Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 19, 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΈΡΓΑ ΠΟΥ ΓΕΦΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ"

Εικόνα
Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η Πολιτική της Συνοχής στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Έργα που γεφυρώνουν το χθες με το αύριο» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 5:30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς (Περιβαλλοντικό Πάρκο Δήμου Καστοριάς δίπλα από το Ενυδρείο).

ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εικόνα
Ολοκληρώθηκε ο 1ος γύρος της Β΄ Εθνικής Αντρών Β. Ελλάδας, όπου συμμετέχει η αντρική ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ με 5 νίκες και 4 ήττες βρίσκονται στην 4η θέση.Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν στις 18/11/2017 οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές του 1ου γύρου της Β΄ Εθνικής αντρών. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις σημείωσαν 2 νίκες και 1 ήττα .

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ! Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

Εικόνα
Το πέτυχε και αυτό ο κ. Καρυπίδης και η Περιφερειακή του αρχή!Η Δυτική Μακεδονία είναι η μόνη από τις 13 Περιφέρειες της χώρας που με βάση το σχέδιο Νόμου για τους νέους Φορείς Διαχείρισης Φυσικών Περιοχών όχι μόνο δεν αποκτά κανέναν νέο Φορέα, αλλά χάνει και έναν απ' τους δύο που είχε, αυτόν της λίμνης Καστοριάς. Έτσι, η διαχείριση των Λιμνών μας μαζί με τη διαχείριση των ορεινών όγκων του Βούρινου, του Βόρα και του Βιτσίου περνάει στην Κεντρική Μακεδονία, ενώ ο Γράμμος περνάει στο Φορέα Διαχείρισης της Πίνδου με έδρα το Ζαγόρι της Περιφέρειας Ηπείρου.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου, του Δήμαρχου Πρεσπών κ. Παναγιώτη Πασχαλίδη, του Αντιδήμαρχου Δήμου Φλώρινας κ. Νικόλαου Αλεξιάδη, εκπροσώπων της Δ/νσης Αστυνομίας Φλώρινας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας, του στρατού και εμπλεκόμενων φορέων καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Φλώρινας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με Θέμα: Μειωμένη συμμετοχή στα φάρμακα για τους χρόνια πάσχοντες, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας  Γιάννης Αντωνιάδης.

Η "ΚΟΝΤΡΑΛΤΟ" ΚΟΣΜΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την είσοδο της πόλης της Φλώρινας κοσμεί από σήμερα το απόγευμα η «Κοντράλτο«, η αρκούδα με το κοντραμπάσο, που προσέλκυσε το ενδιαφέρον κατοίκων και επισκεπτών όταν τοποθετήθηκε μέσα στον ποταμό Σακουλέβα. Πρόκειται για έργο του Φλωρινιώτη Γιώργου Μπαρδάκα, στο πλαίσιο της πτυχιακής του εργασίας στο εργαστήριο γλυπτικής του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών την οποία παρουσίασε το 2015. Πηγή: www.ert.gr/news/florina

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Σε μια δύσκολή συγκυρία για τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από τη θεομηνία στην Μάνδρα Αττικής και θέλοντας να τους στηρίξουμε στην δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται, πήραμε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουμε οτιδήποτε μπορεί να φανεί χρήσιμο προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα νοικοκυριά τους.Καλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας να γίνουν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια δείχνοντας την αλληλεγγύη τους.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Εικόνα
Βοήθεια προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Δυτικής Αττικής και τους πληγέντες από τη φονική θεομηνία θα αποστείλει η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας. Μέχρι και σήμερα το απόγευμα θα συλλέγονται κουβέρτες (μόνο καινούργιες), οι οποίες θα αποσταλούν στην Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων και Σαλαμίνος, απ’ όπου θα διανεμηθούν στους συνανθρώπους μας στη Δυτική Αττική.Οι κουβέρτες θα συλλέγονται στην Ιερά Μητρόπολη Καστορίας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πηγή: www.ert.gr/news/florina

ΜΕΙΩΣΗ 30% ΣΤΟ ΟΙΚΙΑΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Μείωση της τάξεως του 30% στο ηλεκτρικό ρεύμα στα νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας περιλαμβάνει το ειδικό τιμολόγιο, που μπήκε στον προϋπολογισμό της χώρας που κατατέθηκε στη Βουλή.Αυτό ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπιδης από την Φλώρινα υπογραμμίζοντας ότι είναι μια σημαντική εξέλιξη, μια δικαίωση όλων των φορέων της Δυτικής Μακεδονίας που διεκδικούσαν εδώ και χρόνια και που από το 2018 θα είναι πλέον μια πραγματικότητα, η οποία θα βοηθήσει στην οικονομική ελάφρυνση των κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας.

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΑΓΡΟΤΩΝ

Εικόνα
Αναβλήθηκε η σημερινή κινητοποίηση των αγροτών της Δυτικής Μακεδονίας στον ΕΛΓΑ και στον ΟΠΕΚΕΠΕ στη Κοζάνη λόγω ασθένειας του επικεφαλής του συντονιστικού οργάνου αγώνα των αγροτών κ.Μόσχου. Πηγή: www.ert.gr/news/florina

Κοινό μέτωπο κινητοποιήσεων σε Φλώρινα και Μεγαλόπολη

Εικόνα
Την δημιουργία ενός κοινού συντονιστικού οργάνου αγώνα ενάντια στην πώληση των μονάδων της Φλώρινας και της Μεγαλόπολης καθώς και την πραγματοποίηση δύο μεγάλων συλλαλητηρίων στις δύο περιοχές αρχές Δεκεμβρίου, αποφάσισαν οι φορείς και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στους ΑΗΣ Φλώρινας και Μεγαλόπολης, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Φλώρινα.

ΔΩΡΕΑ 21 ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Ν. ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Εικόνα
Με 21 βιβλία ιστορικού και πολιτικού περιεχόμενου, δωρεά του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, εμπλουτίζεται η Βιβλιοθήκη της Σχολής Πυροσβεστών στην Πτολεμαίδα. Πρόκειται για μια συμβολική, όσο και συγκινητική πράξη του Υπουργού, σε συνέχεια της υπόσχεσης που είχε δώσει στα εγκαίνια της Σχολής το περασμένο Ιούλιο και της διαρκούς στήριξης που παρέχει όλο αυτό το διάστημα στη Σχολή μέσα από τη στενή συνεργασία που έχει αναπτύξει με τον Περιφερειάρχη Θεόδωρο Καρυπίδη.

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΑΘΛΗΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εικόνα
Στο κατάμεστο από φιλάθλους “Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο” Φλώρινας, έγινε την Κυριακή 19/11/2017 το κύπελλο Καράτε Βόρειας Ελλάδας. Το οποίο διοργάνωσε η η Τοπική Επιτροπή Β. Ελλάδος και ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Ε.Κ.Φ.: ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 15.000 ΑΝΕΡΓΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 30-49 ΕΤΩΝ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ξεκινάει σήμερα Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12η μεσημβρινή, η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού για την απασχόληση 15.000 ανέργων ηλικίας 30-49 ετών.Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο) και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ 20 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι το γενικό νοσοκομείο Φλώρινας ανακοίνωσε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου, για ανάγκες καθαριότητας συνολικά 20 ατόμων εκ των οποίων : 16 για το Νοσοκομείο Φλώρινας, 3 για το ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου Ν. Φλώρινας και έναν (1) για το ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΚΡΙΣΗ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με Θέμα: Έγκριση ρυμοτομικού σχεδίου των πανεπιστημιακών Σχολών της Φλώρινας, κατέθεσε ο βουλευτης Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΠέτρουΣερίδηπραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 17 Νοέμβριου2017, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας με δύοθέματα στην ημερήσια διάταξη και τρία εκτός αυτής.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Θέμα « Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού» Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου μας, κατά την 24η συνεδρίασή του στις 14 Νοεμβρίου 2017, έκανε αποδεκτή τη δωρεά σας, εις μνήμην του πατρός σας Αντωνίου Παπαδόπουλου, αποτελούμενη από ένα αναισθησιολογικό μηχάνημα, μια φορητή θερμοκοιτίδα, κλινοσκεπάσματα-σεντόνια, διάφορα χειρουργικά εργαλεία. Παρακαλούμε να δεχτείτε τις θερμές ευχαριστίες μας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η κίνηση μας στον εκπαιδευτικό χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας έχει ως σκοπό να εκπροσωπήσει τους συναδέλφους που διακατέχονται από δικαιολογημένη ανησυχία για τα τεκταινόμενα στη χώρα μας : από την κραυγαλέα κοροϊδία των πολιτικών ηγετών επί σειρά ετών, την αφαίμαξη της χώρας μας από τις κομματικές ηγεσίες, την εσκεμμένη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος μέσα από μία σωρεία νομοθετικών ρυθμίσεων και ανήθικων συναλλαγών και προσφάτως, το ξεπούλημα της χώρας μας από τους ίδιους τους υπευθύνους της σημερινής κατάστασης, στο ΔΝΤ και ΕΚΤ, αφού πρώτα φορτώσανε σε εμάς με κάθε θράσος την ευθύνη της δήθεν οικονομικής κρίσης, και τέλος την ποδηγέτηση της χώρας μας στην τρόικα με την εφαρμογή των περίφημων μνημονίων τα οποία και μας επιβλήθηκαν χωρίς καν να ερωτηθούμε.

ΒΟΛΕΙ: Έπεσαν μαχόμενος οι Παγκορασίδες του Αριστέα

Εικόνα
Το ντέρμπι κορυφής του Γ Όμιλου του πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ, ανάμεσα στον Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου και τον Α.Π. Καστοριάς, διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (19/11) στο ΔΑΚ Αμύνταίου, με τις φιλοξενούμενες να παίρνουν τη νίκη πιο δύσκολα απ΄ ότι μαρτυρά το τελικό αποτέλεσμα (3-1 σετ).

ΘΕΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Εικόνα
Ως θετική κρίνεται η πρώτη παρουσία της Χρυσής Φωτιάδου με την Εθνική Κορασίδων. Η Φλωρινιώτισσα αθλήτρια αγωνίστηκε και στο ομαδικό και στο ατομικό πραγματοποιώντας αξιόλογες εμφανίσεις.Η ομάδα των κορασίδων πήρε τη 2η θέση στον 1ο όμιλο. Αρχικά έχασε 3-0 από το Λουξεμβούργο, που έχει και κινεζικής καταγωγής αθλήτρια και το απόγευμα κατέβαλλε με 3-0 την Κύπρο Β.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 67 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Τρίτη 21 Νοεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή της Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 11:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΕΒΡΕΚΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Εικόνα

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: "ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ"

Εικόνα
Την ώρα που οι πολίτες της χώρας αυτής έχουν επιστρατεύσει όλες τους τις δυνάμεις και προσπαθούν να πολεμήσουν δαίμονες, θεσμούς, μνημόνια, καιρικά φαινόμενα και μύρια άλλα πράγματα, κάποιοι επιδεικνύουν μία ολοφάνερη απροθυμία να βοηθήσουν την κατάσταση. Η δήλωση του Βουλευτή Π.Ε Κοζάνης κ. Δημητριάδη ότι «Η πιθανότητα να πωληθεί η μονάδα της Μελίτης δεν είναι απαραίτητα κακό καθώς θα λύσει σειρά προβλημάτων όπως η μετεγκατάσταση της Αχλάδας και μια σειρά από άλλα θέματα που δεν ήταν επιλογή μας», προφανώς αποτελεί μία ακόμα απέλπιδα προσπάθεια να «χρυσώσει το χάπι» του διαμελισμού και ξεπουλήματος της ΔΕΗ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Εικόνα
Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας-Αθλητισμού και Πολιτισμού Αντώνη Δασκαλόπουλου πραγματοποιήθηκε  συνάντηση του Χιονοδρομικού Ορειβατικού Συλλόγου Γρεβενών και ομάδας ξενοδόχων της περιοχής στα γραφεία της ΑΝΚΟ. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το νέο πρόγραμμα Leader και οι πρωτοβουλίες της Περιφέρειας για δημιουργία δικτύου μονοπατιών πιλοτικά στην ΠΕ Γρεβενών.Κατά τη διάρκεια της συζήτησης προέκυψε η αναγκαιότητα εμπλουτισμού των υπαρχόντων στοιχείων και για το λόγο αυτό παρακαλούνται όσοι εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στην αποτύπωση των μονοπατιών, να απευθύνονται στην ΑΝΚΟ, κ. Γ. Καραγιάννη, τηλ. 2461024022.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥ ΤΗΝ 21η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων – Αποστράτου/Βετεράνου την 21η Νοεμβρίου 2017 καθορίζουμε τις εκδηλώσεις στην πόλη της Φλώρινας ως εξής : Τρίτη 21η Νοεμβρίου 2017 Ø Γενικός σημαιοστολισμός σε όλη την επικράτεια, από την 8η πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2017.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΗ

Εικόνα
Συνεδριάζει μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη την Τρίτη 21/11/2017 και ώρα 13.00 στην αίθουσα του Διοικητηρίου της Π.Ε. Φλώρινας, το Συντονιστικό Όργανο για τις εξελίξεις στη ΔΕΗ με θέμα: «Ενημέρωση- Προγραμματισμός Δράσεων».

ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με τον Διευθυντή, τον Υποδιευθυντή και το Προεδρείο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας συναντήθηκε τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας τη Τετάρτη 22 Νοεμβρίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 3:00μ.μ. στο Πέρασμα.  

ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

Εικόνα
Δύο υπήκοοι Αλβανίας, ένας άνδρας 49 χρονών και μία γυναίκα 30 χρονών, συνελήφθησαν σε περιοχή της Φλώρινας για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας.