Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 27, 2015

ΣΥΛΛΗΨΗ 54 ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 465 ΚΡΟΤΙΔΕΣ

Εικόνα
Έναν 54 χρονο ημεδαπό, για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών συνέλαβαν στην Καστοριά αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς. Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής δράσης με σκοπό τον εντοπισμό καταστημάτων, τα οποία πωλούν παράνομα βεγγαλικά, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα (βιβλιοπωλείο) ιδιοκτησίας 54χρονου ημεδαπού, όπου διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση κροτίδες, κατά παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών.

ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών συνέλαβαν τρεις αλλοδαπό, υπηκόους Αλβανίας,(27, 23, και 21 χρονών) στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας , αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας ,

ΕΥΧΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Εικόνα
Έχουμε τη δύναμη, τη γνώση, και τη θέληση να εργαστούμε με αλληλεγγύη και να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές που θα βάλουν τον τόπο μας στην πρώτη γραμμή και θα βοηθήσουν συνολικά τη χώρα μας να βρει το βηματισμό της.Οι προτεραιότητές μας παραμένουν αδιαπραγμάτευτες και γι’ αυτές θα αγωνιστούμε και τη νέα χρονιά.Εύχομαι το 2016 να φέρει ανάπτυξη για όλους, υγεία και ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο. Καλή Χρονιά σε όλους.

Απολογισμός δράσεων στον τομέα του Τουρισμού

Εικόνα
Η ανάπτυξη και προώθηση ενός τουριστικού προϊόντος, με ενιαία εικόνα και περιεχόμενο ως προορισμός ποιοτικών εναλλακτικών “εμπειριών” και απώτερο σκοπό την αύξηση της ελκυστικότητας, την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την άμβλυνση των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων υπό τον όρο πάντοτε της αειφορικής διαχείρισης, αποτελεί το περιεχόμενο του σχεδιασμού των δράσεων της ΠΔΜ.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Συνεχίστηκε το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 με το πολυθέαμα για τα παιδιά με μάγους και ζογκλέρ στο Ξύλινο Χωριό και τη δράση «2016 ευχές», γράφουμε ευχές στον Άγιο Βασίλη και τις κρεμάμε στο δέντρο των ευχών του μαζί με το ArtStudio στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Φλώρινας.

Οι Πρωτοχρονιάτικες Ευχές του Αμύντα Αμυνταίου

Εικόνα
Η επιτροπή χάντμπολ, οι προπονητές , οι αθλητές και οι αθλήτριες του Αμύντα Αμυνταίου εύχονται: (Χ)ΡΥΣΕΣ (Ρ)ΟΔΙΝΕΣ (Ο)ΝΕΙΡΕΜΕΝΕΣ (Ν)ΟΣΤΑΛΓΙΚΕΣ (Ι)ΔΑΝΙΚΕΣ (Α)ΘΛΗΤΙΚΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΙΛΩΤΑ ΣΤΟ ΚΑΦΚΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το ΚΑΦΚΑ στην περιοχή του Αμυνταίου επισκέφτηκε ο Σύλλογος Γυναικών Φιλώτα, την Τέταρτη 30 Δεκεμβρίου 2015. Στο πλαίσιο των καθιερωμένων πλέον επισκέψεών του σε κοινωνικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής, ο Σύλλογος αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό, τους ασθενείς αλλά και τους συνοδούς τους, ενώ παράλληλα προσέφερε και είδη πρώτης ανάγκης.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ" ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ" ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΕΒΑΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Φιλώτα έλαβε χώρα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου ένα εξαιρετικό πολιτιστικό γεγονός.Η θεατρική ομάδα «ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ» του Συλλόγου Γυναικών Λεβαίας, ήταν προσκεκλημένη του Συλλόγου Γυναικών Φιλώτα και παρουσίασε τη θεατρική παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Δημήτρη Ψαθά “Φωνάζει ο Κλέφτης”.  Το κοινό απόλαυσε την άρτια οργάνωση και τα γευστικά εδέσματα στο καλωσόρισμα και βέβαια το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο της νέας ερασιτεχνικής θεατρικήςομάδος .

ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό με θέμα Πληρωμή αναδρομικών σε συνταξιούχους βουλευτές σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για τη χώρα, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΡΟΥΜΙ" ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΡΟΥΜΙ Διανομή: Ελένη Κωβαίου: Γειτόνισσα Γιάννης Ξαγοράρης: Χρήστος Σιδηρόπουλος Χριστίνα Παναγιωτοπούλου: Τζένη (γυναίκα του Χρήστου) ΒέταΑποστολίδου: Βέσκα Εύη Αριστείδου: Ρόη (γυναίκα του Παναγιώτη) Μιχάλης Ζουλουφός: Παναγιώτης Σιδηρόπουλος Σκηνοθεσία: Μιχάλης Ζουλουφός Υποβολείο: Ζωή Γεωργίου Φροντιστήριο: Ματίνα Ψάλτη Φωτισμός: Γιώργος Πάχος Σκηνογραφία: Δημήτρης Βαμβακούσης Πρόκειται για ένα έργο που καταπιάνεται με το σήμερα και που στοχεύει να καταδείξει τα έντονα προβλήματα της καθημερινότητας μας ενώ ταυτόχρονα υπονομεύει την ζοφερή πραγματικότητα με τρόπο που προκαλεί το γέλιο.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ο ΕΛΕΦΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Ο ΕΛΕΦΑΣ Διανομή: Γωγώ: ΒέταΑποστολίδου Βούλα: Χριστίνα Παναγιωτοπούλου Τάσος: Μάνος Εμμανουήλ Μήτσος: Ιωάννης Τούμπας Σκηνοθεσία:ΕύηΑριστείδου Σκηνογραφία:ΔημήτρηςΒαμβακούσης Φωτισμός: Γιώργος Πάχος Υποβολείο: Ζωή Γεωργίου Μακιγιάζ: Μαρία Εμμανουήλ Λίγα λόγια για το έργο: Στα όρια της μαύρης κωμωδίας και του κοινωνικού δράματος, κινείται το πρώτο θεατρικό έργο του Κώστα Μποσταντζόγλου «Ο Ελέφας». Τέσσερα πρόσωπα σκληρά, ασυμπάθιστα, θρεμμένα στην ελληνική επαρχία. Κρυφές δραστηριότητες και σχέσεις, άφθονη καταπίεση και υποταγή.

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: Όρια συνταξιοδότησης Εργαζομένων στα Πρώην Ειδικά Ταμεία (ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΗΣΑΠ,ΤΡΑΠΕΖΩΝ κ.λ.π) ανεξάρτητου ηλικίας με τη συμπλήρωση 35 ετών εργασίας και ασφάλιση έως την 31.12.1982

Εικόνα
Αγαπητοί Συνάδελφοι Μετά τη συνάντησή μας με τον Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γ. Κατρούγκαλο στις 26/10/2015 και την επιστολή που αποστείλαμε αρμοδίως 23/9/2015 για το εν λόγω ζήτημα, εκδόθηκε τελικά η σχετική εγκύκλιος 21/12/2015 Α.Π.Φ 80000/ΟΙΚ 59824/1962 με θέμα: Εφαρμογή των διατάξεων του Νόμου 4336/2015 « Συνταξιοδοτικές Διατάξεις – Κύρωση του Σχεδίου Σύμβασης Οικονομικής Ενίσχυσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και ρυθμίσεις για την Υλοποίηση της Συμφωνίας Χρηματοδότησης », που αφορούν στην αύξηση των ορίων ηλικίας Συνταξιοδότησης για τους ασφαλισμένους των πρώην ειδικών ταμείων του άρθρου 2 παρ.1 του Ν.3029/2002.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Στη τελετή βράβευσης αριστούχων μαθητών που διοργάνωσε ο Δήμος Αμυνταίου στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Εικόνα
Τα ΚΕΠ του Δήμου Φλώρινας σας ενημερώνουν ότι ξεκίνησε η υποβολή αίτησης επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης για την περίοδο Χειμώνας 2015 - 2016, στην ειδική εφαρμογή του TAXISnet όπου δύναται να υποβληθεί αίτηση για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης ή να επισκοπηθεί αίτηση παλαιότερων ετών.Ξεκίνησε, εδώ και λίγες μέρες η ηλεκτρονική υποβολή αίτησης για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης της τρέχουσας περιόδου 2015 - 2016. Οι δικαιούχοι δεν μπορούν να λάβουν προκαταβολή της επιδότησης. Το επίδομα κατατίθεται σε τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου.

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ,ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ κ.κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ

Εικόνα
Ἀξιωθήκαμε, ἀγαπητοί μου, μὲ τὴν χάρι καὶ τὴν μακροθυμία τοῦ Κυρίου νὰ ἰδοῦμε καὶ τὸ φῶς τοῦ Νέου ἔτους. Εἶναι καὶ τοῦτο δῶρο τοῦ «Δεσπότη καὶ δημιουργοῦ τῶν αἰώνων». Κατέρχεται καὶ αὐτὸ ἄνωθεν ἀπὸ τὸν Πατέρα τῶν φώτων, γιαὐτὸ εἶναι δῶρο ἀγαθὸ καὶ τέλειο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΕΝ ΦΛΩΡΙΝΗ "Η ΕΛΠΙΣ"

Εικόνα
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», αποφάσισε ομόφωνα να σας εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες για την προσφορά εκατό (100) ευρώ προς τον Σύνδεσμο μας αντί στεφάνου στη μνήμη του αλησμόνητου και επί σειρά ετών Αντιπροέδρου του Συνδέσμου μας Πηλείδη Απόστολου

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ 1ου ΓΕΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Συνεχίζονται οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας, που διοργανώθηκαν από το Νομικό Πρόσωπο αυτού. Συγκεκριμένα, τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν οι εξής εκδηλώσεις: Παιδική μουσικοχορευτική παράσταση από τη θεατρική ομάδα «Θεά…Τρίνες…Τρίνοι»  του ΤΕΙ Μαιευτικής της Δυτικής Μακεδονίας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέου Καυκάσου με τίτλο: «Περπατώ εις το δάσος»,

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπό την Προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Όλγας Μούσιου- Μυλωνά, συνεδρίασε τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, με δεκαέξι θέματα στην ημερήσια διάταξη.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΜΕΑ

Εικόνα
Τα ΚΕΠ του Δήμου Φλώρινας σας ενημερώνουν ότι ξεκίνησε η χορήγηση δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ έτους 2015 Για την ανανέωση αλλά και την έκδοση των νέων Δελτίων ημερομηνία έναρξης ορίζεται η 18η Δεκεμβρίου 2015 και λήξης η 31η Ιανουαρίου 2016. Το Δελτίο Μετακίνησης ισχύει για το χρονικό διάστημα 18-12-2015 έως 31-12-2015 ανεξάρτητα από την ημερομηνία έκδοσής του δελτίου και για όσο διάστημα από το επόμενο έτος (2016) απαιτείται για να εκδοθεί η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση για τη χορήγησή του. Σύμφωνα με το άρθρο 1 της Δ24α/Φ.11/Γ.Π.οικ.54598/971/30 /11/2015 (ΦΕΚ 2621 τ.Β΄) Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΑΔΑ: 6377465Θ1Ω-ΑΑΧ) σχετικής απόφασης για το έτος 2015, χορηγείται Δελτίο Μετακίνησης:

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ PRODUCTION

Εικόνα
Ολοκληρώθηκε στις 20/12/2016 στο σκοπευτήριο της Κοζάνης το Μακεδονικό Κύπελο Πρακτικής Σκοποβολής (IPSC) με διοργανωτή τον Σ.Ο. Κοζάνης.Η Αθλητική Σκοπευτική Λέσχη Φλώρινας συμμετείχε στους τρεις αγώνες του Μακεδονικού Κυπέλου Level II με έξι συνολικά σκοπευτές.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Εικόνα
Η κρίση έχει διώξει χιλιάδες επιχειρήσεις στα Βαλκάνια, ενώ τα capital controls έκαναν να εκτοξευθεί ο αριθμός των ελληνικών λογαριασμών στα πιστωτικά ιδρύματα των γειτονικών χωρών. Μόνο στην Βουλγαρία αυτή την στιγμή πάνω από 60.000 τραπεζικοί λογαριασμοί ανήκουν σε Έλληνες που διατηρούν θυγατρικές στην γειτονική χώρα, ώστε μέσω αυτών να πληρώνουν προμηθευτές και πρώτες ύλες, όταν οι εταιρίες με ελληνική συμμετοχή ξεπερνούν τις 11.500, δημιουργώντας την τελευταία δεκαετία πάνω 100.000 θέσεις εργασίας!

ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΓΑ

Εικόνα
Στην τελική ευθεία μπαίνει τελικά η πληρωμή των οικογενειακών επιδοματών του ΟΓΑ που θα δώσει τέλος στην αγωνία των χιλιάδων δικαιούχων που περιμένουν εδώ και μέρες την πίστωση των λογαριασμών τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr, την Τετάρτη 30/12 καταβάλλεται, η 4η δόση των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ. Ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους η δαπάνη θα ανέλθει στα 183 εκατ. ευρώ περίπου και οι δικαιούχοι θα ξεπεράσουν τα 710.000 άτομα.

Δώρα και άλλα είδη προσέφεραν οι Διευθύνσεις Αστυνομίας της Δυτικής Μακεδονίας σε φορείς και συλλόγους

Εικόνα
Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, παραδόθηκαν από αντιπροσωπείες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Δυτικής Μακεδονίας δώρα και άλλα είδη που προορίζονται για τις ανάγκες φιλανθρωπικών συλλόγων και φορέων. Η συγκέντρωση των δώρων και των ειδών πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο πανελλήνιας εθελοντικής συγκέντρωσης ειδών και δώρων (τρόφιμα, είδη ρουχισμού, φάρμακα, παιχνίδια, βιβλία, σχολικά είδη κ.α.) από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

To Periapsis Project παρουσιάζεται στην Αμερικάνικη πλατφόρμα τέχνης Emergent art space(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Το Periapsis Project επιλέχηκε να παρουσιαστεί στην Αμερικάνικη διαδυκτιακή πλατφόρμα τέχνης Emergent art space με εδρα τo San Francisco της California.To Emergent Art Space iδρύθηκε το 2012 και είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός και online δίκτυο που στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.Προωθεί τη διαπολιτισμική ανταλλαγή και γεωγραφική πολυμορφία στις τέχνες και ενθαρρύνει την ποικιλομορφία, εκτιμά παραδόσεις, επικροτόντας τη νέα και πειραματική εικαστική σκηνή.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Επισκέψεις και ευχές από πολιτικά πρόσωπα, εκπροσώπους φορέων και πολίτες δέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στο γραφείο του στην Π.Ε. Φλώρινας με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Ε.Κ.Φ.: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΑΠΟ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Εικόνα
Το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι από τις 4 Ιανουαρίου 2016 µία σειρά υπηρεσιών του Οργανισµού Απασχόλησης Εργατικού ∆υναµικού θα παρέχονται ΜΟΝΟ µέσω διαδικτύου, µε τη χρήση κωδικών πρόσβασης στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΟΑΕ∆ ή µέσω ΚΕΠ.

ΕΥΧΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΌΛΓΑ ΜΟΥΣΙΟΥ -ΜΥΛΩΝΑ

Εικόνα

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε

Εικόνα
Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ανακοινώνεται η Δημοσιοποίηση των καταστάσεων α) πληρωμών β) απορριπτόμενων που αφορά την Δράση 1.1. Βιολογική Γεωργία (νέες εντάξεις πενταετία ) έτος εφαρμογής 2013 στην Π.Ε. Φλώρινας .Η προθεσμία κατάθεσης των Ενστάσεων  έως και τις 31-12-2015 στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Φλώρινας.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΑΠΕΤΡΑΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εικόνα
Απετράπη περίπτωση αυτοκτονίας, που εκδηλώθηκε από 16χρονη μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα, μέσω γνωστού ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος .

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 3:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Φλώρινας στο Πέρασμα.

ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΚΛΗΘΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Επτά (7) πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία (3) οχήματα της Π.Υ. Πτολεμαίδας επενέβησαν για  κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, της Τ.Κ Σκλήθρου Δήμου Αμυνταίου Π.Ε Φλώρινας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στον Ιερό Ναό.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 59 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
59χρονο ημεδαπό για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη συνέλαβαν σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας . Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο 21ο χιλ της Ε.Ο.Φλώρινας - Έδεσσας , διαπιστώθηκε ότι ο 59χρονος οδηγός του οχήματος μετέφερε 27χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, μη νόμιμο μετανάστη.

ΕΥΧΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα