Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 12, 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ " ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ" ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ BEACH HANBALL ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με δύο αναμετρήσεις άνοιξε χθες (17/7), η αυλαία του κυπέλλου Ελλάδος beach handball στις εγκαταστάσεις του beach bar Αmmos των αδερφών Ναουμίδη στον Άγιο Παντελεήμονα. Συγκεκριμένα στην κατηγορία των γυναικών, ο Σπάρτακος Goalbet επικράτησε με 2-0 σετ του ΑΟΑ Καστοριάς (σκορ 18-9, 14-10), όπως επίσης με 2-0 σετ, η Δράμα 1986 Summer 04  επιβλήθηκε του Φιλίππου Βέροιας (σκορ 25-8, 20-17), στην κατηγορία των ανδρών.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Εικόνα
Για την καλύτερη ενημέρωση των αγροτών επανερχόμαστε με την παρακάτω ανακοίνωση για την χορήγηση πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων.

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Στην υπογραφή της σύμβασης «Ανάπλαση Χώρου πρώην Ζωολογικού Κήπου Φλώρινας», προέβη ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, μαζί με τον ανάδοχο του έργου κ. Στέφανο Πατεγάκη, την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 στο Δημαρχείο Φλώρινας. Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της εγκεκριμένης πράξης με τίτλο «Innovative educational programmes enhancing the environmental resources of the cross-border region Pelagonija/Florina» (Πρωτότυπα εκπαιδευτικά προγράμματα ενίσχυσης των περιβαλλοντικών πόρων της διασυνοριακής περιοχής Πελαγονίας - Φλώρινας), με ακρωνύμιο «ZOO Innovative», που υλοποιείται στο πλαίσιο του Μέτρου 2.1 του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – ΠΓΔΜ 2007-2013. Οι εταίροι που συμμετέχουν στο έργο είναι ο Δήμος Φλώρινας και η ΑΝΦΛΩ από την Ελλάδα και ο Δήμος Μοναστηρίου, η Αναπτυξιακή «ΠΕΛΑΓΟΝΙΑ» και ο Ζωολογικός Κήπος του Μοναστηρίου από τη FYROM.

Η Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΛΕ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Εικόνα
Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς (Π.Ε.Κ.) σε συνεργασία με την Οικονομική της Υπηρεσία και με το αρμόδιο υπουργείο, προχώρησε την Τρίτη 14 Ιουλίου 2015, σε τηλε-εκπαίδευση των μεταφορέων μαθητών ικανοποιώντας αιτήματα τους. 

ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 2015 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ

Εικόνα
Έως σήμερα Παρασκευή έχουν δικαίωμα οι μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο, έπειτα από την παράταση που δόθηκε από το υπουργείο Παιδείας, λόγω του δημοψηφίσματος στις 5 Ιουλίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία των βαθμολογιών οι βάσεις 2015 στις δημοφιλείς σχολές, αλλά και σε κάποιες σχολές της περιφέρειας αναμένεται να σημειώσουν μεγάλη πτώση, ενώ μικρή άνοδος αναμένεται στις σχολές που κινούνται στα 11.000 με 13.000 μόρια.

Ξεκίνησε το Τριήμερο Ακαδημαϊκό Συνέδριο του Ουράνιου Τόξου στην Φλώρινα.. Παρέμβαση των Παμμακεδονικών Συλλόγων στο Συνέδριο (video)

Εικόνα
Ξεκίνησε χθες Πέμπτη 16 Ιουλίου το τριήμερο Ακαδημαϊκό συνέδριο που έχει ως σκοπό να αναλύσουν την σύγχρονη μακεδονική ιστορία από διάφορες οπτικές γωνίες, όπως αυτή της γλωσσολογίας, της ανθρωπολογίας, της πολιτικής και της κοινωνιολογίας και είναισυνδιοργάνώση , του κόμματος των εθνικά Μακεδόνων στην Ελλάδα ΕΕΣ.-Ουράνιο Τόξο, της οργάνωσης των Μακεδόνων της Βουλγαρίας, με την Αυστραλιανή Μακεδονική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (AMHRC) και το Μακεδονικό Διεθνές Κίνημα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Καναδά (MHRMI).Στο συνέδριο που παραβρέθηκαν Ακαδημαϊκοί Καθηγητές από διάφορα Πανεπιστήμια της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης και της Αυστραλίας, αίσθηση προκάλεσε η μικρή προσέλευση του κόσμου από την περιοχή της Φλώρινας.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:"ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ"

Εικόνα
Στη καθυστέρηση υλοποίησης και ολοκλήρωσης μεγάλων αναπτυξιακων έργων στην Φλώρινα αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας. Όπως είπε ο κ.Βοσκόπουλος η καθυστέρηση κατασκευής της τηλεθερμανσης και του καθετου άξονα Φλώρινας Νίκης οφείλεται στην καθυστέρηση εκταμιευσης των χρημάτων για την πληρωμή των εργολαβων λόγω των πολιτικών εξελίξεων τον τελευταίο χρόνο και της οικονομικής δυσκολίας που αντιμετωπίζει η Χώρα μας το διάστημα αυτό.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εικόνα
Διευκρινίσεις σχετικά τις διαδικασίες πρόσληψης από τους δήμους ανέργων στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ δίδονται από τη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων.Ειδικότερα διευκρινίζεται ότι ο αριθμός των διατιθέμενων θέσεων της ειδικότητας ΥΕ γενικών καθηκόντων ανέρχονται σε 14.210, ήτοι το 44,03% των ωφελουμένων. Όμως οι δήμοι οφείλουν: Πρώτον,  να κατανείμουν τους επιτυχόντες σε θέσεις γενικών καθηκόντων σε θέσεις απασχόλησης που εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή, δηλαδή να μην τους αλλάξουν κατηγορία απασχόλησης.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΝΕΟΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εικόνα
Εκδήλωση υποδοχής των προσληφθεντων στον Δήμο Φλώρινας με το πρόγραμμα κοινωφελους εργασίας θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10:00 το πρωί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα  20 Ιουλίου 2015 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου. Η Συνεδρίαση θα γίνει στη 13:30 στο Γραφείο του Δημάρχου.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΧΩΡΟΥ ΠΡΩΗΝ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η σύμβαση του έργου «Ανάπλαση χώρου πρώην Ζωολογικού κήπου» θα υπογραφεί σημερα Παρασκευή 17 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:00 στο γραφείο Δημάρχου.

ΓΙΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΛΟΠΕΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Τρία άτομα, δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας (23 και 25 χρονών) και έναν 17χρονο ημεδαπό, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας. Συνελήφθησαν οι τρεις προαναφερόμενοι, γιατί ύστερα από έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι είχαν συστήσει ομάδα και διέπρατταν κλοπές-διαρρήξεις σε καταστήματα στην Πτολεμαΐδα.

4 ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΩΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Εικόνα
Τέσσερις Γερμανοί συνελήφθησαν χθες κατά την διάρκεια των επεισοδίων στην Αθήνα δημιουργώντας υποψίες ότι η BND (οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες) είχε συμμετοχή σε αυτά, διαλύοντας έτσι τις αντιμνημονιακές πορέιες των Ελλήνων πολιτών την στιγμή που η Βουλή ψήφιζε τα νέα αιματηρά μέτρα που περιλαμβάνει η εθνοκτόνα "συμφωνία" με τους δανειστές.

ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 33 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Έναν 33χρονο ημεδαπό για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καλλιέργεια κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή, συνέλαβαν σε περιοχή της Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Γρεβενών και αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης. 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Εικόνα
Με αφορμή την συζήτηση που έγινε στο ΠΣ της 15 Ιουλίου 2015 με θέμα: «Σχέδιο Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας», ο συνδυασμός της ΕΛΠΙΔΑΣ έκανε συγκεκριμένη πρόταση που αφορά σε σημαντικούς παραγωγικούς τομείς της Περιφέρειας.Το «Σχέδιο Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας», αναφέρεται στις χρηματοδοτήσεις που αναμένεται να έχουν οι επιχειρήσεις του Ιδιωτικού Τομέα από το νέο ΕΣΠΑ, το ΣΕΣ όπως λέγεται και από το ΠΕΠ 2014-2020.Σήμερα η Περιφερειακή μας οικονομία βασίζεται στο ισχνό ΑΕΠ από τον Αγροτικό τομέα κατά 6,8% (Γεωργία – Κτηνοτροφία), βασίζεται στη Βιομηχανία τις κατασκευές και τη Μεταποίηση κατά 38,5% (9,5% ΜΜΕ , και 29% ενέργεια) και κατά 54,7% στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο.Είναι υποχρέωση της Περιφερειακής Αρχής στο σχεδιασμό της να λάβει υπόψη της το σύνολο των ΜΜΕ της Περιφέρειας. Για τις ΜΜΕ στο νέο ΠΕΠ της Περιφέρειας προβλέπονται 79εκ€ από τα συνολικά 330,7εκ€, δηλαδή μόλις 24% του ΠΕΠ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΟΡΥΧΕΙΩΝ

Εικόνα
Συγχαρητήριο μήνυμα προς τη νέα Γενική Διευθύντρια ορυχείων κ. Κουρίδου απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στ. Μπίρος.

ΓΙΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών 20 και 18 χρονών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.  Έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, οι ανωτέρω την 13-06-2015 τις πρώτες πρωινές ώρες, παραβίασαν παράθυρο κυλικείου σε σχολείο στην Πτολεμαΐδα, με τη χρήση διαρρηκτικού εργαλείου (κατσαβίδι) και αφού εισήλθαν εντός αυτού αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των διακοσίων ευρώ (200€).

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΧΟΡΤΟΛΙΒΑΔΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Εικόνα
Υπό πλήρη κατάσβεση τέθηκε σήμερα  η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ, σε χορτολιβαδική έκταση 100 στρεμμάτων, στην Τ.Κ. Κρυσταλλοπηγής του ΔήμουΠρεσπών Π.Ε. Φλώρινας.Για την κατάσβεση της κινητοποιήθηκαν άμεσα πυροσβεστικές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας, αποτελούμενες από 11 πυροσβέστες, με 3 οχήματα.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 7:00 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΓΙΟΓΚΑ

Εικόνα

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 32 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Εικόνα
Εξιχνιάστηκε, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και ερευνών, για την καταπολέμηση της πορνογραφίας ανηλίκων στο διαδίκτυο, υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων και συνελήφθη 32χρόνος ημεδαπός σε περιοχή της Αττικής.Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από διαδικτυακό έλεγχο σε δίκτυο διαμοιρασμού αρχείων Peer-to-Peer (P2P), για κατοχή και διακίνηση υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, κατά τον οποίο πραγματοποιήθηκε καταγραφή των ηλεκτρονικών ιχνών ατόμων που κατείχαν και διαμοίραζαν συγκεκριμένο αρχείο πορνογραφίας ανηλίκων.

ΟΑΕΔ:ΕΩΣ ΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εικόνα
Έως τις 20 Ιουλίου 2015 (12.00 μ.μ.), θα διαρκέσει η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα για την απασχόληση 2.417 ανέργων σε επιβλέποντες φορείς σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε σήμερα στην ηλεκτρονική σελίδα για το ΕΣΠΑ (www.espa.gr).

4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ

Εικόνα
Με τη συμμετοχή συλλόγων απο όλη την Ελλάδα ξεκινάει αύριο η 4η Πανελλήνια συγκέντρωση φίλων Ελεύθερης ιππασιας στην Φλώρινα.  Η υποδοχή των συλλόγων θα γίνει αυριο στις 11:00 το πρωι στους χώρους του πρώην ζωολογικου κήπου Φλώρινας όπου θα φιλοξενηθουν και τα άλογα.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ BEACH HANBALL ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ

Εικόνα
Μετά την απουσία 1 χρόνου, το beach handball επιστρέφει στον Άγιο Παντελεήμονα και στις άρτιες εγκαταστάσεις του beach bar Ammos των αδερφών Ναουμίδη, με τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών και γυναικών, το τριήμερο 17-19 Ιουλίου.

ΜΕ 229 ΝΑΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Εικόνα
Με 229 ΝΑΙ ,64 ΟΧΙ και 6 ΠΑΡΩΝ ψηφίστηκε χθες στην ολομελεια της Βουλής η συμφωνία με τους εταιρους για τα επόμενα τρια χρόνια.

14 ΧΡΟΝΗ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΒΕΝΕΤΙΚΟ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Εικόνα
Στον ποταμό Βενέτικο Γρεβενών  πνίγηκε, 14χρονη αλλοδαπή, που βρισκόταν μαζί με τους γονείς της, υπηκόους Αλβανίας (40χρονο και 30χρονη), ενώ κολυμπούσε σε ρηχά νερά του ποταμού. Η 14 χρονη παρασύρθηκε από το δυνατό ρεύμα και παρά τις προσπάθειες του πατέρα της, που προσέτρεξε σε βοήθεια, πνίγηκε. 

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 29 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Έναν 29χρονο ημεδαπό, γιατί σε αστυνομικό έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, 5,5 δισκία χαπιών που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει, συνέλαβαν στην Πτολεμαΐδα , αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας. 

15 ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ 8 ΜΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ- ΦΙΛΩΤΑ

Εικόνα
Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαπέντε (15) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ Αμυνταίου - Φιλώτα, που εδρεύει στο Αμύνταιο του Νομού Φλώρινας. Δείτε την ανακοίνωση ΕΔΩ

ΜΕ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΤΑ Ε.Β.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΡΟ

Εικόνα
Με το ποσό των 2,500,000€ θα ενισχυθεί το Επιμελητήριο Φλώρινας και το Επιμελητήριο Κοζάνης μέσω του τοπικού πόρου στην Περιφερειακή Ενότητα Δ. Μακεδονίας. Όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας και στην Θωμαη Αδαμου ο πρόεδρος του ΕΒΕ Σ.Σαπαλιδης η πρόταση κατατεθηκε στο πλαισιο της προσπάθειας που καταβάλει το επιμελητήριο για την στήριξη την ενδυνάμωση και την οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων του Ν. Φλώρινας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ε.Κ.Φ. ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Συγχαρητηριο μήνυμα προς τη Γενική Διευθύντρια Ορυχείων κα. Όλγα Κουριδου απέστειλε η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο  αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, κ. Γιουμαρτζίδης Δημήτρης, η συντονίστρια Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, κα Γκατζούλη Νίνα και εκπρόσωποι των παμμακεδονικών ενώσεων επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015 τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο στο γραφείο του. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι παραβρισκόμενοι συζήτησαν για το 5ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα και τη φετινή επιτυχία της διοργάνωσης, παρά τις τρέχουσες εξελίξεις στη χώρα μας.

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ. ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
ΘΕΜΑ: «Παραχώρηση αιθουσών, κλειστών γυμναστηρίων και λοιπών χώρων Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συλλόγους του Δήμου Φλώρινας» Παρακαλούνται οι Αθλητικοί, Πολιτιστικοί, Μορφωτικοί και λοιποί σύλλογοι του Δήμου Φλώρινας, οι οποίοι για τις ανάγκες τους ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν χώρους (αίθουσες, γυμναστήρια και λοιπούς χώρους) σχολικών μονάδων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας κατά το σχολικό έτος 2015-2016, όπως υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις (αναφέροντας τον αιτούμενο χώρο και τις ώρες) στη γραμματεία των Σχολικών Επιτροπών (Δ/νση Πρόνοιας – Δημοτ. Αγοράς 70) έως τις 28 Αυγούστου 2015.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Τέσσερις ημεδαπούς, τρεις (20, 21 και 18 χρονών) για κλοπή και έναν 20χρονο για κλοπή και κατοχή κάνναβης συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης .Συγκεκριμένα, ύστερα από κλοπή που διαπράχθηκε σε γραφεία συλλόγου στην πόλη της Κοζάνης, από όπου αφαιρέθηκε μία τηλεόραση, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν τέσσερις ημεδαπούς, που όπως προέκυψε από την έρευνα είχαν προβεί στη διάρρηξη των γραφείων.

ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 35 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
εικόνα αρχείου Έναν 35χρονο ημεδαπό, γιατί ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, κατελήφθη να καλλιεργεί τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 20, 30 και 45 εκατοστών αντίστοιχα συνέλαβαν σε δασική περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας. 

"Στόχος της Γερμανίας οι ελληνικοί υδρογονάνθρακες" - Ποιος καθηγητής το υποστηρίζει

Εικόνα
“Θέλουν τους υδρογονάνθρακες της Ελλάδας οι Γερμανοί”. Η άποψη αυτή άρχισε να κυκλοφορεί κατά τη διάρκεια των “διαπραγματεύσεων” του Σαββατοκύριακου στις Βρυξέλλες κι έγινε βεβαιότητα μετά απο την δημοσιοποίηση των επαχθέστατων ορων της συμφωνίας. Ο Θεόδωρος Καρυώτης καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μέρυλαντ και συγγραφέας βιβλίων για την ελληνική ΑΟΖ δεν “μασά” τα λόγια του.

ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Από την ΠΕ Κοζάνης ανακοινώνεται ότι λόγω της μέτρησης αυξημένων τιμών αιωρούμενων σωματιδίων, τα οποία οφείλονται στις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες και την δραστηριότητα των ορυχείων, υπήρξε συνεννόηση με τα αρμόδια όργανα του ΛΚΔΜ για την λήψη έκτακτων μέτρων και τον περιορισμό της ρύπανσης.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:"Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ"

Εικόνα
 Ο  χορός των αναθέσεων στο Δήμο Φλώρινας καλά κρατεί. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει απτόητη και αναθέτει, επιλέγει, μοιράζει τα χρήματα των φορολογούμενων, όπου κρίνει και όπου θέλει.

1.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Περίπου χίλιοι συμπολίτες μας, άνθρωποι που επλήγησαν - περισσότερο από τα μέτρα της τελευταίας πενταετίας που εξαθλίωσαν την κοινωνία-είναι οι ωφελούμενοι του προγράμματος αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής κρίσης  που «έτρεξε» σχετικά γρήγορα. Κανείς δεν ξεχνά τις ατέλειωτες ουρές στα ΚΕΠ της επικράτειας - το ίδιο συνέβαινε και στα ΚΕΠ του Δήμου μας - για να υποβάλλουν την αίτησή τους, στο πρόγραμμα του ν. 4320/2015 για τη λήψη μέτρων και την αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης και της Ακραίας Φτώχειας, μήπως και τελικώς εγκριθούν, για να μπορούν να έχουν μια προπληρωμένη κάρτα τροφίμων, επιδότηση ενοικίου και δωρεάν επανασύνδεση κομμένου ηλεκτρικού ρεύματος ή δωρεάν παροχή 1200 kwh ανά τετράμηνο.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ " ΑΧ ΜΑΝΑ Μ`ΚΑΗΚΑ" ( ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

Εικόνα
Το θεατρικό έργο του Κοζανίτη Γιώργου Παφίλη με τίτλο «Αχ μάνα μ’ κάηκα», ανέβασε η θεατρική ομάδα της ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Φλώρινας, σε διασκευή και σκηνοθεσία του διευθυντή της Σχολής κ. Παντελή Μαύρου.

Επίσκεψη εκπροσώπων των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου και της Π.Ο.Π.Σ.Μ. στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας.

Εικόνα
Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου εκπρόσωποι των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το 5ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα που έλαβε χώρα στην Τ.Κ. Σιταριάς κατά το τριήμερο 10,11 και 12 Ιουλίου 2015.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤ.ΜΠΙΡΟΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Στο επισιτιστικο πρόγραμμα για απόρους και στους τρόπους με τους οποίους μπορούν να ενταχθούν οι κάτοικοι της Π.Ε. Φλώρινας σε αυτό, αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο Αντιπεριφερειαρχης Φλώρινας Στέφανος Μπιρος.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Δύο ημεδαπούς, έναν 49χρονο άνδρα και μια 26χρονη γυναίκα για παράβαση του νόμου περί παιγνίων συνέλαβαν στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης. Ύστερα από αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, διαπιστώθηκε ότι η 26χρονη, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος επέτρεπε στον 49χρονο τη διενέργεια σε ηλεκτρονικό υπολογιστή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια».

ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ Η ΔΕΗ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΠ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ

Εικόνα
Την αντίθεσή τους στην προοπτική ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ (Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) εξέφρασαν σήμερα τόσο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης όσο και η ΓΕΝΟΠ στη γενική συνέλευση των μετόχων της επιχείρησης.«Είμαστε αντίθετοι στην πώληση του ΑΔΜΗΕ. Είναι ασύμφορο να αποστερηθεί η ΔΕΗ ενός τόσο πολύτιμου περιουσιακού στοιχείου για εντελώς πρόσκαιρο και ευκαιριακό τίμημα. Μπορούν να διαμορφωθούν μοντέλα που να προσιδιάζουν στις βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές χωρίς η ΔΕΗ να απωλέσει ένα τόσο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο», ανέφερε συγκεκριμενα ο κ. Παναγιωτάκης.

ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Τέσσερις αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας (25, 20, 28 και 48 ετών), για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη συνέλαβαν σε περιοχή της Καστοριάς , αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.

ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΕΧΟΒΟΥ

Εικόνα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΗΣ "ΣΤΕΓΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ"

Εικόνα
Το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων έχει ως πρωτοσέλιδο την απόφαση του Στρασβούργου για τους Σλάβους στην περιοχή της Φλώρινας Το δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων πριν από δύο ημέρες αποφάνθηκε υπέρ του συλλόγου «Στέγη Μακεδονικού πολιτισμού» στην Φλώρινα (η Φλώρινα στο κείμενο αποκαλείται  ‘Λερίν’) με βάση την υπόθεση εναντίον της Ελλάδας και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα παραβιάζει το άρθρο 11 της Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα σχετικά με την ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι.Επιπλέον, στην Ελλάδα έχει αποφασισθεί να καταβάλει αποζημίωση 10 χιλιάδων ευρώ και 2 χιλιάδες ευρώ στους επτά ενάγοντες συνολικά.

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ

Εικόνα
Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης την ερχόμενη Τετάρτη 15 Ιουλίου, αποφάσισε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), ενώ την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση με θέμα την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 40 ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Έναν 40χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνέλαβαν σε περιοχή της Φλώρινας , αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Δ.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας. Στο πλαίσιο επαναλαμβανόμενων και στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 40χρονο, στη διασταύρωση Κορεστείων, από τον οποίο προέκυψε ότι το ανωτέρω όχημα λειτουργούσε ως προπομπός, ελέγχοντας το δρομολόγιο και διευκολύνοντας έτσι την μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, από έτερο όχημα το οποίο ακολουθούσε.

ΔΕΗ: ΟΜΑΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

Εικόνα
Τη διαβεβαίωση ότι έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μετρά για την ομαλή ηλεκτροδότηση της χώρας για όσο διάστημα χρειαστεί παρέσχε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Μανώλης Παναγιωτάκης από το βήμα της γενικής συνέλευσης των μετόχων, η συνεδρίαση της οποίας αναβλήθηκε μετά από αίτημα του Δημοσίου.

ΣΥΛΛΗΨΗ 53 ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΡΙΩΝ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Έναν 53χρονο ημεδαπό, για μεταφορά τριών (3) μη νόμιμων μεταναστών συνέλαβαν σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Δ.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής.