Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 22, 2016

ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ 24ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Εικόνα
Στο 4ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Δεσκάτης -Γρεβενών, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με την ρυμουλκούμενη καρότσα γεωργικού ελκυστήρα, που οδηγούσε 62χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 24χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δεσκάτης Γρεβενών.

ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ...ΕΝ ΑΤΑΞΙΑ...ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Βιωματική δράση Δημιουργούμε… εν αταξία!!! Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και η Σχολική Σύμβουλος της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π. Ε. Φλώρινας, σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας διοργανώνουν βιωματική δράση με θέμα: Δημιουργούμε… εν αταξία!!!.

S.O.S.: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΓΙΑ 25ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
25χρονη που πάσχει από λευχαιμία χρειάζεται άμεσα μετάγγιση αιμοπεταλίων. Ζητούνται δότες αιμοπεταλίων: - ομάδας αίματος Α θετικό αποκλειστικά - έως 45 ετών -να έχουν αιμοδοτήσει έστω και 1 φορά -να μην λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή. Για κάθε διευκρίνιση και πληροφορία επικοινωνήστε με το 6982 900580.Δείγμα για έλεγχο συμβατότητας δίνεται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και Νοσοκομείο Φλώρινας Δευτέρα με Παρασκευή 9:00-13:00 ή στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης 8:00-17:00

ΤΕΛΕΣΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Φ.Σ.Φ. Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

Εικόνα
Τέλεση Μνημοσύνου υπέρ αναπαύσεως του βασιλέως Κωνσταντίνου του Παλαιολόγου και των συν αυτώ μαρτυρικώς πεσόντων ηρωικών υπερασπιστών της Πόλεως κατά την Άλωση του 1453. Κυριακή, 29 Μαΐου 2016, ώρα 8,30 μ.μ., Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Φλωρίνης. Πρωτοβουλία Φ.Σ.Φ. "Ο Αριστοτέλης".

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8Χ8 ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 28-05-2016 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ -ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΕΤΟΥ – Α.Τ. ΝΙΚΗΣ: 1-2 4΄ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ): 0-1 7΄ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΕΤΟΥ): 1-1 18΄ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ): 1-2 Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε.: 2-2 24΄ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 1-0 40΄ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΟΠΚΕ): 1-1 41΄ ΚΑΡΑΝΤΖΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΟΠΚΕ): 1-2 42΄ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ) (ΠΕΝΑΛΤΙ): 2-2 

Ε.Κ.Φ.: ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ 12 ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ "ΛΕΧΟΒΟ Ι"

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 26 Μαΐου 2016 και ώρα 12:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Λεχόβου η τελετή κλήρωσης κατοικιών του οικισμού «ΛΕΧΟΒΟ Ι». Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε παρουσία της επιτροπής που αποτελείτε από εκπρόσωπο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΕΔ, τον Περιφερειακό Διευθυντή ΟΑΕΔ, το Νομικό Σύμβουλο του ΟΑΕΔ, τον Πρόεδρο του ΕΚΦ κ. Σιάκο και τον Πρόεδρο του ΕΒΕ κ. Σαπαλίδη. Επίσης παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Μπίρος, ο Αντιδήμαρχος Αμυνταίου κ. Καραγιαννίδης, ο Πρόεδρος της κοινότητας Λεχόβου καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του ΟΑΕΔ.

ΣΤΗ Τ.Κ. ΚΕΛΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ Η ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ Α.Ε.Τ.Ο.Σ.

Εικόνα
Τη κοινότητα Κέλλης του Δήμου Αμυνταίου θα επισκέπτεται κάθε Τρίτη η νέα ομάδα της ΕΛ.ΑΣ με την ονομασία Α.Ε.Τ.Ο.Σ. (Αστυνόμευση- Επιτήρηση Τοπικών Οικισμών και Συνόρων).

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ Τ.Κ. ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2016

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών συντήρησης, την Κυριακή 29.05.2016 και για το διάστημα από 08:00 έως 14:30 θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στις Τοπικές Κοινότητες: Αρμενοχωρίου· Ιτέας· Μαρίνας· Μεσοκάμπου· Μεσοχωρίου· Παπαγιάννη· Τριποτάμου· καθώς και στην είσοδο της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας στην περιοχή από το νέο κόμβο Εγνατίας έως το πρατήριο Υγρών Καυσίμων Δελκούση-Χατζή

ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΩΡΕΑΣ 2 ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Από τα πρακτικά της 10ης τακτικής συνεδρίασης του Δ.Σ. του Γ.Ν.Φ. Φλώρινα, σήμερα 26-05-2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του ΔΣ, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Δ. Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας «ΕΛΕΝΗ Θ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» που συγκροτήθηκε με την υπ' αριθ.ΔΥ1δ/Γ.Π8792/18-2-2014 απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, περίληψη της οποίας δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 94/21- 2-2014 και την υπ΄αριθμ. Υ10β/Γ.Π.οικ.116744/13/27-1-2014 απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 42/31-1-2014 (τεύχη Υ.Ο.Δ.Δ), τις διατάξεις του Ν. 4342/15 «αναπλήρωση Διοικητών των νοσοκομείων ΕΣΥ», την αριθμ.Α2β/Γ.Π. οικ. 13376 τροποποιητική απόφαση, ΦΕΚ 90/2016 (τεύχη Υ.Ο.Δ.Δ.) μετά από έγγραφη πρόσκληση της αντιπροέδρου του Δ.Σ κ. Σταύρου Αικατερίνης.

ΕΓΡΙΣΗ ΔΩΡΕΑΣ ΓΙΑ 5 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ 5 ΜΟΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Από τα πρακτικά της 10ης τακτικής συνεδρίασης του Δ.Σ. του Γ.Ν.Φ. Φλώρινα, σήμερα 26-05-2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του ΔΣ, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Δ. Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας «ΕΛΕΝΗ Θ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» που συγκροτήθηκε με την υπ' αριθ.ΔΥ1δ/Γ.Π8792/18-2-2014 απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, περίληψη της οποίας δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 94/21- 2-2014 και την υπ΄αριθμ. Υ10β/Γ.Π.οικ.116744/13/27-1-2014 απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 42/31-1-2014 (τεύχη Υ.Ο.Δ.Δ), τις διατάξεις του Ν. 4342/15 «αναπλήρωση Διοικητών των νοσοκομείων ΕΣΥ», την αριθμ.Α2β/Γ.Π. οικ. 13376 τροποποιητική απόφαση, ΦΕΚ 90/2016 (τεύχη Υ.Ο.Δ.Δ.) μετά από έγγραφη πρόσκληση της αντιπροέδρου του Δ.Σ κ. Σταύρου Αικατερίνης.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΒΕΓΓΑΛΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 32ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Έναν 32χρονο ημεδαπό για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών συνέλαβαν στο Δρέπανο Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης . Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του ανωτέρω, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: δύο (2) πιστόλια κρότου , για τα οποία ο 32χρονος δεν κατείχε την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια κατοχής, πενήντα δύο (52) φυσίγγια κρότου, σαράντα πέντε (45) φωτοβολίδες λάμψης και ένα (1) εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων. 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Aπάντηση του κ. Παναγιωτάκη, προέδρου της ΔΕΗ, προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αφορμή την ερώτηση του Βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη με θέμα : Λειτουργία του ΑΗΣ Αμυνταίου υπό το καθεστώς παρέκκλισης λόγω των οδηγιών της ΕΕ για περιβαλλοντικούς λόγους.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΗ "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ"

Εικόνα
Σας καλούμε τη Δευτέρα 30/05/2016 και ώρα 9:30 π.μ. στα γραφεία του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις 2. Ασφαλιστικό 3. Οικονομικά

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Ν.Δ. ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ ΤΟΥ 60% ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΟΣΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον  Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με θέμα  “Ενδεχόμενο περικοπής του 60% της σύνταξης όσων αγροτών συνεχίσουν να εργάζονται” κατέθεσαν βουλευτές της Ν.Δ. μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Βίντεο από την επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας στις εργασίες αποκατάστασης του οδικού άξονα Σκοπιά - Κ. Υδρούσα

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ" (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Με την τελετή απονομής των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους συμμετέχοντες ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πολιτικής Προστασίας με θέμα: “Διαχείριση Κρίσεων σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας» στο Αμφιθέατρο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 36 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΑ ΕΛΤΑ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι αναρτήθηκαν σήμερα από τον ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Κ/2016 (ΦΕΚ 2/18-03-2016, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, τριάντα έξι (36) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), κλάδου Δ.Ε. Διανομέων, στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) Α.Ε.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ 26-05-2016   2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ – Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΠΣΩΝ/Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ: 4-3 23΄ ΚΟΚΟΒΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ): 1-0 25΄ ΔΟΥΜΤΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ) (ΑΥΤΟΓΚΟΛ): 1-1 38΄ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ): 2-1 40΄ ΣΟΛΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ): 3-1 47΄ ΣΟΛΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ): 4-1 42΄ ΤΖΩΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ) (ΑΥΤΟΓΚΟΛ): 4-2 59΄ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ): 4-3

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμυνταίου και Φλώρινας, το Ε.Β.Ε Φλώρινας, τον Δήμο Αμυνταίου, τον Δήμο Φλώρινας , την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και τις Σχολικές Μονάδες, διοργανώνει τις ακόλουθες εκδηλώσεις στο Αμύνταιο και στη Φλώρινα:

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΤΑ ΚΑΥΚΑΣΙΑ ΟΡΗ- ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ Ο ΟΡΕΙΒΑΤΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΑΤΣΗΣ

Εικόνα
Λίγες μέρες μείνανε για την κατάκτηση της ψηλότερης κορυφής της Ευρώπης, του Elbrus το οποίο βρίσκεται στα Καυκάσια όρη και έχει υψόμετρο 5642 μέτρα από ομάδα ορειβατών από την Φλώρινα, τα Γρεβενά και τα Γιάννενα. Την Φλώρινα θα εκπροσωπήσει ο ορειβάτης Θεόδωρος Φάτσης,γιός του αείμνηστου πρωτοπόρου ορειβάτη της Φλώρινας Χρήστου Φάτση. Η ανάβαση θα γίνει από την πλευρά της Ρωσίας στα πλαίσια της ελληνικής αποστολής Elbrus 2016 με έναρξη την 1η Ιουνίου 2016 και διάρκεια 12 ημέρες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την κα Μαίρη Προδρομίδου -Γκιθκοπούλου, για τη δωρεά, εκατό ευρώ (100 €), στη μνήμη της αγαπημένης της φίλης Χριστίνας Παππά. Ευχόμαστε μαζί της «υπέρ μακαρίας μνήμης και αναπαύσεως της κεκοιμημένης δούλης του Θεού Χριστίνας». Ευχαριστούμε. Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΕΔΡΑΣ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ ΑΠΘ

Εικόνα
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων συγχαίρει και ευχαριστεί συγχρόνως για την πλήρη χρηματοδότηση μέσω του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Ιβάν Σαββίδη» της ίδρυσης έδρας ποντιακών σπουδών στην φιλοσοφική σχολή του Α.Π.Θ με στόχο η έδρα αυτή να εξελιχθεί σύντομα σε κέντρο ποντιακών σπουδών με περισσότερες έδρες.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εικόνα
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης και τη συνδρομή των Επιμελητηρίων Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας και των φορέων που εμπλέκονται στον τομέα του τουρισμού πρόκειται να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Τουρισμού στις 26-29 Μαΐου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, το οποίο διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα λαμπρό γεγονός που θα μείνει ως σημείο αναφοράς για τη Θεσσαλονίκη, την τουριστική βιομηχανία αλλά και την αγορά.

ΑΥΡΙΟ Η ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 14 ΝΕΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Παραδίδονται επίσημα την Παρασκευή 27 Μαϊου στις 7 το απόγευμα στο νέο κτίριο του ΕΚΑΒ στην περιοχή Κασλάς στην Κοζάνη, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη, τα 14 σύγχρονα ασθενοφόρα για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ στη Δυτική Μακεδονία.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 24 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 30 Μαΐου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στις  19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων  του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.

ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕΔΡΥΛΛΙΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 49ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Έναν 49χρονο ημεδαπό για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης συνέλαβαν στα Πετρανά Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης. Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκαν σε θαμνώδη περιοχή κοντά στο σπίτι του 49χρονου δέκα (10) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από δέκα (10) έως τριανταπέντε (35) εκατοστά, μέσα σε διάφορα δοχεία (γλάστρες κλπ.), τα οποία και κατασχέθηκαν.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ Ε.Ε.Ι.Ο.Ε.

Εικόνα
Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών σε συνεργασία με το Ελληνικό Επιστημονικό Ινστιτούτο Οικονομικής της Εκπαίδευσης και την ΑΜΚΕ «Κων/νος Σιαμπανόπουλος, ο Κοζανίτης» πραγματοποιεί το 1ο Συνέδριο στην Κοζάνη με θέμα «Επιστήμες της Εκπαίδευσης» .Oι μεγάλες αλλαγές μας βρίσκουν πρωταγωνιστές στη διαμόρφωση του πλαισίου, το οποίο θα είναι αυτό που η κοινωνία απαιτεί με σύνθημα ένα Σχολείο για όλους.

"ΑΠΡΟΟΠΤΑ" ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ

Εικόνα
Η Ημερίδα που διοργανώσαμε στην Άρνισσα οι τοπικοί φορείς σε συνεργασία με τον Δήμο Έδεσσας, είχε ένα "απρόοπτο"... Ο τίτλος της ημερίδας ήταν "Ανάπτυξη της περιοχής της Βεγορίτιδας μέσω του αθλητισμού και του τουρισμού" και προσκλήθηκαν πολλοί και σημαντικοί ομιλητές, οποίοι εξέφρασαν τις απόψεις τους για το πως ο αθλητισμός και ο τουρισμός θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της Βεγορίτιδας.

ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ LEVEL 1

Εικόνα
Στον διασυλλογικό αγώνα Level 1 έξι σταδίων που διοργανώθηκε από τον Σ.Ο. Κοζάνης στο σκοπευτήριο της Νέας Νικόπολης συμμετείχαν οι αθλητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας, με πολύ καλή απόδοση. Ο διοργανωτής σύλλογος αφιέρωσε τον αγώνα στην μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΟΖΩΔΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ

Εικόνα
Η Κτηνιατρική Υπηρεσία της Φλώρινας ενημερώνει όλους τους βοοτρόφους ότι λόγω του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων Οζώδους Δερματίτιδας των βοοειδών στη γειτονική FYROM, ορίζεται στην περιοχή μας, Ζώνη αυξημένης επιτήρησης με πλάτος 15χλμ κατά μήκος των συνόρων με τη FYROM.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ 4ο RALLY GREECE OFFROAD

Εικόνα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπό την προεδρία της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κας Μούσιου-Μυλωνά Όλγας και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλου Γιάννη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016 η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με δώδεκα θέματα στην ημερήσια διάταξη και τέσσερα εκτός αυτής.Τα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα είναι: «Ρύθμιση κυκλοφορίας για έναρξη RALLY 4X4 OFFROAD 2016», με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας, κ. Αριστείδου Άρη. «Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 486/2015 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας σχετικά με τη συμπλήρωση μέλους σε επιτροπή προσωρινής παραλαβής έργου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών», με εισηγητή τον κ. Τριανταφυλλίδη Κωνσταντίνο, Αντιδήμαρχο Φλώρινας. Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.

Ε.Κ.Φ.: ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Εικόνα
Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι σήμερα, στις 24/05/2016, στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ και συγκεκριμένα στην ενότητα /Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2016, αναρτήθηκαν: Ο Προσωρινός Πίνακας στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2016 για 413 θέσεις πλήρους απασχόλησης σε Επιβλέποντες Φορείς, ο οποίος περιλαμβάνει τους ωφελούμενους εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, που θα εργαστούν για 5 μήνες με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους Επιβλέποντες Φορείς, όπως έχουν καθοριστεί βάσει της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 3/2016.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ

Εικόνα
Την πραγματοποίηση έκτακτων εξετάσεων προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών, για το σύνολο των Διευθύνσεων Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, εντός ωραρίου λειτουργίας τους, την Τετάρτη 25-05-2016, την Πέμπτη 26-05-2016 και την Παρασκευή 27-05-2016 αποφάσισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Εικόνα
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης και η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς σε συνεργασία με τη Στέγη Παιδιού Κοζάνης «Ο Άγιος Στυλιανός», το Φυσιολατρικό Σύλλογο Μεσοποταμίας Καστοριάς και τα εργαστήρια αγιογραφίας του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Κοζάνης, του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αριστοτέλης», του εργαστηρίου Αγιογραφίας της Μητρόπολης Καστοριάς “Non Stop” και του εργαστηρίου αγιογραφίας της «Associazione Archeosofica» στη Φλωρεντία, διοργανώνουν μία πρωτότυπη πολιτιστική εκδήλωση με κεντρικό άξονα την βυζαντινή τέχνη και τίτλο «Εκδήλωση για τη Βυζαντινή Τέχνη, το πρόσωπο της Θεοτόκου μέσα στο χρόνο».

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ: "ΟΣΟΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ"

Εικόνα
Με καθυστέρηση 6 μηνών και με πολλές πιέσεις, τελικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έδωσε σε κυκλοφορία τον οδικό άξονα Φλώρινας-Νίκης. Δε γνωρίζουμε αν εσκεμμένα ή απροαίρετα επέλεξαν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες κατά τις οποίες η Βουλή ετοιμαζόταν να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο-φοροκαταιγίδα άνω των 7.500 σελίδων και ως εκ τούτου δεν μπόρεσα να παρευρεθώ.

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ"

Εικόνα
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας/Γραφείο Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας σας προσκαλεί στην τελετή λήξης του εκπαιδευτικού προγράμματος Πολιτικής Προστασίας με θέμα: “Διαχείριση Κρίσεων σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας” που γίνει την Τετάρτη 25 Μαϊου 2016 και ώρα 19.00 στο Αμφιθέατρο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ).

ΤΑΞΙΔΙ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ TOUR OPERATOR “CORAL TRAVEL”

Εικόνα
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και η Αντιπεριφέρεια Παιδείας, Πολιτισμού, Τουρισμού σε συνεργασία με τον ΕΟΤ φιλοξένησε στις 22.05.2016 δύο στελέχη του ρωσικού Tour Operator “Coral Travel” (κυρίες Natalia Kilina, Head of Destination Department Greece, και Raisa Smirnova, Head of Sales Department-Coral Travel) και ένα στέλεχος του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας (κ. Τατιάνα Ποσπερκγέλης), στο πλαίσιο της προβολής και προώθησης περιοχών της χώρας μας στην Ρώσικη τουριστική αγορά.  Σκοπός του αναφερόμενου fam trip είναι η προβολή της Ελλάδας στη Ρωσία, με απώτερο στόχο την αύξηση του ρώσικου εισερχόμενου τουριστικού ρεύματος στη χώρα μας.

ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο της Διάσκεψης για τον Προσκυνηματικό και Θρησκευτικό Τουρισμό που συνδιοργάνωσε το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού με το Υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, εκ μέρους της Αναπληρώτριας Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προσκλήθηκε να συμμετάσχει, με στόχο την παρουσίαση των προσκυνηματικών κέντρων και μνημείων της Δυτικής Μακεδονίας.

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΙΟΥ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΒΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Μαίου θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στο προαύλιο χώρο του Ναού της Αγίας Παρασκευής στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ από τις 10:00 έως τις 2:00μ.μ. Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ. Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη της αίτησης και της αστυνομικής τους ταυτότητας. Λόγω του αυξημένου βάρους των προϊόντων παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την μεταφορά τους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ.Γ. ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΦΡΑΓΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΝΙΚΗ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα

ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ- ΑΝΕΚΔΟΤΟΛΟΓΙΟ 2016"

Εικόνα
O σύλλογος γυναικών Λεβαίας «Η ΑΛΚΥΟΝΗ» σας προσκαλεί το Σάββατο 28 Μαΐου στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, σε μια εκδήλωση με άφθονες εκπλήξεις και γέλιο στις 18:30. Πρωτεργάτης του γέλιου ο Γιάννης Σερβετάς που θα παρουσιάσει το βιβλίο του με τίτλο«Προσωπικό Ημερολόγιο – Ανεκδοτολόγιο 2016», μαζί του ο Βασίλης Δέλιος.

ΜΙΚΡΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Ένα μικρό αρκουδάκι, φετινής γέννας, σκοτώθηκε χθες το πρωί σε τροχαίο ατύχημα στο επαρχιακό δίκτυο του Άργους Ορεστικού. Η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο και περισυνέλεξε το αρκουδάκι, ενώ αν και αναζήτησε για αρκετή ώρα τη μητέρα του, οι προσπάθειες δεν είχαν αποτέλεσμα.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 28 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 11:00 η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 5ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΣΤΑΝΟΣ" ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΠΕΝΤΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Παράσταση θεάτρου με τίτλο «Πέντε σταγόνες ιστορία» διοργανώνει το  5ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας «Θεόδωρος Κάστανος». Η παράσταση θα δοθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 στον αρχαιολογικό χώρο της ελληνιστικής πόλης της Φλώρινας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ¨ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΟΞΙΦ

Εικόνα
Το Δ.Σ. των «ΣΑΡΙΣΩΝ» συγχαίρει ολόψυχα τον Ο.ΞΙ.Φ. για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον πίνακα αξιολόγησης της Ομοσπονδίας Ξιφασκίας Ελλάδας για πρώτη φορά για το 2016. Αποτελεί για τη Φλώρινα μεγάλη τιμή και μεγάλη αναγνώριση για τον σύλλογο που έχει προσφέρει τόσα πολλά στον αθλητισμό της πόλης μας. Είναι, δε παράδειγμα για όλους μας που συνοδοιπορούμε στην ανάδειξη των παιδιών μας και της αγαπημένης μας πόλης. ΜΠΡΑΒΟ!!! Το Δ.Σ.

Ε.Κ.Φ.: ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΛΕΧΟΒΟ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι μετά τη διενέργεια απογραφής αστέγων δικαιούχων για συμμετοχή σε κλήρωση 12 κενών και αδιάθετων κατοικιών στον οικισμό «ΛΕΧΟΒΟ Ι», η διενέργεια της κλήρωσης θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Λεχόβου την Πέμπτη 26 Μαϊου 2016 και ώρα 12:00μ.μ.

Ε.Β.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΩΣ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Εικόνα
Συνάντηση των φορέων της Περιφερειακής ενότητας Φλώρινας για τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Στ. Μπίρου, παρουσία των Γ.Γ. Υποδομών κ. Δέδε και Μεταφορών κ. Πέρκα πραγματοποιήθηκε .Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρθηκε στις δομικές αδυναμίες του νομού της Φλώρινας όπως η ολοκλήρωση του κάθετου άξονα της Εγνατίας , η διασύνδεση του τρένου με τις γειτονικές χώρες για εμπορευματικές μεταφορές και το χαμηλό ποσοστό επιδότησης του αναπτυξιακού νόμου.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 9ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8Χ8 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των μελών της, σε μια προσπάθεια για ψυχαγωγία αυτών (μελών) και με δεδομένο την επιτυχία που έχουν γνωρίσει τα τουρνουά (8x8) που διοργανώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και έχουν καθιερωθεί πλέον ως θεσμός, αποφάσισε την διεξαγωγή του 9ου τουρνουά ποδοσφαίρου (8x8) μεταξύ ομάδων, οι οποίες συγκροτήθηκαν από κάθε Υπηρεσία της Δ.Α. Φλώρινας στο συγκρότημα «Ballα D΄ Oro» των αδελφών Μάνου Γεωργίου και Παντελή.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΑΣΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Για παράβαση της δασικής νομοθεσίας και παράνομη είσοδο στη χώρα , συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, 42 και 63 χρονών σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.Στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών δράσεων για την πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος και της λαθροϋλοτομίας, αστυνομικοί εντόπισαν σε δασική περιοχή της Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, τους προαναφερόμενους να έχουν υλοτομήσει σε δημόσια δασική έκταση χωρίς άδεια της αρμόδιας Δασικής Υπηρεσίας.