Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 4, 2015

ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 42 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Έναν 42χρονο ημεδαπό για κλοπή αυτοκινήτου συνέλαβαν σε περιοχή της Σιάτιστας , αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σιάτιστας.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΚΕΔΕ

Εικόνα
Ξεκινησε την Παρασκευή από τα Ιωάννινα το πρόγραμμα επιμόρφωσης αιρετών που διοργανώνει η ΚΕΔΕ, με την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών και της ΕΕΤΑΑ. Το πρόγραμμα θα παρακολουθήσουν αιρετοί των περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 60 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Εικόνα
60χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, όπλων και αρχαιοτήτων συνέλαβαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Γρεβενών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Μετά από τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν σχετικά με τα προβλήματα των πανεπιστημιακών μονάδων της Φλώρινας και έχοντας συναίσθηση της σημασίας και της σπουδαιότητας του πανεπιστημίου για την περιοχή μας, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου, η Π.Ε. Φλώρινας θα προχωρήσει σε ένταξη στο τεχνικό της πρόγραμμα και υλοποίηση έργου με στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων των πανεπιστημιακών μονάδων στη Φλώρινα.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ "ΟΜΗΡΟΣ" ΚΟΡΥΤΣΑΣ ΑΛΒΑΒΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Την επίσκεψη του Διευθυντή του ελληνικού εκπαιδευτηρίου «ΟΜΗΡΟΣ» Κορυτσάς, Ζαφείριου Γεωργιάδη και αντιπροσωπείας του διδακτικού προσωπικού, δέχθηκε το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος.

Η ΤΙΜΙΑ ΚΑΡΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Στη Καστοριά θα βρίσκεται τη Κυριακή 11 Οκτωβρίου η Τιμια Καρα του Οσίου Νικοδημου του Αγιορειτου. Η Υποδοχή της τίμιας Κάρας του Οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτου θα γίνει στις 7:30 π.μ. στα προπύλαια της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Βασιλειάδα (Κότορι) και στην συνέχεια θα τελεσθεί Όρθρος – Θεία Λειτουργία.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΚΛΟΠΗ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Απο αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας εξιχνιάστηκε κλοπή που διαπράχθηκε σε περιοχή της Κοζάνη και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Πρόγραμμα κίνησης συνεργείων από 12/10/2015 έως 16/10/2015 ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/10 ΤΡΙΤΗ 13/10 ΤΕΤΑΡΤΗ 14/10 ΠΕΜΠΤΗ 15/10 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/10 ΣΑΒΒΑΤΟ 17/10 ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ 1 ( ΕΜΖ 8306) ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Νέα Νικόπολη, Καλαμιά, Λυγερή, Κηπάρι, Ανθότοπος Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Γρεβενά, Κιβωτός, Πολύδενδρο Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ Λιμνοχώρι, Ανάργυροι, Βαλτόνερα, Πεδινό

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ 2.600 ΓΡ. ΑΔΑΣΜΟΛΟΓΗΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Δύο ημεδαπούς (45 και 55 χρονών), για κατοχή αδασμολόγητου καπνού, συνέλαβαν σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς.

ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 32 ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Εικόνα
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο εταιρειών που φέρονται να έχουν την έδρα τους στην Τουρκία και στην Πολωνία, σε βάρος των εκπροσώπων των εταιρειών καθώς και σε βάρος μεταφορικής εταιρείας που φέρεται να εδρεύει στην Τουρκία, για απάτη μέσω διαδικτύου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ- ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Εικόνα
Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης για τα προβλήματα της υγείας και τη στελέχωση των νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας, το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου 2015 στην Αθήνα.

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΊΑΣ

Εικόνα
Με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας συναντήθηκαν τη Δευτέρα 5/10/2015 ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Φλώρινας κ. Κωνσταντίνος Σέλτσας και ο Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών Δ. Μακεδονίας κ. Άγγελος Αγγελόπουλος.  Οι κ.κ. Ξανθός και Πολάκης ενημερώθηκαν για τα πολυάριθμα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της ευρύτερης περιοχής, όσον αφορά τη στελέχωση και την υλικοτεχνική υποδομή.

ΣΤΑ 85-90 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΥΝ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Εικόνα
Στα 85 με 90 λεπτά το λίτρο θα κυμανθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης σύμφωνα με εκτιμήσεις των πρατηριούχων υγρών καυσίμων . Όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας και στη Θωμαή Αδάμου ο εκπρόσωπος των πρατηριούχων υγρών καυσίμων Φλώρινας Θόδωρος Ουλιάρης δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ακόμα από το Υπουργείο σχετικά με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης όμως εμείς είμαστε καθόλα έτοιμη έχουμε κάνει τις απαραίτητες εργασίες και οι έλεγχοι στις δεξαμενές μας για να προμηθευτούμε το πετρέλαιο το οποίο θα διανέμουμε στους καταναλωτές από τις 15 Οκτωβρίου. «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους καταναλωτές όπως τα προηγούμενα χρόνια που είχαμε λίστες με σειρά προτεραιότητας για τη διανομή του πετρελαίου.

ΠΡΟΛΗΨΗ 17 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ο Δήμος Αμυνταίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαεπτά (17) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Αμυνταίου, που εδρεύει στο Αμύνταιο και συγκεκριμένα ως εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Απαράδεκτη χαρακτήρισε τη κατάσταση στο τομέα της Ειδικής Εκπαίδευσης  το μέλος του Γεν. Σουμβουλίου της ΕΣΑΜΕΑ κ. Αγνή Σιδηροπούλου σε συνέντευξη της στην ΕΡΤ Φλώρινας και στη Θωμαή Αδάμου αναφερόμενη στις ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό και στην υπολειτουργία σχολικών μονάδων ειδικής εκπαίδευσης στην περιοχή.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 17 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 6 το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΔΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εικόνα
Αγαπητοί συμπατριώτες, Το καλοκαίρι που μας πέρασε κληθήκαμε να λάβουμε μέρος στην 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας. Μία πρόσκληση που αρχικώς μας απευθύνθηκε προφορικώς από την Ο.Σ.Ε.Π.Ε. , στην συνέχεια ωστόσο υποκαταστάθηκε από κάτι το απροσδιόριστο αναφορικά με την ευθύνη της διοργάνωσης και την θεσμικότητα της υπόστασης του.

11ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
O Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 11ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 7μ.μ στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης Κοζάνης. Με τιμή Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ο Πρόεδρος

Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΥΠΟΔΟΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟ ΦΙΛΩΤΑ

Εικόνα
O Αμύντας της νέας εποχής, υποδέχεται το Σάββατο (10/10, 18:00) στο ΔΑΚ Αμυνταίου, το νεοφώτιστο ΜΠΣ Φιλώτα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.Η οικονομική συγκυρία και η επιβολή των capital controls, υποχρέωσε τους ιθύνοντες του συλλόγου να εφαρμόσουν μια λιτή οικονομική συνταγή, προκειμένου να διασφαλίσουν την βιωσιμότητα της ομάδας και να προστατέψουν το κύρος του ιστορικού συλλόγου.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΔ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Μαθήματα πρώτων βοηθειών θα παρακολουθήσουν μαθητές και εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας σήμερα Παρασκευή 9 Οκτωβρίου από μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης σε συνεργασία με το παράρτημα της ΕΟΔ Φλώρινας. Η πρωτοβουλία ανήκει στη Διεύθυνση του σχολείου με στόχο την ενημέρωση παιδιών και εκπαιδευτικών πάνω σε θέματα πρώτων βοηθειών.

"ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ" ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Το Χοροθέατρο Ροές παρουσιάζει τις Κυρίες των λιμνών, ένα σύνθετο χοροθεατρικό δρώμενο που ψηλαφεί τη γυναικεία εμπειρία όπως αυτή αποτυπώνεται στην Τέχνη, από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας.Η παράσταση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 20:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Π.Ε. Φλώρινας - αίθουσα «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», περιλαμβάνει απαγγελίες ποίησης, χορό και μουσική. Τα ποιητικά κείμενα απαγγέλλουν οι ηθοποιοί Γιάννης Στάνκογλου και Χλόη Μάντζαρη, ενώ το χορευτικό σκέλος της παράστασης εκτελούν εκλεκτοί χορευτές του Χοροθεάτρου Ροές.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 30 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 3:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) (ΑΔΣ 38/2011).

ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

Εικόνα
Φθινόπωρο: Μία από τις καλύτερες εποχές να επισκεφθεί κανείς την Πρέσπα. Γήινα χρώματα,  μυρωδιές από τις πρώτες βροχές, φθινοπωρινά μανιτάρια, άγρια φρούτα και άλλα πολλά συνθέτουν το «τοπίο» της φθινοπωρινής βόλτας στα δάση των αρκεύθων της Πρέσπας. Με οδηγό το κινητό σου και τη νέα εφαρμογή με το όνομα Prespa Juniper, περιηγήσου στα δάση και ανακάλυψε τα μυστικά του.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΠΕ ΜΕΛΙΤΗΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο της Περιβαλλοντικής Εβδομάδας το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  Βεύης – Μελίτης, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και τους Σχολικούς Συμβούλους Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας θα πραγματοποιήσει ενημερωτική διημερίδα με θέμα: «Σχεδιάζω, υλοποιώ και συμμετέχω σε περιβαλλοντικά προγράμματα».

ΔΥΟ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ Δ.Ι.Ε.Κ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Δύο νέα τμήματα θα λειτουργήσουν στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Φλώρινας στα οποία θα φοιτήσουν πάνω από 50 άτομα. Οι νέες ειδικότητες είναι Βοηθός Φαρμακείου και Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας ενώ αναμένεται να λειτουργήσει και ένα ακόμα τμήμα Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών. Όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας και στη Θωμαή Αδάμου ο Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. Φλώρινας κ. Βαρδιάμπασης οι επιτυχόντες μέχρι σήμερα Πέμπτη 8 Οκτωβρίου μπορούν να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους στο Ι.Ε.Κ. και να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφή τους στο νέο τμήμα ενώ μέχρι της 12 Οκτωβρίου θα γίνει η διαδικασία επιλογής επιλαχόντων σε περίπτωση που δεν προσέλθουν όλοι οι επιτυχόντες για την εγγραφή τους στα νέα τμήματα.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΜΗΜΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: 90 ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Εικόνα
90 νέα μέλη εγγράφηκαν στο τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Φλώρινα προκειμένου να προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες προς όλους τους πολίτες μέσα από τις δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Όπως είπε σε συνέντευξη της στην ΕΡΤ Φλώρινας και στη Θωμαή Αδάμου η Νοσηλεύτρια εκπαιδεύτρια του τμήματος Φλώρινας κ. Ειρήνη Γρατσία «ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ανοίγει την αγκαλιά του για την εγγραφή νέων μελών με τρόπο τέτοιο που μπαίνουμε σε πιο δημοκρατικές διαδικασίες για την δράση του Ερυθρού Σταυρού.

6o ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΡΑΚΕΤΑΣ

Εικόνα
Την Δευτέρα 5/10/2015 στο 6 ο Δημ. Σχολείο Φλώρινας πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες στον προαύλιο χώρο στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού. Οι εκδηλώσεις είχαν θεματικό χαρακτήρα με τίτλο «Γνωρίζω τα αθλήματα ρακέτας». Παρουσιάστηκαν τα αθλήματα επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ πονγκ), αντισφαίριση (τένις) και αντιπτέριση (μπάτμιντον), ενώ ως άθλημα έκπληξη παρουσιάστηκε η ξιφασκία. Οι δραστηριότητες σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από τους γυμναστές του σχολείου Τερεζή Σοφία και Τριανταφύλλου Ανδρέα με τη βοήθεια των προπονητών του Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας Predoaica Liviu , Ζαφειρόπουλο Κων/νο και της ΓΕΦ Βαρβέρη Θωμά..

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ανακοινώνεται η έναρξη λειτουργίας για τέταρτη χρονιά του Προγράμματος Δια Βίου Εκπαίδευσης του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών (ΤΕΕΤ) της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας. Το Πρόγραμμα ξεκίνησε τη λειτουργία του από τον Νοέμβριο 2012 και αποτελεί μια καινοτόμο διαδικασία που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στον τομέα των Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών. Για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα να παρέχονται ακαδημαϊκά μαθήματα στους παραπάνω τομείς, πιστοποιημένα με ακαδημαϊκές μονάδες.

ΣΥΛΛΗΨΗ 38ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Εικόνα
38χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Νιγηρίας, για παράβαση του νόμου «περί πνευματικής ιδιοκτησίας» συνέλαβαν στη Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης.

ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εικόνα
Την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015, η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της ΠΟΕ, μαζί με νεολαίους των σωματείων της Ομοσπονδίας, παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν στους πρόσφυγες που έχουν εγκατασταθεί στην Ειδομένη του Κιλκίς.Μετά την συγκινητική ανταπόκριση των νεολαίων, δημιουργήθηκε αποστολή παράδοσης των ειδών που συγκεντρώθηκαν ώστε οι νέοι να έρθουν σε άμεση επαφή με τους πρόσφυγες και να κατανοήσουν βιωματικά την αξία της ανθρωπιστικής βοήθειας.Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η βοήθεια στους πρόσφυγες από τη Συρία δεν θα ήταν δυνατό να επιτευχθεί χωρίς την ενεργοποίηση των ποντιακών σωματείων και των μελλών τους, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ- ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΕΒΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟ ΜΑΘΗΤΩΝ

Εικόνα
Συναντήσεις στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης είχε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας – Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής Σταύρος Γιαννακίδης, συζητώντας τις λεπτομέρειες για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).Τα αποτελέσματα των ωφελούμενων από το παραπάνω πρόγραμμα θα ανακοινωθούν στις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας με τους κωδικούς εφαρμογής του Προγράμματος και αν όλα κυλήσουν ομαλά η 1η Φάση από τις διανομές των Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης θα διανεμηθούν τον Δεκέμβριο.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΒΑΚΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εικόνα
Με μια μακροσκελή επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΟΧΕ κ. Κων/νο Γκαντή, ο τεχνικός Σωκράτης Βακάλης γνωστοποίησε την παραίτηση του από τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής ομάδας χάντμπολ γυναικών.Στην επιστολή του ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής παρουσιάζει τους λόγους, οι οποίοι του υπαγορεύουν να προβεί σ΄ αυτή τη κίνηση, με κυριότερους, την απουσία βασικού σχεδιασμού ανάπτυξης και δράσης, την έλλειψη ενδιαφέροντος και βούλησης για τις Εθνικές ομάδες (γυναικείες και ηλικιακές) και την απαξίωση του έργου που είχε παραχθεί στα 3,5 χρόνια παρουσίας του.

ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΝΝΑΒΗ ΣΕ ΧΩΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Εικόνα
Δύο άτομα, έναν ημεδαπό άνδρα 51χρονών και μια αλλοδαπή γυναίκα, υπήκοο Ουκρανίας 46χρονών, για καλλιέργεια κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή συνέλαβαν σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Η ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΤΩΝ ΥΠΟ ΕΠΙΤΑΞΗ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΠΟΝΤΟΚΩΜΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗ

Εικόνα
Τη διαβεβαίωση της ΔΕΗ για χρήση των υπό επίταξη εκτάσεων 1.100 στρεμμάτων σε Ποντοκώμη και Μαυροπηγή από πλευράς ορυχείου σε κάθε περίπτωση μετά τη σχετική εκδίκαση της απαλλοτρίωσης από τα αρμόδια δικαστήρια, έλαβε εγγράφως, μετά από παρέμβασή του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης και αφού είχε προηγηθεί σύσκεψη με τους ενδιαφερόμενους.

Ε.Κ.Φ.:ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Εικόνα
Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από σήμερα δηλαδή, σε εφαρμογή η διαδικασία των ενστάσεων στην έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, του Πίνακα του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015 για 19.101 θέσεις πλήρους απασχόλησης διάρκειας 5 μηνών.

Επιτυχής συμμετοχή του Body Active Gym στον 4ο Εορδαΐκό Ημιμαραθώνιο

Εικόνα
Ακόμα μια αναπάντεχη επιτυχία για τη Μούκα Παρασκευή (Βούλα) στον αγώνα του 4ου Εορδαϊκού Ημιμαραθωνίου που πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαΐδα την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ

Εικόνα
Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και το Τμήμα Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής ανακοινώνεται ότι: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ Σύμφωνα με τον Καν(ΕΚ) 436/2009 οι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων των οποίων η σταφυλική παραγωγή προορίζεται για οινοποίηση, υποχρεούνται αμέσως μετά το πέρας του τρυγητού να υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής. Ειδικότερα για το έτος 2015, οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται από τους υπόχρεους αμπελουργούς οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «Δήλωση Συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων» της επίσημης ιστοσελίδας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Υπ.Α.Α.Τ.). www.minagric.gr . (ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ > > ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ)

Ε.Κ.Φ.: ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας και το Τοπικό Παράρτημα Φλώρινας της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας σας προσκαλούν το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, διεθνή ημέρα κατά της Φτώχειας, σε ημερίδα στις 18.30, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας, με θέμα: «Η άμυνα νοικοκυριών, ελεύθερων επαγγελματιών και μικρεμπόρων απέναντι στους πλειστηριασμούς ακινήτων για τραπεζικά δάνεια και οφειλές στο Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία (δυνατότητες ρύθμισης και διαγραφής χρεών)»

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

Εικόνα
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), σημαντική μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 07-10-2015.Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ τα φαινόμενα μπορεί κατά τόπους να είναι έντονα . Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 11-22 βαθμούς Κελσίου Η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εικόνα
Η Παγκόσμια Ημέρα για την Αξιοπρεπή Εργασία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Οκτωβρίου με πρωτοβουλία της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Εργατικών Συνδικάτων που συσπειρώνει στις τάξεις της 175 εκατομμύρια εργαζόμενους από 156 χώρες.Βασικοί της στόχοι της Παγκόσμιας Ημέρας για την Αξιοπρεπή Εργασία είναι: Να προβάλλει την έννοια της Αξιοπρεπούς Εργασίας στους πολίτες, στους υπεύθυνους για τη λήψη αποφάσεων και στους εμπλεκόμενους φορείς.

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ν.ΦΙΛΗΣ ΖΗΤΑ Η ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εικόνα
Τη παραίτηση του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη ζητά με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό το Δ.Σ. της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Μια νέα εκπαιδευτική δράση του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για μαθητές δημοτικού σχολείου σε Φλώρινα και Αμύνταιο ξεκινά από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου.

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Ε.

Εικόνα
Η χορήγηση του βοηθήματος ανεργίας έχει επεκταθεί και σε ασφαλισμένους του Ο.Α.Ε.Ε., οι οποίοι διέκοψαν τη δραστηριότητά τους και έχουν ρυθμίσει τις οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές ή τυχόν οφειλές από οποιαδήποτε αιτία, είναι δε ενήμεροι με τους όρους της ρύθμισης. Σύμφωνα και με τις νέες ρυθμίσεις: Δικαιούχοι είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοτελώς απασχολούμενοι, ασφαλισμένοι στους φορείς και Ε.Τ.Α.Π. – Μ.Μ.Ε., οι οποίοι διακόπτουν αποδεδειγμένα το επάγγελμά τους, δεν αυτοαπασχολούνται, δεν αναλαμβάνουν μισθωτή απασχόληση και δεν λαμβάνουν σύνταξη από οποιαδήποτε αιτία από φορέα κύριας ασφάλισης, τον ΟΓΑ, το ΝΑΤ, ή το Δημόσιο, ή φορέα κύριας ασφάλισης της αλλοδαπής και έχουν καταβάλλει την ειδική εισφορά της παρ. 2 του άρθρου 44 του ν.3986/2011, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 50 του ν.4144/2013.

ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2015-2016 3η-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ

Εικόνα
2ο ΛΥΚΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/10/2015, ώρα 12.00: ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ– O.E.A. ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/10/2015, ώρα 14.00: ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-Α.Σ.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εικόνα
Ο Σύλλογος Προστασίας Βεγορίτιδας με γνώμονα την Προστασία, Ανάδειξη και Αξιοποίηση της λίμνης Βεγορίτιδας αλλά και της γύρω περιοχής, προχώρησε την Κυριακή 04/10/2015 σε συνάντηση με εκπροσώπους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος στα γραφεία του Συλλόγου στην Άρνισσα. Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας ενημερώθηκαν για την πρόθεση του Συλλόγου να διοργανωθούν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Κολύμβησης για το 2016 στην Λίμνη Βεγορίτιδα.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΞΥΝΗ ΣΕ 7 ΝΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ανταποκρινόμενη στην πρωτοβουλία του Εκπαιδευτικού Ομίλου “ΞΥΝΗ”, ο οποίος προσφέρει 7 υποτροφίες: (α) ενισχύοντας το αναφαίρετο δικαίωμα όλων των νέων στην εκπαίδευση, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο για τη χώρα μας, (β) στοχεύοντας να δώσει πνοή στα όνειρα νέων ανθρώπων για σπουδές και (γ) απαλείφοντας το εμπόδιο της οικονομικής δυσπραγίας που βιώνουν οι οικογένειές τους, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά από Τετάρτη 07.10.2015 έως Παρασκευή 16.10.2015.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΚΑΒ-ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Εικόνα
Με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Κώστα Καρακατσιανόπολο συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας – Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής Σταύρος Γιαννακίδης συζητώντας σημαντικά ζητήματα που αφορούν το ΕΚΑΒ.

Ε.Κ.Φ.: ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 19.101 ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εικόνα
Το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας ενημέρωνει ότι αναρτήθηκαν σήμερα 06-10-2015, στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού οι πίνακες του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας 2015.