Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 22, 2015

ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΔΕΔΥ κ.ΜΠΡΑΤΣΗΣ

Εικόνα
Στη Φλώρινα θα βρίσκεται την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2015 ο κ. Μπράτης Δημήτριος, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής ΑΔΕΔΥ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ομιλία σε εργαζόμενους σχετικά με τη γενική απεργία της 3ης Δεκεμβρίου.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Ερωτηση προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,  Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με Θέμα: Προβλήματα των εργαζομένων στο ορυχείο Αχλάδας στην ΠΕ Φλώρινας κατεθεσαν βουλευτές του Κ.Κ.Ε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Τόρο για τη δωρεά ενός (1) τόνου καύσιμης ύλης (πέλετ) για τις ανάγκες θέρμανσης του Συλλόγου μας. Ευχαριστούμε. Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

Καστοριά: Ράλι κλασικού αυτοκινήτου

Εικόνα
Περίπου 55 κλασικά αυτοκίνητα συμμετέχουν στον 18ο αγώνα κλασικού αυτοκινήτου που  συνδιοργανώνει, το Σάββατο 28  και  την Κυριακή 29 Νοεμβρίου,  με τη "Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ)", η Αντιδημαρχία Τουρισμού-Αθλητισμού  Καστοριάς, στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης που εφαρμόζει για την ανάπτυξη βέλτιστων ειδικών μορφών τουρισμού.

ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2018 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συνέντευξη τύπου για την πορεία του έργου της τηλεθέρμανσης της Φλώρινας, παραχώρησε την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 ο Δήμαρχος Φλώρινας και πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της ΔΕΥΑΦ.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το Τμήμα Φωτογραφίας του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», ανακοινώνει τη συνέχιση των εγγραφών στον κύκλο των αρχαρίων για ενήλικες.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Δύσκολο η Αποστολή του Αίαντα στην Κοζάνη

Εικόνα
Την Κυριακή (29/11 στις 19:00 ) ο Αίαντας Αμυνταίου φιλοξενείται στην Κοζάνη από Λασσάνη, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας της ΕΚΑΣΔΥΜ.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Για το Απόλυτο στην Άρτα ο Αμύντας

Εικόνα
Την Κυριακή (29/11 στις 12:00) οι παίκτες του Αμύντα αντιμετωπίζουν στην Άρτα την τοπική Άνω Πόλη, με στόχο να διατηρήσουν το απόλυτο, πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Φαίακα Κέρκυρας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΓΑΘΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ "ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ"

Εικόνα
Η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας διοργανώνει και για το έτος 2015 «Προσφορά Αγάπης και Αλληλεγγύης» με σκοπό τη στήριξη συμπολιτών μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Για τον σκοπό αυτό καλούμε όλους τους συλλόγους, τους φορείς, τους επαγγελματίες και τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στη δράση αυτή, η οποία θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 μέχρι και τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015.

ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΌΣΦΥΓΕΣ

Εικόνα
O ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας ανέλαβε πρωτοβουλία για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (γάλα, εμφιαλωμένο νερό ο, είδη υγιεινής για άνδρες και γυναίκες, pampers βρεφικές και παιδικές τροφές, τρόφιμα, αδιάβροχα, ομπρέλες κλπ) για τους πρόσφυγες.

ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Εικόνα
Θετικές εξελίξεις προκύπτουν από τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ Α.Ε. σε ότι έχει να κάνει με τη λειτουργία του Παιδικού Σταθμού της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα.

Ε.Κ.Φ.: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκαν τη Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, οι αρχαιρεσίες του ΕΚΦ. Στις εκλογές προσήλθαν κα ψήφισαν 66 αντιπρόσωποι.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 17 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου το Περιφερειακο Συμβουλιο  Δυτικής Μακεδονίας. Η Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις18:00 μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης).

Ενίσχυση των συνεργασιών στο πλαίσιο του προγράμματος Ιnact μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Περιφέρειας Κορυτσάς

Εικόνα
Η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου Δυτικής Μακεδονίας Αμαλία Κούσκουρα κατόπιν προσκλήσεως της Περιφέρειας Κορυτσάς, συνοδευόμενη από την Ana Verushi, επισκέφθηκε έκθεση τοπικών προϊόντων στην κεντρική πλατεία της Κορυτσάς, όπως και επιχειρήσεις της περιοχής, με στόχο την ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των δύο περιφερειών που αναπτύσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος Inact.

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΥΛΗΣ

Εικόνα
Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, διαμαρτυρόμενοι για την κατεδάφιση του εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, πήγαν χθες ειρηνικά στην μονή Αγίου Παντελεήμονος & Ευβούλης για να διαμαρτυρηθούν… όταν όμως έφτασαν στην Μονή βρήκαν τις πόρτες κλειστές κάτι που όξινε τα πνεύματα και όταν στην συνέχεια μπήκαν παρεμποδίστηκαν από αγνώστους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΕ ΣΩΜΑ

Εικόνα
Σε ήπιο και ήρεμο κλίμα διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας. Στις εκλογές συμμετείχαν 5 συνδυασμοί από τους οποίους οι 4 εξέλεξαν εκπροσώπους τους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Στις εκλογές συμμετείχαν 66 αντιπρόσωποι.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΒΟΣΚΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Σύσκεψη για τη μελέτη βόσκησης των Πρεσπών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Φλώρινας (πρώην αίθουσα Νομαρχιακού Συμβουλίου).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Συμμετοχή του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Φλώρινας στην ημερίδα με θέμα τις «Πολιτικές Ισότητας των φύλων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας» | Παρασκευή 27/11/2015 | 10:00 πμ , Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου - Π.Ε. Κοζάνης.Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και η ανάδοχος εταιρεία TREK Consulting AE, διοργανώνουν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Ε. Κοζάνης (Δημοκρατίας 27, Κοζάνη), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ημερίδα με θέμα: «Πολιτικές Ισότητας των φύλων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας».Στο πλαίσιο αυτό, ο Κοινωνιολόγος του Κέντρου μας, Καργάκης Ματθαίος και από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φλώρινας, η Διοικητικά Υπεύθυνη για το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών, κα. Τζίκου Βιολέτα, θα παρουσιάσουν την δραστηριότητα και τα αποτελέσματα του Κέντρου ως πράξη διεξόδου έναντι στη βία κατά των γυναικών.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 44ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Εικόνα
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων, μέσω διαδικτύου.Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεση ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία μητέρας και της 13χρονης κόρης της στη Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με την οποία τον περασμένο Ιούλιο την πλησίασε άγνωστος, που της συστήθηκε ως 21χρονος, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Εικόνα
Δύο (2) ημεδαπούς, έναν 62χρονο και μία 28χρονη, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών συνέλαβαν σε περιοχή της Καστοριάς , αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς.

Ομιλία του Γιώργου Αρβανίτη Σχολή Καλών Τεχνών της Φλώρινας

Εικόνα
Προσκεκλημένος του Τ.Ε.Ε.Τ Φλώρινας, ο Φωτογράφος Γιώργος Αρβανίτης το Σάββατο, 27 - 11 - 2015, ώρα 18:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας θα μιλήσει με θέμα : «Τοπίο, φως και μνήμες της Φλώρινας από την συνεργασία με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο»

ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ Τ.Κ. ΛΕΒΑΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Χαμός έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Λεβαία που παραμένει ακόμα στην Τ.Κ. Λεβαίας.Το θέμα έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου η Αντιπολίτευση του Δήμου και παραβρέθηκαν κάτοικοι και εκπρόσωποι των Συλλόγων του χωριού ζητώντας για άλλη μια φορά να φύγει η κεραία από το χωριό τους.

ΡΑΚΟΚΑΖΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Παντελεήμονα σας προσκαλεί και φέτος στα Ρακοκαζανα τη Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 12:00μ.μ. Σας περιμένουμε να γευτούμε όλοι μαζί άφθονο τοπικό τσίπουρο, κρασί και τοπικά εδέσματα υπό τους ήχους των χάλκινων σε ένα πολύχρωμο φεστιβάλ χορού με την συμμετοχή 30 πολιτιστικών συλλόγων από όλη την ελληνική επικράτεια.

ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.: Απόψεις - προτάσεις για την εξειδίκευση των δράσεων των κλάδων της Γούνας και της Οινοποιίας, στο πλαίσιο της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Εικόνα
Σε συνέχεια των προπαρασκευαστικών δράσεων για την εφαρμογή της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3), σας αποστέλλουμε τις προτάσεις μας για θέματα έρευνας – καινοτομίας και νέων τεχνολογιών που αφορούν τη βελτίωση και ενίσχυση των τομέων και κλάδων προτεραιότητας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Εικόνα
Στο πλαίσιο απόκτησης φωτογραφικού υλικού και των πνευματικών δικαιωμάτων αυτού για χρήση του σε τουριστικές - πολιτιστικές δράσεις και σε δράσεις δικής της προβολής καθώς και των Δήμων της, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας παρακαλεί φωτογράφους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που ενδιαφέρονται να καταθέσουν εγγράφως άτυπες - μη δεσμευτικές προτάσεις, με ανάλογη κοστολόγηση:

“Ζήσε αλλιώς..., Νιώσε αλλιώς ....”: Προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Δυτικής Μακεδονίας στη διεθνή τουριστική έκθεση Greek Tourism Expo

Εικόνα
Η 2η Διεθνής Έκθεση GREEK TOURISM Expo που θα διοργανωθεί 4 – 6 Δεκεμβρίου 2015 στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και θα είναι πλουσιότερη σε συμμετοχές και με πολλές καινοτομίες, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά γεγονότα της χώρας μας. Στην έκθεση θα συμμετέχουν Περιφέρειες, Δήμοι, Φορείς, Ξενοδοχεία, Τουριστικά γραφεία καθώς και επιχειρήσεις όλων των κλάδων του Ελληνικού τουρισμού.Κύριος στόχος της έκθεσης είναι: κάθε χρόνο να γίνεται το σημείο συνάντησης των επιχειρήσεων και των εκπροσώπων του διεθνούς τουρισμού, και να συμβάλλει δυναμικά στην προώθηση και προβολή του Ελληνικού Τουρισμού με το σύνθημα «COME TO MEET THE GREEKS – Ελάτε να γνωρίσετε τους Έλληνες».

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Επιστολή προς  Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο ΔΕΗ Α.Ε κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη με Θέμα: Άμεση επίλυση προβλήματος λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΖΩΔΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Η Αντιπεριφέρεια Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα: «Οζώδης Δερματίτιδα, νέα δεδομένα – Πρόληψη», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, στις 12 το μεσημέρι, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας (Δημοκρατίας 27, Κοζάνη).

Στη φάση της υλοποίησης περνά η Πανεπιστημιούπολη Κοζάνης- Την αναλυτική διακήρυξη του έργου υπέγραψε ο Περιφερειάρχης

Εικόνα
Με την υπογραφή της αναλυτικής διακήρυξης και της προκήρυξης της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη περνά στη φάση της υλοποίησης το έργο “Ανέγερση Πανεπιστημιούπολης Δυτικής Μακεδονίας στην περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης”.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπό την προεδρία της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κας Μούσιου-Μυλωνά Όλγας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 το Δημοτικό Συμβούλιο με δεκαεφτά θέματα στην ημερήσια διάταξη.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Συνέντευξη τύπου σχετικά με τα αποτελέσματα των συναντήσεων που πραγματοποίησε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου & Δ. Μακεδονίας κ. Μιχελάκη, συζητήθηκε το πλαίσιο διαχείρισης της λίμνης Βεγορίτιδας.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Δήμος Φλώρινας και το Νομικό Πρόσωπο αυτού υλοποιούν κάθε χρόνο την περίοδο των Χριστουγέννων σειρά εκδηλώσεων καλλιτεχνικού περιεχομένου, η οποία για το έτος 2015 θα διαρκέσει από τις 14 Δεκεμβρίου 2015 έως και τις 06 Ιανουαρίου 2016, με σκοπό την ανάδειξη της πόλης σε πόλο έλξης επισκεπτών.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ

Εικόνα
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι Διευκρινιστικά σας αναφέρουμε ότι: λόγω της παρακράτησης της 2ης και τελευταίας δόσης της έκτακτης εισφοράς και λόγω τεχνικών προβλημάτων του συστήματος, στον τραπεζικό σας λογαριασμό θα βρείτε 29 ευρώ περισσότερα από το ποσό που εμφανίζεται στα εξοφλητικά σας.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ THE HUNGER GAMES: Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΡΟΣ ΙΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με τη ταινία THE HUNGER GAMES: Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΡΟΣ ΙΙ (THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY PART II) συνεχίζονται οι προβολές από τη Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.

Κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο της ομάδας Πετοσφαίρισης του Αριστέα Φιλώτα

Εικόνα
Εκδόθηκε και κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες το ημερολόγιο της ομάδας Πετοσφαίρισης του Αριστέα Φιλώτα για το 2016.Το ημερολόγιο Είναι πρακτικό, εύχρηστο και καλαίσθητο και περιέχει ομαδικές φωτογραφίες απ΄ όλα τα ηλικιακά τμήματα βόλλευ του συλλόγου.Προμηθευτείτε το ημερολόγιο του συλλόγου και στηρίξτε την προσπάθεια των αθλητριών της ομάδας να επιτύχουν τους στόχους της αγωνιστικής περιόδου.Η Διοίκηση, τα μέλη και οι προπονητές, ευχαριστούν εκ των προτέρων όλους όσους προβούν στην αγορά του ημερολογίου.

ΠΕΝΤΕ ΝΕΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Στην παράδοση πέντε νέων υπερσύγχρονων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ. Δυτικής Μακεδονίας προχώρησε η Διεύθυνση του Νοσοκομείου Φλώρινας παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ.Θ.Καρυπιδη, του Βουλευτή Ν.Δ. Φλωρινας Γ.Αντωνιαδη, του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ.Γιαννακιδη και του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Στεφάνου Μπίρου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Φλώρινας συγχαίρει θερμά τους συναδέλφους, Κυριακού Γιώργο και Χαλίδη Ιωάννη για την επιτυχία τους-και μάλιστα σε πανελλαδικό επίπεδο-στην εκπόνηση ψηφιακών σεναρίων για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση του ΕΠ <<εκπαίδευση και δια βίου μάθηση>>

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Δημοκρατίας 27, Κοζάνη) συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας Λόη Λαμπριανίδη, προκειμένου να συζητηθούν οι προτάσεις του Γενικού Γραμματέα για το Νέο Αναπτυξιακό Νόμο.

25ηΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εικόνα
Μόνο το 2% των γυναικών που κακοποιούνται ζητούν βοήθεια…Το 98% των γυναικών που υφίσταται βία υπομένει την κακοποίηση χωρίς να αντιδρά…3 στις 5 γυναίκες θύματα βίας δέχονται τόσο ψυχολογική, όσο και σωματική βία…

ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΥΖΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος δωρεάν διανομής ρυζιού Parboiled σε απόρους της χώρας, ο Δήμος Φλώρινας θα προβεί σε διανομή ρυζιού από την Τετάρτη 02 Δεκεμβρίου 2015 έως και την Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου 2015, στους χώρους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Φλώρινας, στην οδό 7ης Νοεμβρίου, και από τις 09:00 μέχρι τις 14:00.Δικαιούχοι είναι όσοι είχαν εγκριθεί το έτος 2013 στο Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους.

ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Το «Ξύλινο Χωριό» θα λειτουργήσει για ακόμα μία χρονιά στην πόλη της Φλώρινας, στο χώρο της πλατείας Γεωργίου Μόδη, κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Νέα Ήττα για τον Αίαντα Αμυνταίου

Εικόνα
Την πρώτη εντός έδρας ήττα με 63-71, γνώρισε ο Αίαντας Αμυνταίου από τον ψυχωμένο Φοίνικα Πτολεμαϊδος, στo πλαίσιo της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της ΕΚΑΣΔΥΜ. 

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 54 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Για κατοχή ναρκωτικών συνέλαβαν 54χρονο ημεδαπό στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης.

ΣΥΛΛΗΨΗ 27 ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Εικόνα
Έναν 27χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δυο (2) εντάλματα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικείου Φλώρινας, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, συνελαβαν στην Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

Εικόνα
Τα ΚΕΠ του Δήμου Φλώρινας σας ενημερώνουν για τη διαδικασία υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής στο Πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε πολύτεκνες μητέρες έτους 2015 Σας ενημερώνουμε ότι η υποδοχή και ηλεκτρονική συμπλήρωση των αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων παροχών στο Πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε πολύτεκνες μητέρες έτους 2015, μέσω on- line διασύνδεσης των πληροφοριακών συστημάτων των ΚΕΠ και του Κλάδου Μηχανογράφησης του ΟΓΑ, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 και αφορά σε 1500 πολύτεκνες μητέρες, ασφαλισμένες στον ΟΓΑ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΡΤΣΙΤΑΛΙΔΟΥ

Εικόνα
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε U21 συμμετείχε η Φλωρινιώτισσα Πρωταθλήτρια Ειρήνη-Μαρία Τσαρτσιταλίδου, που διεξήχθη από 12/11 έως 15/11 στην Τζακάρτα της Ινδονησίας. Η 19χρονη “Καρατέκα” συμμετείχε το Σάββατο 14/11 στο kumite κατηγορία -50kgr, όπου πέρασε στον δεύτερο γύρο bye. Εκεί έπαιξε με την Κορεάτισσα και έχασε με 1 – 0 στα τελευταία 9¨ του αγώνα. Έτσι η Ειρήνη-Μαρία με τις πολύτιμες εμπειρίες στις αποσκευές της επιστρέφει στην Ελλάδα.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ VOLLEY-BEACH VOLLEY ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Η ομάδα volley - beach volley του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για «To Χαμόγελο του Παιδιού».

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ

Εικόνα
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας, που εκπροσωπεί 1450 πολύτεκνες οικογένειες – μέλη, διαμαρτύρεται εντονότατα για το επονείδιστο Νομοσχέδιο «ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ», που προωθεί στη Βουλή προς ψήφιση το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με το οποίο προτίθεται να επεκτείνει την ισχύουσα νομοθεσία και στα λεγόμενα «ομόφυλα ζευγάρια».

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στη διανομή πορτοκαλιών και ακτινιδίων θα προβεί o Δήμος Φλώρινας μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Φλώρινας που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ. Η διανομή θα γίνει την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015.

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε αποστολή βοήθειας στην Ειδομένη

Εικόνα
Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στην Αποστολή Βοήθειας και Αλληλεγγύης του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Κοζάνης “Ιωάννης Τράντας” και του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.Με την συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και τον συντονισμό του γραφείου της Αρμόδιας Αντιπεριφέρειας Υγείας - Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συνδράμοντας από την πλευρά της στα πλαίσια της Δράσης Αλληλεγγύης στο θέμα των προσφύγων, βρέθηκε για ακόμη μία φορά στην Ειδομένη.