Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 30, 2015

ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε ότι  ο Δήμος Φλώρινας την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 και την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 θα πραγματοποιήσει διανομή ροδάκινων και νεκταρινιών μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Φλώρινας που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ.Ο χώρος διανομής είναι τα Ψυγεία Αγροτικού Συνεταιρισμού Φλώρινας από τις 09:00 μέχρι τις 13:00.

Κ.Κ.Ε.: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Εικόνα
Τις τελευταίες μέρες, τα αστικά κόμματα και επιτελεία προσπαθούν να ενισχύσουν ψεύτικα αντιλαϊκά διλήμματα, αποπροσανατολιστικά κριτήρια μπροστά στην κάλπη, αξιοποιώντας και στοιχεία των δημοσκοπήσεων.      Διαμορφώνουν μια εικόνα εκλογικής μάχης («ντέρμπι» - όπως λένε χαρακτηριστικά)  ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, θυμίζοντας τα ανάλογα σκηνικά της εποχής του πάλαι ποτέ δικομματισμού ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.

ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 η κοινή διακομματική σύσκεψη εν όψει των προσεχών βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 στο Δημαρχείο Φλώρινας με την παρουσία του αρμόδιου Αντιδήμαρχου, κ. Θεοδόση Καραγκιοζίδη.  Θέμα της σύσκεψης απετέλεσε ο  καθορισμός και ο τρόπος χρήσης των Δημοτικών χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το Τμήμα Εθνογραφίας και Χορού του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τις παρακάτω επιχειρήσεις, ιδιώτες και Συλλόγους της ευρύτερης περιοχής μας, για τις ευγενικές προσφορές τους και τη συνδρομή τους στην επιτυχή διεξαγωγή του «2ου Παιδικού Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών» στις 31/08/2015.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Πρόγραμμα επισκέψεων υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας, ενόψει εκλογών.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΑΔΑΣΜΟΛΟΓΗΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ

Εικόνα
Τρεις αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, μη νόμιμους μετανάστες (42, 31 και 35 χρονών), για κατοχή αδασμολόγητου καπνού συνέλαβαν σε περιοχή της Κορομηλιάς Καστοριάς, αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ 1ης ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με αφορμή την έναρξη του σχολικού έτους 2015-2016, σας προσκαλούμε στην Επιμορφωτική Συνάντηση με τίτλο «Προγραμματισμός Εκπαιδευτικού Έργου Σχολικών Μονάδων 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας και Στόχοι της νέας σχολικής χρονιάς», που συνδιοργανώνουν το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και η Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας,με σκοπό την καλύτερη οργάνωση και τον αποτελεσματικό σχεδιασμό της σχολικής χρονιάς που ξεκινά, την επισήμανση προβλημάτων και την ανάδειξη ζητημάτων που προκύπτουν διαρκώς από την άσκηση του διδακτικού και παιδαγωγικού μας έργου, ώστε να τεθούν οι εκπαιδευτικοί στόχοι του νέου σχολικού έτους.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΑΔΑΣΜΟΛΟΓΗΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ

Εικόνα
Εναν 34χρονο αλλοδαπό, υπήκοο π.Γ.Δ.Μ. και έναν 61χρονο ημεδαπό, για κατοχή αδασμολόγητου καπνού συνέλαβαν στην επαρχιακή οδό Φλώρινας - Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας. 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Παρουσία του Περιφερειαρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπιδη, εκπροσώπων του ΥΠΑΠΕΝ και όλων των φορέων της Π.Ε. Φλώρινας πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση εργασίας για το χωροταξικο σχεδιασμό και την αειφορο ανάπτυξη της περιοχής. Όπως είπε ο υπεύθυνος του ΥΠΑΠΕΝ κ.Ραμμος το σχέδιο και η μελέτη για τον χωροταξικο σχεδιασμό και την αειφορο ανάπτυξη έχει ξεκινήσει απο το 2003 και τώρα βρίσκεται στην Β1 φάση του με την κατάθεση των προτάσεων των περιφερειών.

ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 2,8 ΡΙΧΤΕΡ 18 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Μικρή σεισμική δόνηση μεγέθους 2,8 Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στις 9:19  18 χιλ.βόρεια βορειοδυτικά της Καστοριάς. Το εστιακο βάθος του σεισμού ήταν 5 χιλ.

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η διανομή ροδάκινων και νεκταρινιών με βασικό φορέα υλοποίησης την Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ.Τη διανομή θα αναλάβουν οι Δήμοι Φλώρινας, Πρεσπών και Αμυνταίου και η Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας, ως εταίροι της Κοινωνικής Σύμπραξης.

Κ.Κ.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ:Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε. ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Εικόνα
Το λαό της Φλώρινας να στηρίξει ένα δυνατό Κ.Κ.Ε. που λέει το γνήσιο ΟΧΙ στα μνημόνια και τα αντιλαϊκά μέτρα, κάλεσε ο Γραμματέας Φλώρινας Γιώργος Μουλης στην ομιλία του, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ψηφοδελτίου του κόμματος για την Π.Ε. Φλώρινας. Ο κ. Μούλης εξαπέλυσε επίθεση στο νεοιδρυθέν κόμμα της Λαϊκής Ενότητας, χαρακτηρίζοντας το ως συστημικό και στη Χρυσή Αυγή που χαρακτήρισε ως κόμμα της ωμής δικτατορίας, που καλλιεργεί μίσος ενάντια στο εργατικό κίνημα, τους άλλους λαούς και τους μετανάστες. Υποψήφιοι στην Π.Ε. Φλώρινας με το ΚΚΕ είναι ο Μανώλης Βογιατζής , ο Βασίλης Καρατζιδης, η Παναγιώτα Τορλαχιδου και ο Κλήμης Πελοπίδας.Υπογράμμισε τέλος πως ο λαός πρέπει να δώσει δύναμη στο Κ.Κ.Ε. με τη ψήφο του επισημαίνοντας πως το Κ.Κ.Ε. είναι η μόνη δύναμη ρήξης με την καπιταλιστική εξουσία. Υποψήφιοι στην λίστα είναι: Μανώλης Βογιατζής , Βασίλης Καρατζιδης, Παναγιώτα Τορλαχιδου και Κλήμης Πελοπίδας.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΣΑΠΑΛΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Θα ήθελα να ανακοινώσω στους πολίτες της Φλώρινας ότι παραιτούμαι από το ψηφοδέλτιο του σύριζα στις επερχόμενες εκλογές τις 20 Σεπτεμβρίου για προσωπικούς και ιδεολογικούς λόγους .

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ Ε.ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο θα επισκεφθεί στο γραφείο του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, κ. Παναγιωτάκης Εμμανουήλ  την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 16:30. 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΙΧΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. -ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Τον Δήμο Φλώρινας επισκέφθηκε την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 κλιμάκιο της ΝΔ στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εν όψει των βουλευτικών εκλογών. Τους πρώην βουλευτές κ. Κουκοδήμο Κώστα της Π.Ε. Πιερίας και κ. Τασούλα Κωνσταντίνο της Π.Ε. Ιωαννίνων υποδέχθηκαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, κα Μούσιου-Μυλωνά Όλγα και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φλώρινας, κ.κ. Καραγκιοζίδης Θεοδόσιος, Μπαρδάκας Χρήστος και Καρακόλης Μιχαήλ, καθώς ο κ. Δήμαρχος παραβρίσκεταιστη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ στην Αθήνα για έργα του ΕΣΠΑ.Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι υποψήφιοι των προηγούμενων βουλευτικών εκλογών, καθώς και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΟΖΩΔΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑΣ ΣΕ ΕΚΤΡΟΦΕΣ ΒΟΟΕΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΒΡΟΥ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

Εικόνα
Με αφορμή την πρόσφατη εμφάνιση της νόσου Οζώδους Δερματίτιδας σε εκτροφές βοοειδών στην περιοχή του Έβρου, το Τμήμα Κτηνιατρικής της ΠΕ Φλώρινας επισημαίνει την ιδιαίτερη σοβαρότητα της εξάπλωσης της νόσου και ενημερώνει όλους τους κτηνοτρόφους αρμοδιότητάς του τα ακόλουθα: ΟΖΩΔΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ ΤΩΝ ΒΟΟΕΙΔΩΝ Η Οζώδης Δερματίτιδα των βοοειδών είναι ένα νόσημα που προσβάλλει τα βοοειδή με πολύ σοβαρές επιπτώσεις στην παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο.Τα κυριότερα συμπτώματα στα βοοειδή είναι: - Οζίδια (εξογκώματα) διαμέτρου 2-3 εκατοστών σε ολόκληρο το σώμα, αλλά πιο συχνά σε κεφαλή, αυχένα, μαστό και γεννητική περιοχή. - Τα οζίδια είναι επώδυνα και σταδιακά γίνονται πληγές (έλκη).

ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ο Δήμος Αμυνταίου, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξής της, ενημερώνει ότι θα διενεργηθεί διανομή ροδάκινων ΔΕΥΤΕΡΑ 7/9/2015 ΩΡΑ: 11:00- 15:00και ΤΡΙΤΗ 8/9/2015 ΩΡΑ: 9:00 – 15:00.Οι ωφελούμενοι κατά προτεραιότητα θα είναι, οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης, οι ωφελούμενοι του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Σύμφωνα με ανακοίνωση των σχολών μαθητείας Καστοριάς του ΟΑΕΔ γνωστοποιείται συνεχίζονται οι εγγραφές στην ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Καστοριάς για τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν το σχολικό έτος 2015-16, μέχρι συμπλήρωσης του προβλεπόμενου αριθμού εισακτέων, όχι όμως πέραν της Παρασκευής, 18 Σεπτεμβρίου 2015.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης που έχει συσταθεί για τον νομό μας, παρέλαβε σήμερα ροδάκινα και νεκταρίνια που πρόκειται να δοθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας.Οι ποσότητες θα φυλαχθούν δωρεάν στα ψυγεία της ΓΕΟΚ (την οποία και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια για την προσφορά της) έως ότου κληθούν οι τρεις Δήμοι της Π.Ε. Καστοριάς και η Μητρόπολη, να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν, σύμφωνα με τις καταστάσεις που έχουν αποστείλει στην Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Καστοριάς.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Εικόνα
Σήμερα στις 11:00 η συνάντηση εργασίας στην Καστοριά στο πλαίσιο της διαβούλευσης για το Περιφερειακό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΠΠΧΣΑΑ) Δυτικής Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσία και εκπροσώπων της Δ/νσης Χωροταξικού Σχεδιασμού του ΥΠΑΠΕΝ, θα γίνει συνοπτική παρουσίαση από τη μελετητική ομάδα των κυριοτέρων σημείων του Β1’ σταδίου του ΠΠΧΣΑΑ και θα ακολουθήσει διάλογος με τους Φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, οι προτάσεις των οποίων θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση της συνισταμένης πρότασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, που θα υποβληθεί προς το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΑΠΕΝ), το οποίο έχει και τη συνολική ευθύνη εκπόνησης των ΠΠΧΣΑΑ της χώρας.

ΣΥΛΛΗΨΗ 39ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΑΔΑΣΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ

Εικόνα
Έναν 39χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Πακιστάν, γιατί σε αστυνομικό έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του έντεκα (11) πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία και κατασχέθηκαν, συνέλαβαν στην Κοζάνη, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης.

ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Κλειστή θα παραμείνει από την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 μέχρι και τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Φλώρινας, καθώς εκείνο το διάστημα θα γίνει η μεταφορά της από τις εργατικές κατοικίες Αγ. Μηνά, όπου στεγάζεται τώρα, στον 3ο όροφο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Φλώρινας επισημαίνει ότι  τις ημέρες αυτές η υπηρεσία δεν θα μπορεί να εξυπηρετεί το κοινό και από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015 οι πολίτες θα εξυπηρετούνται κανονικά και θα διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις τους από τον νέο χώρο στον οποίο θα στεγαστεί η Οικονομική Υπηρεσία.

Ε.Κ.Φ.: ΕΠΙΔΟΜΑ 73 ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟ 20-29 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας ενημερώνει τους νέους και νέες ηλικίας από 20 – 29 ετών οι οποίοι είναι άνεργοι και παραμείνουν γραμμένοι στα μητρώα ανέργων για ένα χρόνο, δικαιούνται επίδομα το οποίο ανέρχεται σε 73,37 ΕΥΡΩ τον μήνα και καταβάλλεται για πέντε μήνες.

Super Cup Ε.Π.Σ Φλώρινας

Εικόνα
Χθες στο γήπεδο του Αρμενοχωρίου έγινε ο 2ος αγώνας Super Cup Ε. Π. Σ Φλώρινας μεταξύ του Ερμή Αμυνταίου και του ΠΑΣ Φλώρινα. Νικήτρια και κυπελλούχος αναδείχτηκε ο τυπικά φιλοξενούμενος ΠΑΣ Φλώρινα με σκορ 2-1. Στο 18’ λεπτό του αγώνα ο Κωνσταντινίδης ύστερα από εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Στο 47’ ο Γυφτόπουλος με δυνατό σουτ ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ: "Η Ν.Δ. ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑΥΤΑ.ΔΙΔΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
"Η Ν.Δ. έκανε λάθη και τιμωρήθηκε γιαυτα από το λαό στις προηγούμενες εκλογές" τόνισε στη συνέντευξη του ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής της Ν.Δ .κ. Τασούλας κατά τη διάρκεια επίσκεψης κλιμακίου της Ν.Δ. σε Φλώρινα και Αμύνταιο όπου είχαν συναντήσεις με φορείς, αγρότες και επιχειρηματίες των δυο περιοχών. Ο κ. Κ.Τασούλας επεσήμανε πως η Ν.Δ. διδάχθηκε από τα λάθη της γιαυτο τώρα ποιο ανανεωμένη και δυνατή ζητάει τη ψήφο του λαού για να κυβερνήσει καθώς η Χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση τετραετίας που δε θα στηρίζει τη πολιτική της στα ψέματα και που θα κυβερνήσει με εθνική ενότητα και συνεννόηση για να οδηγήσει τη Χώρα στην ανάπτυξη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Διαχρονικά πίστευα πως η αλήθεια και η συνέπεια των λόγων και των πράξεων πρέπει να είναι οι βασικές αρχές ενός υποψήφιου πολιτευτή. Με τις αρχές αυτές συμμετείχα στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, στις οποίες έλαβα τη μέγιστη τιμή από τους πολίτες της Φλώρινας να αναδειχθώ πρώτος σε ψήφους με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Ε.Κ.Φ.: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

Εικόνα
Το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Νομού Φλώρινας σας γνωστοποεί ότι σύμφωνα με το άρθρο 28 του Ν. 2190/1994 και τη ΔΙΔΑΔ/Φ.18.28/2189/οικ.28209 εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της 1ης Σεπτεμβρίου 2015, κατά το διάστημα που μεσολαβεί από την προκήρυξη βουλευτικών εκλογών έως την ορκωμοσία της Κυβέρνησης που προκύπτει κατά το άρθρο 37 του Συντάγματος απαγορεύεται πλην ελαχίστων εξαιρέσεων η έκδοση πράξεων που αφορούν το διορισμό ή την πρόσληψη κάθε κατηγορίας προσωπικού των υπηρεσιών και νομικών προσώπων του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994, όπως ισχύει.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ Β' ΤΑΞΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το τμήμα Υποτροφιών << ΡΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ>>του Μενελάου της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας πρόκειται να χορηγήσει υποτροφίες στους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες της Β΄τάξης Λυκείου του σχολικού έτους 2014-2015 την Κυριακή 27-09-2015 και ώρα 11.00 π.μ στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ:ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

Εικόνα
Σε συνέχεια του από 27-08-2015 Δελτίου Τύπου του Υπουργείου Παιδείας με τίτλο «Ενημέρωση σχετικά με την υποβολή αιτήσεων υποψηφίων αναπληρωτών & ωρομισθίων εκπ/κών σχ. έτους 2015-16» και κατόπιν της υπ’ αριθ. 40/2015 έγκρισης της Επιτροπής της παρ.4 του άρθρου 28 του Ν.2190/1994, όπως ισχύει, του Συμβουλίου της Επικρατείας, το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί τους εκπαιδευτικούς των κλάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σύμφωνα με τις κάτωθι Υπουργικές Αποφάσεις: Α) υπ’ αριθ. 132812/E2/25-08-2015 (Φ.Ε.Κ. 1842/26.08.2015 τ.Β΄ & ΑΔΑ: 6ΖΣΑ465ΦΘ3-97Α) με θέμα «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών σχολ. έτους 2015-2016, σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 2, 3 και 4 του άρθρου 9 του ν.3848/2010 (ΦΕΚ 71/19.05.2010 τ.Α΄)»,

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Εικόνα
Τέσσερις (4) ημεδαπούς, έναν 44χρονο άνδρα και την 34χρονη σύζυγό του για πώληση ναρκωτικών, καθώς και έναν 35χρονο άνδρα και μια 32χρονη γυναίκα για κατοχή κάνναβης συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών. Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση με αποτέλεσμα τη σύλληψη των ανωτέρω, γιατί όπως διαπιστώθηκε οι δύο εξ αυτών – το ζευγάρι- πούλησαν μικροποσότητα κάνναβης στους άλλους δύο συλληφθέντες.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Εξιχνιάστηκε απάτη που διαπράχθηκε σε βάρος ηλικιωμένης τον περασμένο Αύγουστο στο Δρέπανο Κοζάνης. Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης εξιχνιάστηκε η συγκεκριμένη απάτη και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 33χρονης ημεδαπής, η οποία την 05-08-2015 προσποιούμενη υπάλληλο της Δ.Ε.Η, έπεισε την 83χρονη να της παραδώσει το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων ευρώ (500€), καθώς και χρυσαφικά αξίας χιλίων ευρώ (1.000€).

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Φ.Π.Α 23%

Εικόνα
Παράταση έως τις 16 Οκτωβρίου θα δοθεί για την υπαγωγή των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων στο καθεστώς ΦΠΑ 23%. Σχετικές κατευθύνσεις έχουν δοθεί, σύμφωνα με πληροφορίες από την υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου, προκειμένου το υπουργείο Οικονομικών να προνοήσει σχετικά.

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:"Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ V ΒΑΡΥΝΕΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ"

Εικόνα
"Άγνοια και ψεύδη κράτησαν τον τόπο μας στην ύφεση". «Κάλλιο αργά παρά ποτέ, κυβερνητικός βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης, ο κ. Μίμης Δημητριάδης, ασχολήθηκε με ένα ζωτικό θέμα του τόπου μας, την Πτολεμαΐδα V. Ατύχησε όμως καθώς έτσι απέδειξε την άγνοια του, που δε συγχωρείται και δεν επιτρέπεται για όσους υποτίθεται πως υπηρετούν τα συμφέροντα των πολιτών.

ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 39 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης συνέλαβαν 39χρονο ημεδαπό, σε περιοχή της Κορομηλιάς Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς. Κατόπιν αστυνομικής έρευνας και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, κατελήφθη ο 39χρονος να περιποιείται εννέα (9) δενδρύλλια κάνναβης που ήταν φυτεμένα σε δασική περιοχή της Κορομηλιάς Καστοριάς, ενώ από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι κατείχε και ποσότητα κάνναβης την οποία και παρέδωσε.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών πραγματοποιήθηκαν αστυνομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Φλώρινας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν σήμερα (02-09-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, στη Μελίτη και στους Αναργύρους, από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας , δύο ημεδαποί (25 και 31 χρονών) για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης.

ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Δύο ημεδαπούς, 42 και 40 χρονών,  συνέλαβαν στη Σιάτιστα Κοζάνης για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης. Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και αστυνομική επιχείρηση προέκυψε ότι οι συλληφθέντες κατείχαν και καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης.

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ:"Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΜΙΚΡΗΣ ΔΕΗ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ -ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ" (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Εικόνα
" Ήδη υπάρχουν ψηφισμένοι νόμοι και για την πώληση της ΑΔΜΗΕ και για τη πώληση της "Μικρής ΔΕΗ" γιαυτό δεν υπάρχει κάτι για το θέμα στο 3ο μνημόνιο αλλά κρατάμε τη θέση της κυβέρνησης και του κ.Τσιπρα έτσι όπως είχε εκφραστεί ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία πώληση" τόνισε σε συνέντευξη του ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ.Γιώργος Αδαμιδης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Φλώρινα όπου είχε συνάντηση με τα συνδικαλιστικά σωματεία των εργαζομένων στη ΔΕΗ.Όσον αφορά στους εργαζομένους επεσήμανε πως μένει να υλοποιηθεί ένα μέρος ακόμα της συλλογικής σύμβασης που αφορά το Κοινωνικό μισθό.

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ:ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΥΧΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 2Οης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Εικόνα
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, σε κάθε εκλογική διαδικασία, συμμετέχει ενεργά διά του Προϊσταμένου της και λοιπών στελεχών της στη Συντονιστική Ομάδα Κυβερνοασφάλειας Εκλογών και την Ομάδα Κυβερνοασφάλειας Εκλογών που λειτουργεί υπό αυτή.Σε αυτό το πλαίσιο, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών, συμμετείχε χθες (01-09-2015) σε προκαταρκτική τεχνική σύσκεψη, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία, οργάνωση και το συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων, για τη λήψη προληπτικών μέτρων για την ασφαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των εκλογών και την αντιμετώπιση τυχόν ηλεκτρονικών επιθέσεων στα κρίσιμα ηλεκτρονικά – ψηφιακά συστήματα.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Την Π.Ε. Φλώρινας θα επισκεφτεί κλιμάκιο της Ν.Δ., αύριο Πέμπτη 03-09-2015 στο πλαίσιο της προεκλογικής εξόρμησης του κόμματος ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 20-09-2015.

Ε.Κ.Φ.: "ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ"

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους στo μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο το ΣΑΒΒΑΤΟ 5 Σεπτέμβρη 2015 στις 18.00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου, στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στην πορεία διαμαρτυρίας που θ’ ακολουθήσει.Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι της χώρας, οι νέοι και οι νέες ύστερα από πέντε χρόνια μνημονιακών πολιτικών σκληρής λιτότητας, ωθήθηκαν να βρίσκονται με κομμένη την ανάσα και τα φτερά, να κοιτούν τη χώρα και την κοινωνία να εξαθλιώνονται. Μια χώρα που πρέπει να σταθεί στα πόδια της αλλά οφείλει να το κάνει με την κοινωνία ΟΡΘΙΑ.

ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Το ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ανακοινώνει ότι δέχεται εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά 2015-2016. Είναι δημόσιο σχολείο και η φοίτηση είναι δωρεάν. Απευθύνεται σε άτομα από 18 ετών και πάνω, που είναι απόφοιτοι Δημοτικού ή δεν έχουν τελειώσει το Γυμνάσιο.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΘ ΣΑΒΒΑΤΟ 5/9 & ΩΡΑ 18.00 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Εικόνα
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι Για μία ακόμα φορά οι εργαζόμενοι βρίσκονται στο στόχαστρο των μέτρων και των πολιτικών λιτότητας και εξαθλίωσης. Για μία ακόμα φορά οι εργαζόμενοι γίνονται ο «εύκολος τρόπος» για να «διορθώσουν» (δήθεν) τα κακώς κείμενα, απομυζώντας το μόχθο τους και στερώντας τους βασικά κεκτημένα.Και φέτος, το συλλαλητήριο των συνδικάτων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, γίνεται το «μέσο» που θα μεταφέρει την φωνή αντίδρασης και αντίστασης των εργαζόμενων, των συνταξιούχων, των ανέργων.

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Εικόνα
Γεννήθηκες στις 20 Αυγούστου και είσαι 50 ετών; Έχεις ποσοστό αναπηρίας 80%; Ε τότε ατύχησες! Γυναίκα με ανήλικο παιδί το 2010 και 5500 ένσημα, θα μπορούσε να βγει με μειωμένη σύνταξη στα 50. Τι αλλάζει με το Μνημόνιο 3; Εάν έχεις γεννηθεί μέχρι 19 Αυγούστου, δεν έχασες!

ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Εικόνα
Τα μέτρα του νέου μνημονίου και οι τρέχουσες εξελίξεις θα βρεθούν στο επίκεντρο των ενημερωτικών συναντήσεων που θα πραγματοποιήσει το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ  στα Εργατικά Κέντρα Κοζάνης, Φλώρινας, και Πτολεμαΐδας, ενώ την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στο Ξενοδοχείο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ στην Πτολεμαΐδα. Η συνάντηση στην Φλώρινα θα γίνει σήμερα στις 7:00 στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας. 

"ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ" ΣΥ.ΡΙΖ.Α. -Ν.Δ. ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Εικόνα
Μία νέα δημοσκόπηση δείχνει κι αυτή «απόλυτο ντέρμπι» ανάμεσα στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και τη Ν.Δ., στις Εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Ειδικότερα, σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Pulse για το Action24, η διαφορά των δύο κομμάτων στην «πρόθεση ψήφου» εκτιμάται μόλις στο 1%.

ΣΥΛΛΗΨΗ 48 ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

Εικόνα
48χρονο ημεδαπό για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη συνέλαβαν στην Εθνική οδό Φλώρινας – Έδεσσας (διασταύρωση Πύργων), αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ ΤΕΚΝΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Εορταστική εκδήλωση για τα πρωτάκια τέκνων πολυτέκνων οικογενειών του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας διοργανώνει το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας στις 11:30 π.μ..

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΕ Τ.Κ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΑΣ

Εικόνα
Διακοπή ηλεκτροδότησης στις Τοπικές Κοινότητες Βατοχωρίου και Κρυσταλλοπηγής θα πραγματοποιηθεί σήμερα από τις 9:00 έως τις 2:30 μετά το μεσημέρι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών κατασκευών.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά στο Ωδείο Φλώρινας καθώς και στο παράρτημα Αμυνταίου αρχίζουν την 1η Σεπτεμβρίου. Θα λειτουργήσουν και φέτος: Τμήμα μουσικής προπαιδείας, Κλασικό τμήμα (έγχορδα, πνευστά, κρουστά, πιάνο, θεωρητικά, μονωδία), Μοντέρνο τμήμα (ελ.τραγούδι, ρυθμική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο, ντραμς, σαξόφωνο),