Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 30, 2018

ΣΥΛΛΗΨΗ 34 ΧΡΟΝΟΥ -ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Εικόνα
34χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας, με ποινή φυλάκισης 1 έτους και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών (παράνομη διακίνηση μεταναστών).Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

Κ. Σέλτσας: Για 15 χρόνια θα τροφοδοτείται ο ΑΗΣ Μελίτης

Εικόνα
Στην υπογραφή της σύμβασης παράτασης της τροφοδοσίας του ΑΗΣ Μελίτης από τα ορυχεία Αχλάδας αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Κώστας Σέλτσας υπογραμμίζοντας πως «είναι ένας καθαρός διάδρομος, ο οποίος θα δημιουργηθεί ούτως ώστε η εταιρεία να μπορεί να αναπτυχθεί και να τροφοδοτεί τον ΑΗΣ Μελίτης για 15 χρόνια». Συμπλήρωσε δε ακόμα πως «είναι μια αισιόδοξη νότα για τους εργαζόμενους, την επιχείρηση και τη ΔΕΗ». Πηγή: www.ert.gr/news/florina

ΣΤΟΥΣ -12 Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 24ΩΡΕΣ

Εικόνα
Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και η έντονη χιονόπτωση πάνω από ένα 24ωρο είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στην Φλώρινα. Η θερμοκρασία αυτή την ώρα είναι στους -7 βαθμούς ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας έπεσε και στους -12. Η κίνηση των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο του Δήμου Φλώρινας καθώς και στο ορεινό Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο όλης της Περιφέρειας γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω της χιονόπτωσης που συνεχίζει να πλήττει την περιοχή της Φλώρινας.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ

Εικόνα
Το νέο Καταστατικό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που ενέκρινε η Γενική Συνέλευση των Μελών του, στις 2 Δεκεμβρίου 2018, με ευρεία πλειοψηφία, έλαβε σήμερα την επικύρωσή του από την αρμόδια Δικαστική Αρχή. Με τον τρόπο αυτό ξεκινά άμεσα πανελλαδική εκστρατεία για την εγγραφή νέων μελών. Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τον μεγαλύτερο Ανθρωπιστικό Οργανισμό της χώρας μας, που ανοίγει πλέον δυναμικά τις πύλες του σε όλους. Η Διοίκηση, τα Μέλη, οι Εθελοντές και οι Εργαζόμενοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καλούν όλους τους συμπολίτες μας να γίνουν μέλη και έτσι να συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων, λαμβάνοντας μέρος στις Περιφερειακές και Γενικές Συνελεύσεις, αλλά και να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τη μετάβαση του Ε.Ε.Σ. στη νέα εποχή.