Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 3, 2016

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ επέστρεψε τον Πάτρικ στο φυσικό περιβάλλον

Εικόνα
Μία δεύτερη ευκαιρία να ζήσει ξανά ως ελεύθερη αρκούδα στη φύση έχει και πάλι ο Πάτρικ, το ορφανό αρκουδάκι που φρόντιζε επί ένα χρόνο ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ. Όταν βρέθηκε ο Πάτρικ, το Μάρτιο του 2015 στο Βροντερό Φλώρινας, ήταν μόλις μερικών εβδομάδων και χωρίς τη μητέρα του, σε μία ηλικία που η επιβίωσή του στη φύση θα ήταν αδύνατη.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ε.Κ.Φ. ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εικόνα
Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας, συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Πάνο Σκουρλέτη στον οποίο εξετέθη το ζήτημα της επαναλειτουργίας των Λιγνιτωρυχείων Αχλάδας.Ο αρμόδιος Υπουργός κατανοώντας το μείζον αυτό ζήτημα, δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία για το θέμα, τόνισε ότι θα αναλάβει ο ίδιος άμεσα πρωτοβουλίες για την συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών με σκοπό την άμεση επαναλειτουργία των Λιγνιτωρυχείων Αχλάδας.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ,ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

Εικόνα
Δυο αλλοδαπούς υπηκόους Αλβανίας (40 και 31 χρονών)διότι εισήλθαν παράνομα στη χώρα συνέλαβαν σε περιοχή της Καστοριάς αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο νάιλον συσκευασίες με ποσότητα καπνού συνολικού βάρους –1.006- γραμμαρίων.

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΗ

Εικόνα
Με την ευκαιρία του 37ου Τακτικού Συνεδρίου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 5 και 6 Απριλίου 2016 συνδικαλιστές της ΔΕΗ των Ανεξάρτητων Ελλήνων από όλη τη χώρα είχαν τη δυνατότητα να συναντηθούν στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή με τον Βουλευτή της Β Θεσσαλονίκης και τομεάρχη ενέργειας Γιώργο Λαζαρίδη. Στη διάρκεια της συνάντησης αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν τον Όμιλο.

ΟΙ "ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ" ΤΟΥ ΙΨΕΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Μετά από τη συμπλήρωση των επιτυχημένων παραστάσεων σε Κοζάνη, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα, η παράσταση «Βρικόλακες» του Ίψεν, παραγωγής ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης σε συνεργασία με το Θέατρο «Τ», σε σκηνοθεσία Γλυκερίας Καλαϊτζή ταξιδεύει στη Φλώρινα, το Σάββατο 9 Απριλίου.

Ε.Β.Ε.: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ENTERPRISE GREECE

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Enterprise Greece προσκαλεί τις επιχειρήσεις -μέλη του που ανήκουν στον κλάδο τροφίμων και ποτών (πλην των αλκοολούχων) να συμμετέχουν στις Β2Β συναντήσεις με επιχειρήσεις από την Ιαπωνία και νότια Κορέα που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη 2 & 3 Ιουνίου 2016.Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να δηλώσουν την συμμετοχή τους στέλνοντας σχετικό e-mail στο Επιμελητήριο ( eveflo@otenet.gr ) μέχρι την Τρίτη 12-04-2016.

Ε.Β.Ε.: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Εικόνα
Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Φλώρινας που επιθυμούν να λαμβάνουν ενημερωτικά newsletters με θέματα που ενδιαφέρουν την επιχειρηματικότητα (φορολογικά, χρηματοδοτήσεις κλπ) να μας γνωρίσουν το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο (e-mail) στέλνοντας μας ένα μήνυμα στο eveflo@otenet.gr

ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 3 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Για κλοπή συνέλαβαν τρεις ημεδαπές, 30,24 και 20 χρονών, στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης και αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας. Οι αστυνομικοί κατά την διάρκεια περιπολίας εντόπισαν τις ανωτέρω και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή τους μεγάλος αριθμός τιμαλφών – χρυσαφικών.

ΣΥΛΛΗΨΗ 43ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ

Εικόνα
Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και λαθρεμπορία συνελήφθη στην Φλώρινα 43χρονος ημεδαπός. Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, συνέλαβαν ένα 43χρονο ημεδαπό διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, αρχικά στον ίδιο και στη συνέχεια στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ποσότητα καπνού χωρίς την προβλεπόμενη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

ΧΡΗΣΤΙΔΕΙΟΣ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Με ιδιαίτερη χαρά το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» τιμώντας τη μνήμη του Μεγάλου Ευεργέτη του Συλλόγου ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ, σας προσκαλεί να παραστείτε στη «Χρηστίδειο Τελετή 2016», που ως σκοπό έχει τη βράβευση της μάθησης και της προόδου στα γράμματα. Στη διάρκεια της τελετής θα τιμηθούν οι πρώτοι των αρίστων μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής.

Σ.Ε.Ο.Φ. Η ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΣΣΑ ΦΑΝΗ ΚΟΥΣΙΠΕΤΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΟΥΑΛΙΑ

Εικόνα
O Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Φλώρινας (ΣΕΟΦ) συγχαίρει το μέλος του και αθλήτρια της σπόρ αναρρίχησης Φανή Κουσιπέτκου η οποία επιλέχτηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης (ΕΟΟΑ) για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε παγκόσμια συνάντηση γυναικών αναρριχητριών. Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Κουσιπέτκου Φανή είναι η μόνη γυναίκα εκπαιδεύτρια αναρρίχησης της ελληνικής ομοσπονδίας ορειβασίας-αναρρίχησης αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΩΡΕΑΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Π. Κουρουμπλή, Οικονομικών, κ. Ε. Τσακαλώτο και  Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Ν. Παρασκευόπουλο με  ΘΕΜΑ: «Κατάθεση δωρεάς της Τράπεζας Πειραιώς προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε προσωπικό λογαριασμό του Περιφερειάρχη κ. Καρυπίδη.», κατέθεσαν βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΑΧΛΑΔΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ

Εικόνα
Η επαναλειτουργία των λιγνιτωρυχείων Αχλάδας βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης που πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη την Τετάρτη 6 Απριλίου στα γραφεία της ΔΕΗ στην Αθήνα.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Φλώρινα αγαπάει την επιτραπέζια αντισφαίριση και αυτό το απέδειξε την Τετάρτη 6/4/2016, που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.Οι ΣΑΡΙΣΕΣ ανταποκρινόμενες στο παγκόσμια κάλεσμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας (ITTF) διοργάνωσαν στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας εκδηλώσεις για μαθητές Νηπιαγωγείου-Δημοτικού και Γυμνασίου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι στα τραπέζια με τη βοήθεια αθλητών του συλλόγου, έκθεση ζωγραφικής με θέμα το πινγκ-πονγκ, μουσική και ελεύθερο παιχνίδι. Η ανταπόκριση των σχολείων στο κάλεσμα των ΣΑΡΙΣΩΝ ήταν πολύ μεγάλη. Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι περισσότερα από 400 παιδιά όλων των ηλικιών παρευρέθηκαν στο χώρο και πήραν μέρος στις δραστηριότητες.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Ημερίδα με θέμα: «ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» διοργανώνεται το Σάββατο 9 Απριλίου από το Δήμο Φλώρινας με τη συμμετοχή των βρεφονηπιοκόμων των παιδικών σταθμών της Φλώρινας. Η ημερίδα θα γίνει στις 11:00  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ & ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Εικόνα
Με την απόλυτη στήριξη της μεγαλύτερης Ομοσπονδίας Συνδικάτων στη Σλοβενία (της ΖSSS), oι εργαζόμενοι του τομέα της ενέργειας, εκπροσωπούμενοι από το Σωματείο SDE, υλοποιώντας σχετική απόφαση, προχώρησαν από τη Δευτέρα 4 Απριλίου σε Γενική Απεργία στον Τομέα της Ενέργειας, η οποία (σύμφωνα με την απόφαση) θα συνεχιστεί μέχρι τις 21 του μήνα. Η απεργία δρομολογήθηκε εξαιτίας μίας σειράς από μονομερείς κυβερνητικές αποφάσεις, κατά τα τελευταία δύο χρόνια και την έλλειψη συμμόρφωσης με τα αποτελέσματα του κοινωνικού διαλόγου.

4ος ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Ξεκινάει την Κυριακή 10 Απριλίου 2015 και ώρα 12:00 από την Πλατεία Γεωργίου Μόδη ο δρόμος υγείας Φλώρινας.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Έσπασε το ρόδι η γυναικεία ομάδα του Αίαντα Αμυνταίου

Εικόνα
Το γυναικείο τμήμα του Αίαντα, αποτελούμενο εξ ολοκλήρου από παίκτριες υποδομών [5 κορασίδες (2000) και 5 παγκορασίδες (έως 2004)] και χωρίς καμία ενήλικη παίκτρια, επικράτησε στο ΔΑΚ Αμυνταίου της Ελιμείας με 44-32, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α Γυναικών της ΕΚΑΣΔΥΜ.Σε αυτόν τον εντός έδρας αγώνα, η ομάδα του Αίαντα εμφανίστηκε δυνατή και με πολλές επιλογές σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Σημαντικό ρόλο στην νίκη έπαιξε και το βελτιωμένο ποσοστό ελεύθερων βολών (12/19).

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 18/4/2016

Εικόνα
Κλείνουν τα κομπιούτερ τους οι λογιστές – φοροτεχνικοί, οι οποίοι ανακοίνωσαν την αποχή από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, λίγες ώρες μετά το άνοιγμα της εφαρμογής στο TAXIS. Παράλληλα, αύριο προχωρούν σε αποκλεισμούς εφοριών σε όλη τη χώρα.Διαμαρτύρονται για τις προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό, σε σχέση με το νέο τρόπο υπολογισμού των εισφορών τους, ο οποίος οδηγεί στην καταβολή του 70% και πλέον του εισοδήματός τους σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 15Ο ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΑΔΗΝ

Εικόνα
Συνάντηση της τοπικής οργανωτικής επιτροπής, φορέων και εθελοντών εν όψει του 15ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Βάδην που θα διεξαχθεί στην πόλη της Φλώρινας στις 15 και 16 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Απριλίου στα γραφεία της Π.Ε Φλώρινας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής κ. Γιώργος Αντωνιάδης, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Άρης Αριστείδου, ο Διοικητής Τροχαίας Φλώρινας κ. Δημήτριος Γκίνης, ο Δ/ντης Α' θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κ. Παύλος Ιωάννου, ο Δ/ντης Β' θμιας Εκπαίδευσης κ. Κίμων Σαββάκης, εκπρόσωπος του ΕΚΑΒ, εκπρόσωπος της ΓΕΦ, εκπρόσωπος του ΠΑΣ Φλώρινας, εκπρόσωπος του ΠΑΣ Πήγασος, εκπρόσωπος της Ραδιολέσχης Φλώρινας καθώς και εθελοντές πολίτες.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα και λεπτομέρειες που άπτονται της διοργάνωσης των αγώνων.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Μετά την υπογραφή της σύμβασης ξεκίνησαν οι μελέτες για την ανάπλαση του οικισμού του Αγ. Αχιλλείου. Την Δευτέρα 4 Απριλίου έγινε επίσκεψη στο νησί από την ομάδα των μελετητών παρουσία του Δήμαρχου Πρεσπών Παναγιώτη Πασχαλίδη, του Αντιδήμαρχου Χρήστο Καπουράνη και της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αγ. Αχιλείου Χριστίνας Μπακάλη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΕΝ ΦΛΩΡΙΝΗ "Η ΕΛΠΙΣ"

Εικόνα
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την κα Βιργινία Βόσδου χήρα Αναστάσιου, οι οποία προσέφερε στον Σύνδεσμο μας στην μνήμη της προσφιλούς της εξαδέλφης Βικτωρία Βόσδου – Στύλου το ποσό των πενήντα ευρώ (50€). συγκινητική αυτή χειρονομία αποτελεί μεγάλη συνεισφορά στους εθνικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς σκοπούς και στόχους του Συνδέσμου μας και πολύτιμο αρωγό στην προσπάθεια μας να διατηρήσουμε άσβηστες τις μνήμες για την αλησμόνητη πατρίδα μας το ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ και τα γύρω χωριά του.

Γ. ΖΕΜΠΕΛΙΑΔΟΥ: ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

Εικόνα
Το Σάββατο 2 Απριλίου όταν ο Περιφερειάρχης κ. Θ. Καρυπίδης παραδεχόταν πως η δωρεά των 2.000 ευρώ της Τράπεζας Πειραιώς είχε κατατεθεί στον προσωπικό του λογαριασμό, επικαλούνταν τη διαφάνεια.Έκτοτε και έχοντας προφανώς συνειδητοποιήσει τι σημαίνει αυτή η παραδοχή άρχισε μια άκομψη και ανοίκεια προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών, τόσο απ΄ τον ίδιο όσο και απ΄ όσους άλλους άμεσους πολιτικούς του συνεργάτες, έχουν το δικό τους μερίδιο. Το τι σχέση έχει αυτό με τη διαφάνεια, ας μας το πει ο ίδιος. Εμείς το μόνο που έχουμε να του πούμε είναι πως άγνοια Νόμου δεν επιτρέπεται ούτε σε απλό πολίτη, πολύ δε περισσότερο σε όσους ασκούν διοίκηση και διαχειρίζονται εξουσία.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΘΕΜΗΣ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΣΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ METROPOLITANΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Εικόνα
Την έκθεση FurExcellenceinAthens2016 που οργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας σε συνεργασία με την Παγκόσμια και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γούνας , στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITANτου Αεροδρομίου, επισκέφτηκε το Σάββατο 2 Απριλίου ο βουλευτής Κοζάνης Θέμης Μουμουλίδης συνοδεύοντας τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης και Τουριμούκ. Γιώργο Σταθάκη.Στη συνέχεια δόθηκε συνέντευξη τύπου στην οποία συμμετείχαν ο Υπουργός και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης και Ολυμπία Τελιγιορίδου.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Εικόνα
Το περασμένο Σάββατο επισκέφτηκε την πόλη μας ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότηση Παναγιώτης Κουρουμπλής.Με την ευκαιρία αυτή δόθηκε η δυνατότητα στα αυτοδιοικητικά και πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης και στον υπουργό να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις, κυρίως για ζητήματα που τους απασχολούν την τρέχουσα περίοδο.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΑΜΟΥΤΣΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Tο Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Φλώρινας έχει την τιμή να σας προσκαλέσει" σε Εκδήλωση Τιμής προς τον Φλωρινιώτη καλλιτέχνη Βαγγέλη Ταμουτσέλη την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 και ώρα 11:30 π,μ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου στο Νέο Πάρκο Φλώρινας,Βιογραφικό σημείωμα (Σοφία Καρακώστα σ/χος εκπ/κός) Φύση - Πολιτισμός - Παράδοση της Φλώρινας στο εικαστικό έργο του Βαγγέλη Ταμουτσέλη (Ελένη Λοΰκαρη Κωνσταντινίδου σ/χος εκπ/κός) Η άλλη ματιά στο έργο του καλλιτέχνη (Νικόλαος Ταμουτσέλης Δρ. Παν/μίου Δυτ. Μακεδονίας) Παράλληλη προβολή εικόνων Απόδοση τιμητικής πλακέτας Ευχαριστήριο από τον Ζωγράφο Βαγγέλη Ταμουτσέλη

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠ.Α.Α.Τ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ «ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ»

Εικόνα
Με εκπροσώπους των Ενώσεων Νέων Αγροτών (ΕΝΑ) Θεσσαλονίκης, Σερρών, Κιλκίς, Ημαθίας, Καστοριάς, Πιερίας, Χαλκιδικής, Λάρισας, Αχαΐας και Λακωνίας συναντήθηκε πριν λίγες μέρες ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα οι εκπρόσωποι των Ενώσεων Νέων Αγροτών υπέβαλαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους και εξέθεσαν τα προβλήματα του κλάδου τους.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Έναν 47χρονο ημεδαπό και μια 20χρονη αλλοδαπή υπήκοο Ρωσίας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνέλαβαν στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης .Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα στον 47χρονο και στην κατοχή του βρέθηκε συσκευασία με ναρκωτικά δισκία, την κατοχή των οποίων δεν δικαιολόγησε. Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι τα ναρκωτικά δισκία τα είχε προμηθευτεί από την 20χρονη.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπό την προεδρία της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κας Μούσιου-Μυλωνά Όλγας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 04 Απριλίου 2016 η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με δεκαπέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη και δύο εκτός αυτής.

6ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας (Σ.Ε.Π.Φ) με την υποστήριξη του Δήμου Φλώρινας, της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Αρωγούς τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Φλώρινας θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 (09:30 - 14:00) στο κτίριο της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας το 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (www.digifest.info), μια εκπαιδευτική εκδήλωση η οποία δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να παρουσιάσουν ψηφιακά έργα ( https://www.youtube.com/watch?v=OuurjMBO7hs ) που αναπτύσσουν στο σχολείο τους.

ΑΔΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Εικόνα
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Στη μεγαλειώδη απεργιακή κινητοποίηση της 4ης Φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι του Δημοσίου μαζί με τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους επιστήμονες, τους μικρομεσαίους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, εκφράσαμε την αντίθεσή μας στις προτάσεις της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, δείξαμε ότι με την ενότητα και τον παλλαϊκό ξεσηκωμό μπορούμε να νικήσουμε, μπορούμε να αναγκάσουμε την Κυβέρνηση να αποσύρει το αντιασφαλιστικό της έκτρωμα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Εικόνα
Ευχαριστώ θερμά μέσα από την καρδιά μου, τους 112 ψηφοφόρους που υποστήριξαν σε όλο τον νόμο Φλώρινας την υποψηφιότητα μου ως συνέδρου της ΝΔ. Η θέση μου ως πρώτου επιλαχόντα είναι τιμητική, γιατί η υποψηφιότητα μου υποστηρίχθηκε μόνο απο φίλους και ανθρώπους που πίστεψαν σε έμενα τις ιδέες μου και την προσπάθεια μου.

ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

Εικόνα
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης και ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Αντωνιάδης συναντήθηκαν με τις Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών Φλώρινας και Αμυνταίου, κτηνοτροφικούς συλλόγους, κτηνοτρόφους - παραγωγούς γάλακτος. Αφορμή της συνάντησης ήταν η αποχώρηση από την περιοχή της γαλακτοβιομηχανίας ΦΑΓΕ.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ " BATMAN V SUPERMAN: Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ"

Εικόνα
Με τη ταινία  BATMAN V SUPERMAN: Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE) συνεχίζονται οι προβολές ταινιών από τη κινηματογραφική λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Εικόνα
Αγαπητή συμπολίτισσα - Αγαπητέ συμπολίτη. Την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, είχα την τιμή μαζί με συναδέλφους μου να παρουσιάσουμε δημόσια (Παρουσία και του αρμόδιου Υπουργού Διοικητικής Μεταρύθμισης) τη δουλειά που κάναμε εδώ και 1 χρόνο στο έργο της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που μας ανατέθηκε από τη Διοίκηση της Περιφέρειας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΟΜ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στο Δημαρχείο Κοζάνης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δεσποτίδη Κων/νου με αντιπροσωπεία του Συντονιστικού Οργάνου ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης απαρτιζόμενη από τον συντονιστή της Οργάνωσης Μελών Κοζάνης Γκούμα Λάκη και τα μέλη Βατάλη Σωκράτη, Σισμανίδη Χάρη και Δεληγιάννη Μιχαήλ.

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ

Εικόνα
Την Τετάρτη 06-04-2016 θα πραγματοποιηθούν οι εσωκομματικές εκλογές , για την εκλογή Υπευθύνων των Θεματικών Τομέων Δράσης της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας . Η διαδικασία για την εκλογή, θα διενεργηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Φλώρινας, από τις 16.00 έως τις 20.00.

Ε.Κ.Φ.: ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι ανακοινώθηκαν από τον ΟΑΕΔ ενόψει και της Πασχαλινής περιόδου τα καταλύματα στα οποία μπορούν οι δικαιούχοι που έλαβαν τις επιταγές τουρισμού του Οργανισμού για ΔΩΡΕΑΝ είτε πολύ πιο οικονομικές διακοπές, από την λίστα παρόχων του, ανάλογα πάντα με τα δωμάτια ή τα ξενοδοχεία που θα επιλέξουν.

10 ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΛΛΙΣΤΏ: ΜΊΑ ΑΠΟΤΊΜΗΣΗ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ ΜΑΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο του έργου «10 χρόνια Καλλιστώ: Ενδυνάμωση Δομών και Εφαρμογή Αρχών Λογοδοσίας» η Περιβαλλοντική Οργάνωση Καλλιστώ πραγματοποιεί σειρά εκδηλώσεων σε 7 πόλεις της Ελλάδας όπου θα πραγματοποιήσει έναν δημόσιο απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της. Οι επόμενες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί για το Άργος Ορεστικό και για την Καστοριά, την ίδια μέρα, Τρίτη 5 Απριλίου 2016.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜ.ΤΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ,ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Με επιτυχία και τη συμμετοχή αρκετών μελών του κόμματος ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. για την ανάδειξη συνέδρων, ενόψει του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου, των προέδρων και των Διοικητικών Συμβουλίων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος. Σύμφωνα με  πληροφορίες οι πρόεδροι των ΔΗΜ.ΤΟ στο Νομό Φλώρινας είναι οι: ΔΗΜ.ΤΟ Φλώρινας: Τσαλαγιώργος ΔΗΜ.ΤΟ Αμυνταίου: Βολιώτης ΔΗΜ.ΤΟ Πρεσπών: Ρότσιας Επίσημη ανακοίνωση με τα επίσημα αποτελέσματα δεν έχει ακόμα στείλει η ΝΟΔΕ Φλώρινας.

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ "ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Ο Σύλλογος Εκπ/κων Π.Ε. Φλώρινας με τη συμμετοχή των σχολικών συμβούλων δασκάλων & νηπιαγωγών της Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας σας καλούν στο Βιωματικό Σεμινάριο Μουσικοκινητικής «Όλα είναι ένα παιχνίδι».

Ν.Δ.:ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Tα ονόματα των εκλεγμένων που απαρτίζουν το νέο Προεδρείο της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αμυνταίου αλλά και όλους τους υποψηφίου με τον αριθμό των ψήφων που έλαβαν:

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με εκδηλώσεις θα εορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Πινγκ-Πονγκ το τμήμα Πινγκ- Πονγκ «ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ» σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στην Κεντρική Πλατεία Γεωργίου Μόδη στην Φλώρινα από τις 9:00 έως τις 15:00 όπου θα υπάρχουν τραπέζια, ώστε όλοι, μικροί-μεγάλοι, να παίξουν και να γνωρίσουν το άθλημα.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Το θανάσιμο τραυματισμό ενός εκ των επιβαινόντων  στοίχισε η ανατροπή Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε 22 χρονος. Στο 1ο χλμ. της Επαρχιακής οδού Μανιάκων – Άργος Ορεστικού, το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος  και στο οποίο επέβαιναν άλλοι τρείς συνομήλικοι του, εξετράπη της πορείας, προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός εκ των επιβαινόντων και τον τραυματισμό των υπολοίπων.

ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Έναν 46χρονο αλλοδαπό και έναν 45χρονο ημεδαπό , για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών κατά περίπτωση συνέλαβαν στην Καστοριά , αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς και αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς. Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθη ο μεν 46χρονος αλλοδαπός, γιατί μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -5- κιλών και -310- γραμμαρίων και ο δε 45χρονος ημεδαπός γιατί παρέλαβε την εν λόγω ποσότητα των ναρκωτικών.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΙΕΙΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ

Εικόνα
Tρεις ημεδαπούς (47, 23 και 22 χρονών) και έναν αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας (43 χρονών), για παράνομη αλιεία συνέλαβαν σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας. Mετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω είχαν προβεί σε παράνομη αλιεία από κοινού στην λίμνη της Βεγορίτιδας, ενώ σ ε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 47χρονου και σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 22χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, π ροϊόντα αλιείας (ψάρια), σύνεργα αλιείας (8 καμάκια τύπου τρίαινας, 1 δίχτυ ψαρέματος, φακοί κ.α. ) καθώς και εξοπλισμός (φόρμες, μπότες κ.α.).

ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

Εικόνα
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι της Φλώρινας και του Αμυνταίου με την μείωση των τιμών στην πώληση του γάλακτος αλλά και το κλείσιμο τους εργοστασίου της ΦΑΓΕ στο Αμύνταιο, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε χθες στην ΕΑΣ Φλώρινας και Αμυνταίου. Την σύσκεψη προκάλεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης ο οποίος τόνισε πως θα πρέπει να βρεθεί μια λύση σε ότι έχει να κάνει με το εργοστάσιο της ΦΑΓΕ στο Αμύνταιο έτσι ώστε να μην μείνουν στο δρόμο τόσοι εργαζόμενοι. Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδης εστίασε στην αναγκαιότητα δημιουργίας μονάδων μεταποίησης του γάλακτος στην περιοχή.

ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με επιτυχία στέφθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε ομάδα φοιτητριών από τη Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας προβάλλοντας τη ταινία «Το Κυνήγι της Ευτυχίας» με τον Will Smith. Ο στόχος για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τους άπορους της Φλώρινας επετεύχθη αφού αρκετοί ήταν αυτοί που έφεραν μαζί τους μια σακούλα. Τα είδη που συγκεντρώθηκαν θα μοιράσει ο Ερυθρός Σταυρός στις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Πηγή: www.ert.gr\florina