Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 1, 2018

ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ

Εικόνα
Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποστολής της τελευταίας παρτίδας πληρωμής δικαιούχων του υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2014-2020 προς τον ΟΠΕΚΕΠΕ ποσού 568.050,00 ευρώ.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ

Εικόνα
Σας γνωρίζουμε ότι ενόψει των εορτών του Πάσχα, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω επισκέψεις: Μεγάλη Τρίτη 03 Απριλίου 2018 ü 10:00πμ, ΚΑΠΗ Φλώρινας ü 11:00πμ, Γηροκομείο Φλώρινας Μεγάλη Τετάρτη 04 Απριλίου 2018 ü 12:00μ, ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας ü 14:00, Μητροπολίτη Φλώρινας

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΣ: ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΕΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑ ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…

Εικόνα
Χαιρετίζουμε την προσπάθεια της κυρίας Ζεμπιλιάδου να απολογηθεί και να ανασκευάσει για πρώτη φορά τα δικά της στοιχεία προς την ορθή κατεύθυνση, απέχοντας πάλι όμως αρκετά από την πραγματικότητα. Και συνεχίζει να το κάνει συνειδητά αφού η έλλειψη πολιτικών επιχειρημάτων εύλογα την οδηγεί στην άσκηση αντιπολίτευσης λάσπης και κατασυκοφάντησης.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ

Εικόνα
Για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών του Νομού, παρακαλούμε ώστε να φροντίσετε να διανεμηθεί η παρακάτω ανακοίνωση προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με το πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων περιόδου 2018-2019. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με την 2129/70097/28-06-2017 ΥΑ περί εφαρμογής του προγράμματος Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής των αμπελουργικών εκτάσεων στην Ελλάδα και με το υπ’ αρίθμ. 1028/32872/2-3-2018 έγγραφο του ΥΠΑΑΤ, όσοι αμπελοκαλλιεργητές επιθυμούν να υποβάλλουν αιτήσεις, για το Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων περιόδου 2018-2019, να προσέλθουν στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Φλώρινας μέχρι την 20/05/2018.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Στη διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του κοινωνικού παντοπωλείου, προχωράει σήμερα Μ.Τρίτη, αύριο Μ.Τετάρτη και μεθαύριο Μ.Πέμπτη ο Δήμος Αμυνταίου. Η διανομή των προιόντων θα γίνεται στο ισόγειο του Δημαρχείου Αμυνταίου τις ώρες: M.Tρίτη 3 Απριλίου ώρα :11:00π.μ. έως 15:30 μ.μ. Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου ώρα: 09:00 π.μ. έως 15:30 μ.μ. Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου ώρα: 09:00 π.μ. έως 14:30 μ.μ. Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του κοινωνικού παντοπωλείου.Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ "ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ" ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Σε γιορτή της τέχνης και του πνεύματος, εξελίχθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο “Περιπλανησεις”,της Αγάπης Μαντζιώρη. Πλήθος κόσμου βρέθηκε το απόγευμα της 29ης Μαρτίου, στα γραφεία της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου, και θαύμασε τα υψηλής αισθητικής αξίας έργα της καλλιτέχνιδος.

ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο επισκέφτηκαν στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας, την Πέμπτη 29 Μαρτίου, εργαζόμενοι στο πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι", στα πλαίσια της πανελλαδικής απεργίας για τη διασφάλιση του θεσμού.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Διευθυντής, οι δασκάλες και οι μαθητές της ΣΤ Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την κ. Βαλίνα Ρόζα, Διευθύνουσα Σύμβουλο της «Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας Α.Ε.» για την οικονομική ενίσχυση που μας προσέφερε και αφορά την τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή που θα πραγματοποιήσουμε στην Αθήνα, επισκεπτόμενοι τη Βουλή των Ελληνων, το Προεδρικό Μέγαρο και άλλους προορισμούς. Σας ευχαριστούμε Ο Δ/ντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας Συγκελάκης Γεώργιος

ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εικόνα
Με φωτοβολίδες κρότου λάμψης και με χημικά αντιμετωπίστηκαν οι ροδακινοπαραγωγοί όλης της χώρας που είχαν συγκεντρωθεί για διαμαρτυρία αλλά και με αίτημα συνάντησης με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη στο Grand Hotel για το Περιφερειακό Συνέδριο σχετικά με την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΔΟΥ ΚΑΙ ΦΚΑ

Εικόνα
Ερώτηση Βουλευτή Φλώρινας Κωνσταντίνου Σέλτσα για την ανακούφιση των οφειλετών στις Δ.Ο.Υ. και στους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης Στις 2 Απριλίου 2018 κατατέθηκε στη Βουλή Ερώτηση σχετικά με την ανακούφιση των συμπολιτών μας που οφείλουν σε Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.) και Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (Φ.Κ.Α.) Ακολουθεί αναλυτικά το κείμενο της Ερώτησης: Προς τους κ. κ. Υπουργούς - Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Οικονομικών ΘΕΜΑ: Ανακούφιση των συμπολιτών μας που οφείλουν σε Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.) και Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (Φ.Κ.Α.)

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΥΝΙΣΤΑ Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με Θέμα: Πολιτική δίωξη συνιστά η ξαφνική μετακίνηση της Διευθύντριας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του ΓΝ Φλώρινας στο ΓΝ Γεννηματάς Θεσσαλονίκης όπου δεν προβλέπεται η ειδικότητά της και χωρίς αίτηση της ενδιαφερόμενης,  κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.