Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 20, 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
«Φασίστα και ακροδεξιό» χαρακτηρίζει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας, όποιον τολμήσει να ασκήσει κριτική στο ιερό τοτέμ της πολιτικής και βουλευτή κ. Σέλτσα, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση, βρίσκοντας άλλοθι με την γνωστή τακτική της προβοκάτσιας , επιτέθηκε με χημικά σε εκατοντάδες χιλιάδες ειρηνικούς διαδηλωτές .Γνωστή τακτική των αριστερών όταν απουσιάζουν τα επιχειρήματά και η κοινή λογική.Ομιλούν περί πολιτικού πολιτισμού και αντί να ζητήσουν το λόγο από τον ίδιο τον βουλευτή τους, για την ντροπιαστική εικόνα μέσα στο κοινοβούλιο , εγκαλούν τη ΝΟΔΕ Φλώρινας, η οποία ανέδειξε μια απρεπή συμπεριφορά.

ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Δε γνωρίζουμε εάν η τοπική Ν.Δ "ζήλεψε" την δόξα της ηγεσίας του κόμματος και υιοθετεί στην ρητορική της, τόσο ακραία όσο και απαράδεκτη φρασεολογία. Η αήθης επίθεση στο πρόσωπο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σέλτσα με τόσο ακραίους ακροδεξιούς όσο και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, φανερώνει αν μη τι άλλο, έκδηλο πανικό και παντελή έλλειψη πολιτικού πολιτισμού. Η χρησιμοποίηση στην πολιτική αντιπαράθεση, ιατρικών και κυρίως ψυχιατρικών χαρακτηριστικών, παραπέμπει ευθέως σε ακροδεξιές και φασίζουσες συμπεριφορές. Εμείς δεν θα σας ακολουθήσουμε σε αυτό το ακροδεξιό παραλήρημα. Πάντως εάν επιμένετε στην υιοθέτηση τέτοιων αντιλήψεων και πρακτικών, κάντε μια αναζήτηση στον χώρο σας και θα βρείτε αρκετούς να χαρακτηρίσετε. Για μια ακόμη φορά στην κρίση των πολιτών Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Εικόνα
Ενημερώνουμε τους πολίτες της Φλώρινας ότι, δεν εκπλαγήκαμε καθόλου από την τοποθέτηση του Δημάρχου και της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, για τα ζητήματα του αποχιονισμού και της "μη" κήρυξης του Δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η ειρωνική και κυνική απάντηση του Δημάρχου, ότι δεν προχωρήσαμε στην παραπάνω ενέργεια, διότι εμείς δεν ανήκουμε πολιτικά στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να βοηθηθούμε, ειλικρινά εάν δεν ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα, θα ήταν για γέλια και η απάντηση αυτή, δεν προκαλεί μόνο αγανάκτηση αλλά και θλίψη.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΞΙΦ

Εικόνα
Τι να πεί κανείς γι’ αυτά τα παιδιά? Ποια είναι αυτά? Οι Έφηβοι του Ξίφος Ασκήσεως, οι Έφηβοι του ΟΞΙΦ, οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019, οι ΗΡΩΕΣ της ΚΑΡΔΙΑΣ μας!!! Σε ένα συγκλονιστικό τελικό στο ομαδικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος την Κυριακή στο ΟΑΚΑ οι Μοσχόπουλος Δημήτρης, Σαχινίδης Δημήτρης, Κούλης Ανδρέας και Χατζόπουλος Αχιλλέας υπό την καθοδήγηση των Προπονητών Γεροσίδερη Στάθη και Δούδο Δημήτρη κέρδισαν τον Α.Ο.Ξ.Αιγάλεω με το μαγικό 37-35 και κατέκτησαν τον Τίτλο των Πρωταθλητών Ελλάδος 2019! 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΡΟΣ

Εικόνα
Την υποψηφιότητα του για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Φλώρινας ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπιρος. Κυριότερος στόχος όπως είπε, θα είναι ο Δήμος Φλώρινας να αποτελέσει μία ισχυρή μονάδα τοπικής ανάπτυξης που θα στηρίζει και θα προστατεύει τον Δημότη και που συνεχώς θα εξελίσσεται σε έναν αποτελεσματικό διαχειριστή υπηρεσιών. Επεσήμανε δε ότι «πρώτιστο μέλημά μας, ως δημοτική αρχή, θα αποτελεί η διαπίστωση και καταγραφή των αναγκών των δημοτών, η αξιολόγηση και ιεράρχηση αυτών, ορίζοντας τις προτεραιότητες των δράσεων και των πρωτοβουλιών, με γνώμονα την διευκόλυνση της καθημερινότητας του πολίτη, αφού τα πάντα θα πρέπει περιστρέφονται γύρω από αυτόν». Πηγή:www.ert.gr/news/florina ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ : Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες. Η αυτοδιοίκηση αποτελεί βασικό πυλώνα Δημοκρατικής λειτουργίας και εκπροσώπησης του λαού στα κοινά με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας

ΣΥΛΛΗΨΗ 23ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΤΕΡΓΑΣΜΕΝΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ(ΣΟΚΟΛΑΤΑ)

Εικόνα
Για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης και κατεργασμένης κάνναβης(σοκολάτα) συνελήφθη 23χρονος στη Φλώρινα από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας .

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΖΟΓΛΟΥ

Εικόνα
O Διευθυντής και οι Εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γερμανού στο οποίο φοίτησε η Ιωάννα Καζόγλου, μαθήτρια πλέον της Α΄ Λυκείου, θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια συγχαρητήρια και την χαρά μας για την επιτυχή συμμετοχή της στις Διπλωματικές Εξετάσεις Κλασικής Κιθάρας, με Άριστα, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στην Θεσσαλονίκη. Η Ιωάννα Καζόγλου κατάφερε με την αξία της και το σπάνιο ταλέντο της να ολοκληρώσει μια δύσβατη διαδρομή η οποία ξεκίνησε από την Α΄ Δημοτικού. Η σπουδή και το Δίπλωμα ενός Μουσικού Οργάνου απαιτεί τιτάνια προσπάθεια και σπανίως καταφέρνουν την ολοκλήρωση ανήλικοι σπουδαστές.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 27ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ -ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Εικόνα
27χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

ΣΥΛΛΗΨΗ 28ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ-ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Εικόνα
Στη σύλληψη 28χρονου αλλοδαπού διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών.