Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 3, 2019
Στη σύλληψη 4 ατόμων σε περιοχές της Φλώρινας προχώρησαν αστυνομικοί της αστυνομικής διεύθυνσης Φλώρινας γιατί εκκρεμμουσαν εντάλματα σύλληψης εις βάρος τους. Σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καβάλας, με την οποία είχε καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης 6 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνελήφθη 35χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία είχε καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Επιπλέον συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με την οποία είχε καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκε χθες την 6η Νοεμβρίου ημέρα Τετάρτη στις 7 μ.μ συνάντηση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α΄θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας με τον βουλευτή της Ν.Δ του νομού μας κ. Γιάννη Αντωνιάδη.Ο Σύλλογος κατέθεσε υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις πάνω σε εκπαιδευτικά θέματα τοπικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον κλάδο.

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ

Εικόνα
Χθες ,Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, σύσκεψη στη Βέροια με θέμα: « Οι χαμηλές τιμές και η μη απορροφητικότητα σε πολλές ποικιλίες ροδακίνων». Στη σύσκεψη συμμετείχαν συλλογικοί φορείς ροδακινοπαραγωγών, αλλά και παραγωγοί από όλους τους νομούς της χώρας, στους οποίους καλλιεργούνται ροδάκινα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΕΦΙΑΠ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ευχαριστήριο απέστειλε το κέντρο φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης Φλώρινας προς τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας Κωνσταντίνο Ρόζα για τη δωρεά της αντιμισθίας του στο κέντρο για την προμήθεια εκπαιδευτικού υλικού για τα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης και κοινωνικής ένταξης.

ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Σας προσκαλούμε στην ευρεία σύσκεψη φορέων που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Πανεπιστημίου την Πέμπτη 7/11/2019 και ώρα 12:00 μ. Στην σύσκεψη έχουν προσκληθεί ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεοδουλίδης Θεόδωρος, οι κ.κ. Αντιπρυτάνεις , οι κ.κ. Κοσμήτορες, οι πρόεδροι των τμημάτων, ο σεβασμιότατος μητροπολίτης κ.κ. Θεόκλητος , ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Φλώρινας κ. Κιοσές Ιωάννης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Άμπας Βασίλης, ο δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιαννάκης Βασίλης. Στη σύσκεψη θα συζητηθούν όλα τα μεγάλα θέματα των Πανεπιστημιακών τμημάτων της Φλώρινας ( Νέα τμήματα-Υποδομές-Θέσεις Καθηγητών κ.α) .

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΟΞΙΦ

Εικόνα
Μαζική ήταν η συμμετοχή της Ομάδας Σπάθης του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας στο Πανελλήνιο Κύπελλο που έγινε στη Πτολεμαΐδα το περασμένο Σ/Κ. Αναλυτικά, στη κατηγορία -10 ετών ο Σιάλτσης Γιώργος κατέλαβε την 5η θέση και η Γρηγοριάδου Αλεξία την 6η θέση. Στην κατηγορία -13 ετών η Σοφία Γώγου κατέλαβε την 9η θέση. Στις κατηγορίες -17 αγοριών κοριτσιών, ο Γιώργος Σδήρος κατέκτησε την 12η θέση και ο Λουκίδης Βασίλης την 28η ενώ στα κορίτσια η Μαρία Κετσετζή ήρθε 16η και η Δήμητρα Τσατσαράκη 27η. Να σημειωθεί ότι 10 Σπαθίστες από την Πτολεμαΐδα έκαναν το αγωνιστικό τους ντεμπούτο με τα χρώματα του ΟΞΙΦ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "PHILOXENIA"

Εικόνα
Ο Δήμος Αμυνταίου ενημερώνει τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον Τουρισμό (εστιατόρια, ξενοδοχειακές μονάδες, οινοποιεία, μεταποιητικές μονάδες κ.α.) ότι θα συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση "PHILOXENIA". Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 10 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO Θεσσαλονίκης. Σκοπός της συμμετοχής είναι η προβολή και προώθηση του τουρισμού, ο οποίος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους μοχλούς ανάπτυξης του Δήμου Αμυνταίου λόγω του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου που διαθέτει.

ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ

Εικόνα
Με δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες συνέχισε τις υποχρεώσεις της η αντρική ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Αντρών Β. Ελλάδας. Η ομάδα μας αγωνίστηκε στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 2/11/2019 και αντιμετώπισε τις ομάδες της ΧΑΝΘ και του Πολυγύρου. Από την πρώτη ηττήθηκε 0-4 ενώ από τη δεύτερη οριακά 3-4. Μετά τις δύο αυτές ήττες οι ΣΑΡΙΣΕΣ βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας μία θέση πάνω από το όριο του υποβιβασμού.

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με νέα συλλογή τροπαίων επέστρεψε η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας από τον αγώνα Level II πρακτικής σκοποβολής του πρωταθλήματος της Α΄ ζώνης, που διοργανώθηκε στο Σκοπευτήριο ΄΄Νάρρες΄΄ την Κυριακή 3-11-2019. Για μια ακόμη φορά ο Θανάσης ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ επικράτησε στην κατηγορία PRODUCTION OVERALL και στην υποκατηγορία JUNIOR και απέσπασε δύο Κύπελλα και δύο Χρυσά Μετάλλια. Κύπελλο και Χρυσό Μετάλλιο κέρδισε και ο ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας που κατατάχθηκε στην πρώτη θέση της κατηγορίας PRODUCTION OPTICS.  O ΡΟΖΑΣ Κωνσταντίνος που αγωνίστηκε στην κατηγορία STANDARD ήρθε 3ος στην υποκατηγορία SENIOR και φόρεσε το Χάλκινο Μετάλλιο, όπως και ο Γιάννης ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ στην υποκατηγορία OPEN SENIOR. Με τη συμμετοχή των Θανάση ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ, ΣΤΑΪΟΥ Σταύρου και ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗ Χαράλαμπο η ΣΑΛΦ κατάκτησε την 2η θέση στο ομαδικό της PRODUCTION. 

ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΠΙΚΗ ΝΙΚΗ: ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-3

Εικόνα
Με μία μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ στο Πρωτάθλημα της Α1. Επικράτησε της Πειραιώτικης ομάδας 4-3 και έκανε ιδανικό ξεκίνημα στην κατηγορία. Το Σαββατοκύριακο 2-3/11/2019 πραγματοποιήθηκαν οι 3 πρώτες αγωνιστικές της Α1 γυναικών στο ΣΕΦ. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ αντιμετώπισαν τις ομάδες του Ολυμπιακού, του ΠΕΡΑ και του ΑΣ ΠΚΔ Ταύρου. Σημείωσαν 2 νίκες και 1 ήττα και βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο στη Τ.Κ. Ροδώνα του Δήμου Αμυνταίου τη Τετάρτη 6 Νοεμβρίου ξεκινάνε οι εκδηλώσεις εορτασμού της 107ης επετείου απελευθέρωσης του Δήμου Αμυνταίου από το Τουρκικό ζυγό. Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με ομιλία με το πανηγυρικό της ημέρας και θα κορυφωθούν στις 12:00 στο κέντρο του Αμυνταίου με τη καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Από το φιλανθρωπικό κατάστημα της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης «Αγία Ταβιθά» ανακοινώνεται το χειμερινό ωράριο λειτουργίας του καταστήματος: Τρίτη και Πέμπτη 17:00-19:00 Τετάρτη 10:00-12:30 Οι ενδιαφερόμενοι θα προμηθεύονται ενδύματα και υποδήματα παιδικής και εφηβικής ηλικίας χωρίς βεβαίωση από την ενορία τους, μόνον με την επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας στο κατάστημα. Εκ του φιλανθρωπικού καταστήματος