Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 15, 2019

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Χ. ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ: "ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 40%"

Εικόνα
"Μεγάλα θα είναι τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας αλλά κυρίως της Μελίτης με το κλείσιμο της Λιγνιτικής μονάδας τους ΑΗΣ Μελίτης το 2023 καθώς η περιοχή έχει στηριχθεί στην λειτουργία του Ατμοηλεκτρικού σταθμού, των ορυχείων και των παράλληλων δραστηριοτήτων που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή" τόνισε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και νυν δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Μπαρδάκας ο οποίος προέρχεται από την περιοχή της Μελίτης. Όπως είπε ο κ. Μπαρδάκας "η απόφαση αυτή να κλείσει ο σταθμός ήταν εντελώς ξαφνική γεγονός που μας έπιασε απροετοίμαστους και δημιουργεί μια σειρά θεμάτων τα οποία θα πρέπει να σχεδιαστούν και να επιλυθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που νομίζω ότι δεν είναι εφικτό. Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στη μεταλιγνιτική  θα πρέπει να σχεδιάσουμε σωστά έτσι ώστε να βρούμε τρόπους για την ανάπτυξη της περιοχής που μαστίζεται από την ανεργία". Πηγή:΅www.ert.gr/news/florin

ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΜΟΥΣΙΚΗ Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΜΑΓΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ

Εικόνα
Το Γυμνάσιο - Λυκειακές Τάξεις Λαιμού Πρεσπών διοργανώνει την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12.00 μ.μ., στη Βιβλιοθήκη Λαιμού Πρεσπών ένα αφιέρωμα στην αξία της αφοσίωσης με τίτλο: «ΜΟΥΣΙΚΗ, Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΜΑΓΕΙΑ». Πηγή έμπνευσης για τη διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής αποτέλεσε η μαθήτρια της Β’ τάξης του Λυκείου μας Ιωάννας Καζόγλου, η οποία μέσα από επίμονη και πολύχρονη προσπάθεια κατάφερε να κατακτήσει πολλές και σημαντικότατες διακρίσεις στον χώρο της κλασικής κιθάρας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 3:00μ.μ. στο Πέρασμα Φλώρινας.