Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 5, 2014

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Εικόνα
Ένας Βρετανός , ο οποίος άφησε προχθές την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο των Σκοπίων , δεν είχε προσβληθεί από τον ιό του Έμπολα , όπως ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές της ΠΓΔΜ. 

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η 11Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Με συναυλία απο τους MANITAROCK και επίδειξη μαγειρικης με βάση το μανιταρι απο τον Χρήστο Πλεσιωτη ολοκληρώθηκε η σημερινή ημέρα της 11ης Πανελλήνιας γιορτής Μανιταριου που πραγματοποιείται στην Φλώρινα.

ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΔΕ

Εικόνα
Η εκλογη Διοικητικου Συμβουλιου για την ΠΕΔ και τους εκπροσωπους της ΚΕΔΕ πραγματοποιηθηκαν την περασμενη Παρασκευη μετα τη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Εικόνα
Στα όπλα και στη σκοποβολή εκπαιδεύονταν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με επίσημα εσωτερικά ντοκουμέντα της ίδιας της οργάνωσης που παρουσιάζει «Το Βήμα». 

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΣΧΟΛΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Ξεκινάει αυριο Κυριακη 12Οκτωβρίου τα μαθήματα της η Σχολή Θεάτρου στην Φλώρινα.

ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ

Εικόνα
Ελεγχους σε δυο Νοσοκομεία της Αττικής και του Πειραιά πραγματοποιησαν αστυνομικοι  των Τμημάτων Αλλοδαπών για τον εντοπισμό γυναικών που εργάζονται παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΚΟΡΑΗΣ"

Εικόνα
Εκδήλωση – συζήτηση θα πραγματοποιήσει ο Πολιτιστικός - Πνευματικός Σύλλογος «ΚΟΡΑΗΣ» την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου και ώρα 19.30 στην αίθουσα του Κέντρου Ιστορίας Μέγαρο Μπίλλη, πλατεία Ιπποδρομίου στην Θεσσαλονικη.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η 11Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Εικόνα
Έκθεση παιδικής ζωγραφικής με τιτλο "Μανιταροκοσμος" διοργανώνεται στις όχθες του ποταμου Σακουλεβα στο πλαίσιο της 11ης Πανελλήνιας γιορτής μανιταριου που ξεκίνησε απο χθες στην Φλώρινα.

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΔΑΣΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ

Εικόνα
Θετική εξέλιξη είχε η παρέμβαση της Γενικής Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βίκυς Ευταξά, προς το Υπουργείο Π.Ε.Κ.Α. για την κατάργηση του Δασικού φόρου ο οποίος είχε επανέλθει με το Νόμο 4280/2014 και επιβάρυνε οικονομικά τους Δασικούς Συνεταιρισμούς με αποτέλεσμα να ανακύπτουν ζητήματα επιβίωσης για τα μέλη τους όπως χαρακτηριστικά είχαν επισημάνει ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Δασικών Συνεταιρισμών Ηπείρου σε συνάντηση που είχαν με την κα. Ευταξά το Σεπτέμβριο.

ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΑ 155 ΝΑΙ

Εικόνα
Με 155 ΝΑΙ πήρε την ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση απο την Βουλή.

ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΞ

Εικόνα
Με την ονομαστικη ψηφοφορια και τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών θα ολοκληρωθεί η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε η κυβέρνηση Σαμαρά. 

ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ:ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙ

Εικόνα
Γραφει ο Βουνισιος Ακτιβιστής  Σύμφωνα με τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ στον ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ που δόθηκε πρόσφατα στην δημοσιότητα μεταξύ άλλων αναφέρει: Άρθρο 11ο - Φόρτωση / εκφόρτωση εμπορευμάτων Βάσει της Αστυνομικής Διάταξης 3/96 (1023/2/37-ια/08.01.1996, ΦΕΚ 15/96 τεύχος Β') κατά τις ώρες της μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας απαγορεύεται η φόρτωση ή εκφόρτωση εμπορευμάτων σε ή από φορτηγά αυτοκίνητα που δημιουργούν θόρυβο, καθώς και η θορυβώδης λειτουργία της μηχανής τροχοφόρου, το οποίο είναι σε στάση.

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Η ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Εικόνα
Πολιτικη κινηση Κορυφαίου συμβολισμου χαρακτηρισε την ψηφο εμπιστοσύνης και τη τήρηση της συνταγματικής προθεσμίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατιας ο Αναπληρωτης Υπουργος Αγροτικης Αναπτυξης Παρις Κουκουλοπουλος στην ομιλια του στην βουλη για την ψηφο εμπιστοσυνης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ

Εικόνα
Δυο ημεδαπες, 61 και 56χρόνων, συνελαβαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, για παράνομο στασιμο εμπόριο.

419ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Εικόνα
419 ατομα συνεληφθησαν κατα τον μηνα Σεπτεμβριο απο τις  Αστυνομικες Αρχές της Δυτικής Μακεδονίας.

ΣΥΛΛΗΨΗ 51ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ

Εικόνα
Στην συλληψη ενος 51χρονου ημεδαπου προχωρησαν χθες το απόγευμα στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας,για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.

ΣΥΛΛΗΨΗ 24ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΛΛΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Εικόνα
Εναν 24χρονο ημεδαπο συνελαβαν χθες το απόγευμα στην Κέλλη Φλώρινας αστυνομικοί του Κλιμακίου Συνοριακής Φύλαξης Αετού του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες και κατασχέθηκαν. 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ "Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ"

Εικόνα
Συλλυπητήριο μήνυμα για τον απροσδόκητο θάνατο του Λάζαρου Μέλλιου απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των εν Αθήναις Φλωρινιώτων, «ο Φίλιππος», πληροφορούμενο την εκδημία του αγαπημένου φίλου και λάτρη της Φλώρινας Λάζαρου Μέλλιου,

ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

Εικόνα
Ο ορισμός εκπροσώπων  στη πενταμελή επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Φλώρινας με  Εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας κο Μιχαήλ Καρακόλη και  ο  «Ορισμός Εκπροσώπων στο Κέντρο Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών Φλώρινας» με Εισηγητή τον Αντιδήμαρχο  κ Αριστείδη Αριστείδου είναι δύο από τα 13 θέματα της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Δήμου Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στις 3:00 μετά το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο παλαιό Δημαρχείο Περάσματος.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 19 θέματα στην ημερήσια διάταξη του συνεδριάζει την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμυνταίου.

Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΠΑΛΕΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ

Εικόνα
Ο Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» ανακοινώνει ότι ξεκινάνε το Τμήμα Μπαλέτου και το Τμήμα Σύγχρονου Χορού στις 14 Οκτωβρίου ημέρα Τρίτη στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμυνταίου.

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΦΑ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Η κατανομή των αρμοδιοτήτων του νεοεκλεγέντα Δ.Σ. του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΦΑ Ν. Κοζάνης πραγματοποιήθηκε σε την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΡΟΙΚΟ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΩΝ

Εικόνα
Ημερίδα ενημέρωσης των κτηνοτρόφων του Δήμου Φλώρινας για τον καταρροικό Πυρετό Προβάτου και την ευλογιά του προβάτου διοργανώνει η  Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Φλώρινας, ενημερώνει τους κτηνοτρόφους του Δήμου Φλώρινας την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11.00 πμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίτης, 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Συνεδριάζει την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 13:30 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου με έξι θέματα στην ημερήσια διάταξη της.

ΠΌΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΘΥΕΛΛΑΣ ΦΙΛΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΥ

Εικόνα
Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΘΥΕΛΛΑΣ Φιλώτα καλεί τους φίλους της ομάδας, την Κυριακή 12 Οκτωβρίου και ώρα 4μμ, στο γήπεδο της Θύελλας, για να στηρίξουν την ομάδα στον ποδοσφαιρικό αγώνα απέναντι στον Πανσεραικό. Με Τιμή το Δ.Σ.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ:ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ;-ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνα
Ο θανατηφόρος ιός Έμπολα φαίνεται πως έφθασε στη γειτονιά μας και αυτό προκαλεί τεράστια ανησυχία.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΠ:ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ

Εικόνα
Ο διασυρμός της ΕΥΠ από το πέρασμα της κυβέρνησης Παπανδρέου αποκαλύπτεται σταδιακά και... σοκάρει!

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ

Εικόνα
Την συμμετοχή στη κινητοποίηση του Δικτύου Ανεργων και Επισφαλως εργαζομένων Θεσσαλονίκης για τη διαγραφή προστιμων την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου στις 12 στον ΟΑΣΘ, αποφασισε η 2η συνέλευση του Συντονισμού Πολιτών και Συλλογικοτήτων ενάντια στις αυξήσεις του ΟΑΣΘ.

ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΤΙΜΑ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ

Εικόνα
Εκδηλωσεις τιμης της μνημης των Μακεδονομαχων θα πραγματοποιηθουν την Κυριακή 12 Οκτωβρίου  στο ηρωικό Πισοδέρι Φλωρινας απο το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Πισοδεριου.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ "CryptoWall"-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΙΣΤΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Εικόνα
Για την εμφάνιση κακοβουλου λογισμικου "CryptoWall" στην χωρα μας ενημερώνει τους πολίτες η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας. 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Απο το Αμυνταιο ξεκιναει σημερα ο κυκλος των ενημερωτικων ημεριδων με θέμα "ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ" .

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΛΟΠΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Εικόνα
Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, κλοπή που διαπράχθηκε στη Λεβαία Φλώρινας και σ χηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 58χρονης ημεδαπής.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑΣ

Εικόνα
Δυο αλλοδαπους υπηκοους Αλβανιας,40 και 66 χρονων, συνελαβαν χθες το απόγευμα στην Καστοριά, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, για μεταφορά μη νόμιμης μετανάστριας .

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ `60-`70 ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΛΟΓΛΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ Α.Π.Θ Ο ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΗΤΚΑΣ

Εικόνα
Τις νέες Πρυτανικές Αρχές του Α.Π.Θ. θα υποδεχτεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων του Α.Π.Θ. αφού ευχαριστήσει τις απελθούσες για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στο Σύλλογο και στο Τελλογλειο Ίδρυμα, κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

DIFASS:ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 26ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Εικόνα
Το DIFASS, ένα πρόγραμμα της ΕΕ στο οποίο συμμετείχαν 26 περιφέρειες από όλη την Ευρώπη για να ανταλλάξουν καλές πρακτικές όσον αφορά τα μέτρα στήριξης των καινοτόμων ΜΜΕ, κατέληξε στο συμπέρασμα πως υπάρχει βελτίωση της δυνατότητας πρόσβασης σε κεφάλαια από αυτές τις επιχειρήσεις και για την περίοδο 2012-2014.

ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Εικόνα
Για κλοπη κατηγορουνται από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενας 54χρονος ημεδαπος και ενας 49χρονος ημεδαπος. 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΑΓΝΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Κ.

ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΟΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Εικόνα
Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  χρειάστηκε για τον απεγκλωβισμό τραυματισμένης οδηγού από Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων στο 24ο χλμ. Ε.Ο. Καστοριάς-Φλώρινας μέσω Βίγλας.

ΟΑΕΔ:ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 5.000 ΑΝΕΡΓΩΝ

Εικόνα
Μέσα σε μόλις λίγες ώρες, από τις 12 σήμερα το μεσημέρι, που ανακοινώθηκε το «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων ανέργων από 25-66 ετών» καλύφθηκαν όλες οι θέσεις. 

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΡΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Εικόνα
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών για το έτος 2014 - 2015 που φτάνει έως και τα 600 ευρώ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Φλώρινας.

Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Εικόνα
Το θέμα της υποβάθμισης του Νοσοκομείου της Φλώρινας και η βελτίωση του οδικού άξονα Ανταρτικό- Φλώρινα θα συζητηθούν στην σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας που θα συνεδριάσει με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη του.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΠΙΖΩΟΤΙΩΝ

Εικόνα
Δύο ημεδαπούς, 46 και 43 χρονών, συνέλαβαν χθες το βράδυ στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής για παραβίαση μέτρων πρόληψης επιζωοτιών.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
εικονα αρχείου Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα προκάλεσε χθες το πρωί, στο 20ο χλμ. της Εθνικής οδού Καστοριάς -Φλώρινας , Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας το οποίο συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 62χρονος ομοεθνής του.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

Εικόνα
Δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, συνέλαβαν σήμερα  τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καστοριά, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΟΙΚΟ ΠΥΡΕΤΟ

Εικόνα
Με μοναδικό θέμα την αποζημίωση των κτηνοτρόφων που επλήγησαν τα ζώα τους από τον καταρροικό πυρετό πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην οποία συμμετείχε  ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Καναβός, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Ζώη Γακίδη.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εικόνα
Το δικαίωμα στην εκπαίδευση με ίσες ευκαιρίες ζητούν να έχουν τα παιδιά με αναπηρίες οι γονείς του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με αναπηρίες της Π.Ε. Φλώρινας.

ΕΝΟΤΗΤΑ -ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ:"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΥΧΕΙΟΥ ΒΕΥΗΣ"

Εικόνα
Τη θέση του για το ψήφισμα του Δήμου Φλώρινας σχετικά με την λειτουργία του ορυχείου Βεύης αναφέρει με ανακοίνωση της η παράταξη Ενότητα Συνεργασία υπογραμμίζοντας ότι πρόταση τους ήταν να συμπεριληφθεί και το αίτημα της πληρωμής των εργαζομένων, των προμηθευτών, των αγροτών που είχαν παραχωρήσει τις εκτάσεις τους, των  ελεύθερων επαγγελματιών και των αυτοκινητιστών από την νέα εταιρεία που θα αναλάβει την λειτουργία του Ορυχείου της Βεύης καθώς έχουν μείνει οικονομικές εκκρεμότητες από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ Α/ΒΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΠΕ ΜΕΛΙΤΗΣ

Εικόνα
Ενημερωτική επιμορφωτική ημερίδα για εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Φλώρινας διοργανώνει το Κ.Π.Ε. Βεύης, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που καθιερώθηκε από την σχολική χρονιά 2013-2014 με την Υ.Α. 12342/Γ7/03-09-2013, σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Καλλιτεχνική Εταιρία «Προσκήνιο» και η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζουν δύο θεατρικές παραστάσεις σε Αμύνταιο και Φλώρινα, την Κυριακή 12 Οκτωβρίου.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΙΟΥ

Εικόνα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014, ημερίδα για τα μονοπάτια του Γράμμου και του Βοΐου.

ΑΒΑΤΟ,ΗΜΙΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΜΙΧΛΩΔΕΣ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ "ΠΥΘΙΑΣ"

Εικόνα
Σε δίωξη κατά «αγνώστων» θα καταλήξει το σκέλος των ρωσικών πληροφοριών (FSB) για το σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή Η ανάκριση για τη διαρροή απορρήτων πληροφοριών από την ΕΥΠ προς τον Γ. Παπανδρέου μάλλον στοιχειοθετεί ευθύνες για τον Μιχάλη Καρχιμάκη και δύο στελέχη της Υπηρεσίας Ο επίμονος ανακριτής κ. Φούκας τελικά μετατίθεται αλλά παίρνει μαζί του τον φάκελο της υπόθεσης… Το θέμα των υποκλοπών στη Vodafone «σβήνει» μέσα στην αναγκαιότητα διατήρησης διαχρονικών συμμαχικών σχέσεων