Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 25, 2016

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΝΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Πλήθος εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν την πρώτη εβδομάδα του θεσμού «Πολιτιστικός Χειμώνας- Φωτιές 2016» του Νομικού Προσώπου του Δήμου Φλώρινας. Στο πλαίσιο των παραπάνω εκδηλώσεων το Ξύλινο Χωριό άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, το Παγοδρόμιο ξεκίνησε τη λειτουργία του και το Τρενάκι της Φωτιάς τις διαδρομές του μέσα στην πόλη. Μουσικές συναυλίες, πολυθέαμα για τα παιδιά με ξυλοπόδαρους, μασκότ, ξωτικά, χιονάνθρωποι και μουσικοθεατρικές παραστάσεις αποτέλεσαν το πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τρείς υπήκοοι Θιβέτ, μη νόμιμοι μετανάστες, ηλικίας από 26 έως 32 χρονών, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων συνελήφθησαν  στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας. Οι ανωτέρω μετέβησαν στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας και επιχείρησαν να εξέλθουν από τη χώρα κάνοντας χρήση κλαπέντων διαβατηρίων από τις αρχές της Μαλαισίας, τα οποία προηγουμένως είχαν παραποιήσει.

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ: ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΣΑ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

Εικόνα
Τα πολιτικά παιχνίδια και η προσπάθεια των κρατικοδίαιτων ανταγωνιστών της ΔΕΗ, να περικοπεί κάτω του 50% η συμμετοχή της στο σύστημα, βγάζοντάς την στην ουσία από το παιχνίδι της ενέργειας, ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ σαν χάρτινος πύργος. Έπρεπε για άλλη μια φορά να έρθουν τα χιόνια, τα κρύα, οι καταιγίδες και τα μπουρίνια για να αποδείξει η ΔΕΗ, αν και ΛΑΒΩΜΕΝΗ από πολιτικές παρεμβάσεις και νόμους, ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑ και ότι είναι η μοναδική που μπορεί να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και να εγγυάται την ομαλή τροφοδοσία της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, στηριζόμενη στον ΛΙΓΝΙΤΗ, που χωρίς την παρουσία του η αγορά θα είχε καταρρεύσει.

ΣΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Εικόνα
Η Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώνονται σε διάφορες περιοχές της χώρας, βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, προκειμένου να ανταποκριθούν σε κάθε περίπτωση που κριθεί αναγκαία η παρέμβαση και η συνδρομή τους, στην αντιμετώπιση προβλημάτων από την κακοκαιρία. Για το σκοπό αυτό έχει καταρτιστεί επιχειρησιακό πλάνο και έχει διατεθεί αστυνομικό και πυροσβεστικό προσωπικό καθώς επίσης μέσα και υλικοτεχνικός εξοπλισμός, ιδιαίτερα σε περιοχές όπου τα καιρικά φαινόμενα εμφανίζουν έξαρση.

Ε.Κ.Φ.: ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7Κ/2016 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ 1.666 ΘΕΣΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 7Κ/2016 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων εξακοσίων εξήντα έξι (1.666) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Θα 'θελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους τρείς γιατρούς συμπολίτες μας που  τίμησε ο Δήμος Αμυνταίου. Τους κ. Χριστιανόπουλο Γεώργιο, κ. Ευθυμιάδη Γεώργιο, κ. Καραπαναγιωτίδη Γεώργιο για την επιστημονική και επαγγελματική τους καταξίωση αλλά κυρίως για την αγάπη τους στον άνθρωπο και τον τόπο καταγωγής τους, αξίες που δε φθάρθηκαν, δεν αλλοτριώθηκαν από την ανοδική τους πορεία.

Ε.Κ.Φ.: ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 2Κ/2016

Εικόνα
To Eργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι σήμερα εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Κ/2016 (ΦΕΚ 5/6-10-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας δεκαεννέα (19) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) στην Τράπεζα της Ελλάδος.

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΡΟΣ

Εικόνα
Επισκέψεις στο πλαίσιο της ονομαστικής του εορτής δέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας. Ο κ. Μπίρος ευχαρίστησε θερμά τους φορείς και τους πολίτες για τις ευχές τους ενώ ευχήθηκε με τη σειρά του χρόνια πολλά σε όλους με την ελπίδα για μια καλύτερη και πιο δημιουργική νέα χρονιά.

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Εικόνα
Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ανακοινώνεται η Δημοσιοποίηση των καταστάσεων πληρωμών, που αφορά την Δράση 1.1 Βιολογική Γεωργία, για το έτος 2014 στην Π.Ε. Φλώρινας.

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ

Εικόνα
Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ανακοινώνεται η Δημοσιοποίηση των καταστάσεων α) πληρωμών και β) απορριπτόμενων, που αφορά την Δράση 1.2 Βιολογική Κτηνοτροφία, για το έτος 2014 στην Π.Ε. Φλώρινας.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Εικόνα
Ξεκίνησε, η ηλεκτρονική υποβολή αίτησης για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης της τρέχουσας περιόδου 2016 - 2017. Οι δικαιούχοι δεν μπορούν να λάβουν προκαταβολή της επιδότησης. Το επίδομα κατατίθεται σε τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου. Όσοι αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης παραπάνω από μία φορά δεν χρειάζεται να υποβάλουν άλλη αίτηση.Το επίδομα χορηγείται σε φυσικά πρόσωπα, που πληρούν τα κριτήρια χορήγησης και αφορά αγορές πετρελαίου θέρμανσης που πραγματοποιούνται από 15 Οκτωβρίου 2016 μέχρι και 30 Απριλίου 2017. Η σχετική αίτηση υποβάλλεται μέχρι 30 Μαΐου 2017.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον Περιφερειάρχη κ. Θόδωρο Καρυπίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο τα μέλη της χορωδίας της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας.

ΤΑ ΚΕΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΜΕΑ ΕΤΟΥΣ 2016

Εικόνα
Για την ανανέωση αλλά και την έκδοση των νέων Δελτίων ημερομηνία έναρξης ορίζεται η 12η Δεκεμβρίου 2016 και λήξης η 31η Ιανουαρίου 2017. Το Δελτίο Μετακίνησης ισχύει για το χρονικό διάστημα 12-12-2016 έως 31-12-2016 ανεξάρτητα από την ημερομηνία έκδοσής του δελτίουκαι για όσο διάστημα από το επόμενο έτος (2017) απαιτείται για να εκδοθεί η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση για τη χορήγησή του.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΘΗΣΑΥΡΟΣ Ο ΑΝΘΡΑΚΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ «ΓΛΥΚΑ ΜΑΤΙΑ» ΣΤΟ ΛΙΓΝΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟ BLACK OUT

Εικόνα
Μετά τον πορτοκαλί συναγερμό, χτυπά το κόκκινο και μετά το κόκκινο έρχεται το black out, δηλαδή το σύστημα καταρρέει και τα πάντα βυθίζονται στο έρεβος. Στο μεταξύ όμως, έχει ήδη καταρρεύσει η εμμονή και η ψευδαίσθηση που προσπαθούν να επιβάλλουν κάποιοι, ότι το σύστημα ηλεκτροδότησης της χώρας μπορεί να κρατηθεί σε ισορροπία με τον λιγνίτη ουραγό. Ε, ΔΕΝ μπορεί. Σε καμία περίπτωση, υπό καμία συνθήκη.

ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020

Εικόνα
Τις εντάξεις δύο νέων σημαντικών έργων που στοχεύουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.

ΕΥΧΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα