Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 19, 2014

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Η δέσμευση για συμμετοχικές διαδικασίες στη λήψη κρίσιμων αποφάσεων προϋποθέτει τη διαβούλευση ως στοιχείο συνεχούς βελτίωσης.

Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.: Μόνο Νίκη Θέλει Ο Αίαντας Κόντρα Στον Κεραυνό Αγ. Γεωργίου

Εικόνα
Την πρώτη του νίκη θα αναζητήσει την Κυριακή 26/10 ο Αίαντας Αμυνταίου, που φιλοξενεί στις 18:00 τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου, για την 2η αγωνιστική της Α κατηγορίας ανδρών της ΕΚΑΣΔΥΜ. 

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΜΙΓΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Τη λύση της επιχείρησης με την επωνυμία «Αμιγής Νομαρχιακή Επιχείρηση Τοπικής Ανάπτυξης Καστοριάς" αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων διοργανώνει εκδηλώσεις με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 70 ετών χρόνων από την απελευθέρωση της χώρας από τους Γερμανούς, διοργανώνει εκδήλωση στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης στον Γράμμο,την Κυριακή 26 Οκτωβρίου και ώρα 11:30.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Εικόνα
Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού– Αθλητισμού- Επιχειρηματικότητας- Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων & η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος & Καθαριότητας Καστοριας θα πραγματοποιεί δράσεις την Κυριακή 26 Οκτωβρίου από τις 11:00 έως τις 14:00 στην συμβολή Μ.Αλεξάνδρου και Λ.Κύκνων

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΣΕ 101 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑΝ ΣΤΟ Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.

Εικόνα
Απονεμήθηκαν, τα πτυχία στους εκατόν ένα (101) συνολικά Αξιωματικούς, της 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.) της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΣΩ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

Εικόνα
Μία ωρα πίσω θα γυρισουμε τα ρολόγια μας σήμερα το βράδυ προς ξημερώματα Κυριακής , οπότε θα αρχίσει να ισχύει η χειμερινή ώρα, και εμείς θα κερδισουμε μια ώρα ύπνου επιπλέον.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Η επιλογή του "Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης", σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 179 του ν. 3852/2010 ("Καλλικράτης") θα λάβει χώρα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014, στις 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ Κοζάνης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εικόνα
Εκδόθηκαν και απεστάλησαν απο το ΑΣΕΠ στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ) τα αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού για την πρόσληψη 122 υπαλλήλων του κλάδου Κύριου Προσωπικού στον ανωτέρω φορέα.

63ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Εικόνα
Για μεταφορά μη νομιμων μεταναστών συνελήφθη χθες το βράδυ στην Καστοριά  63χρονος ημεδαπος, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΥΧΕΙΟΥ ΒΕΥΗΣ

Εικόνα
Εκτακτη Ευρεία σύσκεψη σχετικά με τη διάνοιξη του ορυχειου Βευης, παρουσία του Περιφερειαρχη της Δυτικής Μακεδονίας κ.Θεόδωρου Καρυπιδη  θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 25 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Εργατικού Κεντρου Φλώρινας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΔ

Εικόνα
Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, οι συνεργάτες περιφερειακοί σύμβουλοι και το προσωπικό της Π.Ε. Φλώρινας συγχαίρουν τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο, για την εκλογή του στη θέση του Πρόεδρου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας. 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΠ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Ενημερωτικη ημεριδα με θέμα: «Παρουσίαση – Ανάλυση της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (Κ.Α.Π.)» διοργανωνει στο Αμυντσιο η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" ΓΙΑ ΝΙΚΟ ΤΑΜΟΥΤΣΕΛΗ

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», εκφράζει τα θερμότερα συγχαρητήριά του προς τον κ. Νικόλαο Ευ. Ταμουτσέλη, για την ανακήρυξη του ως Διδάκτορα του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

ΖΕΜΠΕΛΙΑΔΟΥ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ- ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

Εικόνα
Στο θέμα του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας και στη συνέντευξη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη αναφέρεται σε δελτίο τύπου της η Περιφερειακή Σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ κ. Γεωργία Ζεμπελιάδου.

ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Εικόνα
Λατρευτικές Εκδηλώσεις με αφορμή την εορτή του Αγ. Δημητρίου διοργανώνει η Ι.Μ. Καστοριάς και ο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κωσταραζίου.

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΤΡΙΝΟΥ

Εικόνα
Ομιλία με θέμα : <<Η Καστοριανή Οικογένεια Μπατρίνου>> διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλοι Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Ν. Καστοριάς ενόψει του προγράμματος δράσεων του σπουδαστηρίου του πραγματοποιεί.

ΔΥΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Εικόνα
Δύο συστήματα υπερηχοτομογραφίας παρέλαβε η επιτροπή παραλαβής του Νοσοκομείου Πτολεμαίδας την περασμένη Τετάρτη 22 Οκτωβρίου.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Την παρουσίαση του βιβλίου ¨Το Βοϊο και η περιοχή του Άργους Ορεστικού της Δυτικής Μακεδονίας κατά την Οθωμανική Περίοδο 16ος – 17ος αι. (1500-1700μ.χ.) πραγματοποιεί ο Δήμος Άργους Ορεστικού και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Άργους Ορεστικού.

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Εφτά νέα προγράμματα θα λειτουργήσουν στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς το Νοέμβριο.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΔΕ

Εικόνα
Απόλυτη επικράτηση και πλειοψηφία του Δημάρχου Αμαρουσίου και επικεφαλής του Κινήματος «Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση», Γιώργου Πατούλη, κατά την ΙΕ' Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, με μοναδικό θέμα, την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης, για τη νέα Δημοτική Περίοδο 2014 - 2019, με 251 ψήφους, 16 έδρες και ποσοστό 52%. 

ΣΤΙΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 136 ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΟΕΚ-12 ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΧΟΒΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Τις σχετικές Υπουργικές αποφάσεις υπέγραψε ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου για την τελική επιλογή των δικαιούχων που θα συμμετέχουν στην κλήρωση για τις 136  εργατικές κατοικίες του τέως ΟΕΚ.

ΔΙΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014, στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, διάλεξη με θέμα «Προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης του ιού EBOLA ».

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΕ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟ

Εικόνα
εικόνα αρχείου Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στη Δυτική Μακεδονία και στην Ήπειρο χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΠΘ- ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

Εικόνα
Εκδήλωση με ομιλητή Sam Chekwas, απόφοιτου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, με θέμα: «Το θαύμα του να είσαι Έλληνας», το οποίο επέλεξε ο ίδιος οργανώνει ο Σύλλογος Αποφοίτων ΑΠΘ. 

ΧΑΝΤΜΠΟΛ:ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ

Εικόνα
Το πρώτο του δίποντο στο φετινό πρωτάθλημα θα επιδιώξει το Σάββατο 25/10 ο Αμύντας, υποδεχόμενος στις 18:00 το νεοφώτιστο Πανόραμα, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

ΝΕΟ Δ.Σ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Μετά την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με αριθμό 237/14 Πρακτικό 19/ 8-10-2014 με την οποία ορίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και το οποίο απαρτίζεται από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο, δύο Περιφερειακούς Συμβούλους εκ της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, τον κ. Γεώργιο Αντωνιάδη και τον κ. Σάββα Σαπαλίδη, και δύο Μουσικές Προσωπικότητες της Φλώρινας, τον κ. Δημοσθένη Μούσιο και την κ. Χριστίνα Βακάλη, το Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 την πρώτη του συνεδρίαση κατά την οποία το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ Σ.Ε.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΔ

Εικόνα
Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Φλώρινας συγχαίρει τον Δήμαρχο Φλώρινας κο Ιωάννη Βοσκόπουλο για την εκλογή του ως προέδρου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΒΕΥΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Υπεγραφη, μετά από παλινωδίες ετών, η απόφαση για την εκμίσθωση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης του λιγνιτωρυχείου Βεύης Φλώρινας, στην εταιρεία ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.

ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ

Εικόνα
Προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης παραγωγών ορισμένων οπωροκηπευτικών εξαιτίας της απρόβλεπτης κρίσης που προκλήθηκε από την απαγόρευση της ρωσικής κυβέρνησης στις εισαγωγές ορισμένων οπωροκηπευτικών προϊόντων θεσπίζονται με εγκύκλιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σύμφωνα με ανακοίνωση του τμήματος  Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καστοριάς.

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΟΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΟΙΚΟ ΠΥΡΕΤΟ

Εικόνα
Για την κατανομή ποσού για την κάλυψη της αγοράς εντομοαπωθητικών για την προστασία από τον καταρροικού πυρετού ενημερώνει τους ενδιαφερομένους το  τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατριακής Καστοριάς.

ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΕΝΑΣ 22ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ 19ΧΡΟΝΟΣ

Εικόνα
Στα ψηφιακά ίχνη χρήστη του διαδικτύου και στη συνακόλουθη εξιχνίαση υπόθεσης εκβίασης , την οποία διέπραξε σε βάρος διαδικτυακής του συνομιλήτριας, οδήγησε η συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ 65 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Εικόνα
Υπογράφηκε,χθες, Κοινή Υπουργική Απόφαση, από τον Υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο, τον Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, σχετικά με τον καθορισμό του ύψους των πόρων που θα διατεθούν, για την κάλυψη του κόστους των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συνταξιούχους, στο πλαίσιο του Προγράμματος«Βοήθεια στο Σπίτι», για τη χρονική περίοδο από 01.10.2014 έως 31.12.2015.  

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 40ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Με μεγάλη συμμετοχή κατοίκων της περιοχής της Καστοριάς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης η εκδήλωση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 40 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. 

ΕΝΑΣ 10ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ 56ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ

Εικόνα
Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών από Ιερούς Ναούς στη Φλώρινα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δυο (2) ημεδαπών, μιας 56χρονης και ενός 10χρόνου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ σε βάρος 48χρονου ημεδαπού (πατέρα του ανηλίκου) για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. 

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗΣ

Εικόνα
«Δεν τίθεται θέμα Πανεπιστημιούπολης Δυτικής Μακεδονίας. Ό,τι έχει προγραμματιστεί θα υλοποιηθεί.

10ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ"

Εικόνα
Το 10ο Πανελληνιο Φεστιβάλ Ποντιακων χορών "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ" διοργανώνει την 1η Νοεμβρίου Πανποντιακη Ομοσπονδία Ελλάδος σε συνεργασία με τον σύνδεσμο Ποντιακων Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ResisΤ.Α.Ι.ΠΕ.Δ.

Εικόνα
Ανοιχτή Συνέλευση για την υπεράσπιση των Δημοσίων κοινωνικών αγαθών διοργανώνει αύριο Πέμπτη 23 Οκτωβρίου η πρωτοβουλία ResisΤ. Α. Ι. ΠΕ. Δ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΚΦ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΔ

Εικόνα
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας συγχαίρει το Δήμαρχο Φλώρινας κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο για την εκλογή του στη θέση του Πρόεδρου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας.

ΕΚΦ:ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Εικόνα
Το Εργατικό κέντρο σας ενημερώνει ότι εταιρεία που δραστηριοποιείτε στο χώρο του αυτοκινήτου, ζητά να προσλάβει υπεύθυνο προσωπικό με πλήρη απασχόληση για τη στελέχωση τριών θέσεων εργασίας.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 4η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Εικόνα
Ενημερωτική συνάντηση με θέμα  «Ετοιμότητα Δήμων Δυτικής Μακεδονίας για υποβολή προτάσεων στα Μέτρα 321 και 322 του Άξονα 3, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων» θα πραγματοποιήσει στην  Κοζάνη ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης την ερχόμενη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ

Εικόνα
Μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος όσοι θέλουν να συμμετέχουν στο συμπληρωματικό Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων περιόδου 2014-2015, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Με γενικό σημαιοστολισμό όλων  των Δημοσίων, Δημοτικών, Ν. Π. Δ. και Ι. Δ. Καταστημάτων, των ιδιωτικών καταστημάτων και κατοικιών,  ομιλίες από κατάλληλους ομιλητές σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία, Τ.Ε.Ε. Ο.Α.Ε.Δ., τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και απότιση φόρου τιμής (και κατάθεση στεφάνων) από τους μαθητές – μαθήτριες των Σχολείων, Προσκόπους και Οδηγούς, στα μνημεία των ηρώων, προσερχομένων μετά το πέρας των προηγούμενων εκδηλώσεων, συνοδευόμενους από τους καθηγητές, δασκάλους και βαθμοφόρους, ξεκινάνε την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΕΠ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Εικόνα
Και μέσω των ΚΕΠ μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης οι ενδιαφερόμενοι και να μάθουν άμεσα αν είναι δικαιούχοι ή όχι και τι ποσό επιδότησης δικαιούνται.

ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΜΗΛΟΧΩΡΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Εικόνα
Δημοπρατήθηκε, χθες, 21 Οκτωβρίου 2014, το έργο «Δίκτυο διασύνδεσης ταμιευτήρα φράγματος με το υφιστάμενο αρδευτικό Μηλοχωρίου του Δήμου Εορδαίας» προϋπολογισμού 335.000 ευρώ, από πιστώσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 (Π.Α.Α. 2007-2013).  

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Την Αιανή Κοζάνης φιλοξενεί σήμερα (Τετάρτη 22/10) στις 20:00 το Αμύνταιο, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, των παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας.

ΤΣΑΙ ΠΑΡΤΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Τσάι πάρτυ διοργανώνει στις 28 Οκτωβρίου ο Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» και το Τμήμα Χορωδίας στο κέντρο «ΝΥΧΤΕΡΙ». 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Εικόνα
Συνεντευξη τυπου με θεμα το Πανεπιστημιο Δυτικης Μακεδονιας θα δωσει αυριο ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

ΤΙΣ 9.000 ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Εικόνα
Τις 9.000 έφτασαν οι αιτήσεις για το επιδομα του πετρελαίου θέρμανσης τις τρειε πρώτες ώρες που ξεκίνησε να λειτουργεί το σύστημα των ηλεκτρονικών αιτησεων, οπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. 

29 ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Εικόνα
Ενας 29 χρονος αλλοδαπος, υπηκόος Αλβανίας, συνελήφθη χθες  το βράδυ στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, απο αστυνομικους της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Δ.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, γιατι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Καστοριάς για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών (αγορά, διακίνηση και κατοχή) . 

ΣΥΛΛΗΨΗ 33ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Εικόνα
Ενας 33 χρονος ημεδαπος συνελήφθη χθες στην εθνική οδό Πτολεμαΐδας-Κοζάνης από αστυνομικούς της ομάδας Δίκλυκης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης.