 και 27 Ιουλίου στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναού Αγίου Παντελεήμονα Φλώρινας, με την ευκαιρία της εορτής του πολιούχου της πόλης.

ΔΕΤΕΠΑ:ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ανακοινώνεται από τη ΔΕΤΕΠΑ ότι αρκετοί καταναλωτές χρωστούν σχεδόν το σύνολο των λογαριασμών της τρέχουσας περιόδου, δηλαδή δεν έχουν πληρώσει ούτε τον εκκαθαριστικό του Φεβρουαρίου είτε έχουν προβεί σε διακανονισμούς αλλά δεν τηρούνται.Η ΔΕΤΕΠΑ σεβόμενη τις οικονομικές δυσκολίες των καταναλωτών τηλεθέρμανσης, έδωσε την δυνατότητα ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ προηγούμενων οφειλών.Η ΔΕΤΕΠΑ για 6η συνεχή περίοδο διατηρεί σταθερό το εξαιρετικά χαμηλά τιμολόγιό της. (Η Τηλεθέρμανση είναι φθηνότερη πάνω από 50% σε σχέση με το πετρέλαιο).

ΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Εικόνα
Σήμερα Παρασκευή 24/7 πιστώθηκαν τα χρήματα του πρώτου μήνα στην κάρτα αλληλεγγύης απο το πρόγραμμα Αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης. Οι περίπου 150.000 δικαιούχοι θα μπορούν απο σήμερα να την χρησιμοποιήσουν σε ολα τα καταστήματα που διαθέτουν μηχάνημα POS για πιστωτικές κάρτες μέσω του οποίου αποδέχεται κάρτες MasterCard. Η κάρτα που θα παρέχει την επιδότηση σίτισης, θα πιστώνεται με το ποσό των 70 ευρώ μηνιαίως για μεμονωμένο άτομο, προσαυξανόμενο κατά 30 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος της οικογένειας έως όμως το ποσόν των 220 ευρώ Σε περισσότερα από 5.000 καταστήματα τροφίμων θα μπορούν να χρησιμοποιούνται από σήμερα οι Κάρτες Αλληλεγγύης, που αφορούν τους 146.360 δικαιούχους του επιδόματος σίτισης.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Σε προπονητικά camp του καλοκαιριού προετοιμάζονται αθλητές των ΣΑΡΙΣΩΝ με στόχο τη βελτίωση της τεχνικής τους κατάρτισης. Η Φωτιάδου Χρυσή συμμετείχε την περασμένη εβδομάδα σε camp στην Κορινθία με επικεφαλής προπονητή τον Καλλίνικο Κρεάνκα. Αυτή την εβδομάδα μετέβη στο Βουκουρέστι, όπου προπονείται εντατικά με τον Ρουμάνο προπονητή Laurentiu Barlan.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Δύο 17χρονους ημεδαπούς, συνέλαβαν στη Κοζάνη αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, γιατί σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν στην κατοχή τους μικροποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης (τύπου σοκολάτα) κάνναβης, ενώ ο ένας εκ των δύο κατείχε ένα μαχαίρι που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί όπλων. 

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εικόνα
Την Τετάρτη 22 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης η ετήσια εκδήλωση της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, για την κλήρωση των πρωταθλημάτων.Η κληρωτίδα επιφύλασσε εκπλήξεις, καθώς ανέδειξε τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Αμύντα Αμυνταίου και τον ΜΠΣ Φιλώτα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, η οποία ορίστηκε για το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.Τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δυο εκπρόσωποι της Δυτικής Μακεδονίας, ήταν στις 20/04/2013 όταν ο Αμύντας είχε επικρατήσει -στην τελευταία αγωνιστική της Α2- με 15-23.Υπενθυμίζεται πως οι δύο σύλλογοι μοιράζονται την ίδια έδρα πράγμα που τους υποχρεώνει καταρχήν να συνεργάζονται, και έπειτα να διατηρούν ένα αμοιβαίο σεβασμό ανάμεσα τους.Η εκδήλωση πέρα από την κλήρωση, περιελάβανε τις βραβεύσεις των κορυφαίων των πρωταθλημάτων Α1 Ανδρών- Α1 Γυναικών, της σεζόν 2014-2015. Πρώτη σκόρερ της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αναδείχθηκε η Ρουμ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος ΠΕ Κοζάνης με την υποστήριξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης καλεί τα μέλη του στο  σεμινάριο μελισσοκομίας.Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 27-28 και 29 Ιουλίου και ώρες 9.00 - 14.00 στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δ.Μ (Κοίλα Κοζάνης).

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ3 :"ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑ- ΝΙΚΗ"(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΤ3, παραχώρησε την Τρίτη 16 Ιουλίου 2015 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος. Θέμα της συνέντευξης ήταν ο δρόμος Φλώρινα- Νίκη, ο οποίος θα συνδέει την πόλη της Φλώρινας με τα σύνορα της Νίκης. Για το συγκεκριμένο έργο, ο κ. Δήμαρχος είπε: «Ο δρόμος αυτός είναι πολύ σημαντικός για την περιοχή μας και αν δεν υπήρχαν οι δυσκολίες που περνάει η χώρα μας, θα δινόταν στην κυκλοφορία στις 15 Ιουλίου 2015. Με τις διαβεβαιώσεις τις οποίες έχουμε σήμερα, ο δρόμος θα παραδοθεί στην κυκλοφορία τον Σεπτέμβρη.

6ο ΠΑΡΤΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΕΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το 6ο Πάρτυ Νεολαίας Αετού  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015 στον προαύλιο χωρό της Αγίας Παρασκευής.Οπώς πάντα χτυπάμε την κρίση,ότι πάρεις 1 ευρώ!!!!Ώρα Έναρξης: 21:30

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΘΥΡΟΦΡΑΓΜΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ -ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ κ. ΤΣΙΡΩΝΗ

Εικόνα
Γιάννης Σηφάκης Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας:Εκτελέστηκε η απόφαση της κυβέρνησης (του Υπουργού Περιβάλλοντος κ.Τσιρώνη) μετά από παρέμβαση και του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση γραφειοκρατικών εμποδίων - Δικαίωση του αγώνα των φορέων και των κατοίκων. Μετά από δίμηνο αγώνα δικαιώθηκαν οι προσπάθειες των φορέων και των κατοίκων αλλά και Δήμων της Πέλλας, προσπάθειες στις οποίες συμπαραστάθηκα, με την ιδιότητα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με κάθε τρόπο.Όπως είναι γνωστό η κυβέρνηση, δια του Αν. Υπουργού κ. Τσιρώνη ανταποκρίθηκε στο δίκαιο του αιτήματος για την προστασία του υδάτινου οικοσυστήματος σαν παράγοντα βιώσιμης ανάπτυξης Πέλλας και Φλώρινας και απεφάσισε το κλείσιμο της σήραγγας Βεγορίτιδας προς Άγρα, καθόρισε προσωρινά ( μέχρι την ολοκλήρωση των σχετικών μελετών που πρέπει να ανατεθούν άμεσα) την ανώτερη στάθμη της λίμνης ένα μέτρο κάτω από τις δεξαμενές του βιολογικού καθαρισμού Αγ. Παντελεήμονα ( περί το 220,50 m) και θεώρησε άκυρες όλες τις προγενέστερε

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Εικόνα
Η Τράπεζα Πειραιώς αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα σε πρόγραμμα διαγραφής ή προνομιακής ρύθμισης των οφειλών των οικονομικά αδύναμων πελατών της, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.Ποια ειναι τα δικαιολογητικά και η διαδικασία για την διαγραφή δάνειων από την τράπεζα Πειραιώς για τους δικαιούχους της Ανθρωπιστικής κρίσης. Στο πλαίσιο του Ν. 4320/2015 με τον οποίο ανακοινώθηκαν οι ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει σε όσους πελάτες της υπάγονται στα κριτήρια του Νόμου*, τα εξής: Ολική διαγραφή των συνολικών οφειλών τους για όλα τα Καταναλωτικά Δάνεια και τις Κάρτες έως το ποσό των 20.000€.

ΜΕΧΡΙ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 5 Αυγούστου 2015 οι εγγραφές στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς για τη συμμετοχή των δικαιούχων στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ΤΕΒΑ υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή/και βασικής υλικής συνδρομής, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων. Καλούνται οι πολίτες που πληρούν τις προϋποθέσεις να προσέρχονται με το ΑΦΜ, ΑΜΚΑ (όλων των εξαρτώμενων μελών), ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (και των δυο αν υπάρχει ζευγάρι ), Εκκαθαριστικό , Ε1 και Ε9 του 2015 (οικονομικό έτος 2015), εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ

ΕΛΛΑΣ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟ 2015 - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Εικόνα
Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη, δημοσιεύει στατιστικά, απολογιστικά στοιχεία του Α΄ εξαμήνου του έτους 2015, σχετικά με το περιβάλλον ασφάλειας της χώρας, καθώς και τη συνολική αστυνομική ανταπόκριση, όπως αποτυπώνεται στο ηλεκτρονικό σύστημα Police On Line.Υπενθυμίζεται ότι από την αρχή του 2010, για πρώτη φορά, η Ελληνική Αστυνομία με ειδικό λογισμικό αποτυπώνει ηλεκτρονικά και σε πραγματικό χρόνο όλα τα αδικήματα και τα συμβάντα αστυνομικού ενδιαφέροντος. Με το νέο αυτό τρόπο καταγράφονται καθημερινά, μέσω του συστήματος Police On Line, αναλυτικά και με πληρότητα όλα τα περιστατικά, σε κάθε αστυνομική Υπηρεσία της χώρας.

ΓΙΟΡΤΗ ΚΥΝΗΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Φίλοι Κυνηγοί, είστε όλοι καλεσμένοι στην φετινή Γιορτή του Κυνηγού, που θα γίνει στις 9 Αυγούστου 2015 και ώρα 10.00 π.μ. στο πεδίο βολής Φλώρινας. Παράλληλα με την γιορτή θα πραγματοποιηθούν και σεμινάρια κυνηγών.

ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Συνάντηση με τον Ρώσο Πρόξενο στη Θεσσαλονίκη κ. Αλεξέι Ποπόβ είχε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος την Τρίτη 21 Ιουλίου 2015 στο γραφείο του, στο Δημαρχείο. Στη συνάντηση παρόντες επίσης ήταν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου κ.κ. Γιώργος Απιδόπουλος, Αριστείδης Αριστείδου, Άκης Καραγκιοζίδης και Χρήστος Μπαρδάκας.

Απίστευτο κατασκοπευτικό θρίλερ στην Ελλάδα! Ιρανός υπερκατάσκοπος είναι ο άντρας που δήλωνε πρώην τζιχαντιστής - Οι διασυνδέσεις του με την Τουρκία

Εικόνα
Ένα απίστευτο κατασκοπευτικό θρίλερ εξελίσσεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Μυτιλήνη, έπειτα από την σύλληψη ενός Ιρανού ο οποίος ισχυρίστηκε αρχικά ότι είναι πρώην μαχητής του ISIS και τελικά αποδεικνύεται πως πρόκειται για υπερκατάσκοπο, οποίος έχει αυτομολήσει στην Δύση!Ο 51χρονος Ιρανός, ο οποίος αποδείχθηκε πρώην στέλεχος των Μυστικών Υπηρεσιών της χώρας του, υψηλόβαθμο στέλεχος του Υπουργείου Άμυνας και μέλος των “Φρουρών της Επανάστασης”.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΟΚΑ ΣΤΟ ΣΚΛΗΘΡΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συναυλία με τον Μπάμπη Στόκα διοργανώνει στο Σκλήθρο Φλώρινας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκλήθρου. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Ιουλίου στις 9:00 το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Σκλήθρου. Η είσοδος είναι  5 ευρώ.

ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΤΑΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Απο αύριο Πέμπτη 23 Ιουλίου κσι μέχρι Κυριακή 26 Ιουλιου θα μπορούν οι κάτοικοι της Φλώρινας να συλλεξουν κατακειμενα καυσοξυλα από το χώρο εντός του εκτροφείου Αγίου Παντελεήμονα. Η ενέργεια αυτή γίνεται μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Φλώρινας – Τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας για τον καθαρισμό του χώρου του εκτροφείου του Αγίου Παντελεήμονα από κατακείμενα ξύλα και τη συλλογή αυτών από δημότες του Δήμου Φλώρινας, για την οποια δόθηκε η σχετική έγκριση από τη Διεύθυνση Δασών Φλώρινας.

ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας (22 και 28 χρονών), για απόπειρα κλοπής συνέλαβαν στην Κοζάνη, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης. Οι προαναφερόμενοι κατελήφθησαν από περιπολούντες αστυνομικούς, ο μεν 22χρονος την ώρα που προσπαθούσε να εισέλθει σε ακατοίκητη οικία στην Κοζάνη με σκοπό την κλοπή, ο δε 28χρονος παρέχοντας άμεση συνδρομή, ελέγχοντας το χώρο.

ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΩΝ ΑΓ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΕΡΓΑΣΙΑΣ) & ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

Εικόνα
Ζητήματα κοινού ενεργειακού ενδιαφέροντος και οι τρέχουσες εξελίξεις στα θέματα που άπτονται των λιγνιτών και της ενέργειας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Σερβία, συζητήθηκαν στο πλαίσιο των συναντήσεων που είχε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στη Σερβία (στο περιθώριο των εκδηλώσεων για τον προστάτη των λιγνιτωρύχων) με τους Υπουργούς Ενέργειας και Εργασίας, με την Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ενέργειας και με εκπροσώπους της Σέρβικης ΓΕΝΟΠ αλλά και των πρωτοβάθμιων ενεργειακών Σωματείων.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΙΤΙΣΗΣ

Εικόνα
Τα ΚΕΠ του Δήμου Φλώρινας, σας πληροφορούν για την έναρξη παραλαβής καρτών σίτισης και διάθεσή τους στους ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ από τις 21/07/2015 και ότι το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης εξέδωσε οδηγό για τη χρήση των καρτών από τους δικαιούχους του επιδόματος σίτισης ο οποίος είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (http://www.ypakp.gr & https://www.anthropocrisis.gr) για ενημέρωση πάντα των δικαιούχων.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ "LITLE BIG THINGS IN EUROPE AND IN OUR LOCAL COMMUNITIES" ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
H εκδήλωση του «Little big things in Europe and in our local communities (Μικρά μεγάλα πράγματα στην Ευρώπη και στις τοπικές μας κοινότητες)» διοργανώνεται στην Καστοριά έως 23 Ιουλίου 2015. 

ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΙΤΙΣΗΣ

Εικόνα
Συγκεκριμένα προιόντα θα μπορούν να προμηθευτούν οι δικαιούχοι που θα παραλάβουν την Κάρτα Σίτισης από τα ΚΕΠ μάλλον απο την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με την αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Φωτίου. Συγκεκριμένα όταν παραλάβετε την κάρτα σίτισης θα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά για αγορές τροφίμων σε καταστήματα εμπορίας τροφίμων με το σήμα MasterCard στην Ελλάδα, όπως supermarket, οπωροπωλεία, κρεοπωλεία, αρτοποιεία.

ΝΕΟ Δ.Σ. ΟΛΜΕ

Εικόνα
Το νέο Δ.Σ. της ΟΛΜΕ συγκροτήθηκε σε σώμα κατά τη συνεδρίασή του στις 16 Ιουλίου. Το νέο Δ.Σ. διαμορφώθηκε , ως εξής: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ελένη Ζωγραφάκη – Τελεμέ (κιν.: 6945286388) Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Νικόλαος Παπαχρήστος (κιν.: 6970287051) ΤΑΜΙΑΣ: Νικηφόρος Κωνσταντίνου (κιν.: 6974034113) ΜΕΛΗ: Νίκος Δάρδαλης (κιν.: 6947273286) Θεόδωρος Μαλαγάρης (κιν: 6944604316) Βαγγέλης Μπουντουλούλης (κιν: 6972852148) Θεοδώρα Ξυπολιά (κιν: 6945393755) Κική Γιαννάτου (κιν: 6945811325) Παναγιώτα Ιωαννίδου (κιν: 6948262883) Δημήτρης Ακτύπης (κιν: 6977605278) Θεόδωρος Τσούχλος (κιιν.: 6945393793)

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ FAIRFAX 2015 ΣΤΙΣ ΗΠΑ(ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

Εικόνα
Τους αθλητές των αντιπροσωπευτικών ομάδων της Ελληνικης Αστυνομίας και της Πυροσβεστικης , οι οποίοι συμμετείχαν στους Παγκόσμιους Αγώνες Αστυνομικών και Πυροσβεστών FAIRFAX 2015 στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής βράβευσαν η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Π. Μπακογιάννης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.  Τη βράβευση των αθλητών πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης, ενώ στην τελετή παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσος Μαυρόπουλος, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Παπαγεωργίου.

ΜΕΧΡΙ 300 ΕΥΡΩ ΟΙ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΣΩΡΕΥΤΙΚΑ ΕΩΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ 420 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Εικόνα
Για τα νέα δεδομένα που θα ισχύουν από Δευτέρα στις τράπεζες, οι οποίες ανοίγουν μετά από τρεις εβδομάδες τραπεζικής αργία, μίλησε στο MEGA η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Λούκα Κατσέλη, η οποία έστειλε το μήνυμα ότι η φερεγγυότητα των ελληνικών τραπεζών είναι δεδομένη και κάλεσε τους καταθέτες να επιστρέψουν τα χρήματα στις τράπεζες και να συμβάλουν με αυτόν τον τρόπο στη σταθεροποίηση του συστήματος. Σε ό,τι αφορά τις αναλήψεις, η κ. Κατσέλη εξήγησε ότι αυτή την εβδομάδα,  έως Παρασκευή 24 Ιουλίου θα μπορεί κάποιος να πάρει ή κάθε μέρα 60 ευρώ ή σωρευτικά έως 300 ευρώ στο τέλος της εβδομάδας.

ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕΔΡΥΛΛΙΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 28ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Εικόνα αρχείου  Έναν 28χρονο ημεδαπό, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης συνέλαβαν στη Μεσοποταμία Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς. Κατόπιν αστυνομικής έρευνας και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, κατελήφθη ο 28χρονος να καλλιεργεί τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους περίπου 1,5 μέτρου το καθένα.

Ο USHKO ΚΑΙ Ο ΡΩΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΚΤΟΥΡΟ

Εικόνα
Δύο ακόμη νεογέννητα ορφανά άγρια ζώα φροντίζει εδώ και λίγες ημέρες ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ. Πρόκειται για ένα αρκουδάκι που βρέθηκε στην ΠΓΔΜ και ένα λυκάκι που βρέθηκε στο Καβαλάρι, Θεσσαλονίκης. Ο Ushko Ο Ushko ήρθε στις 6 Ιουλίου στην Ελλάδα έπειτα από πρωτοβουλία περιβαλλοντικής οργάνωσης στην ΠΓΔΜ που βρήκε το αρκουδάκι χωρίς τη μητέρα του και τραυματισμένο. Οι υπεύθυνοι της οργάνωσης Macedonian Ecological Society ζήτησαν από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ να αναλάβει τη φροντίδα και την αποκατάσταση του άτυχου ζώου.

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με τους πρώτους επιτυχόντες του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του Δήμου Φλώρινας για το έτος 2015, συναντήθηκε την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, παρόντες επίσης ήταν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Όλγα Μούσιου- Μυλωνά, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γεώργιος Απιδόπουλος, Άρης Αριστείδου, Άκης Καραγκιοζίδης, Μιχάλης Καρακόλης και Χρήστος Μπαρδάκας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας κ. Νίκος Μουρατίδης, οι Πρόεδροι του Νομικού Προσώπου του Δήμου Φλώρινας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ.κ. Παναγιώτης Μαβίδης και Νίκος Ευαγγέλου, καθώς και Προϊστάμενοι των Διευθύνσεων του Δήμου.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 29 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 11:00 η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η Συνεδρίαση θα γίνει  στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Τρίτη 21 Ιουλίου η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας  Δυτικής  Μακεδονίας. Η  συνεδρίαση θα γίνει στις14:00 π.μ στην αίθουσα «Αλέξανδρος» στο κτίριο  της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, περιοχή ΖΕΠ.

ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ BEACH HANDBALL ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Κ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ(ΦΩΤΟ)

Εικόνα
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία το 2ο κύπελλο Ελλάδος beach handball ανδρών και γυναικών, το οποίο φιλοξενήθηκε το τριήμερο 17-19/7 στις εγκαταστάσεις του beach bar Ammos των αδερφών Ναουμίδη, στον Άγιο Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Δευτέρα 20 Ιουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμυνταίου.  Η Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου στις  18:00.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 20 Ιουλίου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου. Η Συνεδρίαση θα γίνει στη 13:30 στο Γραφείο του Δημάρχου.

CIA: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ " ΠΥΘΙΑ"

Εικόνα
Αποκάλυψη για το «πόρισμα Φούκα» Πρωτοφανής παρέμβαση στο έργο του ανακριτή, μέσω πρώην πράκτορα της ΕΥΠ, για την υπόθεση με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή Σάλο έχει προκαλέσει στους κόλπους της Δικαιοσύνης η καταγραφή στο πόρισμα του ανακριτή, Δημήτρη Φούκα, της παρέμβασης πρώην στελέχους της ΕΥΠ, προκειμένου να σταματήσει η έρευνα για το σχέδιο «Πυθία» «κατόπιν επιθυμίας της CIA», έτσι ώστε να μην διαταραχθούν οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η 4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ(ΦΩΤΟ)

Εικόνα
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα η 4η Πανελλήνια Συγκέντρωση Φίλων Ελεύθερης ιππασίς που διοργανώθηκε στην Φλώρινα με τη συμμετοχή πάνω απο 16 ιππικων συλλόγων απο όλη την Ελλάδα με την συμμετοχή άνω των 160 ατόμων φίλων της ελεύθερης ιππασίας. Σκοπός της συγκεντρωσης ηταν να έρθουν σε επαφή κάτοικοι και επισκέπτες με το υπερήφανο ζώο το άλογο και να μάθουν να ιππεύουν μικροί και μεγάλοι με τα δωρεάν μαθήματα ιππασίας που παραδίδονταν καθ' όλη την διάρκεια του τριημέρου των εκδηλώσεων.

19 ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΧΘΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Π.Γ.Δ.Μ.

Εικόνα
Με το σύνθημα ντυνομαι, τρωω, ψωνιζω Ελληνικά και στηριζω τα τοπικά προϊόντα τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Β.Ε Φλώρινας μοιρασαν χθες φυλλάδια και αναψυκτικα παραγωγής Τοπικής Επιχείρησης της Φλώρινας στους διερχομενους οδηγούς στα σύνορα της Χώρας μας με την Π.Γ.Δ.Μ. στο συνοριακο σταθμό της Νίκης.