Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 16, 2019

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΕΤΗΣ ΠΕΡΚΑ

Εικόνα

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο, στην Περιφέρεια της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας και αποσκοπούσαν στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, συνελήφθησαν συνολικά πέντε (5) άτομα, για καταδικαστικές αποφάσεις και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, κατά περίπτωση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ

Εικόνα
ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Δ. ΜΑΥΡΙΔΗ Δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω, Διδάκτορα Νομικής ΑΠΘ Υποψήφιου Βουλευτή ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ - ΠΑΣΟΚ Π.Ε. Φλώρινας Φίλες και φίλοι, αγαπητοί μου συμπατριώτες, Χρόνια πολλά και καλοφωτισμένα! Η πολιτική κρίση των τελευταίων ετών, κυρίως η κρίση της ιδεολογικής ταυτότητας των κομμάτων, δημιουργεί την ανάγκη να δούμε τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ . Οι πολιτικές επιλογές που εκφράζονταν μέσα από έναν άξονα ιστορικά διαμορφωμένο, διαχώριζαν το πολιτικό σύστημα σε Δεξιά - Κέντρο – Αριστερά.

ΣΥΛΛΗΨΗ 55ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΜΕ 550 ΠΑΚΕΤΑ ΑΔΑΣΜΟΛΟΓΗΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
55χρονος αλλοδαπός για παράβαση του τελωνειακού κώδικα συνελήφθη στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας.Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου,  αστυνομικοί με τη συνδρομή υπαλλήλων του Τελωνείου Κρυσταλλοπηγής, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ. Λεωφορείο με οδηγό και ιδιοκτήτη 55χρονο αλλοδαπό, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αλβανία – Ελλάδα. Κατά τον έλεγχο ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν 550- πακέτα αφορολόγητου καπνού, συνολικού βάρους -13.750- γραμμαρίων, 3.068- γραμμάρια αδασμολόγητου χύμα καπνού,  60 πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων, 12- σακούλες αφορολόγητου καπνού, συνολικού βάρους 6.000- γραμμαρίων, 33- δοχεία που περιείχαν αλκοολούχα ποτά, αμφιβόλου ποιότητας και παραγωγής, συνολικού βάρους -134- λίτρων και 4- φιάλες που περιείχαν φθοριούχο ψυκτικό υγρό, συνολικού βάρους -49,4- λίτρων. Τα πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων, η συνολική ποσότητα του αδασμολόγητου καπνού και των αφορολόγητων αλκοολούχων ποτών, καθώς κα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΙΝΑΛ

Εικόνα
Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών για την Φλώρινα και τη Καστοριά από το ΣΥΡΙΖΑ,  τη Ν.Δ., το ΚΚΕ και το ΚΙΝΑΛ . Στην  Φλώρινα  από το ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιοι είναι οι Φίλιππος Καλαμάρας, η Πέτη Πέρκα και ο Κώστας Σέλτσας .  η Στην Φλώρινα από τη ΝΔ υποψήφιοι μέχρι στιγμής ανακοινώθηκαν οι Γιάννης Αντωνιάδης, Σταύρος Παπασωτηρίου, Γιάννης Βοσκόπουλος και στη Καστοριά Μαρία Αντωνίου, Ζήσης Τζηκαλάγιας. Από το ΚΚΕ ανακοινώθηκαν ως υποψήφιοι για την Φλώρινα οι Ελευθεριάδης Κυριάκος, Καραντζίδης Βασίλης, Στόικου Αφροδίτη, Τορλαχίδου Γιώτα και στη Καστοριά οι Αθανασιάδης Κώστας, Γραμμένου Αννέτα, Ζέγα Γεωργία, Κανάτσιος Γιάννης. Από το ΚΙΝΑΛ για την Φλώρινα υποψήφιοι ανακοινώθηκαν οι Στυλιανός Μαυρίδης, Πέτρος Κωσταρέλλης, Γιώτα Πιχτράκη και Γιώτα Ρέππα. Πηγή: www.ert.gr/news/florina

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Εικόνα
28χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης Γερμανικών Αρχών, για τα αδικήματα διακεκριμένων κλοπών τύπου συμμορίας, που διαπράχθηκαν στη Βρέμη και σε άλλα σημεία της Γερμανίας, κατά το χρονικό διάστημα από 31-12-2016 μέχρι 01-03-2017 συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής, κατά την είσοδό του στη χώρα μας.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Εικόνα
Δύο αλλοδαποί ηλικίας 29 και 33 ετών για αποφάσεις Δικαστηρίων, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις συνελήφθησαν σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής. Στην πρώτη περίπτωση ο 29χρονος αλλοδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με την οποία καταδικάστηκε με ποινή κάθειρξης 5 ετών, για απόπειρα ληστείας. Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη ο 33χρονος αλλοδαπός, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του 3 αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Θεσσαλονίκης και Καστοριάς, με συνολική ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματική ποινή 8.500 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.