Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 13, 2015

89.526 ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΤΑ 177 ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ- ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ

Εικόνα
Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Κρατικός μηχανισμος στην Π.Ε. Φλώρινας για τη διεξαγωγή των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 . Όλα είναι έτοιμα στα 174 εκλογικά τμήματα της Π.Ε. Φλώρινας και στα 3 των ετεροδηματων με τα ψηφοδέλτια να έχουν καταφθασει.

ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 23 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
23χρονο ημεδαπό για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη και κατοχή μικροποσότητας κάνναβης συνέλαβαν στη διασταύρωση Μεσοποταμίας Καστοριάς, αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.), του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς.

ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 30 ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
30χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας συνέλαβαν, για κλοπή στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας. Ο 30χρονος συνελήφθη γιατί όπως προέκυψε ύστερα από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (18-09-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, εισήλθε σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στην Πτολεμαΐδα, ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των διακοσίων πενήντα ευρώ (250,00€).

ΚΛΗΡΩΣΗ 4ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ 2015-2016

Εικόνα
1η αγωνιστική     Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 ΑΜΥΝΤΑΙΟ       - ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ    - ΓΡΥΠΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ         - ΑΙΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΜΙΝΕRS ΔΕΗ

Οι Περιφερειακοί σύμβουλοι της Π.Ε. Καστοριάς λένε όχι στην κατασκευή διοδίων στο Μικρόκαστρο

Εικόνα
Με λύπη μας διαπιστώσαμε  πως με τον τίτλο «Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας «βάζει σύνορα» στην Καστοριά!» τοπικά blogs  αναδημοσίευσαν άρθρο του  dimotikanea.gr. , το οποίο είναι πέρα για πέρα ανακριβές και τελείως παραπλανητικό. Το άρθρο λοιπόν  αναφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ, πως η Περιφερειακή αρχή , επιχειρεί να υποτιμήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης, για την κατασκευή σταθμού διοδίων στον κόμβο Μικρόκαστρου. Προς αποκατάσταση της αλήθειας να αναφέρουμε πως η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της περιφέρειας έχει να κάνει με τη διαβούλευση μόνο πάνω σε θέματα περιβαλλοντικών επιπτώσεων και των σχετικών αδειοδοτήσεων (1649/45/15.1.2014 ΚΥΑ (ΦΕΚ 45Β΄)).

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Επιστρέφονται από σήμερα οι πινακίδες, οι άδειες οδήγησης και οι άδειες κυκλοφορίας προκειμένου να διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι που θα κινηθούν με τα δικά τους μεταφορικά μέσα για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.Η απόφαση αφορά τα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί από τις αστυνομικές αρχές ή είχαν κατατεθεί σε αυτές μέχρι και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου.Επίσης, δεν θα εκτελεστούν οι εκκρεμείς διοικητικές Αποφάσεις, επιδοθείσες ή μη, που εκδόθηκαν κατ’ εφαρμογή του άρθρου 103 του Κ.Ο.Κ. «επιβολή διοικητικών μέτρων», για τροχαίες παραβάσεις που βεβαιώθηκαν μέχρι και σήμερα (17.09.2015).

ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΚΕΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο των εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου και της ανάγκης εξυπηρέτησης των πολιτών στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, ο Δήμος Φλώρινας ενημερώνει ότι από την Παρασκευή 18Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 20Σεπτεμβρίου ανοιχτά θα παραμείνουν τα ΚΕΠ για το κοινό, προκειμένου να διευκολύνονται οι ψηφοφόροι αλλά και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι. Συγκεκριμένα, τα ΚΕΠ της πόλης θα λειτουργούν το Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 7 το βράδυ, ώστε οι δημοτικοί υπάλληλοι να παρέχουν χρήσιμες υπηρεσίες διευκολύνοντας τους πολίτες στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Εθνικού Κοινοβουλίου.

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ … «ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ» ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ΣΤΟ «ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ» ΤΗΣ WWF

Εικόνα
«Δανεικά στη ΔΕΗ με «άρωμα» λιγνίτη» «Ο λιγνίτης "κοστίζει" σε άνθρωπο και οικονομία» «Ασύμφορος ο λιγνίτης για τη ΔΕΗ και τα πορτοφόλια μας…»«ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΓΝΙΤΗ» «Η εμμονή στο μοντέλο «λιγνίτης» κοστίζει χαμένες επενδύσεις» «Χιλιάδες πολίτες καλούν τον γερμανικό τραπεζικό κολοσσό KfW να «καθαρίσει» από τον λιγνίτη» «Λιγνίτης στο διηνεκές με διακομματική συναίνεση;» «ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΣΤΟΣ» «Λιγνίτης ή φθηνότερη και καθαρή ενέργεια;» «48.000 πολίτες ενάντια στον νέο λιγνίτη της ΔΕΗ» «Η πραγματικότητα ξεπερνάει την Πτολεμαΐδα V. Η ΔΕΗ θα επιμείνει;»

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ

Εικόνα
Aπό τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς γνωστοποιείται ότι η καταβολή του Διατροφικού Επιδόματος Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων, μηνός Αυγούστου 2015, θα γίνει την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το Τμήμα Φωτογραφίας του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τη νέα χρονιά.Θα λειτουργήσουν κύκλοι μαθημάτων για αρχάριους και προχωρημένους, για μαθητές, φοιτητές, εφήβους και ενήλικες.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα των επισκέψεων των υποψηφίων Βουλευτών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και στελεχών ΝΟ.Δ.Ε. Φλώρινας την Παρασκευή 18-09-2015 : 10.30 Επίσκεψη στην λαϊκή αγορά της Μελίτης 19.00 Επίσκεψη στο Δ.Δ. Τριποτάμου 19.30 Επίσκεψη στο Δ.Δ. Νεοχωρακίου 20.00 Επίσκεψη στο Δ.Δ. Σκοπού 20.30 Επίσκεψη στο Δ.Δ. Αχλάδος 21.00 Επίσκεψη στο Δ.Δ. Μελίτης

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ:"Η Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
"Η .Ν.Δ. είναι δυναμη σταθερότητας για τη Χώρα " τονισε στην ομιλία του ο Περιφερειαρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικωστας στην ομιλία του κατά τη διάρκεια παρουσίασης του ψηφοδελτιου της Ν.Δ. στη Φλώρινα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΕΓΟΣ:"Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ-ΗΤΑΝ ΑΝΙΣΗ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ"(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
"Η Χρυσή Αυγή θα είναι ο μεγάλος νικητής αυτών των εκλογών "τονισε σε συνέντευξη του ο Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης κ. Αντωνιος Γρεγος εκφραζοντας τη πεποίθηση ότι θα είναι η τρίτη δύναμη που θα αποτελεί και την αξιωματικη αντιπολίτευση στη νέα Βουλή.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

Εικόνα
Με αφορμή δημοσιεύματα -ανακριβή και παραπλανητικά- για την ανακοίνωση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, με την οποία καλεί τους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν και να εκφράσουν τις απόψεις τους επί της μελέτης του έργου “Σταθμός Διοδίων Αλιάκμονα και Ανισόπεδος Κόμβος Μικροκάστρου”, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας διευκρινίζει τα εξής: Με το ΦΕΚ 3086/17 Νοεμβρίου 2014 Β/17-11-14 ΚΥΑ, η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου προχώρησε στη χωροθέτηση σταθμών διοδίων και τον καθορισμό τελών στην Εγνατία Οδό και στους κάθετους άξονες.

Εκπαιδευτικές δράσεις στη Φλώρινα σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Εικόνα
Ολοκληρώθηκε χτες Τρίτη, η επίσκεψη της κ. Ματίνας Γαβριήλογλου, ψυχολόγου του Συλλόγου "Το Χαμόγελο του Παιδιού", μετά από πρόσκληση του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Διεύθυνσης Δευτ/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η κ. Γαβριήλογλου πραγματοποίησε παρεμβάσεις βιωματικού χαρακτήρα σε μαθητές/τριες του 1ου Γυμνασίου και του 3ο ΓΕΛ Φλώρινας, καθώς και εισήγηση σε ενημερωτική συνάντηση σχετικά με τον εκφοβισμό.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Εικόνα
Οι υποψήφιοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Φλώρινας κ.κ Σέλτσας Κωνσταντίνος, Γκέκτσης Ευάγγελος, Πάρπου Ανθούλα καθώς και η Γενική Γραμματέας Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κα Πέτυ Πέρκα επισκέφθηκαν την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο στο γραφείο του.

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΤΑ ΕΊΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Παραδόθηκαν στους πρόσφυγες στα σύνορα της Ειδομενης τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

ΑΓΡΟΤΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με στόχο την προστιθέμενη αξία στα προϊόντα της Δυτικής Μακεδονίας που θα προκύψει μέσα από την ίδρυση ενός δυναμικού φορέα που θα αναλάβει την αξιοποίηση, την προβολή και την προώθηση των τοπικών προϊόντων, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, παρουσία του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καναβού, υπέγραψε σύμβαση με αντικείμενο τη σύνταξη οικονομοτεχνικής μελέτης για την ίδρυση αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία “Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας”.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ν.ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

Εικόνα
Από τον Σύλλογο Θεσσαλών και Φίλων της Θεσσαλίας Νομού Φλώρινας, ανακοινώνεται η έναρξη μαθημάτων παραδοσιακών χορών απ΄ όλη την Ελλάδα. Θα λειτουργήσουν τμήματα παιδικά - εφηβικά και ενηλίκων. Πρώτη συνάντηση για τα τμήματα ενηλίκων ορίζεται η Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 20:00 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου «Φαίδων», ενώ για τα παιδικά - εφηβικά τμήματα το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 13:00 στον ίδιο χώρο.

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την αναστολή των κινητοποιήσεων τους που ήταν προγραμματισμένες για την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, αποφάσισε το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων στις αρχαιολογικές ανασκαφές και τους αρχαιολογικούς χώρους της Π.Ε. Φλώρινας μετά και τη δέσμευση του Υπουργείου και της Εφορίας Αρχαιοτήτων Φλώρινας για ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων. Όπως είπε σε δήλωση του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο πρόεδρος του Σωματείου Πετρος Βασιλειάδης μετά τις εκλογές θα υπάρξει και επίσημα η ανακοίνωση για την υλοποίηση της δέσμευσης που αφορά την ανανέωση όλων των συμβάσεων και όχι μόνο ορισμένων όπως είχε γίνει. "Αν το Υπουργείο και η Εφορία δεν τηρήσουν την υπόσχεση που μας δώσανε σήμερα " πρόσθεσε "είμαστε έτοιμοι να προβούμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις "

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στη 13:30 και στο Γραφείο του Δημάρχου.

ΣΥΛΛΗΨΗ 31 ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Εικόνα
31χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών συνέλαβαν σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.), του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς. Στον κάθετο άξονα Εγνατίας οδού Καστοριάς - Κοζάνης πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 31χρονος, ο οποίος προκειμένου να αποφύγει τον επικείμενο έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα στον κόμβο Άργους Ορεστικού.

ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΟΜΙΛΗΤΗΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εικόνα
Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στην Ξάνθη θα είναι βασικός ομιλητής ο Πάρις Κουκουλόπουλος.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΤΕΓΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 στον 3ο όροφο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (πρώην Νομαρχία) θα τελεστεί αγιασμός στη νέα στέγη της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Φλώρινας.Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μας η παρουσία σας στην τελετή του αγιασμού.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Φλώρινας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , σας προσκαλεί σε ανοικτή εκδήλωση ενόψει των Εθνικών εκλογών της 20-09-2015 στην οποία θα παρουσιασθεί το ψηφοδέλτιο του κόμματος , σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 20,300 στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Λύγκος» .Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας. ΝΟ.Δ.Ε ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ VOLLEY-BEACH VOLLEY ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το τμήμα volley - beach volley του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τη σεζόν 2015-2016. Οι εγγραφές των τμημάτων baby volley - mini volley και προαγωνιστικών πραγματοποιούνται καθημερινά κατόπιν συνεννοήσεως με τον κ. Συμεών Γαβριήλ στο κινητό 6972861900. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στις 14/09/2015 στο 1ο ΓΕΛ Φλώρινας. Δευτέρα 20:00 - 21:00 και Τετάρτη 18:30 - 19:30. ΠΑΙΖΟΥΜΕ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ VOLLEY.

13 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι προκυρήχθηκαν 13 θέσεις στη Φλώρινα, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, που εδρεύει στη Φλώρινα.Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη εδώ:

400 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΤΕΣ ΜΕ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Εικόνα
Πάνω απο 400 κουτες με τρόφιμα,  φάρμακα, είδη υγιεινής,  ρούχα και παιχνίδια για τα παιδιά των προσφύγων που είναι εγκλωβισμενοι στα σύνορα της Ειδομενης συγκεντρώθηκαν στην Π.Ε. Φλώρινας με την συμβολή και των εθελοντριων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της Φλώρινας .

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Φ. ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΕ/ΓΣΕΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Εικόνα
Συνάντηση με θέμα την ενημέρωση για την παροχή εντελώς δωρεάν όλων των υπηρεσιών πληροφόρησης και συμβουλευτικής καθώς επίσης και τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης, Πραγματοποίησε το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας και το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Δυτικής Μακεδονίας.

ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΛΟΤΟΜΙΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 28 ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και του δασικού κώδικα,συνέλαβαν 28χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας σε περιοχή της Καστοριάς , αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου Καστοριάς, ενώ για την ίδια υπόθεση σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 36χρονου ομοεθνή του.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπό την προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Μούσιου-Μυλωνά Όλγας συνεδρίασε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με δεκαεφτά θέματα στην ημερήσια διάταξη.

ΙΝΕ-ΓΣΕΕ: ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΔΕΙΑ

Εικόνα
Όλες οι βιομηχανικές, βιοτεχνικές και εμπορικές επιχειρήσεις, εκμεταλλεύσεις και εργασίες του ιδιωτικού τομέα, καθώς και όσοι γενικώς απασχολούν προσωπικό και υπάγονται στον ιδιωτικό τομέα υποχρεούνται να χορηγήσουν στο προσωπικό τους ειδική άδεια απουσίας με αποδοχές για τη διευκόλυνση άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος.

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ:Μεγαλώνουν τα χρέη προς τη ΔΕΗ με τις «ευλογίες» της ΡΑΕ

Εικόνα
Η τακτική του «Πόντιου Πιλάτου» που έχει υιοθετήσει η ΡΑΕ στο ζήτημα των ανεξόφλητων οφειλών που δημιουργούν οι -μετακινούμενοι σε νέο  προμηθευτή- καταναλωτές , διογκώνει ακόμα περισσότερο ένα εκρηκτικό πρόβλημα για τη ΔΕΗ. Πρόσφατα, επιχείρηση – πελάτης της ΔΕΗ άλλαξε προμηθευτή αφήνοντας την ίδια στιγμή «φέσι» 400.000 ευρώ στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.

ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

Εικόνα
Παρατεταγμένα σε διάφορα κομβικά σημεία του εθνικού και επαρχιακού δικτύου θα βρίσκονται από σήμερα τα τρακτέρ των αγροτών, ενόψει της μεγάλης κινητοποίησης που αποφασίστηκε αρχής γενομένης από την Κυριακή των εκλογών. Οι αγρότες θα βρίσκονται την ημέρα που οι πολίτες θα προσέρχονται στις κάλπες στα εκλογικά κέντρα και τους συνοριακούς σταθμούς της Β. Ελλάδας, όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο επικεφαλής της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων, Χρήστος Γκόντιας.Το «παρών» στις κινητοποιήσεις θα δώσουν, σύμφωνα με τον κ. Γκόντια, αγρότες από τους νομούς Ροδόπης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Μαλγάρων, Πιερίας, Ημαθίας, Θεσπρωτίας, Λακωνίας και Λαμίας.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Φ.

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Φλώρινας και το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην ημερίδα που διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας με θέμα την ενημέρωση για την παροχή εντελώς δωρεάν όλων των παραπάνω υπηρεσιών πληροφόρησης και συμβουλευτικής καθώς επίσης και τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. κάνει γνωστό ότι σύμφωνα με το νέο του καταστατικό αλλάζει ο τρόπος ανάδειξης της διοικήσεως, τα μέλη της οποίας πλέον θα είναι αιρετά.Καλούνται όσοι εμπνέονται από το πνεύμα του Εθελοντισμού και τις αρχές του Ε.Σ. να εγγραφούν ως μέλη του Περιφερειακού τμήματος, που μετονομάζεται σε Τοπικό Τμήμα, καταβάλλοντας δικαίωμα εγγραφής 5 €.

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η ΕΜΠΟΡΟ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Ανοίγει τις Πύλες της σήμερα η ετήσια, 31η Έμπορο-Βιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου.Στην Έκθεση θα συμμετέχουν περισσότεροι από 155 εκθέτες, παρουσιάζοντας μια πλούσια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και ευρύτερα. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη Χώρα μας, οι συμμετοχές των επιχειρήσεων είναι αυξημένες συγκριτικά με τις δύο τελευταίες διοργανώσεις.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Στις 9:00 την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, στο Ξενοδοχείο ΛΥΓΚΟΣ, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Ν.Δ. στην Φλώρινα όπου θα παρουσιαστεί και το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Φλώρινα. Στην εκδήλωση ομιλητής θα είναι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εικόνα
Την Πέμπτη 17/09 στις 19:00 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας.Θα μιλήσει ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης και θα χαιρετήσει ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας Μανόλης Γλέζος.

Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΚΑΙ "ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ" ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ!

Εικόνα
Αποκαλυπτικά e-mail ξεσκεπάζουν τον ρόλο του πρώην πρωθυπουργού Συνταρακτικές αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες για τον άνθρωπο που άλωσε την Ελλάδα και αποδεικνύουν περίτρανα τις στενές σχέσεις του Γιώργου Παπανδρέου με την Ουάσινγκτον.Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Τους τελευταίους μήνες έχει ξεσπάσει ένα τεράστιο σκάνδαλο με πολλές προεκτάσεις στις ΗΠΑ, καθώς τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Χίλαρυ Κλίντον, πρώην πρώτης κυρίας και ΥΠΕΞ και σήμερα υποψήφιας για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για τον Λευκό Οίκο βρίσκονται αυτή την εποχή στο επίκεντρο της πολιτικής διαμάχης των ΗΠΑ.Η αιτία είναι ότι, όπως αποκαλύφτηκε τον Μάρτιο του 2015, η Κλίντον χρησιμοποιούσε από το 2009 έως το 2012 προσωπικό λογαριασμό e-mail μέσω server που ήταν εγκατεστημένος στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη, αντί όλα τα μηνύματά της να διεκπεραιώνονται μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Οι υποψήφιοι βουλευτές των ΑΝΕΛ της Π.Ε. Φλώριναςκ.κΣταύρου-Λιθοξοΐδου Κατερίνα, Ευαγγέλου Ηλίας, Δεληγιώργης Χρήστος και Ζαμπούνη Ελένη επισκέφθηκαν την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015 τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο στο γραφείο του.Σκοπός της συνάντησης ήταν η επαφή των υποψηφίων με τον κ. Δήμαρχο και η συζήτηση θεμάτων που απασχολούν τόσο τον Δήμο Φλώρινας όσο και την Π.Ε. Φλώρινας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΑΝΦΛΩ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος της ΑΝΦΛΩ, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος συναντήθηκε τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 με τον Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανο Μπίρο, τη γενική Διευθύντρια της ΑΝΦΛΩ κα Ρίζου Ζέτα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΦΛΩ-τον αντιπρόεδρο κ. Αριστείδου Άρη, τη γενική γραμματέα του συμβουλίου και θεματική αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Μεταφορών κα ΠαναγιωτίδουΕλισσάβετ και τα μέλη κ.κ. Λουκά Αθανάσιο και Σίπκα Αντώνη καιτους Περιφερειακούς Συμβούλους κ.κ. Γέρου Κώστα, Αντωνιάδη Γεώργιο και Βόσδου Σωτήριο.Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτησηθεμάτων που αφορούν στην ΑΝΦΛΩ και την Π.Ε. Φλώρινας.

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

Εικόνα
Από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας-Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Φλώρινας ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015, αρχίζει η καταβολή των επιδομάτων Πρόνοιας και οι επιδοτούμενοι θα μπορούν να εισπράξουν από τους λογαριασμούς τους το επίδομα που δικαιούνται για το δίμηνο Ιούλιος – Αύγουστος 2015.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία Βόλεϊ του Αριστέα Φιλώτα

Εικόνα
Η Ακαδημία του Αριστέα άνοιξε τις πύλες της για να υποδεχτεί τις μικρές του φίλες και να καθοδηγήσει τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του αθλήματος.Στην μοναδική ομάδα βόλεϊ του Δήμου Αμυνταίου, οι αθλήτριες εκτός από την εκμάθηση του αθλήματος, θα διδαχθούν κανόνες ευπρεπούς συμπεριφοράς και "Ευ Αγωνίζεσθαι", προκειμένου να διαμορφώσουν ολοκληρωμένους χαρακτήρες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Ο Οργανισμός Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών Φλώρινας εκφράζει τη βαθιά του ευγνωμοσύνη προς τους χιλιάδες κατοίκους της Φλώρινας και επισκέπτες που τίμησαν και φέτος τις εκδηλώσεις «Πρέσπες 2015».

10 ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΌΣΙΑ ΙΕΚ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ανακοινώθηκαν οι νέες ειδικότητες που πρόκειται να λειτουργήσουν το φθινοπωρινό εξάμηνο 2015Β (Α' εξάμηνο) στο ΔΙΕΚ Αμυνταίου, εφόσον συμπληρώσουν τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό καταρτιζομένων (15).

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ:"ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ"

Εικόνα
"Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να πάμε πίσω στην Ευρώπη των λαών των Εθνών και της αλληλεγγύης " τονισε σε συνέντευξη του ο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουικ κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στην Φλώρινα για την παρουσίαση του ψηφοδελτιου των ΑΝΕΛ στην Φλώρινα. Επεσημανε ακόμα πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δε διστασαν να πουν την αλήθεια στο λαό και να αποκαλύψει το σχέδιο Ερντογάν για τη διάλυση της Εθνικής Τράπεζας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Mε το Δ.Σ. του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 στο γραφείο του. Τον κ. Δήμαρχο επισκέφθηκαν η πρόεδρος του συλλόγου κα Μηλώση Σοφία, η Αντιπρόεδρος κα Καλογήρου Τζένη και η κα Καίτη Πηλείδου μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Οι υποψήφιοι βουλευτές της Δημοκτατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ- Κινήσεις Πολιτών) : Στέλιος Μαυρίδης, Κατερίνα Μέλφου, Χρήστος Γκώγκος και Νίκος Μαυρόπουλος, επισκέφθηκαν τον Δήμο Αμυνταίου, όπου ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο κο Θεοδωρίδη για τα προβλήματα του Δήμου και αντάλλαξαν απόψεις για την αντιμετώπισή τους, σε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Φλώρινας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 στο γραφείο του.Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του συνδέσμου, κ. Θεοδώρου Δημήτριος, ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντινίδης Δημήτριος και το μέλος του Δ.Σ., κ. Ηλιάδης Πέτρος.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα του συνδέσμου σχετικά με τη μετονομασία της πλατείας Σχολείων σε πλατεία Εφέδρων Αξιωματικών.