Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 15, 2019

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Εικόνα
Διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου από τις 8 το πρωί έως τις 2 μ.μ. στο σύνολο της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου καθώς και στις Τοπικές Κοινότητες Κλειδιού και Πετρών λόγω τεχνικών εργασιών συντήρησης, από τη ΔΕΔΔΗΕ.

STREET VOLLEY FESTIVAL ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, o Αθλητικός Σύλλογος ¨Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου¨ διοργανώνει στον προαύλιο χώρο του παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου, Street Volley Festival.Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 έως 13 ετών. Ελάτε να παίξετε και να γνωρίσετε από κοντά την ομορφιά του Βόλεϊ. Μπορείς να συμμετέχεις με τη δική σου ομάδα (3-4 ατόμων).Σας περιμένουμε στη γιορτή του αθλητισμού, που θα ξεκινήσει στις 10 πρωί και θα περιλαμβάνει πολύ μουσική και δώρα για τους μικρούς μας φίλους. Δηλώσεις συμμετοχής στο φεστιβάλ: 697 7037 884 Δηλώσεις εγγραφής στον σύλλογο: 697 7608 361 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον σύλλογο, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: https://aristeasfilota.blogspot.com/

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΕΥΚΑΚΙΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ο Δήμος Αμυνταίου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δασών Φλώρινας πραγματοποίησαν εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης των δέντρων στην περιοχή Πευκάκια, στην έξοδο του Αμυνταίου. Απομακρύνθηκαν ξερά και άρρωστα δέντρα, ενώ τα υπόλοιπα ασβεστώθηκαν στους κορμούς και ο χώρος καθαρίστηκε από πευκοβελόνες και κλαδιά, έτσι ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς.Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Τρύφωνας Γεώργου δήλωσε σχετικά «Πραγματοποιήσαμε την πρώτη από τις δράσεις καθαρισμού αλσυλλίων, που σχεδιάζουμε με στόχο την ασφάλεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Ευχαριστώ πολύ τη Διεύθυνση Δασών και ειδικά την Προϊσταμένη κα. Σοφία Γλούφτση για την άριστη συνεργασία. Μία συνεργασία που θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε και να επεκτείνουμε. Επόμενος σταθμός είναι το Βαρικό όπου θα πραγματοποιήσουμε ανάλογες δράσεις».

Στη 2η θέση στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα όπλων χειρών οι αθλητές της Σ.Α.Λ.Φ.

Εικόνα
Το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπλων χειρών EHC 2019 της Σερβίας ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 13-9-2019. Μεταξύ των κορυφαίων αθλητών της Πρακτικής Σκοποβολής που επιλέχθηκαν από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος για να εκπροσωπήσουν με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος την χώρα μας, ήταν δύο αθλητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας, Ο Παλιογιάννης Αθανάσιος και ο Μούλελης Ηλίας. Αγωνίστηκαν στην κατηγορία PRODUCTION και PRODUCTION OPTICS αντίστοιχα.Ο Παλιογιάννης προετοιμασμένος κατάλληλα και με τις οδηγίες του Προπονητή του συλλόγου μας ΜΟΥΛΕΛΗ Ηλία ο οποίος έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την προπόνησή του, αγωνίστηκε στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία Production Junior, και μαζί με τους ΛΟΥΠΕΛΗ Νικόλαο και Αλέξανδρο ΠΑΠΑ κατάφεραν να καταταγούν στην 2η θέση στο ομαδικό και να αποσπάσουν το αργυρό μετάλλιο.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Εικόνα
Η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, για έκτη κατά σειρά χρονιά, σε συνεργασία με την Ορθόδοξο Ιεραποστολική Αδελφότητα ‘’ΑΓΙΑ ΜΑΚΡΙΝΑ’’ και το Εκκλησιαστικό Σχολείο Φλωρίνης, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς των, ανακοινώνει ότι στο χώρο του Εκκλησιαστικού Σχολείου θα λειτουργήσει δωρεάν κοινωνικό φροντιστήριο στο οποίο θα διδάσκονται φιλολογικά μαθήματα (αρχαία και νέα ελληνικά, ιστορία και λατινικά), φυσικομαθηματικά, πληροφορική, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Α.Ο.Θ.) και αγγλικά σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Αιτήσεις συμμετοχής από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου μέχρι Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.