Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 26, 2019

ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Έκθεση κοσμημάτων διοργανώνει το τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και τα εγκαίνια θα γίνουν σήμερα, Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 8.00 μ.μ. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιουνίου.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Δήμος Φλώρινας στα πλαίσια του Ν. 4611/2019 (ΦΕΚ 73/17.05.2019 τεύχος Α”) «Ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, τη Φορολογική Διοίκηση και τους Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού, Συνταξιοδοτικές Ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων και άλλες διατάξεις», ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών που έχουν βεβαιωθεί ή θα βεβαιωθούν έως και δύο (2) μήνες από την έναρξη ισχύος του Ν.4611/2019, ήτοι έως και 16.07.2019. Στον ανωτέρω Νόμο ορίζεται ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται το αργότερο εντός τεσσάρων (4) μηνών από την έναρξη ισχύος του Ν. 4611/2019, δηλ. έως 16.09.2019 (άρθρο 111 Ν. 4611/2019).

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

Εικόνα
Η ετυμηγορία των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας είναι σεβαστή.Συγχαρητήρια στον Γιώργο Κασαπίδη. Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και την κατάθεση ψυχής τους.Αφήνουμε ένα πολύπλευρο και πλούσιο έργο σαν παρακαταθήκη στην νέα Περιφερειακή Αρχή.Θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας με βασικά προτάγματα την Ενότητα, την Αλήθεια, την Αλληλεγγύη και την συμπόρευση όλων μας σε μια Ανοιχτή και Δημοκρατική κοινωνία και σε μια Περιφέρεια που πρέπει να βρίσκεται στο κέντρο των Βαλκανίων και όχι στην άκρη της Ελλάδας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΠΙΡΟΥ

Εικόνα
Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαΐου θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους πολίτες του Δήμου Φλώρινας που με τη ψήφο τους εμπιστεύθηκαν και στήριξαν το συνδυασμό μας «Δημιουργική Πορεία – Κοινωνική Συνεργασία».Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τα μέλη του συνδυασμού μας, τους 50 υποψήφιους/ες δημοτικούς συμβούλους, και όλους τους συνεργάτες μου για τη συμμετοχή τους σ’ αυτό το όμορφο ταξίδι και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Αυτή η εμπιστοσύνη τους ήταν για μένα μέγιστη τιμή.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με ποσοστό 51,96% έρχεται πρώτος στην προτίμησή των ψηφοφόρων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ο Υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Ν.Δ Γιώργος Κασαπιδης.Δεύτερος με ποσοστό 24,37% έρχεται ο Θεόδωρος Καρυπιδης με τη κα. Ζεμπελιαδου να ακολουθεί συγκεντρώνοντας ποσοστό 15,23%. Ο κ. Χαστάς συγκέντρωσε το ποσοστό 4,78%, ο κ. Σαββουλίδης 2,06% και ο κ. Πράσσος 1,47%. Ο μεγάλος νικητής και αυτών των εκλογών η αποχή αφού άγγιξε το 48% .

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ 75% Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Στον Δήμο Πρεσπών πρώτος έρχεται ο Βασίλης Τσέπας με ποσοστό 45,25% ακολουθεί ο κ. Πασχαλίδης με ποσοστό 41,16% και τρίτος έρχεται ο κ. Γεωργίου-Νάνος με 13,59%.Μεγάλος νικητής και στο Δήμο Πρεσπών η αποχή αφού το 75% των ψηφοφόρων δεν προσήλθαν στις κάλπες.

ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΜΕ ΑΝΘΙΜΟ ΜΠΙΤΑΚΗ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Στον Δήμο Αμυνταίου καθαρό προβάδισμα έχει ο νυν Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Θεοδωρίδης στο 90% της ενσωμάτωσης των εκλογικών τμημάτων συγκεντρώνοντας ποσοστό 37,37% με τον κ. Μπιτάκη να έρχεται δεύτερος με ποσοστό 31,34%. Στη τρίτη θέση έρχεται ο κ. Γρομπονάπουλος με ποσοστό 17,27% ακολουθεί ο Γιώργος Γιαννιτσόπουλος με ποσοστό 9,07% και ο κ. Ελευθεριάδης με ποσοστό 4,95%.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΕ ΣΤΑΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ Β ' ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Πρώτος με ποσοστό 33,81% στο 100% της ενσωμάτωσης των εκλογικών τμημάτων περνάει στο δεύτερο γύρο ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Γιαννάκης με τον Στάθη Κωνσταντινίδη αντιμέτωπο όπως όλα δείχνουν αφού συγκέντρωσε ποσοστό 29,96%. Στη τρίτη θέση με διαφορά λίγων ψήφων έρχεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Στέφανος Μπίρος με ποσοστό 29,66% ακολουθεί ο Δημήτρης Φαρμακιώτης με 3,64% και η Μιμίκα Ναλπαντίδου με ποσοστό 2,942%. Και στις Δημοτικές εκλογές το ποσοστό αποχής άγγιξε το 63%.